2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım yaa direkt sütün içine attım yoğurdu bi güzell karıştırdımm..:)))ayrı kap a almadımm... anlattığın şekilde deneyeyim bi de cnm çok sağolll...

çok sağoll canım aslında ben bol bol okuyorum ama etkileniyor bebek onlar daha ben de nazardan çok etkilşenirim... bütün bebişlere maşallahhh

geçmiş olsun canım diş huysuzluğu heralde
yoğurt işini inan ben hiç bilmiyom bişi diyemicem ama diloş yanıtlamış bak
kaynana ve görümcenede pes doğrusu bukıza az bakalım yarın işe gidecek demezmi insan ayıp etmişler hakkaten
Herkeşlere merhaba, yahu ne zaman gelsem kimsecikler olmuyo, iki bıdı bıdı edemiyorummm klava:
hafta içi yada gece uğra canım hafta sonu kimseler olmaz pek

saol şkerim inşallah hemen iğleşirde bayramda şenlenir

wayyyyy ben bunu da denerimmm resmini çeker yüklerimm buraya o kadar güzell olursaaa :))))
sağol cnm teşekkürlerrropuyorumnanaktan

sağol canımm ben de dişlerden şüpheleniyorumm cidden... akşama kontrol edicemm..
ben de anlamıyorum yoğurt işinden ama denicemmm başarıcamm azimliyim bu konudaa
çok sağoll cnm yanıtın için

teşekkür ederiz teyzesi
bir bayram telaşesisdir gidiyo işte sırf kuzularımız için valla inşallah sizin paşanınkilerde hollolur
bizim kociş bu hafta evde ama kendine faydası yok vala

kibele hoşgeldin canım nerlerdesin bayadır girmedin geçtin heralde annenlere
edamız nasıl evde durumlar nasıl anlat bakalım

kızlar selam..

karen teyzenin temmuz bebelerine yogurt tarifesi asagıdadır;

yogurdu 3 dür deniyorum ve en sonunda tecrubelerimi birleştirdim sonuç harika..

püf noktası azcık ılıdagında sutu mayalamak değil arkadaslar..sütünüz kesinlikle elinizi ısıracak sıcaklıkta olmalı.sutunuzu meyve kavanozuna kucuk olanlarına aktarın.mayalık yogurdunuzda soguk olmamalı oda sıcaklıgında olmalı.meyve kavanozu için 1 tatlı kaşığı yogurdu katın ve 2-3 kere kaşıgınızla karıstırın.kapatın sarın ..5-6 saat beklesin.sonra dolaba atın..danone yogurtları gibi oluyor.Afiyet olsun kuzucuklara..

plastik kapta bile çok guzel tutuyor yogurt..bu da ayrı bir bilgi...:=)

Son düzenleme:

bu akşammm denicemm walla inşallahh bende başarılı olucamm :))))

geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl deniz bebek..

AHAHAHAHA BUSAATTE KAZANDİBİ YAPIYORUM VARMI BÖLE BİŞİ YAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne işin var bu saatte kazan dibi iel yahuuuklava:

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim cqanım..

BİZDE BU AKŞAM BUNLARI ALDIK
HURİCİĞİM SAOL ÇORAPLARI SENDEN GÖRDÜM AYAKLARIYLA OYNAYIP DURUYODU UMARIM ÇOK İŞİMİZE YARAYACAK

oh paşa güzel güle güzel kullansın canım...

selam kızlarr ben annemlerdeydim ordada net buldum ama girmeye fırsat bulamadım umarım herkes iyidir öpüyorum sizleriiopuyorumnanaktan
seni anacı seni hemen koştun annenin kollarına dimmiii

kızlar hani geçen hafta düğünümüz vardı...damadın babası dün gece bir eğlence düzenlemiş erkekler arası....
kocişlerimiz eğlenmeye içmeye gittileri..
gelinin annesi kız kardeşide cumartesi gecesi bende kaldı kocişle ayrı yattık sabaha kadar ipek uyumadı..
öksürüyo hafif bendede kuru öksürük başladı anlamadım nerden geldi bu öksürük ama çok uykusuzum merhaba demek için uğradım kızlar öpüldünüz

kibele hoşgeldin canım nerlerdesin bayadır girmedin geçtin heralde annenlere
edamız nasıl evde durumlar nasıl anlat bakalım

canım selam,

cok cok iyiyiz. cok tesekkurler.

annemlerdeyim canım, carsamba buyuk bir surpriz yaptım.

o gun annemlerin 30. yıl evlilik yıldonumu idi. sabah aradım. dedim ki size bir kargo yolladım. ama gec teslim ettim. cok rica ettim illa bugun teslim edin diye. onlar da gec teslim edecekler 7-8 gibi dedim.

yola cıktık 11.30 gibi.

vardık Coruma .7.45 te. asagıdaki apartman kapısını biri actı tesadufen. eve cıktım. Edayı oto koltugu ile kapının onune koyup zıle basıp saklandım.

Aman Allah,ımmmm.. annem cıglık cıglıga. babam cıktı seke seke. (ayagı halen alcıda) beni 1 hafta sonra bekliyorlardı. bayagı guzel bir surprız oldu.

annemlerdeyim yani. ama evimi kocamı ozledim. neler oluyor neler bitiyor bilmiyorum. gorumcem heryerimi karıstırıyor. gecen uyardım ama zannetmiyorum anlasın.

neyse ben arada gene girerim. internet var ama babam evde oldugu icin ve ayagı kırık oldugundan cok sıkıldıgı icin hepğ internette okey oynuyor macv izliyor gazate okuyor falan. ben de arad girip size bakıyorum son sayfaya ıkı dakika.

kalk ben oturayım demıyorum zaten adamın tek eglencesi.

gözün aydın hadi bakalım
valla okurken yaşananları gözümde bi canlandırdım tüylerim diken diken oldu çok güzel bi süprüz vede kargo paketi olmuş edacım
inşallah güzel ve huzurlu bi hafta geçirirsiniz canım

yakışıklıya bakınnnnnnn delikafadulden
maşallah canım , o nasıl bakış öyle , çok can yakacak belli yerimseniben

ooo süpersin cnm darısı benim başıma inşallah benim gr gitmiyor ya kilolarım :1no2:

verirsin canım , kafadan atınca kendi kendine gidiyor sanırım yerimseniben

aşı olduk bugün oğlan huysuzlandı bir saat oldu uyuyalı.

geçmiş olsun Ege paşamıza :teselli:

ben de çok severim çocuklarla ve beraber oyuncaklarla oynamayı :)) kaydirigubbakcemile5

alırsın şekerim , hatta çok iyi fikir :içelim:

bak sen fıstığa şimdiden bir oyuncağa alışmış bile :)))
Aras ise dönencedeki arkadaşlarına ve arabasındaki asılı oyuncaklarına , pardon arkadaşlarına kaydirigubbakcemile3 , hasta :)))
oğluşumdan ilk defa adıyla bahsetmişim , sanki başkasının bbeğinden bahseder gibi hissettimfisfisfis
küçük aşkımmmmmm , tosbaaaam beniiimmmm
hahhh şinci oldu :sm_cool:

merak ettim canım , nerden almış annen o oyuncağı , hani joker-toyiki gibi bi yerdense ben de burdan alabilirim belki diye sordum ..

oyuncaklara yavaş yavaş tepki gösteriyorlar ya hoşuna gidiyor insanın yaaa....allahım gözyaşlarını bize hiç göstermesin onlar hep gülsünler inşallah...

hem nasıl hoşuna gidiyor insanınnnn:asigim:
yeni bir şeye azıcık gülümsemesi ilgilenir gibi yönelmesiyle bile dünyalar bizim olmuyor mu :1rolleyes:
aaamin aminnn :Saruboceq:

tamamen katılıyorum kikoşum sana alkisalkisalkis vereliniortak

Benim kız oyuncakla oynayamıyor. Beyni elindekini ağzına götürmek istiyor elleri komutu istediği gibi uygulamıyor. Önce uğraşıyor sonra sinirleniyor.

benim paşama da oluyor aynısı ama ilginçtir bizimkinde zerre sinir yok , inannasın gelmedi diimi kaydirigubbakcemile3
bi zorluyo , ikinciyi deniyo , olmadı mı .. bırakıyo , dünya yansa umurunda olmuyo kaydirigubbakcemile3
ama elimi nerede olsa yakalayıp ağzına götürünceye kadar paralıyor kendini , yada öpmek için yaklaşsan deli gibi başını sağa sola çeviriyor ağzını da fırın gibi açarak .. kemirecek ya beni deli olması ondan :sm_cool:
çenemi bir kapıyor , bir eliyle de saçımı çekiyor yada yüzümü-boynuma geçiriyor pençesini , cokur cokur kemirerek emiyor çenemi :))

canım yaa ben de üzüldüm bak şimdi ...
bizim çocuklarımız çok şanslı , kendilerinin her anlamda kusursuz gelişmeleri için ellerinden geleni yapan anneleri var .. Allah birbirimize yokluğumuzu göstermesin :Saruboceq:

Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı

Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:

canımm şükürler olsunnnn :Saruboceq:
Allah tamamına erdirsin
benim de 11. gün değerim 207,5ti , ikizdi gebeliğim hatırlarsan .. hatta dr.uma göre üçüz bile başlamış olabilir çünkü küçük bir kara nokta var bu kesin 3. keseydi demişti
Rabbim hayırlısını , sağlıklısını ve O'nun uygun gördüğü kadarını versin :Saruboceq:

geçmiş olsun canım , ucuz atlatmışsın.. oyuncak olarak renkli , aynalı , çıngıraklı , hışırdayan şeyler olabilir . fisher prize - playskool -dsney oyuncaklarını toyiki-toyzz shop ve jokerlerde bulabilirsin .. bu marka oyuncaklarda kullanılan malzeme , boya , ses ve renkler hem sağlık hem eğiticilik yönünden diğer oyuncaklara göre daha iyi olduğu için tavsiye edeblirim ..

way canına şu zencefil ne kaaa yararlıymış , biliyordum da bu kadarını bilmiyordum ..
bitki çaylarına biraz karıştırıp balla tatlandırınca da soğuk algınlığı - boğaz ağrısına iyi geliyor yerimseniben
sağol canım paylaşımın için yerimseniben

hmm anladım şimdi , bizimkinde öyle bir durum yok , sadece kucakta genelde sağına bakıyordu ben sol kolumda karnı bana dönük tuttuğumda .. şimdi biraz daha büyüdü kucağımda yüzü dışarı dönük tutuyorum , öyle bir sıkıntımız olmadı özellikle tek tarafa dönük olmak gibi .. siz ne zaman gideceksiniz ? dr. dönüşü mutlaka yaz gelişmeleri .. bence önemli bi sorunu yoktur paşanın , maşallah cin gibi bakışlar felan .. için rahat etsin git bakalım bi yerimseniben

bizimkini neeredeyse ilk doğduğundan beri şu yan yastığıyla yatırıyorum yan bi şekilde hemen sırt üstü yarat pozisyona geçiyor ..

ben de bakayım Kipadaki paşabahçe mağazasından kaydirigubbakcemile5

sk dan aldım canım

hmm demişlerdi ssk lılar doğum parasını çok alıyor bize göre diye , arada bu kadar fark olacağını hiç tahmin etmemiştim :1closedeyes:ne saçma ama yaa , ha ssk lı ha 657 .. bu nasıl bir dengesizlik , açıklayabilene aşkolsun :1ninca:

güle güle giysin fıstıklar cicişlerini bayramda :asigim:

yoğurt denemen fena geçmiş , bakalım ben naapıcam zamanı gelince :tomato:
KV ve G sivrilerine diyecek laf yok , bildiği gibi yapsın onları Allah kötükedihüso

haftaya ctesi eşim dikişlerini aldırmaya gidecek hastaneye ve o gün 4. ay kontrolümüz de olacak .. kontrol bi şey değil erken bi saate alırım yarım saatte biter işimiz de , dikişler alındıktan sonra araba kullanması zor olur ve kendini kötü hissederse 1-2 gün dinleneyim diyecektir kesin .. o yüzden ben haftaya gelemeyeceğim sanırım :bbo:
buluşma mekanı için şöyle ortada bi yer olsun madem YKMnin arkasında güzel bi yer vardı YKM cinemasının altındaki cafe diyeyim .. orası olabilir ..
burada yazdığımız esajları kaçırıyoruz göremiyoruz , en iisi ben bi başlıkla açayım ordan devam edelim buluş-ama-ma muhabbetimize kaydirigubbakcemile3
kızının aldığı kilo iyi bence , boy da fena değil sonuçta kız ebekler daha minyon doğuyorlar .. evet Arasım küçük doğmuştu teyzesi ; 2550 gr :asigim: şimdi oldu tosuncuk Allaha şükür :Saruboceq: anne sütüyle beslenince az mı kilo alırlarmış fisfisfis

çok güzel bir süpriz yapmışsın canım ailene , ne sevinmişlerdir :asigim:
babacıına da çok geçmiş olsun
görümcenin de eli kopsun karıştırısa senin eşyalarını klava:

hmm anladım şimdi , bizimkinde öyle bir durum yok , sadece kucakta genelde sağına bakıyordu ben sol kolumda karnı bana dönük tuttuğumda .. şimdi biraz daha büyüdü kucağımda yüzü dışarı dönük tutuyorum , öyle bir sıkıntımız olmadı özellikle tek tarafa dönük olmak gibi .. siz ne zaman gideceksiniz ? dr. dönüşü mutlaka yaz gelişmeleri .. bence önemli bi sorunu yoktur paşanın , maşallah cin gibi bakışlar felan .. için rahat etsin git bakalım bi yerimseniben

sağol canım çok teşekkrüler işallah birşey yoktur bizde dikkat etmedik dr.söyleyene dek..
biizmkide sağa bakıyo tek tarafa bakmıyo cnm ama sola bakarken eğiyo kafayı...
dr.da endişelendi hemen götürün dedi eğer ciddi bişi varsa fiizk tedavi için...bencede pek korkulcak bişi yoktur..2 gündür hep yan yatırıp sağına yatırıyom ne bilim...

günaydın kıslaarr.....

daha doğrusu bi tek stella var....

günaydın canım...puslu bi ankara sabahından.....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba hafsacim
ay evet ya hava cok kotu, h,c sevmiyorum su kislari
oglusu uyuttum yogurt tariflerine bakiyordum
sutasin babymix sade aldim ama 6.ay diyor versemmi acaba?
hafsacim bir de yogurdu 5-6 saat bekletip dolaba koyuyorsunuz ya, sabah mi calip aksama yediriyorsunuz, yoksa bir sonraki gune mi?

slm canım...

ankarayı bende heralde bu havasından dolayı sevemedim....

sürekli bi melankoli...içim sıkılıyo valla bu havada :a015: :a015: :a015:

ben akşamdan mayalayıp gündüz ikindide yediriyodum büyüğüne...
küçüğe daha başlamadım...geçen gün tattırdım sevmedi zaten :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

günaydınlarrr....

starcımm yorumların için çok teşekkür ederim canımm...

benim oğlum bu akşam da huzursuzdu.. çok üzülüyorumm ben .. akşam baktım damaklarına çok sert ama diş falan göremedimmm ....
bu cuma antalya ya gidiyorumm otobüsle gitmeyi düşünüyorumm ama nasıl olacak bilmiyorum otobüste de aynı huysuzlukları yaparsa ben naparım diyee düşünüyorumm.. bakalım nasıl yapcaz....

ben de babymix kullanmıştım kızımda...
dr tavsiye etmişti...

ama eğer hakiki sütten yapamıyosanız kullanın demişti bize...

ben 6 aylıktan sonra 1.5 yaşına kadar kullandım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…