- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.981
canım şevval iyi çok şükürr ama öksürük arada devam şevval fazla içine düşüyo eylülünn ondanda gelebilir bilemiyorum bende istedim annemde kalsın ama şevval istemiyooo:sinifsinif:
tarım dusttum saol canım valla ne kadar dikkat edersen et...oldumu oluyorlar ya ..hastalık istediği yerde yakalıyor allahtan ben ayakta geçiriyorum...
sabahtan beri ölyorum ağrıma acıma ama yatmıyorum yatarsam kalkamama akşam kociş gelsin yatıcam inşallah...
iyi akşamlar dün akşam eve geri döndük .Haftaya yine ankaraya gidicez düğün var.İnsanın düzeni değişiyor valla ama napalım gel git hasta olmayalımda.Buyüzden haftaya orda kalıcam 4 gün için geri dönemem.Başım çok ağrıyor hava soğumuş.İçim karardı valla.Neyse bebeğim uyandı geçmiş olsun meleklere inşallah hemen iyileşirlerrr.Bu arada kociş dayanamadı ve alışverişe götürdü:))oğlumu adam yaptık gömlek kazak falan resimlerini yükleriz artık
arkadaşlar pc im kapandı alıntılarım gitti tekrar başa dönemicem tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlar çok çok saolun hepsine maşallah
eylül ve ipeğimede çok geçmiş olsun
Bizde haftasonu oğluşa netten alışveriş yaptık.babamız dayanamayıp ileride lazım olacaklarıda aldı yarın elimde olacak kısmetse
Eğer bunlardan almak isteyen arkadaşlar olursa yorum yapabilirim
EMEKLEME ARKADAŞIM 31,14tl
İLK ARABAM 42,53tl
SÜPER TOPLAR 11,72tl
UZAYAN DİŞLİKLER 12,85tl
RENKLERİ ÖĞRENİYORUM 9,25tl
RENKLİ KÜPLER 4,42tl
SULU DİŞLİK 5,90tl
ÇINGIRAKLI DİŞLİK 5,06tl
PATATES KAFA VE ARKADAŞLARI 16,87tl
YÜRÜTEÇ 67,12tl
NİNNİLİ UYKU ARKADAŞIM 21,03tl
BU DA BONUS
evet hemide nasılne sinir bozucu diimi yerimseniben
Nur maşallah ilaydaya
Kikoleyim huri ve Dilara çok geçmiş olsun
ohh maşallah benim tosun gelinime .. kilosu boyu çok güzel uzun olcek nese topuklu giydirmeyiz oğluşumu geçerseekaydirigubbakcemile3geçmiş olsun inş .ateş yapmaz aşınızzherkeze meraba
bizde aşıdan geldik çok şükür
şimdi calpol verdim içirdim yatırdım inşallah huzursuzluk yapmaz
8100kg 67 cm olmuş maşallah kızıma
ama çok masum bi ağlayışı vardı kucağıma aldığımda ölebi sıkıca yapıştıki bana içim gitti ama herşey işte onların sağlığı için
ilaydayada kocaman bi MAŞALLAHteyzeleri benim kuzumda cumartesi günü aşılarını oldu allaha şükür ateş yapmadı sadece biraz huzursuzlandı
prensesim 7315 gram 66 cm olmuş
drumuz ek besin için biraz daha bekleyelim sadece püre ve meyve suyu tattır dedi
OY GEÇMİŞ OLSUN EYLÜLE İNŞ. İLERLEMEZ HEMENCİK GEÇERherkese selam kızlarr şevvalden eylüle geçti hapşırık ve öksürük tetikledii nasıl sinirler tepemde anlatamam şevvali eylülden uzak tutamıyorummm laf anlamıyoolmaz:
BEBEKLER YOLCULUĞU SEVER SORUN ÇIKARMAYACAKTIR SEN YİNEDE REZENE VEYA İYİ GECELER ÇAYIN VARSA AL YANINA BİBERONADA KAYNATILMIŞ SU AL YAPARSIN YOLDAgünaydınlarrr....
starcımm yorumların için çok teşekkür ederim canımm...
benim oğlum bu akşam da huzursuzdu.. çok üzülüyorumm ben .. akşam baktım damaklarına çok sert ama diş falan göremedimmm ....
bu cuma antalya ya gidiyorumm otobüsle gitmeyi düşünüyorumm ama nasıl olacak bilmiyorum otobüste de aynı huysuzlukları yaparsa ben naparım diyee düşünüyorumm.. bakalım nasıl yapcaz....
HIIM BİZ BONUSU ALALIM O KAÇAKİİİİ:dance:Bizde haftasonu oğluşa netten alışveriş yaptık.babamız dayanamayıp ileride lazım olacaklarıda aldı yarın elimde olacak kısmetse
Eğer bunlardan almak isteyen arkadaşlar olursa yorum yapabilirim
EMEKLEME ARKADAŞIM 31,14tl
İLK ARABAM 42,53tl
SÜPER TOPLAR 11,72tl
UZAYAN DİŞLİKLER 12,85tl
RENKLERİ ÖĞRENİYORUM 9,25tl
RENKLİ KÜPLER 4,42tl
SULU DİŞLİK 5,90tl
ÇINGIRAKLI DİŞLİK 5,06tl
PATATES KAFA VE ARKADAŞLARI 16,87tl
YÜRÜTEÇ 67,12tl
NİNNİLİ UYKU ARKADAŞIM 21,03tl
BU DA BONUS
billur gibi süt gibi maşallahh duru güzellik bunlar yahuuu maşallah karenim ..
sacımız toka tutmayınca:=))
BU DA BONUS
sacımız toka tutmayınca:=))
BU DA BONUS
bonusada hastayım hah..maşallah ya bunları artık bi şekilde bir araya getirmek lazım...
şimdi kızlar bu akşam 9 da calpolün vakti doldu..
ipeğinde izleimimize göre ateşi yok...
şimdi yatıcaz bende rahatsızım biliyorsunuz...
ipeğe fitil atıp yatayım mı..
yoksa calpol verip yatayım mı..
yoksa hiç bir şey vermeden yatıp 2 saatte bir ateş kontrolümü yapayım ki benim için en zoru bu????
bir fikir verirmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?