- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.041
herkese tünaydın derken Arda paşamın son resmini sizinle paylaşayım dedim
maşallah annesi çok şekeeerr...
nasılda cin gbi bakıyo...bilmiiiişşşşşş...gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
hafsa, starcım, ilsucum, huriş, kikoş, amatistcim, kelebek,ececim,filizcim, nurcumm hepinize kocaman tesekkur ederiz..:=)bayramda elinizden öperiz ona göree.....:=)
canlarım bugun rota var..4 gibi gidices..yan etkisi ishal ama ilkinde olmamıştı inş b daha olmas..
kelebekcim senin tombili de masallah hakkaten cin cin bakıyor:=)
hafsa, starcım, ilsucum, huriş, kikoş, amatistcim, kelebek,ececim,filizcim, nurcumm hepinize kocaman tesekkur ederiz..:=)bayramda elinizden öperiz ona göree.....:=)
canlarım bugun rota var..4 gibi gidices..yan etkisi ishal ama ilkinde olmamıştı inş b daha olmas..
maşallah arda paşaya canımherkese tünaydın derken Arda paşamın son resmini sizinle paylaşayım dedim
inş sorunsuz atlatırsınızhafsa, starcım, ilsucum, huriş, kikoş, amatistcim, kelebek,ececim,filizcim, nurcumm hepinize kocaman tesekkur ederiz..:=)bayramda elinizden öperiz ona göree.....:=)
hafsa çok tatlı bunlar ya
selam kızlar..ben çok kötüyüm kaynanamlardayım yatak döşek yatıyorum..
minoset verdi kaynanam biraz kalktım sucuk gibi terledim halim yok ..bittim be nresmen..
ipekle kaynanam ilgileniyor çok kıskanıyorum kızımı mıncıklayasım geldi yaaaa...sadece emzirmek için alıyorum veriyorum paso uyuyorum bir an önce iyileşmek istiyorum...çok fenayım çççoookk..
ipeğin ateşi çıkmadı gece o iyi kuru öksürük var çok nadir o kadar..bakalım...
[
masallahlara gelince..
hafsa, karen, filiz, hepsi de birbirinden sahane..Allah bahtlarini iyi etsin insallah..
dilaracım coook gecmis olsun..
minoset verdi kaynanam biraz kalktım sucuk gibi terledim halim yok ..bittim be nresmen..
ipekle kaynanam ilgileniyor çok kıskanıyorum kızımı mıncıklayasım geldi yaaaa...sadece emzirmek için alıyorum veriyorum paso uyuyorum bir an önce iyileşmek istiyorum...çok fenayım çççoookk..
filizz , kelebek , karen , hafsa maşallahh bebişlerinizee çok tatlılarr allah sizlere bağışlasınn....
hafsa canımm kızının kafasaındakiii molfıx mii ??? ben mi yanlış gördümm ...
hafsa çok tatlı bunlar ya
benim için ikisinide mıncıkla
filizcim oyuncaklar süper ama bonusun ayrı bir cici:) ben de artık alışveriş yapmaya bşlasam iyi olacak sanırım
star_dust umarım en kısa zamanda rahatlar bebişimiz
karencim maşallah prensese:)
narcım çok geçmiş olsun ne oldu bebişlerimize böyle yaa..canım ilaca fazla yüklenmeden bu şekilde geçirmeni tavsiye ederim. ıhlamur en iyisi bence
amatist sana da ço geçmiş olsun. ege bebeğin maşallahı var.vala çok özeniyorum biz daha 7 kiloyuzzayıf kaldık sanırım
kikoleyim senin bebişe de çok geçmiş olsun. valla epey yoğunsun.kendine dikkat et sen de hastlanma. günlere böl olabildiğince.
bu arada Kikoleyim huri ve Dilara bebişlerin sağlıkları ne durumda
halen rahatsız canım ateş devam bakalımherkese tünaydın derken Arda paşamın son resmini sizinle paylaşayım dedim
huricim cok gek cok gecmis olsun.insallah hemen toparlanirsin, kuzucukla sen ilgilenirsin.aman simdi pek yaklasma.
masallahlara gelince..
hafsa, karen, filiz, hepsi de birbirinden sahane..Allah bahtlarini iyi etsin insallah..
dilaracım coook gecmis olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?