- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.841
arkadaşlar bu oyuncak seçimlerinde benden de size bi tavsiye olacak
benim bildiğiniz gibi 4 yaşında bi kızım var ve ben ona genellikle eğitici oyuncaklar aldım pazıl olsun şekil bulma yap boz vs ve bunları 1-2 kere yaptı bidahakine inanın gözü kapalı yapar oluyodu
fakat kızkardeşiminde oğlu 5 yaşında ama hiç bi şekilde pazıl yapma kabiliyeti yoktu çocuk hangi parça neray uyar nasıl olur bilmez aval aval bakardı benim kız o arada dayanamayıp şip şak tamamlardı tabi
ama nerde savaş oyunu pc oyunu playsteyşın oyunu var nasıl tüfekler silahlar var hepsini bilirdi
bence çokda doğru bişi değil evet erkek çocuğu ama bu tarzlarda biyere kadar olmalı diye düşünüyorum
bu sene anaokuluna başladı öğretmeni herkez istediği bi resmi yapsın demiş bu boyna karalamış durmuş adınada savaş vermiş
bu arada kalem ve boya tutma kabiliyetide çok fena
övünmek istemiyorum ama benim kızım da şuan bütün herşeyin resmini yapabiliyo
aslında aradaki fark şuki herşey anneden kaynaklanıyo
çocuklarınıza ayırdığınız zaman ve ortam
alınan oyuncaklar
izletilen tv programları vs
bunları iyi bir ebeveyn olmak için lütfen göz ardı etmeyin
afakanlı kız ipek böceğimin adaşı....oturmaya başlasın hele desteksiz bak sen oyuncaklarıyla nasıl oynayacaklar ...yavaş yavaş sindire sindire...nasıl heyecanlıyım var ya ben ipeği severken gözümden yaş geliyor manyağım ben psikolojik delüyüm yaaaaBenim kız oyuncakla oynayamıyor. Beyni elindekini ağzına götürmek istiyor elleri komutu istediği gibi uygulamıyor. Önce uğraşıyor sonra sinirleniyor.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim katılıyorum oyuncağa verilen para boş para diyorlar ipek şimdi anlamaz bundan diyorlar.... geçende yengemlerde oyuncağı kayboldu koltukları havaya kaldırdım aman huriş alt tarafı bi oyuncak...ama onu çok seviyo yenge dedim .bana dalga geçer gibi bir bakışı vardı..çok üzüzldüm!:çok üzgünüm: ona değil onun 2 yaşında olup daha 2 kelime konuşamayan kızına üzüzldüm...
bu oyuncakların çooookkk büyük etkisi var...
Evet gerekli gereksiz oyuncak alınmasına karşıyım. İpeğin zekasını geliştirici oyuncaklarla oynamasını istiyorum. Kiko gerçekten doğru bir iş yapmışsın.
İpek 1 yaşına geldiğinde çabuk konuşması için kitaplar alacağım. İçlerinde herşeyin resmi var. Onu kucağıma alıp hepsinin ne olduğunu söyleyeceğim inşallah.
Evet gerekli gereksiz oyuncak alınmasına karşıyım. İpeğin zekasını geliştirici oyuncaklarla oynamasını istiyorum. Kiko gerçekten doğru bir iş yapmışsın.
İpek 1 yaşına geldiğinde çabuk konuşması için kitaplar alacağım. İçlerinde herşeyin resmi var. Onu kucağıma alıp hepsinin ne olduğunu söyleyeceğim inşallah.
karen cnm teşekkürlerr...
Bütün bebişlere maşallahh ne güzell büyüyolarr... :))
diş kremini dr unuz mu verdi kızlarr bizimde ağzımızın suyu çook akıyoo ellerimiz hep ağzımızda walla ben de eczaneden alsam sorun olur mu?
emel cim maşallahhhhhhhhh kuzucuğa gözler yakıyor .
maşallah maşallah dilim tutuldu valla one asalet canım biliyor yakışıklı olduğunu.yandın kızım emel
özür dilerim kızlar ben kaynanamlardayım...
ipekte mızızrandı uyutum geldim hemen cevaplıyorum sorularınızı...,
canım oyuncak 2 model mavi olan erkek pembe olan kız için ...hemen göstereyim..
joker mağazalarında bulabilirsin..joker maxitoysta gördüm ben...
resimini koydum canım....playskool
teşekkür ederiz teyzesi valla öğün olarak başlamam ama aralarda tattırırım ya ...dayananan sonra birde tatları beğenmez istemez birde dişlerinden dolayı iştahı kesilir sütüm gider ben yinede tatırıcam..ama öğün olarak vermem...
inşallah ipek bir yaşına girsinde..
yerde yatırmak en rahatı mutfağa banyoya rrahat rahat gidiyorum bçocuk kucağa da alışmamış oluyor..bizizmki kucakta rahatsız oluyor alınca illa sere serpe yerde yatacakkaydirigubbakcemile3
sıpa seni bakışını yesinler...anası kılıklı nolceklülülülülülükaydirigubbakcemile3
canım epey bir kızarıklık vardı onun için sabah akşam çok ince tabaka halinde o kırmızı yerin üstüne prednol sür dedi.
birde günlük yinew ince tabaka halinde sabah öğlen akşam dermo-rest 20g sür dedi...
kasığında bi yer vardı çizgi halinde kıpkırmızı oldu heralde banyodan sonra ıslak kaldı ondan oldu galiba ...ondan onu verdi..
diş kremini doktor verdi.aynen bizizmde salyalanıyorduk ellerimiz hep ağızımızdaydı...
ben doktora gitmeden not tutuyorum sıkıntılarımızı bir kağıda ..gidince odaya girer girmez kağıdı doktora veriyorum ben ipeği soyarken o notları okuyup tek tek cvp veriyor...
cnm çok geçmiş olsun ya inş hemen düşerde kolay atlatırsınız
maşallah cnm bbeğine
sağol cnm çok teşekkürler
ooo süpersin cnm darısı benim başıma inşallah benim gr gitmiyor ya kilolarım :1no2:
iyi cnm çok sevindim hergün yarım saat bile geç yatırsan düzene girer. inşallah o düzendede kalır cnm
cnm ne güzelmiş beşiğiniz bayıldım valla
çok geçmiş olsun cnm
gözün aydın çiçeks darısı benim oğluma benim oğlum henüz tam dönemiyor
amin cnm. inaşallah en kısa sürede senin bebeğinde düzelir çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun tekrardan cnm
huricim maşallah kızına 15 günde 500 ayda bir kilo alacak demek ki bencede sütün yetiyorsa verme ek gıda doya doya emsin kızın:ecrin_bebek:
cnm maşallah paşaya gözleri çok güzel allah nazardan esirgesin
ben varım cnm ama sen ben bu alıntılara cevap yazana kadar çıkmış olabilirsin
maşalah ibrahim egeye
saol canım benim
çok saolun arkadaşlar valla geldi geçti çok şükür
geçmiş olsun inşallah ateşlenip huysuzlaşmaz
herkaese merhaba
emel oglusun pek tatli, nazar degmesin.
huri oyuncaklar zupper, bir de bnm yolum dusse keske.bu arada mesaj takip etme anlatimin zupperdi, bir de bnm icin nasil cok alintilarla cevapladigii gostersen, baska sayfaya gecince kalmiyor sanki alintilar?
kikolayim gecmis olsun, ben de yatarken devamli ayatelkursi okuyorum, hem bize hem oglusumuza.
nesquik masallah denize boyle guzel buyusun insallah.
hepinizi oper guzel haftasonlari dilerimmmm
canım bu ağız akmasını dr sorduğumda her ağzı akanın dişi çıkması yakındır die bişi yok dedi.bu kremlerden verirsek çabuk çürüme etkisi yapar dedi
tanıdık eczaneye sordum flour mu ne varmış tabletmiş (yanlış hatırlamıyosam tablet yazılmıştı) bende alayımmı dedim onunda bizden 2 ay büyük oğlu var
ben kullanmıyorum dişlerini çabukmu çürüteceksin dedi.ayrıca flourun tabletini 1 yaşından sonraki çocuklara verirler dedi.damlasını 1yaşından öncesine veriyolar dedi bilginiz olsun kızlar
Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba kızlar. nerdeyse 1 aydır giremedim. babam ameliyat oldu. onun koşturması vardı. onun arkasından ben zehirlendim. yediğimiz balık karışık çıktı. bayatlar varmış içinde. hastanelik olmadım ama bir hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldum. bebişler büyümüştür. çok uzun süreceği için geçmişi okuyamam. oyuncaklarla ilgili konuşulmuş. bende size bebişleri nasıl oyaladığınızı sorucaktım. benim kızın 4 ayı bitti. bayağı bir hareketlendi. müzikli bir peluş oyuncağımız var çıngıraklar falan. kendi elleriyle benim ellerimle çok oynuyo. oyuncak önerirseniz çok sevinirim kızlar.
bende kızı bugün yürütece koydum acaba napacak diye
allahım bi heycan ama tabi önündeki ıvır zıvır oyuncakları varya onlara derken derken baktı onlar alınmıyo ağza gitmiyo sinirlendi huysuzluk etti bende hemen çıkardım
ama galiba sevecek benim kızım bu yürüteci
bayramdan sonra tamamen koymayı düşünüyorum ben
zaten 5 aylık olmuş olcak ozamana
Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba kızlar. nerdeyse 1 aydır giremedim. babam ameliyat oldu. onun koşturması vardı. onun arkasından ben zehirlendim. yediğimiz balık karışık çıktı. bayatlar varmış içinde. hastanelik olmadım ama bir hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldum. bebişler büyümüştür. çok uzun süreceği için geçmişi okuyamam. oyuncaklarla ilgili konuşulmuş. bende size bebişleri nasıl oyaladığınızı sorucaktım. benim kızın 4 ayı bitti. bayağı bir hareketlendi. müzikli bir peluş oyuncağımız var çıngıraklar falan. kendi elleriyle benim ellerimle çok oynuyo. oyuncak önerirseniz çok sevinirim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?