2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sacımız toka tutmayınca:=))

kızım bukadar niye süsledin bu zilliyi be maşallahhh çok tatlı olmuş

saol teyzesi
karen, filiz, nur hepsi harikalar maşşalh yavrularınıza. hepsi kötülüklerden korusun melekler

dilara,huri,kikoleyim gecmis olsun meleklere
çok saol teyzesi
selam kızlar bayadır giremedim özledim sizleriopuyorumnanaktan...bebişler ve sizler nasılsınız?
bizde seni özledik hoşgeldin
çok doğru biliyosun canım
bende bugün ebeye sordum ateş olurmu diye
yok olmaz ama huysuzlanır sen bi kaşık calpol ver dedi bende verdim

bir sürü alıntı yaptımm hepsi uçtu gitti sinirlerndim yaa offf((

filiz karen maşallahh bebişlere çok tatlı olmuş bunlar yemelik tam karnımda aç zaten iyi gider:))):asigim:

amatrist geçmiş olsun canım maşallah damadıma iyi bakıyon yerim onuu ısırcam bi gün yakalarsam

hepinize çok teşkkür ederimm kızlar akşam 8,30 da götürdük hastaneyle aramda 2 sokak var tam 1,45 dakikada geri gelebildik:bbo::bbo: bizim peşimizede yeminle 12 çocuk yazıldı sıraya girdii bunee yaa insan sokağa çıkmaya korkuyooo aynı dert öksürük hapşırık ateşş hepside aynıı:bbo:

benim kızınn boğazları kızarmış baktiki ateşini ölçtü 37,8 gibi geldi hafifte soğuk algınlığı geçiriyo dedi ilaç yazdı bir sürü gönderdi perşembe kontrol var ilaçları aldırmadım akşam eczanede 30 kişi vardıııııııı eczacı abi dedi bu geceyi carpolle atlatın bu sıra sabaha gelir ancaaa:1shok: bende başka bi eczaneye göndermedimm direk eve geldikk eve geline kadar daha çok fırladı ateşi ciyak ciyak durmadıı hemen bi carpol bi fitil yarım saat kucakta pişpişlee anca uyuduu yavrumm:gitme:

starcım nar cım sizede geçmiş olsun bebekler bu yılı bi atlatsaaa ne iyi olur yaa off niye ağladıkalrını bilmiyoruzz çözemiyoruz neyse allah daha beterinden korusun yavrularımızııı :Saruboceq:

karencim filizcim çok şekerler çok
o tokasını yerim serranın ,anacım bizimkiler sacsız inş hemencicik çıkarsa sacları tokaları takarız
huricim geçmiş olsun fitili bende veriyorum arasıra bi zararını görmedim uyku yapıyor ağrıyı azaltıyor birde.

anam herkes hastaymış diloşum eylülede geçmiş olsun ,ablasından geçmiş sanirim inş atlatır hemen.

kikoş ve amatistcim kiloları gelişimleri çok güzel meleklerin kocaman bi masallah .

starcim senin yasadığın durumu ben 1 ay önce yasadım canım ne denediysem yapmadı giliserin kansutu kullandım 4 gün bekleyip .ancak o yaptırıyordu kakasını .şimdi düzeldi .seninkide düzelir canım fitili kullan bir zararı yok .

çok geçmiş olsun umarım bugün daha iyidir bebeğin. çocukların hastalanması insanı çok üzüyor. ama düzelir annesi.

anam herkes hastaymış diloşum eylülede geçmiş olsun ,ablasından geçmiş sanirim inş atlatır hemen.

kikoş ve amatistcim kiloları gelişimleri çok güzel meleklerin kocaman bi masallah .

çok geçmiş olsun umarım bugün daha iyidir bebeğin. çocukların hastalanması insanı çok üzüyor. ama düzelir annesi.

sağolun kızlar halen ateşi var fitil vermesem hemen çıkıyoo bakalım inşallahh atlatırız çabuk boğazı acıyo sanırım hiç bir şey geçiremiyorum ne mama ne su hiç bişey içmek istemiyoo:sinifsinif:

maşallah kuzuna ne güzell büyümüşş...

.
teşekkür ederiz canım
nur canım sagol. pc acık kalmış..kızı doyurdum..serra iyi su an Allaha skur..yarın rotası var.inş atlatırız bizde..
inş canım rota ağızdan verilince kolay olur

aman çok şükür , ateşsiz atlatmışsınız aşı telaşınızı
İloş prensese kocaman maşallah bu arada

B]

teşekkürler canım
senin kuzucun nasıl
dilara,huri,kikoleyim gecmis olsun kuzucuklara.
nur masallah ilaydaya.
teşekkürler canım
sizede afiyet olsun
Nur maşallah ilaydaya
Kikoleyim huri ve Dilara çok geçmiş olsun
çok sağol filizcim
bizde bi görüşemedik ya
filizcim bu bonus çok güzelmiş bende istiyorum bundan
emekleme arkadaşımdan bizde aldık çok güzel dikkatini çekiyor
ilk arabamdan arkadaşım hediye ettti çok güzele benziyor
birde uyku arkadaşımdan alacaz kuzumun çok hoşuna gitti
ayy canım inş yapar kuzun
bizler bile dayanamıyoruz buna kuzum nasıl dayansın

sacımız toka tutmayınca:=))

oyy yerim seni ben çok tatlısın
41 kere maşallah sana
bizimde tokalarımız hep duruyor kullanmak istiyoruz amamafoldumben

karen, filiz, nur hepsi harikalar maşşalh yavrularınıza. hepsi kötülüklerden korusun melekler

dilara,huri,kikoleyim gecmis olsun meleklere
amin canım
rabbim tüm kuzuları korusun
maşallah egemize nasılda büyümüş annesi
ayy canım benim inş biran önce atlatırsınız tamamiyle
günaydın kızlar

sizlerede günaydın

GÜNAYDINLARRRRRRRopuyorumnanaktanhihoyyyt

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM

SAOLASIN TEYZESİ HEPSİNE MAŞALLAH

Bızımde gece 4.30 da ateŞımız Çıktı bende hemen calpol verdım valla Şımdı Çakı gıbı maŞallah
bugÜn daha ılaÇ vermeme gerek yoktur galıba
bende bugÜn Çok yoĞunum
demlıklerı parlatmaya vermıŞtım onları alıp gelıcem
kıza oark sÖzÜ vermıŞtım hava felaket sıcak hemen gÖtÜreyım
bıde bı gÖmlek almıŞtım denemeden Çok ıĞrenÇ durdu ÜstÜmde onu deĞıŞecem
evde halı yıkamıŞtım yerlerı sılıp sÜpÜrÜp onu yerleŞtırecem
yıkanmıŞ eŞyalar var kurudularda katlanmayı beklıyolar
ayrıca bıyıĞın ÜtÜm var
bıde aĞda ıŞım var
Üfffff bıde daha evın normal rutın temızlıĞı var
yetıŞebılırsem tabı
hadı bana kolay gelsın sızede bol muhabbetler ınŞallah

GÜNAYDINLARRRRRRRopuyorumnanaktanhihoyyyt

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM

SAOLASIN TEYZESİ HEPSİNE MAŞALLAH

sağolun kızlarr inşallah atlatırızz:sinifsinif:

geçmiş olsun canım ya bu çocukalrın günü gününü tutmuyo bayada işlerin var allah yardımcın olsunnnö ee havanız güzel tabii burda donuyoruz bizz:bbo:

ayy canım
çok kolay gelsin
valla sen anlatırken ben yoruldum

canım ben 37_38 lik ateşlerde fitil vermiyorum...
calpollle geçştiriyorum...
diyelim eğer calpol verdim ve hala ateşi düşmedi o zamanda ılık duş aldırıyorum...
hala düşmediyse 1 saat sonra fitil....

çünkü fitil calpol ibufen pedifen tamol gibi ateş düşürücülere göre daha etkili ve hemen kesiyo ateşi....

fakat sen düşük ateştede fitil verirsen bu sefer ateşi 40 lara çıktığında verdiğin fitil işe yaramıyo pek fazla...
çünkü vücut alışmış oluyo o ilaca...
hatta dr calpolu bile iki kere üst üste vermeyin muhakkak diğer yazdıklarımla dönüşümlü olarak ver diyo...
bu sefer her bi ilaç ilk kullanıldığı için daha çok etki ediyo...
hele çocuk huysuz rahatlasın diye verilen fitillere çok karşıyım...
sonuçta firtilde bir ilaç ve beeğin karaciğerine bu kadar yüklenmek doğru değil...

hadi kolay gelsin canım...
bebişinde inşallah toparlar bu gün....

filizcim oyuncaklar süper ama bonusun ayrı bir cici:) ben de artık alışveriş yapmaya bşlasam iyi olacak sanırım

star_dust umarım en kısa zamanda rahatlar bebişimiz

karencim maşallah prensese:)

narcım çok geçmiş olsun ne oldu bebişlerimize böyle yaa..canım ilaca fazla yüklenmeden bu şekilde geçirmeni tavsiye ederim. ıhlamur en iyisi bence

amatist sana da ço geçmiş olsun. ege bebeğin maşallahı var.vala çok özeniyorum biz daha 7 kiloyuz zayıf kaldık sanırım

kikoleyim senin bebişe de çok geçmiş olsun. valla epey yoğunsun.kendine dikkat et sen de hastlanma. günlere böl olabildiğince.

bu arada Kikoleyim huri ve Dilara bebişlerin sağlıkları ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…