- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.021
kızım bukadar niye süsledin bu zilliyi be maşallahhh çok tatlı olmuş
sacımız toka tutmayınca:=))
ohh maşallah benim tosun gelinime .. kilosu boyu çok güzel uzun olcek nese topuklu giydirmeyiz oğluşumu geçerseekaydirigubbakcemile3geçmiş olsun inş .ateş yapmaz aşınızz
ilaydayada kocaman bi MAŞALLAH
OY GEÇMİŞ OLSUN EYLÜLE İNŞ. İLERLEMEZ HEMENCİK GEÇER
BEBEKLER YOLCULUĞU SEVER SORUN ÇIKARMAYACAKTIR SEN YİNEDE REZENE VEYA İYİ GECELER ÇAYIN VARSA AL YANINA BİBERONADA KAYNATILMIŞ SU AL YAPARSIN YOLDA
saol teyzesiKISLAR BENİM OĞLUŞİ ÇOK ÖKSÜRÜYO DOKTOR SADECE PEDİTUS VERDİ ...IHLAMUR YASPIYORUM İÇİNE Bİ DE ELMA KABUKLU FLN ATIYORUM İÇİYO GÜNDE Bİ KERE BAŞKA YAPABİLRCEĞİM BİŞEY VARMI :sinifsinif:
çok saol teyzesikaren, filiz, nur hepsi harikalar maşşalh yavrularınıza. hepsi kötülüklerden korusun melekler
dilara,huri,kikoleyim gecmis olsun meleklere
bizde seni özledik hoşgeldinselam kızlar bayadır giremedim özledim sizleriopuyorumnanaktan...bebişler ve sizler nasılsınız?
çok doğru biliyosun canımya bişi sorcam doktora hiç sordunuzmu .. eğer çocuğun ateşi yoksa fitişl veya şurup vermek doğrumu hayır yanlış anlamayın yoksa benmi yanlış yapıyorum. ben kesinlikle ateşlenmeden önlem olsun diye ilaç vermem . kontrol ederim eğer çıkıyorsa ateşi fitil veririm doktor çünkü her seferinde aşınadan sonra ateşlenirse fitil ver diyor calpol verdirmiyor hatta elimde calpol yok bile . ha bide şu var ateşi 36.5 olan bebeğe şurup veya fitil verirsin olan ateşide düşürürsün .. yanlışsam uyarın lütfen belki ben yanlış biliyıorumdur
bir sürü alıntı yaptımm hepsi uçtu gitti sinirlerndim yaa offf((
filiz karen maşallahh bebişlere çok tatlı olmuş bunlar yemelik tam karnımda aç zaten iyi gider:))):asigim:
amatrist geçmiş olsun canım maşallah damadıma iyi bakıyon yerim onuu ısırcam bi gün yakalarsam
hepinize çok teşkkür ederimm kızlar akşam 8,30 da götürdük hastaneyle aramda 2 sokak var tam 1,45 dakikada geri gelebildik:bbo::bbo: bizim peşimizede yeminle 12 çocuk yazıldı sıraya girdii bunee yaa insan sokağa çıkmaya korkuyooo aynı dert öksürük hapşırık ateşş hepside aynıı:bbo:
benim kızınn boğazları kızarmış baktiki ateşini ölçtü 37,8 gibi geldi hafifte soğuk algınlığı geçiriyo dedi ilaç yazdı bir sürü gönderdi perşembe kontrol var ilaçları aldırmadım akşam eczanede 30 kişi vardıııııııı eczacı abi dedi bu geceyi carpolle atlatın bu sıra sabaha gelir ancaaa:1shok: bende başka bi eczaneye göndermedimm direk eve geldikk eve geline kadar daha çok fırladı ateşi ciyak ciyak durmadıı hemen bi carpol bi fitil yarım saat kucakta pişpişlee anca uyuduu yavrumm:gitme:
anam herkes hastaymış diloşum eylülede geçmiş olsun ,ablasından geçmiş sanirim inş atlatır hemen.
kikoş ve amatistcim kiloları gelişimleri çok güzel meleklerin kocaman bi masallah .
çok geçmiş olsun umarım bugün daha iyidir bebeğin. çocukların hastalanması insanı çok üzüyor. ama düzelir annesi.
teşekkür ederiz canımmaşallah kuzuna ne güzell büyümüşş...
.
inş canım rota ağızdan verilince kolay olurnur canım sagol. pc acık kalmış..kızı doyurdum..serra iyi su an Allaha skur..yarın rotası var.inş atlatırız bizde..
aman çok şükür , ateşsiz atlatmışsınız aşı telaşınızı
İloş prensese kocaman maşallah bu arada
B]
teşekkürler canımdilara,huri,kikoleyim gecmis olsun kuzucuklara.
nur masallah ilaydaya.
çok sağol filizcimNur maşallah ilaydaya
Kikoleyim huri ve Dilara çok geçmiş olsun
filizcim bu bonus çok güzelmiş bende istiyorum bundanBU DA BONUS
ayy canım inş yapar kuzunbu arada Aras böcüğüm hala tatasını yapmadı , en son çarşamba günü yapmıştı benneyaptımki
saf z.yağı ile karnını ovdum ve içirdim :1no2:
elma rendeledim , yarım çay kaşığı kadarını yedi yemedi , uğraştım yer mi acaba diye , ama ne kadar verdiysem o kadarını dilinde geri çıkarttı :1no2:
son çare yarım gliserin fitili iyice incelterek uygulamak oldu , sonrasınde emzirdim , uyuyor yaklaşık 1 satten fazladır ..
bunları yapmazdım yine , çünkü 3-4 keredir 5-6 günde bir yapıyor .. ama bugün emerken huzursuz ve huysuzdu , uykularından uyanırken ağlayarak uyanıyor , gün içinde de genel bir huzursuzluğu olunca akşam üzeri uyguladım aklıma ne geldiyse .. bekliycez bakalım , akşam eşim annemi alıp gelsin , bi güzel de banyo yaptırırız , inşallah yapar bu akşam-gece .. yarın öğleden sonraya kadar yapsın da(
aşımız var yarın , ikisinin huzursuzluğu mahvedecek yoksa oğlumu(
oyy yerim seni ben çok tatlısın
sacımız toka tutmayınca:=))
amin canımkaren, filiz, nur hepsi harikalar maşşalh yavrularınıza. hepsi kötülüklerden korusun melekler
dilara,huri,kikoleyim gecmis olsun meleklere
maşallah egemize nasılda büyümüş annesikızlar bugün hiç giremedim işler çok yoğundu. benimde boğazım 7-8 gündür ağrıyor bir türlü geçiremedim yarın 11 de doktora gideceğim sanki dün gece dilimin rkası şişmiş gibi bir ara yediğim bişimi zehirledi dedim yourt falan yedim öle yattım sabah yaşıyordum.hehehe ama halen aynı yarın gideceğim bakalım ne diyecekler.
cuma günü egeyi kontrole ve aşıya götürdük. 8160 gr olmuş az kilo almış paşa boyuda 70 cm olmuş aşıyı yedi bayaı ağladı ve tüm hafta sonu husursuz uykusuz geçti.birde ek gıdalara başlattı şimdilk sadce muhallebi başladık.milupanın muhallebisini önerdi aldm ama içim raat değil.eski yönteme döneceğiz annem keçi sütü almış onu içribilirsin dedi doktor.yourt muhallebi her şeyi ondan yapacağım dinlemeyeceğim.
dönmeme gibi olayları istemediğinden yapmıyormuş paşa.şu aralar yeni huyu gece çok sk uyanıyor ve acıktığı zaman avaz avaz bağırıyor. bizden habarler bu kadar sizler iyisinizdir umarım. geçmişe çok dönemedim
ayy canım benim inş biran önce atlatırsınız tamamiylebir sürü alıntı yaptımm hepsi uçtu gitti sinirlerndim yaa offf((
[
hepinize çok teşkkür ederimm kızlar akşam 8,30 da götürdük hastaneyle aramda 2 sokak var tam 1,45 dakikada geri gelebildik:bbo::bbo: bizim peşimizede yeminle 12 çocuk yazıldı sıraya girdii bunee yaa insan sokağa çıkmaya korkuyooo aynı dert öksürük hapşırık ateşş hepside aynıı:bbo:
benim kızınn boğazları kızarmış baktiki ateşini ölçtü 37,8 gibi geldi hafifte soğuk algınlığı geçiriyo dedi ilaç yazdı bir sürü gönderdi perşembe kontrol var ilaçları aldırmadım akşam eczanede 30 kişi vardıııııııı eczacı abi dedi bu geceyi carpolle atlatın bu sıra sabaha gelir ancaaa:1shok: bende başka bi eczaneye göndermedimm direk eve geldikk eve geline kadar daha çok fırladı ateşi ciyak ciyak durmadıı hemen bi carpol bi fitil yarım saat kucakta pişpişlee anca uyuduu yavrumm:gitme:
günaydın kızlar
günaydın
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIMbir sürü alıntı yaptımm hepsi uçtu gitti sinirlerndim yaa offf((
filiz karen maşallahh bebişlere çok tatlı olmuş bunlar yemelik tam karnımda aç zaten iyi gider:))):asigim:
amatrist geçmiş olsun canım maşallah damadıma iyi bakıyon yerim onuu ısırcam bi gün yakalarsam
SAOLASIN TEYZESİ HEPSİNE MAŞALLAHanam herkes hastaymış diloşum eylülede geçmiş olsun ,ablasından geçmiş sanirim inş atlatır hemen.
kikoş ve amatistcim kiloları gelişimleri çok güzel meleklerin kocaman bi masallah .
GÜNAYDINLARRRRRRRopuyorumnanaktanhihoyyyt
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM
SAOLASIN TEYZESİ HEPSİNE MAŞALLAH
teşekkür ederiz canım
inş canım rota ağızdan verilince kolay olur
teşekkürler canım
senin kuzucun nasıl
teşekkürler canım
sizede afiyet olsun
çok sağol filizcim
bizde bi görüşemedik ya
filizcim bu bonus çok güzelmiş bende istiyorum bundan
emekleme arkadaşımdan bizde aldık çok güzel dikkatini çekiyor
ilk arabamdan arkadaşım hediye ettti çok güzele benziyor
birde uyku arkadaşımdan alacaz kuzumun çok hoşuna gitti
ayy canım inş yapar kuzun
bizler bile dayanamıyoruz buna kuzum nasıl dayansın
oyy yerim seni ben çok tatlısın
41 kere maşallah sana
bizimde tokalarımız hep duruyor kullanmak istiyoruz amamafoldumben
amin canım
rabbim tüm kuzuları korusun
maşallah egemize nasılda büyümüş annesi
ayy canım benim inş biran önce atlatırsınız tamamiyle
sizlerede günaydın
Bİzİmde gece 4.30 da ateŞİmİz Çıktı bende hemen calpol verdİm valla Şİmdİ Çakı gİbİ maŞallah
bugÜn daha İlaÇ vermeme gerek yoktur galİba
bende bugÜn Çok yoĞunum
demlİklerİ parlatmaya vermİŞtİm onları alıp gelİcem
kıza oark sÖzÜ vermİŞtİm hava felaket sıcak hemen gÖtÜreyİm
bİde bİ gÖmlek almıŞtım denemeden Çok İĞrenÇ durdu ÜstÜmde onu deĞİŞecem
evde halı yıkamıŞtım yerlerİ sİlİp sÜpÜrÜp onu yerleŞtİrecem
yıkanmıŞ eŞyalar var kurudularda katlanmayı beklİyolar
ayrıca bİyıĞın ÜtÜm var
bİde aĞda İŞİm var
Üfffff bİde daha evİn normal rutİn temİzlİĞİ var
yetİŞebİlİrsem tabİ
hadİ bana kolay gelsİn sİzede bol muhabbetler İnŞallah
Bİzİmde gece 4.30 da ateŞİmİz Çıktı bende hemen calpol verdİm valla Şİmdİ Çakı gİbİ maŞallah
bende bugÜn Çok yoĞunum
ayrıca bİyıĞın ÜtÜm var
bİde aĞda İŞİm var
yetİŞebİlİrsem tabİ
ya bişi sorcam doktora hiç sordunuzmu .. eğer çocuğun ateşi yoksa fitişl veya şurup vermek doğrumu hayır yanlış anlamayın yoksa benmi yanlış yapıyorum. ben kesinlikle ateşlenmeden önlem olsun diye ilaç vermem . kontrol ederim eğer çıkıyorsa ateşi fitil veririm doktor çünkü her seferinde aşınadan sonra ateşlenirse fitil ver diyor calpol verdirmiyor hatta elimde calpol yok bile . ha bide şu var ateşi 36.5 olan bebeğe şurup veya fitil verirsin olan ateşide düşürürsün .. yanlışsam uyarın lütfen belki ben yanlış biliyıorumdur
bende bugÜn Çok yoĞunum
ayrıca bİyıĞın ÜtÜm var
bİde aĞda İŞİm var
yetİŞebİlİrsem tabİ
dilaracım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?