- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.861
Kızlar cam rende nereden aldınız
Nette satan birçok yer var. Ben bir yerde 4,5 tl'ye buldum. Ama 75 üzeri kargo bedava. Eminönünde ve bebek mağazalarında vardır canım.
al canım tam anlatabildim mi bilmiyorum ama..alıntı yapmak istediğin mesajın altında bulunan MQ olan yere tıklıyorsun rengi soluklaşıyor okumaya devam et her yorumdan MQ ya basarak alıntı yap en son cevap yaz yazıyor solda ona tıkla alıntılar önüne gelecektir..herkaese merhaba
emel oglusun pek tatli, nazar degmesin.
huri oyuncaklar zupper, bir de bnm yolum dusse keske.bu arada mesaj takip etme anlatimin zupperdi, bir de bnm icin nasil cok alintilarla cevapladigii gostersen, baska sayfaya gecince kalmiyor sanki alintilar?
kikolayim gecmis olsun, ben de yatarken devamli ayatelkursi okuyorum, hem bize hem oglusumuza.
nesquik masallah denize boyle guzel buyusun insallah.
hepinizi oper guzel haftasonlari dilerimmmm
çok şükürcanım adına sevindim hayırlısı ile alırsın inşallah kucağına.Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
geçmiş olsun tatlım ..çeşitli oyubncak markalarının sitelerine gir.ordan 0-3 ay bölümüne bak yada en güzeli bebişini alış veriş merklesine götür hangi oyuncağa hareket tepki gösterirse onu al ..çünkü alıyorsun beğenipte oynamayabilir.her bebek oyuncağı sevmeyebilir..merhaba kızlar. nerdeyse 1 aydır giremedim. babam ameliyat oldu. onun koşturması vardı. onun arkasından ben zehirlendim. yediğimiz balık karışık çıktı. bayatlar varmış içinde. hastanelik olmadım ama bir hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldum. bebişler büyümüştür. çok uzun süreceği için geçmişi okuyamam. oyuncaklarla ilgili konuşulmuş. bende size bebişleri nasıl oyaladığınızı sorucaktım. benim kızın 4 ayı bitti. bayağı bir hareketlendi. müzikli bir peluş oyuncağımız var çıngıraklar falan. kendi elleriyle benim ellerimle çok oynuyo. oyuncak önerirseniz çok sevinirim kızlar.
kızım bizizm ipekler tembel biz napalım..hehehe tombili olduklarından mı bilmem bizizmkide dönmüyor daha...yüzü koyun hiç yatmaz sevmiyor feryat figan uzun havadan ağlar yüzükoyun yatınca...Bu arada İpeği geceleri yan yatırma yastığında yatırıyorum. Battaniyeyi yastığa sıkıştırıyorum. Üstü açılmıyor. Gündüzleri de yüzüstü uyutuyorum. Daha uzun uyuyor. Tabi bu şekilde yapınca kızım dönmeyi öğrenemedi. Sizinkiler dönebiliyor mu merak ettim. Nette 4. ayda dönebilir. 5. ayda çok rahat şekilde dönmeye başlar yazıyor.
Kızlar cam rende nereden aldınız
Nette satan birçok yer var. Ben bir yerde 4,5 tl'ye buldum. Ama 75 üzeri kargo bedava. Eminönünde ve bebek mağazalarında vardır canım.
merhabalar kızlar..deniz de ateşlendi dün gece aşıdan sonra..delie tti hem kendini hem bizi..37.5dan inmedi ateşi..neyseki doktotra götürdük şimdi iyi fitil verdim bir bütün...
bu arada aklınzıda olsun paylaşmak istedim,eğer bebeğinizi kucağınıza aldığınızda başı ya sağa yada sola eğimliyse tehlikeliymiş hemen tedavi...hafta içi biz doktora özel bebek nörolojisine gidicez doktorumuz önerdi...evde hareketlerle düzelirmiş..böyle bize bakarken çok hafif kafası yana eğimli...göz kaymasına kadar ilerlermiş allah korusun..bakalım nlcak işallah kuzum düzelir...
geçmiş olsun canım .. dr.lar 38 - 38.5 üstü ateşi anlamlı buluyorlar aslında , fitil ise 38,5-39da verilir diye biliyorum , neyse .. ateşi düşmüş ya önemli olan bu , bi daha yaşatmasın Allah :Saruboceq:
bizimki de daha çok sola dönk oluyor başı , düşük değil de , belki o kucakta tutuş alışkanlığımızla alakalıdır , biz de onu sormuştuk dr.a geçen ayki kontrolümüzde , diğer kolunuzda tutun böylece diğer yöne dönmeye , bakmaya da alışacaktır demişti .. öyle nörologlara gidecek kadar önemli bir şey miymiş , yda aynı şeyden mi bahsediyoruz , cidden kafam karıştı kafamçokkarıştı
kızlar migroslarda var yerimseniben
kiler'de bile gördüm :jeyyar:
" yedek kulübesinde bile gördüm " gbi oldu diiimi :roflol:
cnm kafanın sola yada sağa dönük olması sürekli evet tehlikeli dedi doktorum...ve özel bir muayeneye yönlendirdi bakalım pazartesi gidicez...hatta fiizk tedaviye kadar gidermiş iş...kimi bebeklere de evde uygulama veirimiş gerek olmadan tedaviye...ilerde öle kalma durumu varmış ve göz kayması...ben yinede gidicem bencede bi sorun olmasa sürekli sola eğmez kafayı...hayırlısı...bebeklikten bu yana yatış şekliylede alakalıymış cidden biizmki yastıkta yüz üstü hep sola yatıyor genelde hep ama...
zencefil aldım kızıma balla karıştırıp vermek için gribin en iyi ilacımış bu bilgileri buluncada paylaşmak istedim sütüde artırıyormuuş cokacimcoookBildigimiz gibi doğadaki bitkiler birer doğal ilaç olarak kullanılıyor.Özellikle bitkiş çiçeklerindeki özleri toplayan arılar balın doğal bi eczane olmasına vesile oluyorlar
Zencefil ve bal, soğuk algınlığının doğal ilacı
Kışın soğuk günlerinde sıkça yakalandığımız soğuk algınlığı, nezle, grip gibi rahatsızlıkları en iyi tedavi eden doğal ürünlerden biri zencefildir.
Binlerce yıldır Çin, Hindistan ve diğer Asya ülkelerinde, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan bu baharat, aynı zamanda soframızda güzel bir lezzet kaynağıdır. Zencefili hangi hastalıklarda, nasıl kullanabiliriz? Soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklarda bir tatlı kaşığı toz zencefil bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp macun yapılarak yenildiği zaman insanın içini ısıtarak bronşlarını açar ve temizler. Balgamı söktürür, öksürüğü keser. Zencefil aynı zamanda doğal aspirindir; kanı sulandırır, damarları açar, pıhtılaşmayı önler. İyi bir zihin açıcıdır, hafızayı güçlendirir. Zencefil yeni projeler üretmek isteyen insanların ilacıdır, beyni canlandırır. İlaçların mide ve bağırsaklara yaptığı yan etkiyi yok eder. İyi bir bulantı ilacıdır. Ameliyatlardan sonraki anesteziden kaynaklanan bulantılar, deniz ve araba tutmasındaki bulantılarda etkilidir.
Zencefilin doğum sonrasında annenin emzirme döneminde, anne sütünü artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sindirim sistemini düzenler, hızlandırır, enerji verir. Zencefil, İngiltere’de besin takviyesi olarak kabul edilmiştir. Kışın salepin üzerine tarçın yerine zencefil serperek içilmesi yorgunluğu alır, sinir sistemini düzeltir. Taze zencefil kökünden yapılan turşu sofralara güzel bir çeşni olmanın yanında sindirime faydalı bir takviye olur.
Zencefil, asırlar boyu iyi bir besin ve ilaç olarak güvenle kullanılmıştır. İnsanlar üzerinde yapılan deneylerde zencefilin hiçbir yan etkisine rastlanmamıştır. Zencefil aynı zamanda çok güçlü doğal bir romatizma ilacıdır. Bal ve toz zencefil karışımından hazırlanan macun, günde üç tatlı kaşığı yenildiğinde bel ve bacak ağrılarına, romatizmaya bire birdir. Çinliler yüz yıllardır romatizmayı zencefil ile tedavi etmektedir. Faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz zencefil hakkında Alman bir uzman şöyle der: “Bir kızım olsaydı adını mutlaka zencefil koyardım.”Sıcak su dolu bir bardağa bir tatlı kaşığı taze toz zencefille bir tatlı kaşığı bal ekleyip günde 3 defa içmek gribe çok iyi geliyor. Zihin açıcı etkisiyse tartışılmaz
iyi geceler filiz .. Kimseler yok bu gün ... Rendeyi bende çok aradım paşabahçeninki en güzeli oda az sayıda üretiyomuş sanırım kolay bulunmuyo başka bi ikimarka daha var onlarında cam kalitesi pek iyi değil ha birde rende kısmına dikkat etmek lazım ufak olursa baya zorluyo zaten kolaydeğil onda havuç fln rendelemek ... Ben sonunda bi tane buldum züccaciyelerdede bulunuyo cnm
günaydın arkadaslar
karen ile konuştum serracık bugun daha iyiymiş , bu seferde karen rahatsızlanmış , boğazları tahriş olmuş .ailecek geçmiş olsun.
starcim yavas yavas verirsin inş böyle
darısı basıma 62 de çakıldım kaldım ama göbüş eriyor giysilerden anlıyorum:)
selam kızlar. nasılsınız
bebeklerinize ek gıdalar olarak nelere başladınız ben yoğurt ve meyve püresi veriyorum hani şu milupanın kavanozlarından . ben yoğurdu hazır sütlerle mayalıyorum siz nasıl yapıyosunuz mamayla hazırlayanlar varmış.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM PRENSESİME
İİYİDİR İNŞLH ŞİMDİ
BİZDE ŞİMDİ AŞIDAN GELDİK
DERECE YANIMDA DURUYO İNŞLH ÇIKMAZ ATEŞİ
DİĞER AŞILARINDA ÇIKMAMIŞTI AMA TELAŞYAPTIM BEN YAAA
BİDE BUGÜN MAMAYI ALMADI HİÇ AÇ DURUYO ŞUAN PAŞAMmirmirmirmir
hadi gözün aydınn ben tarrtıya çıkmadım korkuyorumm:sinifsinif:
herkese hayırlı cumalar kızlaaaarrrrrr.....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok şükür geceyi kazasız belasız atlattık.....
berram şimdi daha iyi....
5 saat arayla ibufen ve calpolu dönüşümlü verdim bi kaç kez...
çok şükür fitil koymadan atlatabildim.....
serracıkta iyiymiş...çok sevinim....karencim sanada geçmiş olsun....
ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar...
iyiki varsınız.....
saolasın canım....
bence hiç ateşini beklemeden 5-6 assat arayla 1 gün boyunca ateş düşürücü ver
dr umuz tavsiye etmişti
ben ilk aşıda öle yapmıştım hiç ateşi çıkmamıştı...
bu aşıdan sonra nasılsa ateşi yok diye vermedim
aşıdan 6 saat sonra ateşlendi....
dr aradım bide fırça yedim
niye ateş düşürücüyü vermedin hamen aşıdan sonra dedi....
gece boyunca hep 38-39 civarında oldu ateşi...
inşallah ateşsiz atlatırsınız cnm...
bugün dimette öyküyü aşıya götürecekti ....
inşallah kolay atlatır onlarda...
KIZLAR BUARADA BENDE 2 KİLO VERMİŞİM
BEŞİBİYERDE İŞE YARIYO SANIRIM
HAFSACIĞIM BEN BEŞİĞİ BULDUM CİCİM
BERRAMIZI BEKLİYORUZkaydirigubbakcemile
ya aslında o yokken daha rahat olur tabide buluşacağımız yere nasıl gelirim diye düşündüğümüz için öyle demiştim ama bana yakın buluşursak bakarım belki bir çaresineyerimseniben
siz yer kararlaştırın bakalım bi sengözlerimebaksanab
maşallah ne güzel kilolar gidiyo desene.5 i bir yerde kullanıyorum demişsin emziriyormuydun canım yan etkisi olur mu ki
bizde bugün kontroldeydik,6130 gram olmuş benim kız 4.ayımız kilosu sizinkilere göre az ama dinç duruyo takmamaya çalışıyorum doktorda çok normal sadece anne sütü alıyorsa daha ne olsun dedi içim rahatladı biraz,yalnız boyumuz kısa biraz 59 cm ölçüldü gerçi 60 falandır çok kasmadı ayağını hemşire.aşımızı vurulduk eve geldiiiiikkkk
enem kız aferin sana geri gelmesinde gidenlere asla üzülmek yok
YOK CANIM NERDEEEEEE
SÜTÜM YAĞIZ EGEYE YETMİYODU AÇ KALIYODU BİZDE MAMAYA BAŞLADIK TABİ ARADA SÜTTE ALIYODU.E SONRA MEMEYİ ALMAMAYA BAŞLADI BENDE SAHIP VERİYODUM. E SONRA YAVAŞ YAVAŞ AZALDI SÜTÜM VE İYİCE BİTTİİ
MAMA OĞLUMU NE BİÇİM ŞİŞİRDİ TOMBİŞ YAPTI YAAAA
EMZİREMEDİĞİM İÇİNDE DOĞUM YAPTIĞIM KİLOMA DÖNMÜŞTÜM TEKRAR.AMA EMZİRİRKEN HAMİLE KALDIĞIM KİLOMA 1 KİLO VARDI.11 LİLO TEKRAR GELDİ BANA YAN
AYY BUKONUDA ÇOK DERTLİYİM YAAAA
OLSUN CANIMBENİM TAKMA KAFAYA KİLOYU DR DOĞRU SÖYLEMİŞ.BİZİMKİ MAMA ALIYODA NE OLUYO KOF ŞİŞMANLIK.İNŞLH ATEŞİ ÇOK ÇIKMAZ KUZUNUN CANIM
arkadaşlar merak etmişsiniz gecmiş olsunlarınızı da okudum..ilginiz için kalben tesekkur ediyorum hepinize ayrı ayrı..Allah butun bebklerimize saglık versin..
serra gece yarısından beri iyi ates dustu sukur..hafif bir huzursuzluk var onun dısında iyi elh.bu sefer benim bagısıklık uykusuzluga strese gelemedi bogazlarım şişti..inş atlatırım bende..kızıma bişey olmasında bende atlatırım inş.
hafsacımberra da iyiymiş çook sevindim.ateş insanı cok tedirgin ediyor ..bu aşılarda bebklerimize kabus oldu
.bir de ayın 15 inde rotamız var..daha yeni hastalıktan cıktı..dr a sorucam b kac gun ertelesek diye..
canım bu doğum parası ne memurlarda alabiliyo mu
ya canım ben bu karışımı aktardan ayrı ayrı almıştım hepsinden 100 er gr aldım
-yeşil çay 1 tatlı kaşaığı
-mate çayı 1 tatlı kaşığı
-biberiye 1 tatlı kaşığı
-funda yaprağı 1 tatlı kaşaığı
-kekik 1 tatlı kaşığı
hatta ben buna ek olarakta 1 tatlı kaşığı rezene ekliyodum bunları 1 lt kaynamış suda 10 dk demlendirip süzüp 1 günde bitiriyodum
ama halen bi faydası yok galiba
üstelik bide sabah ve akşam elma sirkeli bal karışımı içiyorum
bide erik ve kayısı kurusu yeyip duruyorum
bide spor yapıyorum ama yok yani akşamda bişi yemiyorum ekmekte kepek
bende bi sorun var galiba
bide senin kutu dediğin ne onu sorucaktım bi ismi cismi markası yada fotosu varsa verirmisin bide onu deneyeyim bari
kızlar dün gecede bana bişiler oldu
hakkaten ölüyom zannettim yaaa
bol bol tövbeye geldim
gece nette dolandım bi anda ağırlık çöktü ay hemen yatayımda uykum kaçmasın dedim
yattım ama bütün vücudum uyuştu dizlerimden aşağısı sanki gitti bide dirseklerimden aşağısı nefes alamıyorum tıkandım sanki başıma poşet geçirilmişte nefes alamıyomuşsun gibi
eşim bi önce okudu üfledi bi uyulşan yerlerime masaj felan yaptı
sonrada heralde dedik tansiyon düştü ama ölçemedik çünkü pili bitmişti
sonrada eşim tuzlu bi ayran yaptı içtim
neyse azcık azcık nefes almaya başladım artık
yazık eşimde sürekli gece boyu nefes alıyommu diye kontrol etti durdu canım benim
en nihayetinde tabi iyi oldum
kız gündüzünde ne varsa yiyom zaten ama akşamları hafif olsun diye haşlama yaptım ama güzeldi beşibşiyerde emzikliler kullanamıyo diyolardı ama araştırdım herbir bitkinin yararlarını zararlarını işte bişi yok aksişne sütü bile arttırıyo
zaten aktarcıda önerdi
gelinine bi zararı olmadı canım bu ay sadece 850 gr almış ve sadece anne sütüyle beslendi maşallah
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım kusura bamayın bi yaramazlık yoktur inş..
ben 2 gündür berbat durumdayım migrenim tuttu resmen sürünüyorum
Kızlar az önce annem aradıııı, oğluşum artık dönüyomuşş çok mutluyum yaa :sinifsinif:
Buna şahit olamadığım için üzgünüm ama olsun geçen gün anakucağından popişini kaldırışınıda biz gördük :1closedeyes:
selamlar cok uzun zamandir giremedim sanirim bundan sonra da giremem. Oglumda egzama ve reflü cikti. Egzamadan dolayi cok fazla kasintimiz mevcut ve huzurumuz yok hele ki sabahtan su ana cocugumun surati taninmayacak hale geldi cok uzgunum simdiden antibiyotik ve kortizonlu krem tedavilerine baslandi daha 4 aylik bu bebek ne yapicam bilemiyorum nolur dua edin gecsin yoksa kafayi yemek uzereyim .. Diger bebeklerimizi korusun rabbim ve kimseye yasatmasin ..
arkadaşlar merhaba...çok mutluyum...Arda dün önce sağına döndü ikinci hamlede de dönerek emekleme pozisyonuna geçti...kendi de güldü bu işe.nasıl mutlu oluyor anlatamam:) bi yandan ıhh ıhh diyo zorlanıyo bi yandan da hoşuna gidiyo.bezini bağlamak iyice zorlaşştı.dönüp duruyo
kadınlara da hayret bi şey yani , onlarınki hasta olduysa seninki de mi hasta olmalı yaniayh geldim kızlar...
bugün hastaneye gitti kaşılarımızı olmaya 2 saat sırada bekledik...allahım sen hasta çocuklara acil şifalar ver yarabbim...
kadının biri uyuz oldu bana..
ben zaten korkuyorum gittim 3 kişi bi koltukta oturuyordu 1 kişilik yer vardı...kadınalra sordum hastamı çocuklar die..hani hasta deselerdi oturmayacaktım....kadın uyuz uyuz baktı nolmuş hastaysa dedi..
dedim kızızm hasta değil eğer sizinkiler hastaysa oturmayacağım dedim.değil dedi sert bi, şekilde.ne varki bunda yani bizimkine niye geçsin hastalık..alla alla..neyse oturdum 2 saat orda kaldım ne çocuklar geldi gitti dökülüyorlar ya .allahım acil şifalar verssin..
neyse doktorun dediklerini sayayım:
28 ekimde gitmiştik en son hasta olmuştu hani ipek sağlık ocağından bi sinirde hastaneye götürmüştüm o günden bu güne 15 günde 500gram almış..
ek bişey veriyormusun dedi.sadece 30 cc havuç suyu dedim .verme dedi..
hiç gerek yok dedi gayet iyi acele etme dedi ..anlamıyorum bu hevesinizi zaten çorba yapmaktan meyva sıkmaktan sıkılacaksın dedi..
hiç bişey verme dedi..
allaha şükür sağlığı yerinde
kan ilacı verdi..
poposu pişik oldu ona krem verdi..
fitil verdi..
bu aşılar ateş yapmaz dedi...karma aşı-ishal bi aşı daha vardı unuttum...
aralıkta aşısı yok dedi...7 ocakta bir daha ki aşısı....
dişleri için krem verdi .diş etlerine sürmeye...
ordan çıktık jokere gittik kızıma diş kaşıyıcı aldım..birde şındıraklı çoraplardan çok hoşuna gitti yaaaa...
Selamlar ben misafirden başımı kaldıramadım mevlüt yaptım kendi evimdede okunsun istedim.Şimdide kayınvalidelere geldik.Huricim düzeltmişsin tickeri bende nasıl oldu anlamadım valla:)))Yarın geçmişi okurum çok yrgunum öpüyorum güzel anneleri ve tatlı bebekleri
iyiyiz canuuumm sen nasssıınnn
13,50tl den 9,50 ye düşmüş canım..bu joker fiyatı çorapların markası playskool belki başka yerde daha düşüktür...internetten araştır belki daha düşüğe bulursun internetten alırsın..
birde gece yatarken sarılıyorsun lambası yanıyor ninni söylüyor..ipek onada ışıl ışıl baktı ama bana göre erken...önümüzdeki ay belki alırım....
gece koynuna alıyor sarılınca ışık yanıp ninni söylüyor...
zaten ipek arabada sağa sola bakarken bizde eşimel oyuncaklara daldık neler yapmışlar yahuuuu[/B]
selam biz geldik...
doktora gittik bugün..
:)
6.500 kg olmuş deniz ve 65-5 cm olmuş...
doktor gelişimi çok iyi dahada vitamin alması için muhallebi,meyve püresi ve suyu ile sebze çorbasına başla dedi ve kitapçık verdi tarifleri ölçekleri yazıyor ama ben bu ay başlamayacağım...sordum ilk 6 ay anne sütü diyolar dedim,ben katılmıyorum bebeğin gelişimi çok güzel alması gereken vitaminlerden mahrum bırakma dedi ...
huri diş kremi biizmde var sürekli dolapta tut soğuk yerde,ağzı akıp bağırmaya başlayınca diş etlerine sür elin temiz olsun ve mercimek tanesi kadar sür...
çıngıraklı çorap bizimde var bende kullandım bayağı ve diş kaşıyıcısı için ise 50 tane almıştım ama en son aldığımı bırakmadı elinden çilekli olanı..birtek onu götürüyor ağzına nedense...
buna sarılınca yüzünde gece lambası yanıyor.ve ninni söylemeye başlıyor ....çok hoş bişey...
biliyorum bunu, ninnili uyku arkadaşımdı sanırım .. ama gece gece ışık yanarsa uyanmaz mı uykusundan kafamçokkarıştı uyuduğu zaman ışık olmamalı yoksa o helebilmemne hormonundan faydalanamazmış bebişler , öyle demişti dr.umuz .. hatta bizim de dinlenmemizi sağlayan hormonmuş ve gece lambası vb. yanarsa yattığımız odada vücut dinlenemeden başlarmış güne :sm_confused:
sadece sarılınca ninni söylüyor olması cezbedici gibi geldi bana ..
bunu pek tutmadım ..hayvanlar var el kuklası o kadar..
bizde var bu , şimdilik pek anlayacakları bi oyuncak değil , bizimki mesela sadece tavuğu görünce heyecanlanıyor :sm_confused:
dişlik olarak
şu anda henüz tanışma aşamasındalar...
ohh afiyet bal şeker süt kilo olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3AHAHAHAHA BUSAATTE KAZANDİBİ YAPIYORUM VARMI BÖLE BİŞİ YAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh afiyet bal şeker süt kilo olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?