- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.961
canım benim ya memleket resmen hastanelere dolmuş durumdasağolun kızlar ıhlamur içmiyo mamada yemiyo şuan inat durumundaa ıhlayıp duruyo doktorunu aradım perşembeye kadar dolu yaa sağlık ocağına götürdüm kızı okula bıkratıktan sonra 2 sağlık ocağının kapısından giremedim odarece hemen geri getirdimm evee akşama acile gidicez sanırımm:sinifsinif:
huriş kikoş nur sizlerede geçmiş olsun canlarımm :teselli:
huri ipek neden atesli.aşı mı oldu?
ipeğin ateşi şu an da 38.4
calpol verdim 1 çay kaşığı
soydum
tasa sıcak su koydum bezle diz kapaklarının arkasını koltuk altını ve ayaklarına sürdüm
şu anda ıslak bez koltuk altına kıstırdım şimdi diğer koltuğunun altına kıstırıcam..
gülücük atıyor bana ya..
düşmezse artık sıcak suyun altına sokucam
günaydın arkadaslar
emelcim çok güzel ege ya çok masum bakışları var yerim onu
tatlım antalya ya gideceksin sanırım yolculuk inş iyi olur bebekle bizimki pek sevmiyo yolculuğulmaz:
teyzeleri benim kuzumda cumartesi günü aşılarını oldu allaha şükür ateş yapmadı sadece biraz huzursuzlandı
prensesim 7315 gram 66 cm olmuş
drumuz ek besin için biraz daha bekleyelim sadece püre ve meyve suyu tattır dedi
herkeze meraba
bizde aşıdan geldik çok şükür
şimdi calpol verdim içirdim yatırdım inşallah huzursuzluk yapmaz
8100kg 67 cm olmuş maşallah kızıma
ama çok masum bi ağlayışı vardı kucağıma aldığımda ölebi sıkıca yapıştıki bana içim gitti ama herşey işte onların sağlığı için
çok güzel yapmışsın harika bir süpriz bu...
görümcenede bişey diyemem keşke bi kamera olsaydı gizli kamera internet üzerinden izleseydin evini hehehehe
gidersin canım ototbüs yolcuları bebeğe alışık hem ş uanda ototbüsler boştur canım kalabalık olmaz yollar boştur ototbüsler boştur iyi olur baktın ba şedemiyorsun durmuyor yanında fitil bulunsun fitil verirsin..yapacak bişey yok..ama yolculuğu genelde seviyorlar ...
günaydın menekşem..
öneml ideğil canım yardımcı olabilddiysem ne mutlu bana...
laf anlamazlar onları başka yöne çekmek lazım ama nasıl.nazlıbaharda aynı derttten sıyırmak üzere..boya,oyun,sıcak su banyo yada eve bir arkadaşını çağarmak olabilir büyük cimcimelerin aklını başka yöne çekmek lazım..
canım hoş geliyosun inşallah
öncelikle otobüsün sakin olduğu bi saati seç bebeğim var dersen anlıyolar ve yardımcı oluyolar ozaman arkalardan seçmeye çaşıl hem boş oluyo emzirme derdinde olmuyo ama galiba sizde emzirme bitmişti dimi neyse
bide ben daha yenice yaptım 4 saatlik ve inan hep uyuyarak geçirdi arada bi uyandı hemen pışpışladım sonrada emzirdim tekrar uyudu valla ama nezmamanki mola verdi hemen uyanıp huysuzlandı sende merak etme seviyolar yolculuğu
ay geçmiş olsun canım ağırlaşmadan hemen ıhlamurunu ver valla
bizimkinede yaklaşma dedikçe inadına yaklaşıyodu valla laf anlatamıyosun hakkaten
geçmş olsun sizede maşallah ilaydaya
sağolun kızlar ıhlamur içmiyo mamada yemiyo şuan inat durumundaa ıhlayıp duruyo doktorunu aradım perşembeye kadar dolu yaa sağlık ocağına götürdüm kızı okula bıkratıktan sonra 2 sağlık ocağının kapısından giremedim odarece hemen geri getirdimm evee akşama acile gidicez sanırımm:sinifsinif:
ah kıyamam kuzucuga yaa..off..:=(..diloşum evde ates kontrolu yap ve burnu tıkalıysa surekli temizle serum fizyolojikle..ates içinde sanada aynı seyi söylicem..ılık b duş aldır ve devamında paranox ver 6 sa. bir..çok gecmiş olsun .
canım benim ya memleket resmen hastanelere dolmuş durumda
aksatmadan mesai bitiminde hemen acile götür
teşekkür ederiz teyzesi
gecmıs olsun kızlar hepınıze walla burda kucuk yer olmasına ragmen komsum 9da gtmıs 11dde sıra gelmıs herkes hasta sanırım ne kadar korusak ta yıne de kapıyorlar bbı yerlerden
anam ipekle eylül anlaşmalı kurum heralde kaydirigubbakcemile3 düzelecek inşallah canım ya ...ben bi bakayım kızızma ölçeyim yine
....
çok geçmiş olsunn kıyamam onlaraaa...
sağolun kızlar ıhlamur içmiyo mamada yemiyo şuan inat durumundaa ıhlayıp duruyo doktorunu aradım perşembeye kadar dolu yaa sağlık ocağına götürdüm kızı okula bıkratıktan sonra 2 sağlık ocağının kapısından giremedim odarece hemen geri getirdimm evee akşama acile gidicez sanırımm:sinifsinif:
bilmiyorum canım ben rahatsızım öksürüğüm var ama dikkat ettim 38.6 ya kadar çıktıı calpol falan verdim işte en son duşun altına soktum baştan aşşa yıkadım şu anda havlusuna sarılı yatıyor ..ıhlıyor 36.7 ye düştü biraz daha bekleticem böyle ...kendine gelsinaşı falan olmadı anlamadım birden oldu ...diloş dedi az biraz eylülün ateşi var dedi bedne bi ölçeyim dedim bir baktım fırlamış ...sırıtıyo ama sıpa
sağol canım çok teşekkrüler işallah birşey yoktur bizde dikkat etmedik dr.söyleyene dek..
biizmkide sağa bakıyo tek tarafa bakmıyo cnm ama sola bakarken eğiyo kafayı...
dr.da endişelendi hemen götürün dedi eğer ciddi bişi varsa fiizk tedavi için...bencede pek korkulcak bişi yoktur..2 gündür hep yan yatırıp sağına yatırıyom ne bilim...
günaydınlarrr....
starcımm yorumların için çok teşekkür ederim canımm...
benim oğlum bu akşam da huzursuzdu.. çok üzülüyorumm ben .. akşam baktım damaklarına çok sert ama diş falan göremedimmm ....
bu cuma antalya ya gidiyorumm otobüsle gitmeyi düşünüyorumm ama nasıl olacak bilmiyorum otobüste de aynı huysuzlukları yaparsa ben naparım diyee düşünüyorumm.. bakalım nasıl yapcaz....
tatlım bu mamalarda soya lestini varmış bende tereddütte kaldım hani gdo lular arasında soya da varya
herkese selam kızlarr şevvalden eylüle geçti hapşırık ve öksürük tetikledii nasıl sinirler tepemde anlatamam şevvali eylülden uzak tutamıyorummm laf anlamıyoolmaz:
teyzeleri benim kuzumda cumartesi günü aşılarını oldu allaha şükür ateş yapmadı sadece biraz huzursuzlandı
prensesim 7315 gram 66 cm olmuş
drumuz ek besin için biraz daha bekleyelim sadece püre ve meyve suyu tattır dedi
herkeze meraba
bizde aşıdan geldik çok şükür
şimdi calpol verdim içirdim yatırdım inşallah huzursuzluk yapmaz
8100kg 67 cm olmuş maşallah kızıma
ama çok masum bi ağlayışı vardı kucağıma aldığımda ölebi sıkıca yapıştıki bana içim gitti ama herşey işte onların sağlığı için
bilmiyorum canım ben rahatsızım öksürüğüm var ama dikkat ettim 38.6 ya kadar çıktıı calpol falan verdim işte en son duşun altına soktum baştan aşşa yıkadım şu anda havlusuna sarılı yatıyor ..ıhlıyor 36.7 ye düştü biraz daha bekleticem böyle ...kendine gelsinaşı falan olmadı anlamadım birden oldu ...diloş dedi az biraz eylülün ateşi var dedi bedne bi ölçeyim dedim bir baktım fırlamış ...sırıtıyo ama sıpa
Geçmiş olsun huricim, fitil yok mu daha etkilidir şuruptan aslında..
Sirkeli bezi sadece ayaklarının altlarına koyabilirsin
Suyu yıkanma suyundan biraz soğuk olmalıymış doktor öyle demişti gerçi sen bilirsin ayarını ama geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşi
canım çok geçmiş olsun. benim kızda geçen hafta rahatsızdı. 2 gün sadece burun tıkanıklığı ve öksürük vardı. 3. gün hırıltı başlayınca acile götürdük. saat 7'de evden çıktık. 10.30'da eve geldik. 4 tane hastane gezdik hepsi 2 saatten önce muayene olamazsınız dedi. en sonunda evime yakın bir hastaneden numara alıp 1,5 saat dışarıda arabanın içinde bekledim. sıra gelince hemen girip yavrumun üzerini bile giydirmeden dışarıya çıktım. o kadar kalabalıktı ki içeriye iki iki alıyolardı. allaha şükür fizyolojik serum ve burun damlasıyla antibiyotik kullanmadan kendi kendine atlattık hastalığımızı. istersen biraz geç götür 11 falan pek kimse olmaz belki.
hay Allah , normal bişii değil mi bu ya , bunlar daha tam anlamıyla yeni yeni başlarını dik olarak sağa sola çeviriyorlar, bazen çok yorulmuş gibi düşüyor başları bi tarafa , her dakika deve kuşu gibi olamazlar ya neticede . biz de öyle değil miyiz , dimdik değil de bi tarafa hafif düşük oluyor başımız :sm_confused:
dr.un vardır bi bildiği , biz , işte anneler , konduramadığımızdan yavrularımıza ille bi şey olmasın istediğimizden sonuna kadar ihtimalleri sıralıyoruz olmadığına dair , değil mi fisfisfis
ay kıyamam paşamaa , nazar değiyor yakışıklıya kesin
inşallah yolculuk zorlamaz sizi , iki koltukla giderseniz rahat edersiniz , hem bebekler sarsıntıyı sever ve hemen uykuya geçerler ya , inşallah sorun yaşamazsınız ..
( imkanın varsa ) uçakla gittiğinde bebeklerden sadece 10 tl alınıyor biliyosun değil mi ?
bu arada kesinleşti mi Antalyaya gideceğiniz ??
siz taşınırsanız KV ve görümce güruhu felan da sizinle gelmeyecek oraya inşallah ??
yaa biz ne yedircez yavrularımıza yaaaa mafoldumben
pirinçte yoktu galiba , en iyisi pirinç unundan eski usül mama yapmak o zaman :sm_confused:
canım eğer şevvalin rahatsızlığı devam ediyorsa okula gitmesi de doğru değil , annenlere göndersen 1 haftalığına , ama bu gidişinin eylülle bi alakası olmadığını bi şekilde ona inandırarak .. bu arada belki orada iyileşir ve eylülü de hastalanmaktan korumuş olursun , ne biliim aklıma bu geldi :sm_confused:
aslında 2 çocuklu annelerin böyle konularda tecrübeleri ve hızlı çözümleri daha fazladır , ben şimdi ne yazsam yanlış da olabilir fisfisfis
aman çok şükür , ateşsiz atlatmışsınız aşı telaşınızı
İloş prensese kocaman maşallah bu arada
vayyyy küçük kızçen , minik topçe olmuş maaşallahh
onlar öye masum , içine çekerek ağlayınca sanki eriyor insan diimi :çok üzgünüm:
geçmiş olsun İpektoşuma :teselli: sen de kendine dikkat et canımcımm
bu sıralar havalar bi tuhaf , olmadık anda hastalanıyor insan :bbo:
teşekkür ederim canım....
bireden fırladı yahu ateşi korktum epey şimdi iyi uyuyor ..arada ölçüyorum ateşini ..calpol verdim sadece direk aklıma o geldi..
diloştan ve nazlıbahardan yardım aldım...
kendi hastalığımı unuttum ama kemklerimin üstünden tır geçiyor...çok feciyim çookkk
sağol canımm geç götürcem sanırım eşimde biraz işi var dışarda anca 9 gibigiderizzakannehir
canım şevval iyi çok şükürr ama öksürük arada devam şevval fazla içine düşüyo eylülünn ondanda gelebilir bilemiyorum bende istedim annemde kalsın ama şevval istemiyooo:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?