- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.921
günaydınlarrr....
starcımm yorumların için çok teşekkür ederim canımm...
benim oğlum bu akşam da huzursuzdu.. çok üzülüyorumm ben .. akşam baktım damaklarına çok sert ama diş falan göremedimmm ....
bu cuma antalya ya gidiyorumm otobüsle gitmeyi düşünüyorumm ama nasıl olacak bilmiyorum otobüste de aynı huysuzlukları yaparsa ben naparım diyee düşünüyorumm.. bakalım nasıl yapcaz....
ben de babymix kullanmıştım kızımda...
dr tavsiye etmişti...
ama eğer hakiki sütten yapamıyosanız kullanın demişti bize...
ben 6 aylıktan sonra 1.5 yaşına kadar kullandım....
günaydınlarrr....
starcımm yorumların için çok teşekkür ederim canımm...
benim oğlum bu akşam da huzursuzdu.. çok üzülüyorumm ben .. akşam baktım damaklarına çok sert ama diş falan göremedimmm ....
bu cuma antalya ya gidiyorumm otobüsle gitmeyi düşünüyorumm ama nasıl olacak bilmiyorum otobüste de aynı huysuzlukları yaparsa ben naparım diyee düşünüyorumm.. bakalım nasıl yapcaz....
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım...
inşalah hep uyur otobüste..bazı bebekler sever yolculuğu ....
sen gönlünü ferah tut...
günaydın kızlar
cok saol cnm, ben de 2 ay daha sabrediyim de, sonra kullanayim olmazsa.
uzerinde daha saglikli diyor ama bilemiyoruz tabii.
oyy kiyamam ben ona.
insallah seni uzmez yolda.
istersen 2 bilet al, ana kucagina koy yaninda, en azindan ergonomik yolculuk eder, daha huzurlu olur.
gunaydin filizcim.
bu arad gecen maydonoz sapını denedim, oldu.
biraz tuttum icinde, oyle uyarildi herhalde bagirsaklar.
cok saol cnm, ben de 2 ay daha sabrediyim de, sonra kullanayim olmazsa.
uzerinde daha saglikli diyor ama bilemiyoruz tabii.
oyy kiyamam ben ona.
insallah seni uzmez yolda.
istersen 2 bilet al, ana kucagina koy yaninda, en azindan ergonomik yolculuk eder, daha huzurlu olur.
gunaydin filizcim.
bu arad gecen maydonoz sapını denedim, oldu.
biraz tuttum icinde, oyle uyarildi herhalde bagirsaklar.
inşallahh canımmm
günaydınlarr......
ben de öyle düşünüyorum canımm hem ben hem oğlum rahat ederizz..
arkadaşlar formül mamalar hakkında bilgisi olan var mı? muhallebi yapacağım da tarifte formül mama ekleyin dio. benim hiç bilgim yok bu konuda
tatlım bu mamalarda soya lestini varmış bende tereddütte kaldım hani gdo lular arasında soya da varya
sağol kikoleyimcimmm....öbür ay başlatcaz evet öncelikle doktorum yatarken muhallebi dedi...ya canlarım bir önceki sayfadaki ninni söyleyen oyuncağın markası nedir bilen varmı? 2 saattir cvp bekliyorum ekleyen friendden ama cvp yok...
ewet filizcim haklısın. şimdi Arda uyuyor. sağlık ocakları da berbat durumda hastalıktan geçilmiyor. bebişi o ortama sokmak istemiyorum. uyanınca eczaneye gidip bir görüşeyim dedim.
sen daha önce muhallebi yedirdin mi bebeğine?
canım yedirmiş bulundum ama artık yedirmiyom milupanın hazır sütlac:dance:ını alıyorum organik olduğuiçin onu yediriyom
ewet filizcim haklısın. şimdi Arda uyuyor. sağlık ocakları da berbat durumda hastalıktan geçilmiyor. bebişi o ortama sokmak istemiyorum. uyanınca eczaneye gidip bir görüşeyim dedim.
sen daha önce muhallebi yedirdin mi bebeğine?
anladım canım.benim derdim gece sütüm çok azalıyor.Arda ya yetmiyor. saat başı doymadığından uyanıyor. eskiden gece de gündüz gibi gelirdi sütüm ama bugünlerde azaldı. gece tok tutsun die yatmadan önce yedireyim diyorum.saat 4 e kadar falan idare etse yeter.ondan sonra yine sütümü veririm.gündüz aynı şekilde anne sütüne devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?