- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 39
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.901
canım yoğurdu direk sütün içinemi kattın sanırım böyle yaptın ben öyle anladım sütü ayrı bi kapta 2 çay kaşığı yoğurtla 3 5 yemek kaşığı kadar sütle çırp bu karışımı mayalıcan sütün içine dök sadece dibinden 2 kez kaşığı gezdir hemen çek ve sıkıca kapa sar ben böyle daha güzel oluyo ben hep öyle yapıyorum hatta akşam yaptım küçük kavanozlara taş gibi olduuukaydirigubbakcemile5
ayy canım ya paşacığına nazarmı değdi nee resimlerini koymuşsun maşallahh yine çok tatlı helede gözleri çok güzel 41 kereee:asigim:
güle güle giysin fıstıklar ..hiç bayram havasına girmedim daha deniz biraz hasta olunca bizde ucundan yakalarız belki bayram alışverişini
gözün aydın annenler gelmişş .. bizde seni öptük a.s.
geçmiş olsun cnm .. resimleri gördüm 41 kere maşallah oku onu bolbol nazar değiyor olabilir
geçmiş olsun canım diş huysuzluğu heraldeiyi pazarlar herksee....
bugün pek bi sessiz topic...
gün akşam oğluma yoğurt yapmak istedim.. gece yaptım 4-5 saat sıcakta beklettim sonra buzdolabına koydum sabah bi baktım hala süt... yoğurt olmamışş... acaba nerde yanlış yaptım ben ... sütün sıcaklığı iyiydi kontrol ettim yoğurt nayasını koydum içine karıştırdım ama acaba karıştırmamam mı gerekiyordu yani yoğurdu koyup öylece bekletcekmiyiz yoksa karıştıracakmıyız ??? kafam karıştı zaten dün akşam çok kötü bi akşamdıı.. oğlum 12 bi kalktı allah ım saat 2 ye kadar durmadan ağladıı... ne yaptıysam susturamadımm çıldırdım resmen.. k. validem ( sevgili ömür törpüm) uyanmadı.. küçük görümcem geldi yattığım odanın kapısına yenge bana mı seslendin dedii.. oracıkta bağırmak istedim imdatt diyee ama sadece yoo diyebildimm.. sinir oldumm yaa.. neyse ki oğlumuyudu ve koyun koyuna yattık şimdi daha iyiymiş... az önce konuştum..
hafta içi yada gece uğra canım hafta sonu kimseler olmaz pekHerkeşlere merhaba, yahu ne zaman gelsem kimsecikler olmuyo, iki bıdı bıdı edemiyorummmklava:
güle güle giysin fıstıklar ..hiç bayram havasına girmedim daha deniz biraz hasta olunca bizde ucundan yakalarız belki bayram alışverişini
gözün aydın annenler gelmişş .. bizde seni öptük a.s.
geçmiş olsun cnm .. resimleri gördüm 41 kere maşallah oku onu bolbol nazar değiyor olabilir
eyetkinercim sutu belki sogumustur.
ben su sekilde yapıyorum. basarısızlık oranı yuzde sıfır.
sutu kaynat. pastorıze sut ise biraz sıcak olsun. hanı kucuk parmagını azcık yazsın.
yogurdu 2-3 kasık dırekt ıcıne kat. 1 tatlı kasıgı da seker at ıcıne. mıkserle veya blenderr ıle cırp.
6-7 saat agzı sarılı dursun.ç cıkart hemen dolaba at. 6-7 saat de oyle dursun.
bu yogurdu kasık ıle bolmeye kıyamayacaksın. saheserım dıye.
geçmiş olsun canım diş huysuzluğu heralde
yoğurt işini inan ben hiç bilmiyom bişi diyemicem ama diloş yanıtlamış bak
kaynana ve görümcenede pes doğrusu bukıza az bakalım yarın işe gidecek demezmi insan ayıp etmişler hakkaten
hafta içi yada gece uğra canım hafta sonu kimseler olmaz pek
saol şkerim inşallah hemen iğleşirde bayramda şenlenir
iyi pazarlar herkes kocişlerle beraber sanki benimki fırt fırt gezdiği için benim için sıkıcı oldu.Bende fırsatım olmaz diye bugün alacaktım bayramlık ama kociş götürmedi canım sıkıldı.Kikoleyim Güle güle kullansın minik kızımız öpüyorum sizlerii
kızlar selam..
karen teyzenin temmuz bebelerine yogurt tarifesi asagıdadır;
yogurdu 3 dür deniyorum ve en sonunda tecrubelerimi birleştirdim sonuç harika..
püf noktası azcık ılıdagında sutu mayalamak değil arkadaslar..sütünüz kesinlikle elinizi ısıracak sıcaklıkta olmalı.sutunuzu meyve kavanozuna kucuk olanlarına aktarın.mayalık yogurdunuzda soguk olmamalı oda sıcaklıgında olmalı.meyve kavanozu için 1 tatlı kaşığı yogurdu katın ve 2-3 kere kaşıgınızla karıstırın.kapatın sarın ..5-6 saat beklesin.sonra dolaba atın..danone yogurtları gibi oluyor.Afiyet olsun kuzucuklara..
plastik kapta bile çok guzel tutuyor yogurt..bu da ayrı bir bilgi...:=)
geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl deniz bebek..merhabalar kızlar..deniz de ateşlendi dün gece aşıdan sonra..delie tti hem kendini hem bizi..37.5dan inmedi ateşi..neyseki doktotra götürdük şimdi iyi fitil verdim bir bütün...
.
bu arada aklınzıda olsun paylaşmak istedim,eğer bebeğinizi kucağınıza aldığınızda başı ya sağa yada sola eğimliyse tehlikeliymiş hemen tedavi...hafta içi biz doktora özel bebek nörolojisine gidicez doktorumuz önerdi...evde hareketlerle düzelirmiş..böyle bize bakarken çok hafif kafası yana eğimli...göz kaymasına kadar ilerlermiş allah korusun..bakalım nlcak işallah kuzum düzelir...
ne işin var bu saatte kazan dibi iel yahuuuAHAHAHAHA BUSAATTE KAZANDİBİ YAPIYORUM VARMI BÖLE BİŞİ YAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim cqanım..Bildigimiz gibi doğadaki bitkiler birer doğal ilaç olarak kullanılıyor.Özellikle bitkiş çiçeklerindeki özleri toplayan arılar balın doğal bi eczane olmasına vesile oluyorlar
Zencefil ve bal, soğuk algınlığının doğal ilacı
Kışın soğuk günlerinde sıkça yakalandığımız soğuk algınlığı, nezle, grip gibi rahatsızlıkları en iyi tedavi eden doğal ürünlerden biri zencefildir.
Binlerce yıldır Çin, Hindistan ve diğer Asya ülkelerinde, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan bu baharat, aynı zamanda soframızda güzel bir lezzet kaynağıdır. Zencefili hangi hastalıklarda, nasıl kullanabiliriz? Soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklarda bir tatlı kaşığı toz zencefil bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp macun yapılarak yenildiği zaman insanın içini ısıtarak bronşlarını açar ve temizler. Balgamı söktürür, öksürüğü keser. Zencefil aynı zamanda doğal aspirindir; kanı sulandırır, damarları açar, pıhtılaşmayı önler. İyi bir zihin açıcıdır, hafızayı güçlendirir. Zencefil yeni projeler üretmek isteyen insanların ilacıdır, beyni canlandırır. İlaçların mide ve bağırsaklara yaptığı yan etkiyi yok eder. İyi bir bulantı ilacıdır. Ameliyatlardan sonraki anesteziden kaynaklanan bulantılar, deniz ve araba tutmasındaki bulantılarda etkilidir.
Zencefilin doğum sonrasında annenin emzirme döneminde, anne sütünü artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sindirim sistemini düzenler, hızlandırır, enerji verir. Zencefil, İngiltere’de besin takviyesi olarak kabul edilmiştir. Kışın salepin üzerine tarçın yerine zencefil serperek içilmesi yorgunluğu alır, sinir sistemini düzeltir. Taze zencefil kökünden yapılan turşu sofralara güzel bir çeşni olmanın yanında sindirime faydalı bir takviye olur.
Zencefil, asırlar boyu iyi bir besin ve ilaç olarak güvenle kullanılmıştır. İnsanlar üzerinde yapılan deneylerde zencefilin hiçbir yan etkisine rastlanmamıştır. Zencefil aynı zamanda çok güçlü doğal bir romatizma ilacıdır. Bal ve toz zencefil karışımından hazırlanan macun, günde üç tatlı kaşığı yenildiğinde bel ve bacak ağrılarına, romatizmaya bire birdir. Çinliler yüz yıllardır romatizmayı zencefil ile tedavi etmektedir. Faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz zencefil hakkında Alman bir uzman şöyle der: “Bir kızım olsaydı adını mutlaka zencefil koyardım.”Sıcak su dolu bir bardağa bir tatlı kaşığı taze toz zencefille bir tatlı kaşığı bal ekleyip günde 3 defa içmek gribe çok iyi geliyor. Zihin açıcı etkisiyse tartışılmaz
oh paşa güzel güle güzel kullansın canım...BİZDE BU AKŞAM BUNLARI ALDIK
HURİCİĞİM SAOL ÇORAPLARI SENDEN GÖRDÜM AYAKLARIYLA OYNAYIP DURUYODU UMARIM ÇOK İŞİMİZE YARAYACAK
seni anacı seni hemen koştun annenin kollarına dimmiiiselam kızlarr ben annemlerdeydim ordada net buldum ama girmeye fırsat bulamadımumarım herkes iyidir öpüyorum sizleriiopuyorumnanaktan
kibele hoşgeldin canım nerlerdesin bayadır girmedin geçtin heralde annenlere
edamız nasıl evde durumlar nasıl anlat bakalım
gözün aydın hadi bakalımcanım selam,
cok cok iyiyiz. cok tesekkurler.
annemlerdeyim canım, carsamba buyuk bir surpriz yaptım.
o gun annemlerin 30. yıl evlilik yıldonumu idi. sabah aradım. dedim ki size bir kargo yolladım. ama gec teslim ettim. cok rica ettim illa bugun teslim edin diye. onlar da gec teslim edecekler 7-8 gibi dedim.
yola cıktık 11.30 gibi.
vardık Coruma .7.45 te. asagıdaki apartman kapısını biri actı tesadufen. eve cıktım. Edayı oto koltugu ile kapının onune koyup zıle basıp saklandım.
Aman Allah,ımmmm.. annem cıglık cıglıga. babam cıktı seke seke. (ayagı halen alcıda) beni 1 hafta sonra bekliyorlardı. bayagı guzel bir surprız oldu.
annemlerdeyim yani. ama evimi kocamı ozledim. neler oluyor neler bitiyor bilmiyorum. gorumcem heryerimi karıstırıyor. gecen uyardım ama zannetmiyorum anlasın.
neyse ben arada gene girerim. internet var ama babam evde oldugu icin ve ayagı kırık oldugundan cok sıkıldıgı icin hepğ internette okey oynuyor macv izliyor gazate okuyor falan. ben de arad girip size bakıyorum son sayfaya ıkı dakika.
kalk ben oturayım demıyorum zaten adamın tek eglencesi.
ooo süpersin cnm darısı benim başıma inşallah benim gr gitmiyor ya kilolarım :1no2:
aşı olduk bugün oğlan huysuzlandı bir saat oldu uyuyalı.
ben biraz daha oyuncak araştırayım...
ay ben bu oyuncaklarla ne etcem ya ...
çok gheves ediyorum kızızmla oyun oynamaya..
geçende bi arkadaşım gelmişti 3 yaşında kızıyla pazzl almış kıza ama ben bir yumuldum 1 saatte anca çıktım içinden bilmem kaç parça .kız diyo ben senle sohbet etmeye geldim ama sılayla oyuna daldın yok bana çocuk olsun saatlerce oynarım yeterki konuşmadan anlasın....
bak bundan arkadaşımda var o oyuncaklarını bize veriyor zamanı geldiğinde bunu çok beğeniyordum kızı oynarken yürümeye başladığında araba oluyor bu oyuncak buda çok hoş....
ilk adımlamaya başladığında oldukça yardımcı olacak
buda 9 aydan sonra topu atıyorsun hava yolu ile yukarı fırlatıyor..ipeğin kahkahalarını tahmin edebiliyorum...
eltimde vardı bundan , oğlu bayılıyordu , en seviği oyuncağıydı diyebilirim a.s
bu kullanışlı olurmu bilmem emeklerken seninle birlikte düm düz emekliyor tırtıl..eh işteee..
onun renkli ve hareketli oluşu bizim ufaklıkları da harekete geçirecek
6 ay+) Bebekler Şirin Kanatları çok sevecek! Çırpınan kanatları takip etmek hem onların gelişimine yardımcı olurken hem de eğlenmelerini sağlayacak. 6 farklı melodisi sayesinde bebeklerin işitme duyuları da kuvvetlenecek.
ama bana rengi itici geldi mavi olan hiç bir şeye elim gitmiyor nedense...
süper bi oyuncak ben de cuma günü incelemiştim , hatta bir an önce 6 aylık olalım biz de alalım bundan oynasın oğlum demiştim içimden :asigim:
9 ay +) Renkli küpleri üst üste dizmeye çalışırken bebeklerin problem çözme yetenekleri gelişecek.
zamanı gelince kesinlikle alınması gerekiyor , o legolardan felan daha eğitici bi oyuncak seti bu
(9 ay+) Bebekler farklı yöntemlerle kutuları açarken hem eğlenecek hem de neden-sonuç ilişkisini öğrenecek. Üstelik Sevimli Hayvancıklar yaptıkları farklı hareketlerle bebekleri şaşırtacak.
delikafaduldenhihoyyyt
şimdiden hergün kumbaraya 1 lira atsam heralde alırım bu oyuncaklardan...
bide şu var bak...bundan ipekte kullanıyor ama ışıksızı hehehehehe..
elinde bişey tutarak uyuyor ipek bazende kucağına peluş oyuncak yatırıyorum hani yanında biri varmış gibi hissetsin die...
bu arada bu yaratığın adıda merak edenlere Fisher Price Uykucu Denizatı :)))))
huricim bende senin gibiyim valla herşey almak istiyorum oğluma annem oğluma oyuncak almış bi sürü bende bu ara almayı düşünüyodum iyiki almamışım bi tane araba almış araba hareketli ve sarkı söylüyo kapıları ışıkları açılıp kapanıyor oğlum çok sevdi onu heyecandan ellerini kollarını çırpıyo yavrumkaydirigubbakcemile3
oyuncaklara yavaş yavaş tepki gösteriyorlar ya hoşuna gidiyor insanın yaaa....allahım gözyaşlarını bize hiç göstermesin onlar hep gülsünler inşallah...
arkadaşlar bu oyuncak seçimlerinde benden de size bi tavsiye olacak
benim bildiğiniz gibi 4 yaşında bi kızım var ve ben ona genellikle eğitici oyuncaklar aldım pazıl olsun şekil bulma yap boz vs ve bunları 1-2 kere yaptı bidahakine inanın gözü kapalı yapar oluyodu
fakat kızkardeşiminde oğlu 5 yaşında ama hiç bi şekilde pazıl yapma kabiliyeti yoktu çocuk hangi parça neray uyar nasıl olur bilmez aval aval bakardı benim kız o arada dayanamayıp şip şak tamamlardı tabi
ama nerde savaş oyunu pc oyunu playsteyşın oyunu var nasıl tüfekler silahlar var hepsini bilirdi
bence çokda doğru bişi değil evet erkek çocuğu ama bu tarzlarda biyere kadar olmalı diye düşünüyorum
bu sene anaokuluna başladı öğretmeni herkez istediği bi resmi yapsın demiş bu boyna karalamış durmuş adınada savaş vermiş
bu arada kalem ve boya tutma kabiliyetide çok fena
övünmek istemiyorum ama benim kızım da şuan bütün herşeyin resmini yapabiliyo
aslında aradaki fark şuki herşey anneden kaynaklanıyo
çocuklarınıza ayırdığınız zaman ve ortam
alınan oyuncaklar
izletilen tv programları vs
bunları iyi bir ebeveyn olmak için lütfen göz ardı etmeyin
Benim kız oyuncakla oynayamıyor. Beyni elindekini ağzına götürmek istiyor elleri komutu istediği gibi uygulamıyor. Önce uğraşıyor sonra sinirleniyor.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim katılıyorum oyuncağa verilen para boş para diyorlar ipek şimdi anlamaz bundan diyorlar.... geçende yengemlerde oyuncağı kayboldu koltukları havaya kaldırdım aman huriş alt tarafı bi oyuncak...ama onu çok seviyo yenge dedim .bana dalga geçer gibi bir bakışı vardı..çok üzüzldüm!:çok üzgünüm: ona değil onun 2 yaşında olup daha 2 kelime konuşamayan kızına üzüzldüm...
bu oyuncakların çooookkk büyük etkisi var...
Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba kızlar. nerdeyse 1 aydır giremedim. babam ameliyat oldu. onun koşturması vardı. onun arkasından ben zehirlendim. yediğimiz balık karışık çıktı. bayatlar varmış içinde. hastanelik olmadım ama bir hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldum. bebişler büyümüştür. çok uzun süreceği için geçmişi okuyamam. oyuncaklarla ilgili konuşulmuş. bende size bebişleri nasıl oyaladığınızı sorucaktım. benim kızın 4 ayı bitti. bayağı bir hareketlendi. müzikli bir peluş oyuncağımız var çıngıraklar falan. kendi elleriyle benim ellerimle çok oynuyo. oyuncak önerirseniz çok sevinirim kızlar.
Bildigimiz gibi doğadaki bitkiler birer doğal ilaç olarak kullanılıyor.Özellikle bitkiş çiçeklerindeki özleri toplayan arılar balın doğal bi eczane olmasına vesile oluyorlar
Zencefil ve bal, soğuk algınlığının doğal ilacı
Kışın soğuk günlerinde sıkça yakalandığımız soğuk algınlığı, nezle, grip gibi rahatsızlıkları en iyi tedavi eden doğal ürünlerden biri zencefildir.
Binlerce yıldır Çin, Hindistan ve diğer Asya ülkelerinde, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan bu baharat, aynı zamanda soframızda güzel bir lezzet kaynağıdır. Zencefili hangi hastalıklarda, nasıl kullanabiliriz? Soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklarda bir tatlı kaşığı toz zencefil bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp macun yapılarak yenildiği zaman insanın içini ısıtarak bronşlarını açar ve temizler. Balgamı söktürür, öksürüğü keser. Zencefil aynı zamanda doğal aspirindir; kanı sulandırır, damarları açar, pıhtılaşmayı önler. ıyi bir zihin açıcıdır, hafızayı güçlendirir. Zencefil yeni projeler üretmek isteyen insanların ilacıdır, beyni canlandırır. ılaçların mide ve bağırsaklara yaptığı yan etkiyi yok eder. ıyi bir bulantı ilacıdır. Ameliyatlardan sonraki anesteziden kaynaklanan bulantılar, deniz ve araba tutmasındaki bulantılarda etkilidir.
Zencefilin doğum sonrasında annenin emzirme döneminde, anne sütünü artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sindirim sistemini düzenler, hızlandırır, enerji verir. Zencefil, ıngiltere’de besin takviyesi olarak kabul edilmiştir. Kışın salepin üzerine tarçın yerine zencefil serperek içilmesi yorgunluğu alır, sinir sistemini düzeltir. Taze zencefil kökünden yapılan turşu sofralara güzel bir çeşni olmanın yanında sindirime faydalı bir takviye olur.
Zencefil, asırlar boyu iyi bir besin ve ilaç olarak güvenle kullanılmıştır. ınsanlar üzerinde yapılan deneylerde zencefilin hiçbir yan etkisine rastlanmamıştır. Zencefil aynı zamanda çok güçlü doğal bir romatizma ilacıdır. Bal ve toz zencefil karışımından hazırlanan macun, günde üç tatlı kaşığı yenildiğinde bel ve bacak ağrılarına, romatizmaya bire birdir. Çinliler yüz yıllardır romatizmayı zencefil ile tedavi etmektedir. Faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz zencefil hakkında Alman bir uzman şöyle der: “Bir kızım olsaydı adını mutlaka zencefil koyardım.”Sıcak su dolu bir bardağa bir tatlı kaşığı taze toz zencefille bir tatlı kaşığı bal ekleyip günde 3 defa içmek gribe çok iyi geliyor. Zihin açıcı etkisiyse tartışılmaz
cnm kafanın sola yada sağa dönük olması sürekli evet tehlikeli dedi doktorum...ve özel bir muayeneye yönlendirdi bakalım pazartesi gidicez...hatta fiizk tedaviye kadar gidermiş iş...kimi bebeklere de evde uygulama veirimiş gerek olmadan tedaviye...ilerde öle kalma durumu varmış ve göz kayması...ben yinede gidicem bencede bi sorun olmasa sürekli sola eğmez kafayı...hayırlısı...bebeklikten bu yana yatış şekliylede alakalıymış cidden biizmki yastıkta yüz üstü hep sola yatıyor genelde hep ama...
hadi yaaa kiler bize çok yakın yarın fırsat bulursam bakarım saol canım
bizimkide uyurken mutlaka sağ tarafa çevirir başını
ilk ay doktora sorduğumuzda zamanla geçer demişti anne karnında otarafa daha çok yatmıştır dedi
allahtan sol taraftada bırakıyo bazen kafasını ama uykuya dalmadan önce muhakkak sağda uyur
iyi geceler filiz .. kimseler yok bu gün ... rendeyi bende çok aradım paşabahçeninki en güzeli oda az sayıda üretiyomuş sanırım kolay bulunmuyo başka bi ikimarka daha var onlarında cam kalitesi pek iyi değil ha birde rende kısmına dikkat etmek lazım ufak olursa baya zorluyo zaten kolaydeğil onda havuç fln rendelemek ... ben sonunda bi tane buldum züccaciyelerdede bulunuyo cnm
sk dan aldım canım
kızlar daha var ama benim bidaha çıkma şansım olmaz diye şididen aldım kızlarımın cicşilerini
büyüğe krem kadife pantolon ve üstüne kırmızı badi üstünede krem yelek kapşonlu
küçük kurbağamada üstü kırmızı grili badi altınada kırmızı kadife pantolon ve kırmızı ayakkabı patiklerden aldım çok şekerlerrrr :dance:
ay acaba bendemi bayramda kızlarımla bir kırmızı giyinsemkiCADIARZU
iyi pazarlar herksee....
bugün pek bi sessiz topic...
gün akşam oğluma yoğurt yapmak istedim.. gece yaptım 4-5 saat sıcakta beklettim sonra buzdolabına koydum sabah bi baktım hala süt... yoğurt olmamışş... acaba nerde yanlış yaptım ben ... sütün sıcaklığı iyiydi kontrol ettim yoğurt nayasını koydum içine karıştırdım ama acaba karıştırmamam mı gerekiyordu yani yoğurdu koyup öylece bekletcekmiyiz yoksa karıştıracakmıyız ??? kafam karıştı zaten dün akşam çok kötü bi akşamdıı.. oğlum 12 bi kalktı allah ım saat 2 ye kadar durmadan ağladıı... ne yaptıysam susturamadımm çıldırdım resmen.. k. validem ( sevgili ömür törpüm) uyanmadı.. küçük görümcem geldi yattığım odanın kapısına yenge bana mı seslendin dedii.. oracıkta bağırmak istedim imdatt diyee ama sadece yoo diyebildimm.. sinir oldumm yaa.. neyse ki oğlumuyudu ve koyun koyuna yattık şimdi daha iyiymiş... az önce konuştum..
benim için ctesi-pazar farketmez , mekan olarak da artık her yere gidebiliriz h.sonu olursa , yani bi ara Agora demiştin , sorun yok artık eşim iyileşti , gelirim benim için OKdir
kızına kocaman
3kilonun üstünde doğmuştu diye hatırlıyorum sanki , ne kadardı kilosu ve boyu doğduğunda ?
3. aydan sonra hareketlenmeler arttığı için alınan kilo düşük olur diye duymuştum.. bizimki 6yı bile göremeyecek 4. ayında benneyaptımki
amaan sağlıklı olsunlar da :sm_confused: :Saruboceq:
evet canım kızım 3195 gram 48-49 cm doğdu,4.ayda 6130 gram oldu yani çok kötü değil kilo alışı,boyuda çok uzun değil ya ondan yanaklar tombiş tombiş ,aman napayım ya bana benzemesin zaten çok çektim kilodan ne yesem yaradı hiç zayıf bilmem kendimi kızım babasına benzeyecek gibi çok şükür,sağlıkta bir problem çıkmasında bişey istemiyorum gerçi cin gibi maşallah,allah naarlardan korusun yavrularımızı.
oğlusunun doğum kilosu azdı güzelim çok normal 6 kiloyu görememesi,sende emziriyordun sanırım,mama olmayınca çok kilo almıyorlar.
buluşma için son kararımızı verip günü kararlaştıralım,amatiste burdan duyrulur haftaya haftasonu olur diyoruz biz sen ne dersin? eyetkiner gelebiliyor mu?
canım selam,
cok cok iyiyiz. cok tesekkurler.
annemlerdeyim canım, carsamba buyuk bir surpriz yaptım.
o gun annemlerin 30. yıl evlilik yıldonumu idi. sabah aradım. dedim ki size bir kargo yolladım. ama gec teslim ettim. cok rica ettim illa bugun teslim edin diye. onlar da gec teslim edecekler 7-8 gibi dedim.
yola cıktık 11.30 gibi.
vardık Coruma .7.45 te. asagıdaki apartman kapısını biri actı tesadufen. eve cıktım. Edayı oto koltugu ile kapının onune koyup zıle basıp saklandım.
Aman Allah,ımmmm.. annem cıglık cıglıga. babam cıktı seke seke. (ayagı halen alcıda) beni 1 hafta sonra bekliyorlardı. bayagı guzel bir surprız oldu.
annemlerdeyim yani. ama evimi kocamı ozledim. neler oluyor neler bitiyor bilmiyorum. gorumcem heryerimi karıstırıyor. gecen uyardım ama zannetmiyorum anlasın.
neyse ben arada gene girerim. internet var ama babam evde oldugu icin ve ayagı kırık oldugundan cok sıkıldıgı icin hepğ internette okey oynuyor macv izliyor gazate okuyor falan. ben de arad girip size bakıyorum son sayfaya ıkı dakika.
kalk ben oturayım demıyorum zaten adamın tek eglencesi.
merhaba hafsacim
ay evet ya hava cok kotu, h,c sevmiyorum su kislari
oglusu uyuttum yogurt tariflerine bakiyordum
sutasin babymix sade aldim ama 6.ay diyor versemmi acaba?
hafsacim bir de yogurdu 5-6 saat bekletip dolaba koyuyorsunuz ya, sabah mi calip aksama yediriyorsunuz, yoksa bir sonraki gune mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?