2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar ben kaçtım valla bugün online olma rekoru bende sanırım efferim banaaaaa:lepi:kaydirigubbakcemile3

Allah a emanet olunnnnŞeniz

huri canım dün banada o fitilin aynısını verdi ama çok çok mecbur kalmadıkça kullanma dedi bende korkuyorum kullanmaya bana kolit için verdi

huri canım dün banada o fitilin aynısını verdi ama çok çok mecbur kalmadıkça kullanma dedi bende korkuyorum kullanmaya bana kolit için verdi

valla bende dr gittim bana hiç bşiyt vermedi bunuda diloş söyleedide aldım..iyiki almışım 4 bez dolusu kaka ne demek çatlıyomuş kızım....tabiki sık sık fitil atmak iyi değilk...sık kullanmayacaksın ama sıkışırsan kullan bence...çok rahatladı yavrum...

bana kolit için verdio fitili benimki bigün yapmasa ertesi günü yapıyor mesela az önce yaptı ama şu an gazdan mıkırdanıyor yalancı memeyle boğuşuyor atıyor ağzından başlıyor bağırmaya

http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/140725.sigmaker.png[/img][/link]
YAAA BUNU NEREYE YAPIŞTIRACAM BEEEN

eveeeeeeeettttt ...teşekkürler dilara ve ayşenur....artık umudu kesmek üzereydim opuyorumnanaktan

tamaaaaammmmm...en sonunda doğru bi şekilde tamamladım teşekkürler kıslaropuyorumnanaktan

tamaaaaammmmm...en sonunda doğru bi şekilde tamamladım teşekkürler kıslaropuyorumnanaktan

olmuş hemde çok tatlılar allah nazarlardan korucun canım

slm kizlar
bisey sorcam,
hamileyken birakipta tekrar sigaraya baslayaniniz varmi?
acaba baslasam zarari olurmu??

canım emziriyosan sakın ne güzel 9 ay içmedin şimdi ne gerek var bunaa hem sağlığın hem bebişin içinn sakın sakın en kötü şeye yenilipte tekrar başlamaalmaz::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…