2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

geçmiş olsun canım...

inşalah hep uyur otobüste..bazı bebekler sever yolculuğu ....
sen gönlünü ferah tut...

kızlar hadi ben çıktım sabah namazdan beri ayaktayım....
uyku bastırdı iyice...
kuzularım uyurken bende biraz uzanayım.... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

ben de babymix kullanmıştım kızımda...
dr tavsiye etmişti...

ama eğer hakiki sütten yapamıyosanız kullanın demişti bize...

ben 6 aylıktan sonra 1.5 yaşına kadar kullandım....

cok saol cnm, ben de 2 ay daha sabrediyim de, sonra kullanayim olmazsa.
uzerinde daha saglikli diyor ama bilemiyoruz tabii.

oyy kiyamam ben ona.
insallah seni uzmez yolda.
istersen 2 bilet al, ana kucagina koy yaninda, en azindan ergonomik yolculuk eder, daha huzurlu olur.

günaydın kızlar

gunaydin filizcim.
bu arad gecen maydonoz sapını denedim, oldu.
biraz tuttum icinde, oyle uyarildi herhalde bagirsaklar.

geçmiş olsun canım...

inşalah hep uyur otobüste..bazı bebekler sever yolculuğu ....
sen gönlünü ferah tut...

inşallahh canımmm

günaydın kızlar

günaydınlarr......

ben de öyle düşünüyorum canımm hem ben hem oğlum rahat ederizz..

geçmiş olsun tatlım
alkisalkisalkis

herkese günaydın arkadaşlar haftasonu giremedim siteye.gezdik accık:) oğluş uyuduğu sürece geçmişi okuyacam. huricim oyuncakları gördüm.şu çıngıraklı çoraplara bayıldım. hepimize iyi bir hafta dilerim:)

arkadaşlar formül mamalar hakkında bilgisi olan var mı? muhallebi yapacağım da tarifte formül mama ekleyin dio. benim hiç bilgim yok bu konuda

tatlım bu mamalarda soya lestini varmış bende tereddütte kaldım hani gdo lular arasında soya da varya

ewet filizcim haklısın. şimdi Arda uyuyor. sağlık ocakları da berbat durumda hastalıktan geçilmiyor. bebişi o ortama sokmak istemiyorum. uyanınca eczaneye gidip bir görüşeyim dedim.

sen daha önce muhallebi yedirdin mi bebeğine?

herkese selam kızlarr şevvalden eylüle geçti hapşırık ve öksürük tetikledii nasıl sinirler tepemde anlatamam şevvali eylülden uzak tutamıyorummm laf anlamıyoolmaz:

canım ben de muhallebi yediricem doktorun ne şekilde vermen gerektiği konusunda bişi dedi mi? sanırım sana tariflerin olduğu bir kitap gibi bişi vermişti??? nasıl yediriyosun bebişine?

canım yedirmiş bulundum ama artık yedirmiyom milupanın hazır sütlac:dance:ını alıyorum organik olduğuiçin onu yediriyom

canım yedirmiş bulundum ama artık yedirmiyom milupanın hazır sütlac:dance:ını alıyorum organik olduğuiçin onu yediriyom

anladım canım.benim derdim gece sütüm çok azalıyor.Arda ya yetmiyor. saat başı doymadığından uyanıyor. eskiden gece de gündüz gibi gelirdi sütüm ama bugünlerde azaldı. gece tok tutsun die yatmadan önce yedireyim diyorum.saat 4 e kadar falan idare etse yeter.ondan sonra yine sütümü veririm.gündüz aynı şekilde anne sütüne devam

tatlım bol yeşillik ye hergün bol bol marullu salata çok süt yapıyo.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…