2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar bugün hiç giremedim işler çok yoğundu. benimde boğazım 7-8 gündür ağrıyor bir türlü geçiremedim yarın 11 de doktora gideceğim sanki dün gece dilimin rkası şişmiş gibi bir ara yediğim bişimi zehirledi dedim yourt falan yedim öle yattım sabah yaşıyordum.hehehe ama halen aynı yarın gideceğim bakalım ne diyecekler.

cuma günü egeyi kontrole ve aşıya götürdük. 8160 gr olmuş az kilo almış paşa boyuda 70 cm olmuş aşıyı yedi bayaı ağladı ve tüm hafta sonu husursuz uykusuz geçti.birde ek gıdalara başlattı şimdilk sadce muhallebi başladık.milupanın muhallebisini önerdi aldm ama içim raat değil.eski yönteme döneceğiz annem keçi sütü almış onu içribilirsin dedi doktor.yourt muhallebi her şeyi ondan yapacağım dinlemeyeceğim.

dönmeme gibi olayları istemediğinden yapmıyormuş paşa.şu aralar yeni huyu gece çok sk uyanıyor ve acıktığı zaman avaz avaz bağırıyor. bizden habarler bu kadar sizler iyisinizdir umarım. geçmişe çok dönemedim

öncelikle geçmiş olsun canım...

bu yılki gribin tipik özelliği işte geçmeyen öksürük ve boğaz ağrısı...

oğluşunada kocamaaaannnn maşallah....

daha ne olsun anne si ii kilo almış işte...

ek gıdalarada geçmişsiniz hayırlı olsun...

yeni fotolarınızıda bekliyoruz.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar bayadır giremedim özledim sizleriopuyorumnanaktan...bebişler ve sizler nasılsınız?

hoşgeldin canım...
bizde seni çooook özledik...

şöle bi gel bakiim...Şeniz Şeniz Şeniz

biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın berrakım nasıl....

tam yazdım kız ağladı içerden eşim çağırdı...
bende hemen edit yapıyorum
ben çıkıyım gelmeye çalışacam....
hepinizi öpüyorum...
ii geceleerr....
bol sütler.....

geçmiş olsun canım..oğluşuna kocaman bir maşallah...boyu kilosu gayet iyi...
hoşgeldin canım...
bizde seni çooook özledik...

şöle bi gel bakiim...Şeniz Şeniz Şeniz

biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın berrakım nasıl....
hoşbuldum canımzemuszemus...Sen de beni özledin demek çok sevindim:sm_cool:Ben iyiyim kızım da iyi çok şükür 4 gün falan annemdeydim...inan aklım burdaydı acaba ne oldu ne yaptılar ne kadar bağlanmışım size öyleopuyorumnanaktan

KARENCİM Serramıza maşallah ne kadar tatlı çıkmış...tokasını yesinler...Şeniz

FİLİZCİM tombiş yanaklı oğluşuna kocaman bir maşallah...

hoşgeldin ecetuba nasılsın nasıl güzel bebişimiz

hafsacığım teşekkürler en kısa zamanda bi foto yollarım merak etme teyzesi

fitil koy huriş. aksatmadan iki gün yap şunu abla dayağı yiyeceksin haberin olsun

ya bişi sorcam doktora hiç sordunuzmu .. eğer çocuğun ateşi yoksa fitişl veya şurup vermek doğrumu hayır yanlış anlamayın yoksa benmi yanlış yapıyorum. ben kesinlikle ateşlenmeden önlem olsun diye ilaç vermem . kontrol ederim eğer çıkıyorsa ateşi fitil veririm doktor çünkü her seferinde aşınadan sonra ateşlenirse fitil ver diyor calpol verdirmiyor hatta elimde calpol yok bile . ha bide şu var ateşi 36.5 olan bebeğe şurup veya fitil verirsin olan ateşide düşürürsün .. yanlışsam uyarın lütfen belki ben yanlış biliyıorumdur

geçmişolsun amatist sahlep boğazlarına iyi gelebilri .. egede maşallah güzel kilosu boyu artık az alırlarmış zaten ..

benim doktorum özellikle aşıdn sonra çıkmadan 6 saat arayla koy diyor bir kaç defa çok huysuzlandığında aradığımda da hemen fitil koy dedi. çünkü bu fitil senin kullandığın parol gibi ağrı kesici ateş düşürücü formülün bebekler için olanı. o yüzden kullanmakta sakınca yok devamlı olması alışkanlık yapabilir belki onu bilmiyorum ama arada ağrsından dolayı huysuzlanıyorsa sen bunu bilemiyorsun oda bununla rahatlıyor.

ilaçları iyi tanıyorum paranox calpolden daha masum fakat bi ilacı ne kadar çok kullanırsan zamanla bünye alışıyo ve artık sana kar etmiyo daha fazlasını istiyo .. tabi doktorun ver demiş bi değil bi çok bildiği varki demiş .. sağol cnm cevapladığın içinnn ..

rica ederim şekerim. ne yaptımki bana verileni aktardım.ben kaçarım kızlar.öpüldünüz stardust yarın arasana beni.şu buluşmayı konuşalım yapalım artık şu işi

oje sürdüm kuruyana kadar girip bi takıliim dedim yerimseniben

starcım inşallah yapar valla kla gelebilecek herşeyi yapmışsın daha ne diyimki dua edebilirim ancak yazık bu kuzucuklara valla
hakkaten biz çekemiyoz bunlar nasıl dayansınlar

yok canım ya , banyo da yaptı halen tık yok :1no2:

sacımız toka tutmayınca:=))

nassssssıl fıstık bişiii olmuş bu yaaaa , yerim ben yerimmmmmmm delikafadulden
maşşşşşallah güzelim sana en kocamanından , photoshop olayınz da şahane , toka tutmayınca ha :)))))

bence sen ve eşin dönüşümlü olarak kontrol edin , ikiniz de her defasında kalkmamış olursunuz hem .. bi kağıt ve kalemi hazır bulundurun , ateşi ölçen saatiyle beraber yazsın kağıda sabaha kadar .. ateşi yoksa neden peşin peşin fitil veresin ki fisfisfis

geçmiş olsun canım
Egeye de kocaman
Egenin bu kontrolü 4. ay mı 5. ay mı ?
sizdeki o huy değişikliği bizde hep var , stabil yane :)))
)

bizim dr. da 39 u görmezse fitil yok , 38in üstüne çıkarsa çok çok calpol ve irtibatta olucaz demişti ..
ahh şu dr.lar hangisine inanacağını şaşırıyor insan akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…