2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım benim ya memleket resmen hastanelere dolmuş durumda
aksatmadan mesai bitiminde hemen acile götür
huriş kikoş nur sizlerede geçmiş olsun canlarımm :teselli:

teşekkür ederiz teyzesi

huri ipek neden atesli.aşı mı oldu?

bilmiyorum canım ben rahatsızım öksürüğüm var ama dikkat ettim 38.6 ya kadar çıktıı calpol falan verdim işte en son duşun altına soktum baştan aşşa yıkadım şu anda havlusuna sarılı yatıyor ..ıhlıyor 36.7 ye düştü biraz daha bekleticem böyle ...kendine gelsin aşı falan olmadı anlamadım birden oldu ...diloş dedi az biraz eylülün ateşi var dedi bedne bi ölçeyim dedim bir baktım fırlamış ...sırıtıyo ama sıpa

anam ipekle eylül anlaşmalı kurum heralde kaydirigubbakcemile3 düzelecek inşallah canım ya ...ben bi bakayım kızızma ölçeyim yine

gecmıs olsun kızlar hepınıze walla burda kucuk yer olmasına ragmen komsum 9da gtmıs 11dde sıra gelmıs herkes hasta sanırım ne kadar korusak ta yıne de kapıyorlar bbı yerlerden

ipeğin ateşi şu an da 38.4

Geçmiş olsun huricim, fitil yok mu daha etkilidir şuruptan aslında..
Sirkeli bezi sadece ayaklarının altlarına koyabilirsin
Suyu yıkanma suyundan biraz soğuk olmalıymış doktor öyle demişti gerçi sen bilirsin ayarını ama geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşi

günaydın arkadaslar

emelcim çok güzel ege ya çok masum bakışları var yerim onu

çok teşekkürler teyzesii sağoll....

tatlım antalya ya gideceksin sanırım yolculuk inş iyi olur bebekle bizimki pek sevmiyo yolculuğu lmaz:

aslında bizimki yolculuğu iyi geçiriyo daha önce de yaptık yolculuk ama 2 gündür çok huysuz geceleri.. gündüz de öyle olur diye çok korkuyorumm...

maşallah kuzuna ne güzell büyümüşş...

maşallahhhh ... calpol verdiysen rahatlar canım.. kıyamam her aşılarında aynı şeyi yaşıyoruz ama dediğin gibi onların sağlıklı olması için...

inşallah canım inşallah sorunsuz geçecek... 6 saat falan sürüyor antalya... aslında benim bi derdim varrrr.. mola verdiğimizde ben çocukla tek başıma wc ye nasıl gidicemmm kaydirigubbakcemile3

inşallah güzell geçecekk.. 6 saat antalya izmir den 2 saatten foça dan izmir :)) 8 saat toplamda.. antalya ya bi insemm ohh be dicemmm :)))

çok geçmiş olsunn kıyamam onlaraaa...

canım benim ya memleket resmen hastanelere dolmuş durumda
aksatmadan mesai bitiminde hemen acile götür

teşekkür ederiz teyzesi

gecmıs olsun kızlar hepınıze walla burda kucuk yer olmasına ragmen komsum 9da gtmıs 11dde sıra gelmıs herkes hasta sanırım ne kadar korusak ta yıne de kapıyorlar bbı yerlerden

teşekkür ederim kızlarr vallahi biz önemli değilizde minnacık bebekler olurken hasta içim gidiyo çaresizler ve bize muhtaçlar((((
akşam kız okuldan çıksında üstünü başını soyayım karnını doyurayım onunda öyle gideriz anca belki hastaneler boşalırr..:bbo:

anam ipekle eylül anlaşmalı kurum heralde kaydirigubbakcemile3 düzelecek inşallah canım ya ...ben bi bakayım kızızma ölçeyim yine

bugün nazları tuttu kuzuların vallahi inşallahh çabuk atlatırlarrr :gitme:

selam kızlar hihoyyyt
Aras paşam nihayet uyudu ben de girebildim nete -tatlicadiarzu-
çok vaktim yok , yarınki derse hazırlanmam lazım akannehir
azcıkın bi bakiim kim ne yazmış yerimseniben

diloşşummm Şevval kuşum nasıl oldu ??

canım çok geçmiş olsun. benim kızda geçen hafta rahatsızdı. 2 gün sadece burun tıkanıklığı ve öksürük vardı. 3. gün hırıltı başlayınca acile götürdük. saat 7'de evden çıktık. 10.30'da eve geldik. 4 tane hastane gezdik hepsi 2 saatten önce muayene olamazsınız dedi. en sonunda evime yakın bir hastaneden numara alıp 1,5 saat dışarıda arabanın içinde bekledim. sıra gelince hemen girip yavrumun üzerini bile giydirmeden dışarıya çıktım. o kadar kalabalıktı ki içeriye iki iki alıyolardı. allaha şükür fizyolojik serum ve burun damlasıyla antibiyotik kullanmadan kendi kendine atlattık hastalığımızı. istersen biraz geç götür 11 falan pek kimse olmaz belki.

canım geçmiş olsun.

hay Allah , normal bişii değil mi bu ya , bunlar daha tam anlamıyla yeni yeni başlarını dik olarak sağa sola çeviriyorlar, bazen çok yorulmuş gibi düşüyor başları bi tarafa , her dakika deve kuşu gibi olamazlar ya neticede . biz de öyle değil miyiz , dimdik değil de bi tarafa hafif düşük oluyor başımız :sm_confused:
dr.un vardır bi bildiği , biz , işte anneler , konduramadığımızdan yavrularımıza ille bi şey olmasın istediğimizden sonuna kadar ihtimalleri sıralıyoruz olmadığına dair , değil mi fisfisfis

ay kıyamam paşamaa , nazar değiyor yakışıklıya kesin
inşallah yolculuk zorlamaz sizi , iki koltukla giderseniz rahat edersiniz , hem bebekler sarsıntıyı sever ve hemen uykuya geçerler ya , inşallah sorun yaşamazsınız ..
( imkanın varsa ) uçakla gittiğinde bebeklerden sadece 10 tl alınıyor biliyosun değil mi ?
bu arada kesinleşti mi Antalyaya gideceğiniz ??
siz taşınırsanız KV ve görümce güruhu felan da sizinle gelmeyecek oraya inşallah ??

tatlım bu mamalarda soya lestini varmış bende tereddütte kaldım hani gdo lular arasında soya da varya

yaa biz ne yedircez yavrularımıza yaaaa mafoldumben
pirinçte yoktu galiba , en iyisi pirinç unundan eski usül mama yapmak o zaman :sm_confused:

herkese selam kızlarr şevvalden eylüle geçti hapşırık ve öksürük tetikledii nasıl sinirler tepemde anlatamam şevvali eylülden uzak tutamıyorummm laf anlamıyoolmaz:

canım eğer şevvalin rahatsızlığı devam ediyorsa okula gitmesi de doğru değil , annenlere göndersen 1 haftalığına , ama bu gidişinin eylülle bi alakası olmadığını bi şekilde ona inandırarak .. bu arada belki orada iyileşir ve eylülü de hastalanmaktan korumuş olursun , ne biliim aklıma bu geldi :sm_confused:
aslında 2 çocuklu annelerin böyle konularda tecrübeleri ve hızlı çözümleri daha fazladır , ben şimdi ne yazsam yanlış da olabilir fisfisfis

aman çok şükür , ateşsiz atlatmışsınız aşı telaşınızı
İloş prensese kocaman maşallah bu arada

vayyyy küçük kızçen , minik topçe olmuş maaşallahh
onlar öye masum , içine çekerek ağlayınca sanki eriyor insan diimi :çok üzgünüm:

geçmiş olsun İpektoşuma :teselli: sen de kendine dikkat et canımcımm
bu sıralar havalar bi tuhaf , olmadık anda hastalanıyor insan :bbo:

teşekkür ederim canım....
bireden fırladı yahu ateşi korktum epey şimdi iyi uyuyor ..arada ölçüyorum ateşini ..calpol verdim sadece direk aklıma o geldi..
diloştan ve nazlıbahardan yardım aldım...
kendi hastalığımı unuttum ama kemklerimin üstünden tır geçiyor...çok feciyim çookkk

sağol canımm geç götürcem sanırım eşimde biraz işi var dışarda anca 9 gibigiderizzakannehir

canım şevval iyi çok şükürr ama öksürük arada devam şevval fazla içine düşüyo eylülünn ondanda gelebilir bilemiyorum bende istedim annemde kalsın ama şevval istemiyooo:sinifsinif:

tarım dusttum saol canım valla ne kadar dikkat edersen et...oldumu oluyorlar ya ..hastalık istediği yerde yakalıyor allahtan ben ayakta geçiriyorum...
sabahtan beri ölyorum ağrıma acıma ama yatmıyorum yatarsam kalkamama akşam kociş gelsin yatıcam inşallah...

arkadaşlar çok çok geçmiş olsun ne oldu böyle nazar değdi

dilara,huri,kikoleyim gecmis olsun kuzucuklara.
nur masallah ilaydaya.

biz de bgn kabak puresi denedik, koca adam gibi ogurdu, bari havuca geceyim yarin.

iyi akşamlar dün akşam eve geri döndük .Haftaya yine ankaraya gidicez düğün var.İnsanın düzeni değişiyor valla ama napalım gel git hasta olmayalımda.Buyüzden haftaya orda kalıcam 4 gün için geri dönemem.Başım çok ağrıyor hava soğumuş.İçim karardı valla.Neyse bebeğim uyandı geçmiş olsun meleklere inşallah hemen iyileşirlerrr.Öpüyorum

iyi akşamlar dün akşam eve geri döndük .Haftaya yine ankaraya gidicez düğün var.İnsanın düzeni değişiyor valla ama napalım gel git hasta olmayalımda.Buyüzden haftaya orda kalıcam 4 gün için geri dönemem.Başım çok ağrıyor hava soğumuş.İçim karardı valla.Neyse bebeğim uyandı geçmiş olsun meleklere inşallah hemen iyileşirlerrr.Bu arada kociş dayanamadı ve alışverişe götürdü:))oğlumu adam yaptık gömlek kazak falan resimlerini yükleriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…