2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Benim kız oyuncakla oynayamıyor. Beyni elindekini ağzına götürmek istiyor elleri komutu istediği gibi uygulamıyor. Önce uğraşıyor sonra sinirleniyor.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim katılıyorum oyuncağa verilen para boş para diyorlar ipek şimdi anlamaz bundan diyorlar.... geçende yengemlerde oyuncağı kayboldu koltukları havaya kaldırdım aman huriş alt tarafı bi oyuncak...ama onu çok seviyo yenge dedim .bana dalga geçer gibi bir bakışı vardı..çok üzüzldüm!:çok üzgünüm: ona değil onun 2 yaşında olup daha 2 kelime konuşamayan kızına üzüzldüm...
bu oyuncakların çooookkk büyük etkisi var...

Benim kız oyuncakla oynayamıyor. Beyni elindekini ağzına götürmek istiyor elleri komutu istediği gibi uygulamıyor. Önce uğraşıyor sonra sinirleniyor.
afakanlı kız ipek böceğimin adaşı....oturmaya başlasın hele desteksiz bak sen oyuncaklarıyla nasıl oynayacaklar ...yavaş yavaş sindire sindire...nasıl heyecanlıyım var ya ben ipeği severken gözümden yaş geliyor manyağım ben psikolojik delüyüm yaaaa

kızlar ben şimdi kalkayım tam zamanı emme kaynanalardayız kayınpeder yarın işe gidecek birazdan eve geçeriz..kociş hep sen oturdun demesin die eccük kalkayımda eve gidincede oturma hakkım olsun ...heheheheh çok cinim ben yaaaa :jeyyar:

Evet gerekli gereksiz oyuncak alınmasına karşıyım. İpeğin zekasını geliştirici oyuncaklarla oynamasını istiyorum. Kiko gerçekten doğru bir iş yapmışsın.
İpek 1 yaşına geldiğinde çabuk konuşması için kitaplar alacağım. İçlerinde herşeyin resmi var. Onu kucağıma alıp hepsinin ne olduğunu söyleyeceğim inşallah.

Benim kociş de dışarıdaydı geldi. Zaten uykusuzluktan hasta gibiyim. Sizi özlediğim için bi bakayım demiştim. Gidip yatayım bari.

bende kızı bugün yürütece koydum acaba napacak diye
allahım bi heycan ama tabi önündeki ıvır zıvır oyuncakları varya onlara derken derken baktı onlar alınmıyo ağza gitmiyo sinirlendi huysuzluk etti bende hemen çıkardım
ama galiba sevecek benim kızım bu yürüteci
bayramdan sonra tamamen koymayı düşünüyorum ben
zaten 5 aylık olmuş olcak ozamana

evet canım ne görürsek cazibesine kapılıp alıyoruz valla ama asıl olan dığru oyuncağı almakta
kitapda bence çok güzel bişi
bende kızıma alıyorum resimlilerinden resimlerine bakarak ve üreterek bana hikayeyi anlatıyorŞeniz

güzel....şu anda hayal ama bunun gerçek olması çok kısa bir süre..zaman o kadar hızlı geçiyor ki...
kızlar bende ipeğe kalktım baktım kociş pc yi açık unutmuş kapatmadan bi size bakayım dedim...gidip yatayım öpüldünüzzz

herkaese merhaba
emel oglusun pek tatli, nazar degmesin.
huri oyuncaklar zupper, bir de bnm yolum dusse keske.bu arada mesaj takip etme anlatimin zupperdi, bir de bnm icin nasil cok alintilarla cevapladigii gostersen, baska sayfaya gecince kalmiyor sanki alintilar?
kikolayim gecmis olsun, ben de yatarken devamli ayatelkursi okuyorum, hem bize hem oglusumuza.
nesquik masallah denize boyle guzel buyusun insallah.

hepinizi oper guzel haftasonlari dilerimmmm

canım bu ağız akmasını dr sorduğumda her ağzı akanın dişi çıkması yakındır die bişi yok dedi.bu kremlerden verirsek çabuk çürüme etkisi yapar dedi

tanıdık eczaneye sordum flour mu ne varmış tabletmiş (yanlış hatırlamıyosam tablet yazılmıştı) bende alayımmı dedim onunda bizden 2 ay büyük oğlu var
ben kullanmıyorum dişlerini çabukmu çürüteceksin dedi.ayrıca flourun tabletini 1 yaşından sonraki çocuklara verirler dedi.damlasını 1yaşından öncesine veriyolar dedi bilginiz olsun kızlar

emel cim maşallahhhhhhhhh kuzucuğa gözler yakıyor .

maşallah maşallah dilim tutuldu valla one asalet canım biliyor yakışıklı olduğunu.yandın kızım emel

maşalah ibrahim egeye

saol canım benim

çok saolun arkadaşlar valla geldi geçti çok şükür

geçmiş olsun inşallah ateşlenip huysuzlaşmaz

çok teşekkürler güzell yorumlarınız için...

hımmm.. canım bunu söylediğin iyi oldu ben de kullanmayı düşünüyordum ama artık kullanmam...:)) olsun napalım aksın ağzı kaşınsın dişlerii... çabuk çürümesinden iyidir..çok teşekkürler cnmopuyorumnanaktan

Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı

Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar. nerdeyse 1 aydır giremedim. babam ameliyat oldu. onun koşturması vardı. onun arkasından ben zehirlendim. yediğimiz balık karışık çıktı. bayatlar varmış içinde. hastanelik olmadım ama bir hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldum. bebişler büyümüştür. çok uzun süreceği için geçmişi okuyamam. oyuncaklarla ilgili konuşulmuş. bende size bebişleri nasıl oyaladığınızı sorucaktım. benim kızın 4 ayı bitti. bayağı bir hareketlendi. müzikli bir peluş oyuncağımız var çıngıraklar falan. kendi elleriyle benim ellerimle çok oynuyo. oyuncak önerirseniz çok sevinirim kızlar.

gecmiş olsun meltemcim..ben kızımı su an oyun halısında tutyorum sallanan oyuncaklara,sesli çıngıraklara, renkli bez bebeklere ilgisi var..nişan alıo eller gidiyooo tutturabilirse ne mutlu ona tuturamazsa vay halimize:=)))sinirlenio..bir de ışıklı müzik kutusu var ortasında donen b at var..duyularının gelişimine yardımcı olurken uykuya gecmeside kolaylaşıyor..sesli ışıklı donencelerde tavsiye ediliyor

Yürüteç için erken değil mi canım. Ben de sabırsızlıkla o günlerin gelmesini bekliyorum ama 6. ay bittikten sonra koymayı düşünüyorum.

Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı

Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:

Hayırlı olsun. İnşallah kucağına alırsın canım.

Geçmiş olsun. Ben de kızımı oyuncakla oyalayamıyorum. Sinirleniyor hemen. Benimle oynamayı tercih ediyor. Tabi bu da benim için zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…