- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.001
kızlar bugün hiç giremedim işler çok yoğundu. benimde boğazım 7-8 gündür ağrıyor bir türlü geçiremedim yarın 11 de doktora gideceğim sanki dün gece dilimin rkası şişmiş gibi bir ara yediğim bişimi zehirledi dedim yourt falan yedim öle yattım sabah yaşıyordum.hehehe ama halen aynı yarın gideceğim bakalım ne diyecekler.
cuma günü egeyi kontrole ve aşıya götürdük. 8160 gr olmuş az kilo almış paşa boyuda 70 cm olmuş aşıyı yedi bayaı ağladı ve tüm hafta sonu husursuz uykusuz geçti.birde ek gıdalara başlattı şimdilk sadce muhallebi başladık.milupanın muhallebisini önerdi aldm ama içim raat değil.eski yönteme döneceğiz annem keçi sütü almış onu içribilirsin dedi doktor.yourt muhallebi her şeyi ondan yapacağım dinlemeyeceğim.
dönmeme gibi olayları istemediğinden yapmıyormuş paşa.şu aralar yeni huyu gece çok sk uyanıyor ve acıktığı zaman avaz avaz bağırıyor. bizden habarler bu kadar sizler iyisinizdir umarım. geçmişe çok dönemedim
selam kızlar bayadır giremedim özledim sizleriopuyorumnanaktan...bebişler ve sizler nasılsınız?
geçmiş olsun canım..oğluşuna kocaman bir maşallah...boyu kilosu gayet iyi...kızlar bugün hiç giremedim işler çok yoğundu. benimde boğazım 7-8 gündür ağrıyor bir türlü geçiremedim yarın 11 de doktora gideceğim sanki dün gece dilimin rkası şişmiş gibi bir ara yediğim bişimi zehirledi dedim yourt falan yedim öle yattım sabah yaşıyordum.hehehe ama halen aynı yarın gideceğim bakalım ne diyecekler.
cuma günü egeyi kontrole ve aşıya götürdük. 8160 gr olmuş az kilo almış paşa boyuda 70 cm olmuş aşıyı yedi bayaı ağladı ve tüm hafta sonu husursuz uykusuz geçti.birde ek gıdalara başlattı şimdilk sadce muhallebi başladık.milupanın muhallebisini önerdi aldm ama içim raat değil.eski yönteme döneceğiz annem keçi sütü almış onu içribilirsin dedi doktor.yourt muhallebi her şeyi ondan yapacağım dinlemeyeceğim.
dönmeme gibi olayları istemediğinden yapmıyormuş paşa.şu aralar yeni huyu gece çok sk uyanıyor ve acıktığı zaman avaz avaz bağırıyor. bizden habarler bu kadar sizler iyisinizdir umarım. geçmişe çok dönemedim
hoşbuldum canımzemuszemus...Sen de beni özledin demek çok sevindim:sm_cool:Ben iyiyim kızım da iyi çok şükür 4 gün falan annemdeydim...inan aklım burdaydı acaba ne oldu ne yaptılar ne kadar bağlanmışım size öyleopuyorumnanaktanhoşgeldin canım...
bizde seni çooook özledik...
şöle bi gel bakiim...Şeniz Şeniz Şeniz
biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın berrakım nasıl....
fitil koy huriş. aksatmadan iki gün yap şunu abla dayağı yiyeceksin haberin olsun
ya bişi sorcam doktora hiç sordunuzmu .. eğer çocuğun ateşi yoksa fitişl veya şurup vermek doğrumu hayır yanlış anlamayın yoksa benmi yanlış yapıyorum. ben kesinlikle ateşlenmeden önlem olsun diye ilaç vermem . kontrol ederim eğer çıkıyorsa ateşi fitil veririm doktor çünkü her seferinde aşınadan sonra ateşlenirse fitil ver diyor calpol verdirmiyor hatta elimde calpol yok bile . ha bide şu var ateşi 36.5 olan bebeğe şurup veya fitil verirsin olan ateşide düşürürsün .. yanlışsam uyarın lütfen belki ben yanlış biliyıorumdurbence hiç geç kalmadan kalpolunu ver ve yatır...
zaten uykuda yapar kalpol iyi uyur..
ama sen ve eşin muhakkak gece saat başı kalkıp kontrol edin..
fitil verme henüz...
bu kadar ateşte fitil verirsen ilerde allah korusun 40 lara çıktığı zaman ateşi napacaksın....
hoşbuldum canımmopuyorumnanaktaniyiyim kızım da iyi uyuyor mışıl mışıl her an uyanabilir...hoşgeldin ecetuba nasılsın nasıl güzel bebişimiz
geçmişolsun amatist sahlep boğazlarına iyi gelebilri .. egede maşallah güzel kilosu boyu artık az alırlarmış zaten ..kızlar bugün hiç giremedim işler çok yoğundu. benimde boğazım 7-8 gündür ağrıyor bir türlü geçiremedim yarın 11 de doktora gideceğim sanki dün gece dilimin rkası şişmiş gibi bir ara yediğim bişimi zehirledi dedim yourt falan yedim öle yattım sabah yaşıyordum.hehehe ama halen aynı yarın gideceğim bakalım ne diyecekler.
selam iyi geceler ecetuba .a.s.selam kızlar bayadır giremedim özledim sizleriopuyorumnanaktan...bebişler ve sizler nasılsınız?
ya bişi sorcam doktora hiç sordunuzmu .. eğer çocuğun ateşi yoksa fitişl veya şurup vermek doğrumu hayır yanlış anlamayın yoksa benmi yanlış yapıyorum. ben kesinlikle ateşlenmeden önlem olsun diye ilaç vermem . kontrol ederim eğer çıkıyorsa ateşi fitil veririm doktor çünkü her seferinde aşınadan sonra ateşlenirse fitil ver diyor calpol verdirmiyor hatta elimde calpol yok bile . ha bide şu var ateşi 36.5 olan bebeğe şurup veya fitil verirsin olan ateşide düşürürsün .. yanlışsam uyarın lütfen belki ben yanlış biliyıorumdur
ilaçları iyi tanıyorum paranox calpolden daha masum fakat bi ilacı ne kadar çok kullanırsan zamanla bünye alışıyo ve artık sana kar etmiyo daha fazlasını istiyo .. tabi doktorun ver demiş bi değil bi çok bildiği varki demiş .. sağol cnm cevapladığın içinnn ..benim doktorum özellikle aşıdn sonra çıkmadan 6 saat arayla koy diyor bir kaç defa çok huysuzlandığında aradığımda da hemen fitil koy dedi. çünkü bu fitil senin kullandığın parol gibi ağrı kesici ateş düşürücü formülün bebekler için olanı. o yüzden kullanmakta sakınca yok devamlı olması alışkanlık yapabilir belki onu bilmiyorum ama arada ağrsından dolayı huysuzlanıyorsa sen bunu bilemiyorsun oda bununla rahatlıyor.
starcım inşallah yapar valla kla gelebilecek herşeyi yapmışsın daha ne diyimki dua edebilirim ancak yazık bu kuzucuklara valla
hakkaten biz çekemiyoz bunlar nasıl dayansınlar
sacımız toka tutmayınca:=))
şimdi kızlar bu akşam 9 da calpolün vakti doldu..
ipeğinde izleimimize göre ateşi yok...
şimdi yatıcaz bende rahatsızım biliyorsunuz...
ipeğe fitil atıp yatayım mı..
yoksa calpol verip yatayım mı..
yoksa hiç bir şey vermeden yatıp 2 saatte bir ateş kontrolümü yapayım ki benim için en zoru bu????
bir fikir verirmisiniz...
kızlar bugün hiç giremedim işler çok yoğundu. benimde boğazım 7-8 gündür ağrıyor bir türlü geçiremedim yarın 11 de doktora gideceğim sanki dün gece dilimin rkası şişmiş gibi bir ara yediğim bişimi zehirledi dedim yourt falan yedim öle yattım sabah yaşıyordum.hehehe ama halen aynı yarın gideceğim bakalım ne diyecekler.
benim doktorum özellikle aşıdn sonra çıkmadan 6 saat arayla koy diyor bir kaç defa çok huysuzlandığında aradığımda da hemen fitil koy dedi. çünkü bu fitil senin kullandığın parol gibi ağrı kesici ateş düşürücü formülün bebekler için olanı. o yüzden kullanmakta sakınca yok devamlı olması alışkanlık yapabilir belki onu bilmiyorum ama arada ağrsından dolayı huysuzlanıyorsa sen bunu bilemiyorsun oda bununla rahatlıyor.
rica ederim şekerim. ne yaptımki bana verileni aktardım.ben kaçarım kızlar.öpüldünüz stardust yarın arasana beni.şu buluşmayı konuşalım yapalım artık şu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?