- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.881
Saol starcığım çok şükür aşıyı atlattık
o beşikte günde 1 kere falan yatıyo bazen hiç.çok dar çünkü
buarada ben 100 almadım canım 2.500 aldım :s
süpermiş canım , nasıl oldu ama o , devlet memuru değil misin , özelde mi çalışıyorsun yada ssk ?
ne güzelmiş öle egenin yeni cicileri güle güle oynasın hoşvakit geçirsin tosunpaşa...BİZDE BU AKŞAM BUNLARI ALDIK
HURİCİĞİM SAOL ÇORAPLARI SENDEN GÖRDÜM AYAKLARIYLA OYNAYIP DURUYODU UMARIM ÇOK İŞİMİZE YARAYACAK
saol canım bende okuyayım bariherkaese merhaba
emel oglusun pek tatli, nazar degmesin.
huri oyuncaklar zupper, bir de bnm yolum dusse keske.bu arada mesaj takip etme anlatimin zupperdi, bir de bnm icin nasil cok alintilarla cevapladigii gostersen, baska sayfaya gecince kalmiyor sanki alintilar?
kikolayim gecmis olsun, ben de yatarken devamli ayatelkursi okuyorum, hem bize hem oglusumuza.
nesquik masallah denize boyle guzel buyusun insallah.
hepinizi oper guzel haftasonlari dilerimmmm
bende bişi belirteyim ozaman aynen bende krem hakkında senin duyduklarını biliyorum diş kremi evet damaklarını serinletip rahatlatıyo ama sağlıksız diş çıkımına sebep oluyonuşcanım bu ağız akmasını dr sorduğumda her ağzı akanın dişi çıkması yakındır die bişi yok dedi.bu kremlerden verirsek çabuk çürüme etkisi yapar dedi
tanıdık eczaneye sordum flour mu ne varmış tabletmiş (yanlış hatırlamıyosam tablet yazılmıştı) bende alayımmı dedim onunda bizden 2 ay büyük oğlu var
ben kullanmıyorum dişlerini çabukmu çürüteceksin dedi.ayrıca flourun tabletini 1 yaşından sonraki çocuklara verirler dedi.damlasını 1yaşından öncesine veriyolar dedi bilginiz olsun kızlar
hadi tekrardan gözün aydın canım eşime anlattaım senin durumu oda çok sevindi oda bol bol dua etti sizin içinArkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin çooook çok geçmiş olsun canım hem babana hemde sanamerhaba kızlar. nerdeyse 1 aydır giremedim. babam ameliyat oldu. onun koşturması vardı. onun arkasından ben zehirlendim. yediğimiz balık karışık çıktı. bayatlar varmış içinde. hastanelik olmadım ama bir hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldum. bebişler büyümüştür. çok uzun süreceği için geçmişi okuyamam. oyuncaklarla ilgili konuşulmuş. bende size bebişleri nasıl oyaladığınızı sorucaktım. benim kızın 4 ayı bitti. bayağı bir hareketlendi. müzikli bir peluş oyuncağımız var çıngıraklar falan. kendi elleriyle benim ellerimle çok oynuyo. oyuncak önerirseniz çok sevinirim kızlar.
cam randayi 2 kere aldım 2 sindede herhangibi züccaciyeden almıştımKızlar cam rende nereden aldınız
Yürüteç için erken değil mi canım. Ben de sabırsızlıkla o günlerin gelmesini bekliyorum ama 6. ay bittikten sonra koymayı düşünüyorum.
şimdi tabikşide erken ama 5 .yında sorun olmaz diğer kızımdada 5. ayında bindirmiştim ama kısa aralıklardaa
benimkide henüz dönemiyoBu arada İpeği geceleri yan yatırma yastığında yatırıyorum. Battaniyeyi yastığa sıkıştırıyorum. Üstü açılmıyor. Gündüzleri de yüzüstü uyutuyorum. Daha uzun uyuyor. Tabi bu şekilde yapınca kızım dönmeyi öğrenemedi. Sizinkiler dönebiliyor mu merak ettim. Nette 4. ayda dönebilir. 5. ayda çok rahat şekilde dönmeye başlar yazıyor.
oto koltuğunda canı sıkılınca kıçıyla kendini ite ite aşağı kayıyo bide sırt aşağı yatarken sadece hafiften yana dönebiliyo ama tam değil
geçmiş olsun inşallah önemli bişi çıkmazmerhabalar kızlar..deniz de ateşlendi dün gece aşıdan sonra..delie tti hem kendini hem bizi..37.5dan inmedi ateşi..neyseki doktotra götürdük şimdi iyi fitil verdim bir bütün...
bu arada aklınzıda olsun paylaşmak istedim,eğer bebeğinizi kucağınıza aldığınızda başı ya sağa yada sola eğimliyse tehlikeliymiş hemen tedavi...hafta içi biz doktora özel bebek nörolojisine gidicez doktorumuz önerdi...evde hareketlerle düzelirmiş..böyle bize bakarken çok hafif kafası yana eğimli...göz kaymasına kadar ilerlermiş allah korusun..bakalım nlcak işallah kuzum düzelir...
saol canım paylaştığın için hiç bilmiyodum bunları benBildigimiz gibi doğadaki bitkiler birer doğal ilaç olarak kullanılıyor.Özellikle bitkiş çiçeklerindeki özleri toplayan arılar balın doğal bi eczane olmasına vesile oluyorlar
Zencefil ve bal, soğuk algınlığının doğal ilacı
Kışın soğuk günlerinde sıkça yakalandığımız soğuk algınlığı, nezle, grip gibi rahatsızlıkları en iyi tedavi eden doğal ürünlerden biri zencefildir.
Binlerce yıldır Çin, Hindistan ve diğer Asya ülkelerinde, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan bu baharat, aynı zamanda soframızda güzel bir lezzet kaynağıdır. Zencefili hangi hastalıklarda, nasıl kullanabiliriz? Soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklarda bir tatlı kaşığı toz zencefil bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp macun yapılarak yenildiği zaman insanın içini ısıtarak bronşlarını açar ve temizler. Balgamı söktürür, öksürüğü keser. Zencefil aynı zamanda doğal aspirindir; kanı sulandırır, damarları açar, pıhtılaşmayı önler. İyi bir zihin açıcıdır, hafızayı güçlendirir. Zencefil yeni projeler üretmek isteyen insanların ilacıdır, beyni canlandırır. İlaçların mide ve bağırsaklara yaptığı yan etkiyi yok eder. İyi bir bulantı ilacıdır. Ameliyatlardan sonraki anesteziden kaynaklanan bulantılar, deniz ve araba tutmasındaki bulantılarda etkilidir.
Zencefilin doğum sonrasında annenin emzirme döneminde, anne sütünü artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sindirim sistemini düzenler, hızlandırır, enerji verir. Zencefil, İngilterede besin takviyesi olarak kabul edilmiştir. Kışın salepin üzerine tarçın yerine zencefil serperek içilmesi yorgunluğu alır, sinir sistemini düzeltir. Taze zencefil kökünden yapılan turşu sofralara güzel bir çeşni olmanın yanında sindirime faydalı bir takviye olur.
Zencefil, asırlar boyu iyi bir besin ve ilaç olarak güvenle kullanılmıştır. İnsanlar üzerinde yapılan deneylerde zencefilin hiçbir yan etkisine rastlanmamıştır. Zencefil aynı zamanda çok güçlü doğal bir romatizma ilacıdır. Bal ve toz zencefil karışımından hazırlanan macun, günde üç tatlı kaşığı yenildiğinde bel ve bacak ağrılarına, romatizmaya bire birdir. Çinliler yüz yıllardır romatizmayı zencefil ile tedavi etmektedir. Faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz zencefil hakkında Alman bir uzman şöyle der: Bir kızım olsaydı adını mutlaka zencefil koyardım.Sıcak su dolu bir bardağa bir tatlı kaşığı taze toz zencefille bir tatlı kaşığı bal ekleyip günde 3 defa içmek gribe çok iyi geliyor. Zihin açıcı etkisiyse tartışılmaz
yaaaaa oldumu şimdi giden 2 kiloyu hooop aldın şincikAHAHAHAHA BUSAATTE KAZANDİBİ YAPIYORUM VARMI BÖLE BİŞİ YAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lmaz:
hemide bak gece gece kıvrım kıvrım kıvranan bizlerinde ağzını salyalandırdıncokacimcoook
güle güle kullanın inşallahhihoyyytBİZDE BU AKŞAM BUNLARI ALDIK
HURİCİĞİM SAOL ÇORAPLARI SENDEN GÖRDÜM AYAKLARIYLA OYNAYIP DURUYODU UMARIM ÇOK İŞİMİZE YARAYACAK
güle güle kullanın cicişlerinizi canımcanım , bende sanırım eski numarası var karenin , ..8098 ile biten .. yeni numarasını bana özelden atar mısın , ben de geçmiş olsun demek istiyorum yerimseniben
kilo vereyim diye özel bir şey de yapmadım , hatta yiyorum paso yarasın diye :)
sevinmek için erken , belki de bir gün önce az su içmişimdir , ondan olabilir CADIARZU
yarasın fıstığına canım , biz daha henüz başlamadık , zaten 4. ayımız da dolmadı henüz .. sormama bile gerek yok bizimki henüz erken diyecektir kesin şakkıdı
inşallah geceyi rahat geçirmiştir kuzucuuun , geçmiş olsun aşısı , korusun onu tüm hastalıklardan :Saruboceq:
korkma tatlım , gidecek zaten hepsi belki düşündüğünden de fazlası .. herkesin metabolizması farklı çalışıyor , o yüzden de kimimiz çabucak verirken kiloları kimimiz ( ben de dahil ) daha ağır yada hiçe yakın veriyoruz aldıklarımızı benneyaptımki
geldikleri gibi giderler diyelim , kararlı olduğumuzu gösterelim biz de :lepi:
aman ne güzel , ateşiniz çıkmadan atlatmışsınız geceyi
ateş düşürücüyü aşıdan hemen sonra derken calpolü yanında mı götürmeli acaba fisfisfis
aşıdan eve gelinceye kadar 15 - 20 dak felan geçiyor , geç mi kalmış olurum yani :uhm:
dimetin böcüüü de inşallah sorunsuz atlatır gecesini :Saruboceq:
braava brrravaaaa alkisalkisalkis
pek şirinmiş beşiğiniz , halen hatabiliyor mu onda ??
bizimki şu sepet beşik denen beşikte 2. aydan beri yatmıyor neredeyse , çok hareketlendi o zamandan beri yatırmıyorum :sm_confused:
benim için ctesi-pazar farketmez , mekan olarak da artık her yere gidebiliriz h.sonu olursa , yani bi ara Agora demiştin , sorun yok artık eşim iyileşti , gelirim benim için OKdir
kızına kocaman
3kilonun üstünde doğmuştu diye hatırlıyorum sanki , ne kadardı kilosu ve boyu doğduğunda ?
3. aydan sonra hareketlenmeler arttığı için alınan kilo düşük olur diye duymuştum.. bizimki 6yı bile göremeyecek 4. ayında benneyaptımki
amaan sağlıklı olsunlar da :sm_confused: :Saruboceq:
afarin diimi kaydirigubbakcemile5 ne üzülcem deli misin , yarım kilo gitti diye sevindiğim 2 gündür kaydirigubbakcemile3
canım yaa , üzüldüm kiloları geri almış olmana benneyaptımki
emzirmediğine göre kilo verdirici şeyler yiyebilir , rejim yapabilir , hatta spor da ekleyebilirsin rejimine ..
tatlım kocaman geçmiş olsun .. inşallah çabucak atlatırsın sen de .. nazar mı oldu , noldu size analı kızlı fisfisfis
daha önceki mesajlarda da yazdım ama geride kaldığı için görmemişsindir .. tel.numran mı değişti , aradığım numara kullanılmıyormuş :uhm:
alıyoruz canım , ben aldım , 100 küsur TL ..
verirsiiiin acele etme .. insan panik olunca hiç veremiyor , tecrübeyle sabit yerimseniben
evet canım katılıyorum sana
geçmiş olsun yaa dikkat et .. acaba şu içtiğin akrışım çayların bi yan etkisi olablir mi yaşadığın fisfisfis
yok canım o çayları sürekli içiyom 1 aydır yani onlara bünye alıştı artık
bu bam başka bişeydi hakkaten gidiyom sannettim valla
aferin prensese , " sadece " mi 850 gr , kız daha naaapsın , zaten 600-1000 gr arası alınıyo , maaşallah de sadece diiiyceeneklava:
ya ben orda sadeceyi öbür anlamda söylemiştim ama şu virgülleme olayından atabi yanlış anlaşıldı bencede yani çok çok iyi maşallah kızıma teyzesiiii
ay canımmm geçmiş olsun a.s.
başladı mı yine :teselli:
migren için Z harfiye başlayan ve içinde 2 tane olan bi hap var , süper geliyor , zaten endikasyonlarında sade migren ve türevleriyle ilgili rahatsızlıklara birebir olduğu yazıyor .. hafif ağrılarda ise arveles iyi geliyor canım .. sen ne kullanıyorsun ??
ha bir de şakaklarını nane yağıyla ovmak + melisa çayı içmek de oldukça rahatlatıyor yerimseniben
yaa nasıl dönüyormuş yani yüzü koyun gelip mü düzeliyormuş :uhm:
bizimki de popişini kaldırıyor ama öyle pek döndüğünü görmedik , gerçi hiç döecek pozisyon olmuyor sanırım , ya kucakta yada yatar pozisyonlu anakucağında ..
o zman bu yazdıklarımızı da okuyamayacaksın ama ben yine de yazayım çok geçmiş olsun canım .. şükür ki çaresi , bir ilacı var yine yaşadığınız sıkıntının .. inşallah kolayca atlatır kuzun
bizimki nerdeyse 2 aydır altı bağlanırken çığlıklar eşliğinde ayaklarını bacaklarını kaldırıp kaldırıp indiriyor , kendine doğru çekiyor itiyor , şımarıyor dana delikafadulden
kadınlara da hayret bi şey yani , onlarınki hasta olduysa seninki de mi hasta olmalı yaniklava:
dr. haklı bence bu kadar ek gıdalara geçmek için uçmamak lazım , ne gerek var zaten 2 ay sonra illaki vericez :1closedeyes:
diş kaşıyıcılarının bazıları bizde de var .. şıngırdaklı çorapları ise ben ikitellideki azizbebe mağazasından almıştım geçen bayrama geldiğimde , hani geçenlerde eklediğim resimlerde vardı, ben 12-13 tl gibi bi şey ödedim diye hatırlıyorum fisfisfis
Allah kabul etsin mevlütünüzü , kendi evinde okunmuş lması daha iyi olmuş bence de kaydirigubbakcemile5
ben de dün toyzz shoptaydım , bi tane değişik sesli çıngırak , bir de nubynin diş kaşıyıcısını aldım , bunu biraz daha beğendi sanki paşam , daha sert gibi , sanki parmağımızı kemiriyormuş gibi his veriyor sanırım .. diğer pıtırcıklı yada sulu olanları beğenmedi :sm_confused:
bir de nesquikin aldığı çilekliden bulayım , sanırım bi eczanede vişnelisini gördüm chicconun , bi de onu deneyelim bakalım :uhm:
iyi pazarlar herksee....
bugün pek bi sessiz topic...
gün akşam oğluma yoğurt yapmak istedim.. gece yaptım 4-5 saat sıcakta beklettim sonra buzdolabına koydum sabah bi baktım hala süt... yoğurt olmamışş... acaba nerde yanlış yaptım ben ... sütün sıcaklığı iyiydi kontrol ettim yoğurt nayasını koydum içine karıştırdım ama acaba karıştırmamam mı gerekiyordu yani yoğurdu koyup öylece bekletcekmiyiz yoksa karıştıracakmıyız ??? kafam karıştı zaten dün akşam çok kötü bi akşamdıı.. oğlum 12 bi kalktı allah ım saat 2 ye kadar durmadan ağladıı... ne yaptıysam susturamadımm çıldırdım resmen.. k. validem ( sevgili ömür törpüm) uyanmadı.. küçük görümcem geldi yattığım odanın kapısına yenge bana mı seslendin dedii.. oracıkta bağırmak istedim imdatt diyee ama sadece yoo diyebildimm.. sinir oldumm yaa.. neyse ki oğlumuyudu ve koyun koyuna yattık şimdi daha iyiymiş... az önce konuştum..
Nar senİdemİ uyku tutmadı canım
güle güle giysin fıstıklar ..hiç bayram havasına girmedim daha deniz biraz hasta olunca bizde ucundan yakalarız belki bayram alışverişinikızlar daha var ama benim bidaha çıkma şansım olmaz diye şididen aldım kızlarımın cicşilerini
büyüğe krem kadife pantolon ve üstüne kırmızı badi üstünede krem yelek kapşonlu
küçük kurbağamada üstü kırmızı grili badi altınada kırmızı kadife pantolon ve kırmızı ayakkabı patiklerden aldım çok şekerlerrrr :dance:
ay acaba bendemi bayramda kızlarımla bir kırmızı giyinsemkiCADIARZU
gözün aydın annenler gelmişş .. bizde seni öptük a.s.selam kızlarr ben annemlerdeydim ordada net buldum ama girmeye fırsat bulamadımumarım herkes iyidir öpüyorum sizleriiopuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm .. resimleri gördüm 41 kere maşallah oku onu bolbol nazar değiyor olabiliriyi pazarlar herksee....
bugün pek bi sessiz topic...
gün akşam oğluma yoğurt yapmak istedim.. gece yaptım 4-5 saat sıcakta beklettim sonra buzdolabına koydum sabah bi baktım hala süt... yoğurt olmamışş... acaba nerde yanlış yaptım ben ... sütün sıcaklığı iyiydi kontrol ettim yoğurt nayasını koydum içine karıştırdım ama acaba karıştırmamam mı gerekiyordu yani yoğurdu koyup öylece bekletcekmiyiz yoksa karıştıracakmıyız ??? kafam karıştı zaten dün akşam çok kötü bi akşamdıı.. oğlum 12 bi kalktı allah ım saat 2 ye kadar durmadan ağladıı... ne yaptıysam susturamadımm çıldırdım resmen.. k. validem ( sevgili ömür törpüm) uyanmadı.. küçük görümcem geldi yattığım odanın kapısına yenge bana mı seslendin dedii.. oracıkta bağırmak istedim imdatt diyee ama sadece yoo diyebildimm.. sinir oldumm yaa.. neyse ki oğlumuyudu ve koyun koyuna yattık şimdi daha iyiymiş... az önce konuştum..
demekki uyumuşum filizcimkaydirigubbakcemile3Nar senİdemİ uyku tutmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?