2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yeşillik dediğin gibi epey süt yapıomuş. bir de yeşil soğan süper ama yediğimde oğluşa gaz yapıyor:)

gazını çıkartıyosa sorun yok tatlım ben bol bol yiyorum kuru soğanı.:lepi:bacaklarını karnına doğru çektir.hergün o hareketleri yaptır o zaman kendisi rahat çıkartıyo hareketi yaparken bile bol bol çıkarıyo maşallah paşam benim

kızlar ben de yediriyordum ya muhallebi. vermeyeyim. ben de mi sütlaç alsam. ama mamada da var ya ne kadar uğraşsak da kaçıramıyoruz çocuklarımızı gdo dan.

maşallah:) senin paşa da pek tatlı bi oturmaya başlasalar bunların tamamı düzelecek

teyzeleri benim kuzumda cumartesi günü aşılarını oldu allaha şükür ateş yapmadı sadece biraz huzursuzlandı
prensesim 7315 gram 66 cm olmuş
drumuz ek besin için biraz daha bekleyelim sadece püre ve meyve suyu tattır dedi

herkeze meraba
bizde aşıdan geldik çok şükür
şimdi calpol verdim içirdim yatırdım inşallah huzursuzluk yapmaz
8100kg 67 cm olmuş maşallah kızıma
ama çok masum bi ağlayışı vardı kucağıma aldığımda ölebi sıkıca yapıştıki bana içim gitti ama herşey işte onların sağlığı için

çok güzel yapmışsın harika bir süpriz bu...
görümcenede bişey diyemem keşke bi kamera olsaydı gizli kamera internet üzerinden izleseydin evini hehehehe

gidersin canım ototbüs yolcuları bebeğe alışık hem ş uanda ototbüsler boştur canım kalabalık olmaz yollar boştur ototbüsler boştur iyi olur baktın ba şedemiyorsun durmuyor yanında fitil bulunsun fitil verirsin..yapacak bişey yok..ama yolculuğu genelde seviyorlar ...

günaydın menekşem..

huricimmmm cok sagoli valla eline saglik, artik guzelce cevap yazabilicemmm
öneml ideğil canım yardımcı olabilddiysem ne mutlu bana...

herkese selam kızlarr şevvalden eylüle geçti hapşırık ve öksürük tetikledii nasıl sinirler tepemde anlatamam şevvali eylülden uzak tutamıyorummm laf anlamıyoolmaz:
laf anlamazlar onları başka yöne çekmek lazım ama nasıl.nazlıbaharda aynı derttten sıyırmak üzere..boya,oyun,sıcak su banyo yada eve bir arkadaşını çağarmak olabilir büyük cimcimelerin aklını başka yöne çekmek lazım..

canım hoş geliyosun inşallah
öncelikle otobüsün sakin olduğu bi saati seç bebeğim var dersen anlıyolar ve yardımcı oluyolar ozaman arkalardan seçmeye çaşıl hem boş oluyo emzirme derdinde olmuyo ama galiba sizde emzirme bitmişti dimi neyse
bide ben daha yenice yaptım 4 saatlik ve inan hep uyuyarak geçirdi arada bi uyandı hemen pışpışladım sonrada emzirdim tekrar uyudu valla ama nezmamanki mola verdi hemen uyanıp huysuzlandı sende merak etme seviyolar yolculuğu
herkese selam kızlarr şevvalden eylüle geçti hapşırık ve öksürük tetikledii nasıl sinirler tepemde anlatamam şevvali eylülden uzak tutamıyorummm laf anlamıyoolmaz:
ay geçmiş olsun canım ağırlaşmadan hemen ıhlamurunu ver valla
bizimkinede yaklaşma dedikçe inadına yaklaşıyodu valla laf anlatamıyosun hakkaten
geçmş olsun sizede maşallah ilaydaya

çok geçmiş olsun canım inş huzursuzlanmaz
oyy maşallah kuzuma

calpol verdim 1 çay kaşığı
soydum
tasa sıcak su koydum bezle diz kapaklarının arkasını koltuk altını ve ayaklarına sürdüm
şu anda ıslak bez koltuk altına kıstırdım şimdi diğer koltuğunun altına kıstırıcam..
gülücük atıyor bana ya..
düşmezse artık sıcak suyun altına sokucam

sağolun kızlar ıhlamur içmiyo mamada yemiyo şuan inat durumundaa ıhlayıp duruyo doktorunu aradım perşembeye kadar dolu yaa sağlık ocağına götürdüm kızı okula bıkratıktan sonra 2 sağlık ocağının kapısından giremedim odarece hemen geri getirdimm evee akşama acile gidicez sanırımm:sinifsinif:

canım gecmiş olsun.sıcak değilde ılık b dus aldır.gecmezse fitillere gec 6 saatte bir..ipek aşı mı oldu huricim?

ah kıyamam kuzucuga yaa..off..:=(..diloşum evde ates kontrolu yap ve burnu tıkalıysa surekli temizle serum fizyolojikle..ates içinde sanada aynı seyi söylicem..ılık b duş aldır ve devamında paranox ver 6 sa. bir..çok gecmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…