2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

arkadaşlar pc im kapandı alıntılarım gitti tekrar başa dönemicem tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlar çok çok saolun hepsine maşallah
eylül ve ipeğimede çok geçmiş olsun

canım şevval iyi çok şükürr ama öksürük arada devam şevval fazla içine düşüyo eylülünn ondanda gelebilir bilemiyorum bende istedim annemde kalsın ama şevval istemiyooo:sinifsinif:

hay Allah yaaa ( bir de inatçı olmasalar değil mi :bbo:
inşallah Eylül olabildiğince az etkilenir

geçmiş olsun güzelim , e tabi sen yatsan kim bakacak bebişe :sm_confused: mecbur bekliycen kocişi , o da erken gelebilse bari fisfisfis

inşallah güzel geçer günleriniz ank.da .. niyeyse hiç sevmem ank.yı ,çok gri bi şehir , sanırım ondan :bbo:
geçmiş olsun bol bol dinlenmeye çalış , hastalığa bi yakalanırsan kurtulması zor bu havalarda
bekliyoruz fotolarııııııııdelikafadulden

Bizde haftasonu oğluşa netten alışveriş yaptık.babamız dayanamayıp ileride lazım olacaklarıda aldı yarın elimde olacak kısmetse
Eğer bunlardan almak isteyen arkadaşlar olursa yorum yapabilirim

EMEKLEME ARKADAŞIM 31,14tl

İLK ARABAM 42,53tl

SÜPER TOPLAR 11,72tl

UZAYAN DİŞLİKLER 12,85tl

RENKLERİ ÖĞRENİYORUM 9,25tl

RENKLİ KÜPLER 4,42tl

SULU DİŞLİK 5,90tl

ÇINGIRAKLI DİŞLİK 5,06tl

PATATES KAFA VE ARKADAŞLARI 16,87tl

YÜRÜTEÇ 67,12tl

NİNNİLİ UYKU ARKADAŞIM 21,03tl

BU DA BONUS

bu arada Aras böcüğüm hala tatasını yapmadı , en son çarşamba günü yapmıştı benneyaptımki
saf z.yağı ile karnını ovdum ve içirdim :1no2:
elma rendeledim , yarım çay kaşığı kadarını yedi yemedi , uğraştım yer mi acaba diye , ama ne kadar verdiysem o kadarını dilinde geri çıkarttı :1no2:
son çare yarım gliserin fitili iyice incelterek uygulamak oldu , sonrasınde emzirdim , uyuyor yaklaşık 1 satten fazladır ..
bunları yapmazdım yine , çünkü 3-4 keredir 5-6 günde bir yapıyor .. ama bugün emerken huzursuz ve huysuzdu , uykularından uyanırken ağlayarak uyanıyor , gün içinde de genel bir huzursuzluğu olunca akşam üzeri uyguladım aklıma ne geldiyse .. bekliycez bakalım , akşam eşim annemi alıp gelsin , bi güzel de banyo yaptırırız , inşallah yapar bu akşam-gece .. yarın öğleden sonraya kadar yapsın da (
aşımız var yarın , ikisinin huzursuzluğu mahvedecek yoksa oğlumu (

ennnn çok bonusa bayıldımmmmmmmmmmmmmm
yerim ben bu afacanıııııııııııııdelikafadulden

filizcim bende şahsen en çok bonusunuza bayıldım yerim ben bu tosbiki yaaaaaaa
güle güle kullanın inşallah hepsiyle hoş vakit geçirsin inşallah

starcım inşallah yapar valla kla gelebilecek herşeyi yapmışsın daha ne diyimki dua edebilirim ancak yazık bu kuzucuklara valla
hakkaten biz çekemiyoz bunlar nasıl dayansınlar

ohh maşallah benim tosun gelinime .. kilosu boyu çok güzel uzun olcek nese topuklu giydirmeyiz oğluşumu geçerseekaydirigubbakcemile3geçmiş olsun inş .ateş yapmaz aşınızz
ilaydayada kocaman bi MAŞALLAH
herkese selam kızlarr şevvalden eylüle geçti hapşırık ve öksürük tetikledii nasıl sinirler tepemde anlatamam şevvali eylülden uzak tutamıyorummm laf anlamıyoolmaz:
OY GEÇMİŞ OLSUN EYLÜLE İNŞ. İLERLEMEZ HEMENCİK GEÇER
BEBEKLER YOLCULUĞU SEVER SORUN ÇIKARMAYACAKTIR SEN YİNEDE REZENE VEYA İYİ GECELER ÇAYIN VARSA AL YANINA BİBERONADA KAYNATILMIŞ SU AL YAPARSIN YOLDA

KISLAR BENİM OĞLUŞİ ÇOK ÖKSÜRÜYO DOKTOR SADECE PEDİTUS VERDİ ...IHLAMUR YASPIYORUM İÇİNE Bİ DE ELMA KABUKLU FLN ATIYORUM İÇİYO GÜNDE Bİ KERE BAŞKA YAPABİLRCEĞİM BİŞEY VARMI :sinifsinif:

HIIM BİZ BONUSU ALALIM O KAÇAKİİİİ:dance:

sacımız toka tutmayınca:=))
billur gibi süt gibi maşallahh duru güzellik bunlar yahuuu maşallah karenim ..

filizim oyuncaklar hepsi çok güzel çok kullanışlı..alacağım zaman sana danışırım tosunumuz beğendimi die..
bonusada hastayım hah..maşallah ya bunları artık bi şekilde bir araya getirmek lazım...

kızlar bizde ipeğin ateşini kontrol edip duruyoruz hali yok yavrumun ateşide yok ama kolunu kaldıramıyor...bakalım gece değişiklik olursa götüreceğim..
bana gelince eşim gelirken aktardan 12 çeşit ot yaptırmış karışım ..onu kaynaattı içiyorum 2. bardak biraz etkiledi valla topladım ama bu gece 2 saatte bir kalkıp ateş ölçücemmafoldumben

şimdi kızlar bu akşam 9 da calpolün vakti doldu..
ipeğinde izleimimize göre ateşi yok...
şimdi yatıcaz bende rahatsızım biliyorsunuz...
ipeğe fitil atıp yatayım mı..
yoksa calpol verip yatayım mı..
yoksa hiç bir şey vermeden yatıp 2 saatte bir ateş kontrolümü yapayım ki benim için en zoru bu????
bir fikir verirmisiniz...

STAR KİKOLEYİM VE NAR SAOLUN KIZLAR
BUARADA BONUS BANA ÖZELhihoyyyt

filizim oyuncaklar hepsi çok güzel çok kullanışlı..alacağım zaman sana danışırım tosunumuz beğendimi die..
bonusada hastayım hah..maşallah ya bunları artık bi şekilde bir araya getirmek lazım...

kızlar bizde ipeğin ateşini kontrol edip duruyoruz hali yok yavrumun ateşide yok ama kolunu kaldıramıyor...bakalım gece değişiklik olursa götüreceğim..
bana gelince eşim gelirken aktardan 12 çeşit ot yaptırmış karışım ..onu kaynaattı içiyorum 2. bardak biraz etkiledi valla topladım ama bu gece 2 saatte bir kalkıp ateş ölçücemmafoldumben
[/QUOTE]

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞLH ATEŞİ ÇIKMAZ BUGECE YAAA
EWT BİARAYA GETİRMEK LAZIM AMA MALUM ÖNÜMÜZ KIŞ.BİRAZ BÜYÜSÜNLERDE OZAMAN ATARIZ ONLARI TOP HAVUZUNA BİZDE KEYİF YAPARIZ EZCÜK DEMİ YANİkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

karen, filiz, nur hepsi harikalar maşşalh yavrularınıza. hepsi kötülüklerden korusun melekler

dilara,huri,kikoleyim gecmis olsun meleklere

geçmiş olsun huri ateşi baya yükselmiş inş gece çıkmaz .. şu anda ateşi yoksa bence verme
gece bir iki kere kalk bak ateşine çok giydirme üstünü çok örtme sanada çok geçmiş olsun .. bir an çnce ikinizde iyileşin inş.

sacımız toka tutmayınca:=))

oooyyyyyy maşallah......

çok şeker yaaaa....allahım nazarlardan korusun inşallah....

yerim ben bnu yaaa....
annesi bunu ekmek arası yapıp yiyebilirmiyim....cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

şiiiişşşşttt...
aloo noluyo bakıımm....Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
biri burda damadıma mı asılıyo bakiiimm....:mymeka: :mymeka: :mymeka:

bence hiç geç kalmadan kalpolunu ver ve yatır...
zaten uykuda yapar kalpol iyi uyur..
ama sen ve eşin muhakkak gece saat başı kalkıp kontrol edin..
fitil verme henüz...
bu kadar ateşte fitil verirsen ilerde allah korusun 40 lara çıktığı zaman ateşi napacaksın....
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…