2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Saol starcığım çok şükür aşıyı atlattık

o beşikte günde 1 kere falan yatıyo bazen hiç.çok dar çünkü
buarada ben 100 almadım canım 2.500 aldım :s

bissürü alıntı yaptım ama cevap yazamıycam , uykum geldi çok , yarın kaldığım yerde devam ederim artık .. iyi geceler ..

Son düzenleme:
Saol starcığım çok şükür aşıyı atlattık

o beşikte günde 1 kere falan yatıyo bazen hiç.çok dar çünkü
buarada ben 100 almadım canım 2.500 aldım :s

süpermiş canım , nasıl oldu ama o , devlet memuru değil misin , özelde mi çalışıyorsun yada SSK ?

saol canım bende okuyayım bari
bende bişi belirteyim ozaman aynen bende krem hakkında senin duyduklarını biliyorum diş kremi evet damaklarını serinletip rahatlatıyo ama sağlıksız diş çıkımına sebep oluyonuş
florürde benim büyük kız kullanıyo minik minik bişi ezip veriyorum ama bebeklere verildiğini demetten duydum bende bidahaki ay soracam doktorumuza
Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı

Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
hadi tekrardan gözün aydın canım eşime anlattaım senin durumu oda çok sevindi oda bol bol dua etti sizin için
hoşgeldin çooook çok geçmiş olsun canım hem babana hemde sana
zehirlenince sütten bebeğe geçmedi inşallah

Kızlar cam rende nereden aldınız
cam randayi 2 kere aldım 2 sindede herhangibi züccaciyeden almıştım
yani vardır illaki hepsinde ben bulmuştum valla

güle güle kullanın cicişlerinizi canım

kızlar daha var ama benim bidaha çıkma şansım olmaz diye şididen aldım kızlarımın cicşilerini
büyüğe krem kadife pantolon ve üstüne kırmızı badi üstünede krem yelek kapşonlu
küçük kurbağamada üstü kırmızı grili badi altınada kırmızı kadife pantolon ve kırmızı ayakkabı patiklerden aldım çok şekerlerrrr :dance:
ay acaba bendemi bayramda kızlarımla bir kırmızı giyinsemkiCADIARZU

iyi pazarlar herksee....
bugün pek bi sessiz topic...
gün akşam oğluma yoğurt yapmak istedim.. gece yaptım 4-5 saat sıcakta beklettim sonra buzdolabına koydum sabah bi baktım hala süt... yoğurt olmamışş... acaba nerde yanlış yaptım ben ... sütün sıcaklığı iyiydi kontrol ettim yoğurt nayasını koydum içine karıştırdım ama acaba karıştırmamam mı gerekiyordu yani yoğurdu koyup öylece bekletcekmiyiz yoksa karıştıracakmıyız ??? kafam karıştı zaten dün akşam çok kötü bi akşamdıı.. oğlum 12 bi kalktı allah ım saat 2 ye kadar durmadan ağladıı... ne yaptıysam susturamadımm çıldırdım resmen.. k. validem ( sevgili ömür törpüm) uyanmadı.. küçük görümcem geldi yattığım odanın kapısına yenge bana mı seslendin dedii.. oracıkta bağırmak istedim imdatt diyee ama sadece yoo diyebildimm.. sinir oldumm yaa.. neyse ki oğlumuyudu ve koyun koyuna yattık şimdi daha iyiymiş... az önce konuştum..

benim için ctesi-pazar farketmez , mekan olarak da artık her yere gidebiliriz h.sonu olursa , yani bi ara Agora demiştin , sorun yok artık eşim iyileşti , gelirim benim için OKdir
kızına kocaman
3kilonun üstünde doğmuştu diye hatırlıyorum sanki , ne kadardı kilosu ve boyu doğduğunda ?
3. aydan sonra hareketlenmeler arttığı için alınan kilo düşük olur diye duymuştum.. bizimki 6yı bile göremeyecek 4. ayında benneyaptımki
amaan sağlıklı olsunlar da :sm_confused: :Saruboceq:

evet canım kızım 3195 gram 48-49 cm doğdu,4.ayda 6130 gram oldu yani çok kötü değil kilo alışı,boyuda çok uzun değil ya ondan yanaklar tombiş tombiş ,aman napayım ya bana benzemesin zaten çok çektim kilodan ne yesem yaradı hiç zayıf bilmem kendimi kızım babasına benzeyecek gibi çok şükür,sağlıkta bir problem çıkmasında bişey istemiyorum gerçi cin gibi maşallah,allah naarlardan korusun yavrularımızı.
oğlusunun doğum kilosu azdı güzelim çok normal 6 kiloyu görememesi,sende emziriyordun sanırım,mama olmayınca çok kilo almıyorlar.
buluşma için son kararımızı verip günü kararlaştıralım,amatiste burdan duyrulur haftaya haftasonu olur diyoruz biz sen ne dersin? eyetkiner gelebiliyor mu?

canım yoğurdu direk sütün içinemi kattın sanırım böyle yaptın ben öyle anladım sütü ayrı bi kapta 2 çay kaşığı yoğurtla 3 5 yemek kaşığı kadar sütle çırp bu karışımı mayalıcan sütün içine dök sadece dibinden 2 kez kaşığı gezdir hemen çek ve sıkıca kapa sar ben böyle daha güzel oluyo ben hep öyle yapıyorum hatta akşam yaptım küçük kavanozlara taş gibi olduuukaydirigubbakcemile5

ayy canım ya paşacığına nazarmı değdi nee resimlerini koymuşsun maşallahh yine çok tatlı helede gözleri çok güzel 41 kereee:asigim:

Nar senİdemİ uyku tutmadı canım

güle güle giysin fıstıklar ..hiç bayram havasına girmedim daha deniz biraz hasta olunca bizde ucundan yakalarız belki bayram alışverişini
selam kızlarr ben annemlerdeydim ordada net buldum ama girmeye fırsat bulamadım umarım herkes iyidir öpüyorum sizleriiopuyorumnanaktan
gözün aydın annenler gelmişş .. bizde seni öptük a.s.
geçmiş olsun cnm .. resimleri gördüm 41 kere maşallah oku onu bolbol nazar değiyor olabilir

iyi pazarlar herkes kocişlerle beraber sanki benimki fırt fırt gezdiği için benim için sıkıcı oldu.Bende fırsatım olmaz diye bugün alacaktım bayramlık ama kociş götürmedi canım sıkıldı.Kikoleyim Güle güle kullansın minik kızımız öpüyorum sizlerii

eyetkinercim sutu belki sogumustur.

ben su sekilde yapıyorum. basarısızlık oranı yuzde sıfır.

sutu kaynat. pastorıze sut ise biraz sıcak olsun. hanı kucuk parmagını azcık yazsın.

yogurdu 2-3 kasık dırekt ıcıne kat. 1 tatlı kasıgı da seker at ıcıne. mıkserle veya blenderr ıle cırp.

6-7 saat agzı sarılı dursun.ç cıkart hemen dolaba at. 6-7 saat de oyle dursun.

bu yogurdu kasık ıle bolmeye kıyamayacaksın. saheserım dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…