- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.941
yeşillik dediğin gibi epey süt yapıomuş. bir de yeşil soğan süper ama yediğimde oğluşa gaz yapıyor:)
gazını çıkartıyosa sorun yok tatlım ben bol bol yiyorum kuru soğanı.:lepi:bacaklarını karnına doğru çektir.hergün o hareketleri yaptır o zaman kendisi rahat çıkartıyo hareketi yaparken bile bol bol çıkarıyo maşallah paşam benim
kızlar ben de yediriyordum ya muhallebi. vermeyeyim. ben de mi sütlaç alsam. ama mamada da var ya ne kadar uğraşsak da kaçıramıyoruz çocuklarımızı gdo dan.
teyzeleri benim kuzumda cumartesi günü aşılarını oldu allaha şükür ateş yapmadı sadece biraz huzursuzlandı
prensesim 7315 gram 66 cm olmuş
drumuz ek besin için biraz daha bekleyelim sadece püre ve meyve suyu tattır dedi
çok güzel yapmışsın harika bir süpriz bu...canım selam,
cok cok iyiyiz. cok tesekkurler.
annemlerdeyim canım, carsamba buyuk bir surpriz yaptım.
o gun annemlerin 30. yıl evlilik yıldonumu idi. sabah aradım. dedim ki size bir kargo yolladım. ama gec teslim ettim. cok rica ettim illa bugun teslim edin diye. onlar da gec teslim edecekler 7-8 gibi dedim.
yola cıktık 11.30 gibi.
vardık Coruma .7.45 te. asagıdaki apartman kapısını biri actı tesadufen. eve cıktım. Edayı oto koltugu ile kapının onune koyup zıle basıp saklandım.
Aman Allah,ımmmm.. annem cıglık cıglıga. babam cıktı seke seke. (ayagı halen alcıda) beni 1 hafta sonra bekliyorlardı. bayagı guzel bir surprız oldu.
annemlerdeyim yani. ama evimi kocamı ozledim. neler oluyor neler bitiyor bilmiyorum. gorumcem heryerimi karıstırıyor. gecen uyardım ama zannetmiyorum anlasın.
neyse ben arada gene girerim. internet var ama babam evde oldugu icin ve ayagı kırık oldugundan cok sıkıldıgı icin hepğ internette okey oynuyor macv izliyor gazate okuyor falan. ben de arad girip size bakıyorum son sayfaya ıkı dakika.
kalk ben oturayım demıyorum zaten adamın tek eglencesi.
gidersin canım ototbüs yolcuları bebeğe alışık hem ş uanda ototbüsler boştur canım kalabalık olmaz yollar boştur ototbüsler boştur iyi olur baktın ba şedemiyorsun durmuyor yanında fitil bulunsun fitil verirsin..yapacak bişey yok..ama yolculuğu genelde seviyorlar ...günaydınlarrr....
starcımm yorumların için çok teşekkür ederim canımm...
benim oğlum bu akşam da huzursuzdu.. çok üzülüyorumm ben .. akşam baktım damaklarına çok sert ama diş falan göremedimmm ....
bu cuma antalya ya gidiyorumm otobüsle gitmeyi düşünüyorumm ama nasıl olacak bilmiyorum otobüste de aynı huysuzlukları yaparsa ben naparım diyee düşünüyorumm.. bakalım nasıl yapcaz....
günaydın menekşem..
öneml ideğil canım yardımcı olabilddiysem ne mutlu bana...huricimmmm cok sagoli valla eline saglik, artik guzelce cevap yazabilicemmm
laf anlamazlar onları başka yöne çekmek lazım ama nasıl.nazlıbaharda aynı derttten sıyırmak üzere..boya,oyun,sıcak su banyo yada eve bir arkadaşını çağarmak olabilir büyük cimcimelerin aklını başka yöne çekmek lazım..herkese selam kızlarr şevvalden eylüle geçti hapşırık ve öksürük tetikledii nasıl sinirler tepemde anlatamam şevvali eylülden uzak tutamıyorummm laf anlamıyoolmaz:
maşallah:) senin paşa da pek tatlıbi oturmaya başlasalar bunların tamamı düzelecek
canım hoş geliyosun inşallahgünaydınlarrr....
starcımm yorumların için çok teşekkür ederim canımm...
benim oğlum bu akşam da huzursuzdu.. çok üzülüyorumm ben .. akşam baktım damaklarına çok sert ama diş falan göremedimmm ....
bu cuma antalya ya gidiyorumm otobüsle gitmeyi düşünüyorumm ama nasıl olacak bilmiyorum otobüste de aynı huysuzlukları yaparsa ben naparım diyee düşünüyorumm.. bakalım nasıl yapcaz....
ay geçmiş olsun canım ağırlaşmadan hemen ıhlamurunu ver vallaherkese selam kızlarr şevvalden eylüle geçti hapşırık ve öksürük tetikledii nasıl sinirler tepemde anlatamam şevvali eylülden uzak tutamıyorummm laf anlamıyoolmaz:
geçmş olsun sizede maşallah ilaydayateyzeleri benim kuzumda cumartesi günü aşılarını oldu allaha şükür ateş yapmadı sadece biraz huzursuzlandı
prensesim 7315 gram 66 cm olmuş
drumuz ek besin için biraz daha bekleyelim sadece püre ve meyve suyu tattır dedi
herkeze meraba
bizde aşıdan geldik çok şükür
şimdi calpol verdim içirdim yatırdım inşallah huzursuzluk yapmaz
8100kg 67 cm olmuş maşallah kızıma
ama çok masum bi ağlayışı vardı kucağıma aldığımda ölebi sıkıca yapıştıki bana içim gitti ama herşey işte onların sağlığı için
calpol verdim 1 çay kaşığı
soydum
tasa sıcak su koydum bezle diz kapaklarının arkasını koltuk altını ve ayaklarına sürdüm
şu anda ıslak bez koltuk altına kıstırdım şimdi diğer koltuğunun altına kıstırıcam..
gülücük atıyor bana ya..
düşmezse artık sıcak suyun altına sokucam
ayy canım benim ya inş biran önce düşeripeğin ateşi şu an da 38.4
kikoleyim ve nur84 ..gecmiş olsun bebeklerinize..gelişimlerinede kocaman b masallah..
sağolun kızlar ıhlamur içmiyo mamada yemiyo şuan inat durumundaa ıhlayıp duruyo doktorunu aradım perşembeye kadar dolu yaa sağlık ocağına götürdüm kızı okula bıkratıktan sonra 2 sağlık ocağının kapısından giremedim odarece hemen geri getirdimm evee akşama acile gidicez sanırımm:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?