2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kız hey masallah ne kadar serpilmiş 2 kuzucun cok tatlı mıncıklıyasım geldi walla..masllah..he tabi bezde gözümden kacmadı cok uretkensin yani hafsacım kaydirigubbakcemile3

ah canım yaaa.topik olrak sıraya girdik resmen..inş hepimiz b an önce atlatırız..çok dikkate et kendine..gecmiş olsun ..

karenn senin kızda çok tatlı olmuşş maşallahhh

sağol diloşum..ya eylulun bugun kacıncı gunu atesli olarak gecirdiği..??kuzucuma ilaç verin yaaa..

stella ve eyetkiner...tesekkurler kızlar yorumlarınız için..öpüoruss..

kız hey masallah ne kadar serpilmiş 2 kuzucun cok tatlı mıncıklıyasım geldi walla..masllah..he tabi bezde gözümden kacmadı cok uretkensin yani hafsacım kaydirigubbakcemile3

..

saolasın tatlım..
walla kızım ekranda kilolu çıkıyo...
geçen bi arkadaş gördü kız sen naptın buna iki günde zayıflattın mı ,
ekranda daha kilolu duruyo dedi...

napıyım artıkın kızım artist olursa şimdiden demeye başlarız "ekran kilolu gösteriyo ayooolllll."...:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

yaa bu arada demet yokk....
en son öyküyü aşıya götürecekti noldu ki acaba... :1no2: :1no2: :1no2:

canım pazar gecesi başladı ateşi ama 38 den yukarı çıkmadı henüz çok şükür doktor şurup yazdı evdede varmış ondan ablası kullanıyodu yeni vermişti doktor neyse inşallah geçer şurubun adı Bricanyl Ekspektoran şurup yazıyo üzerinde bundan kullanan oldumu kızlarrCADIARZU[/B],
bide burun damlası verdi tonimer diye bu fiziyolojik damla şeklinde 10 tüp var am okudum deniz suyu dur yazıyo içindeeCADIARZU

hafsa ve diloş domuz gribi asısını vurdurdunuz mu kızlarınıza?

yegenlerime vurdurtmamışlar abimler..herkes b muallakta..

vallahi canım dün kağıt geldi okuldan imzaladım götürdüm vurdurcam dün akşam doktor herkes kendi bildiğince konuşuyo dedi biz niye aşı olduk boşunamı dedi 40 bin kişi aşıylamı öldürcekler saçma düşünmeyin dedi kesinlikle yaptırın dedi ve bende onayladım vallahi haklı gibi

Son düzenleme:
hafsa ve diloş domuz gribi asısını vurdurdunuz mu kızlarınıza?

yegenlerime vurdurtmamışlar abimler..herkes b muallakta..

canım benim kızım ocakta 3 yaşında olacak
bu sene erken diye kreşe vermedik...
o yüzden de bilemiycem....

ama okula gitseydide vurdutmazdım herhalde....
çünkü hamdolsun kızımın bi rahatsızlığı yok....
hasta çocuklar daha risk altında ya....

bizim ailede de dr var o mesela vurdutmadı abimde eczacı o da aman aşı olmayın dedi...

zaten ben ve eşim bi posta domuz gribi olduk..
çok şükür atlattık...

inşallah bundan sonrası içinde bağışıklık kazanmışızdır...

inş yarına kadar bişiciği kalmaz canım..bol emzir ..zaten sen tecrubelisin ii biliyosundur ama bol emzir..artık ne var ne yoksa ..benim sutum azalır gibi oldu da bu aralar..hayırlısı napalım..

canım tonimerin b tup birde senin aldıgın gibi plastik tek kullanımlık paketleri var..bende tupunu kullanıyorum..tup daha ekonomik onu da söyliim.

dediğin surubu ilk kez duyuyorum..inş fayda edicektir..şifa olsun eylule inş. canım..

canım malesef emziremiyorum artık sütüm hiç yok 1 ay oldu hep mama :1no2:

canım bizim de berranın hafif bi öksürük ve hapşırığı var..
dr sudafed verdi 3 gün sabah akşam 1 çay kaşığı kullan dedi..
tonimer ben zaten melek 3 günlük olduğundan itibaren evden eksik etmiyorum...
berrayada kulanıyorum...
kendime bile kullanıyorum çok faydalı...
kareninde dediği gibi tüpü hem kullanımı kolay hem daha ekonomik...
bende tüpünü kullanıyom

evet canım ..senin kız 7 yas zaten.. ..aksiyonda okudum..7 yas altındaki koruyuculugu %36 iken ,7 ve ustu için aşının koruyuculugu %76 imiş..yani daha anlamlı..ama 7 yas altı vurunmasada olur bence..

masallah kuzuna canım..Allah saglık versin herdaim ..

ya gecen domuz gribi mi gecirdik bende merak ediyorum..ama bogaz agrısı ve haf burun akıntım oldu..o kadar..ates öksürük olmadı..acaba domuz gribi miydi diye soruyorum kendime..benim için biraz tehlike arz ediyor zira risk grubu dediklerindenim sanırım:=(..

hamileliğimin son ayında grip olmuştum..dogum sonrası solumun zorlugu cekiyorum diye dr a gitmiştim..zaturre baslangıcı dedi ve ilaç verdi..baya agır b ilaç..bende serraya kıyamadım sutumden gecicek ona diye.1 aylıktı...içmedim..ve su an ne durumdayım bilmiyorum..eşim yarın da beni dr a goturecek zorla..biraz benim gevsekliğimden oldu..

Herkese selammm nasılsınız kızlar :1hug:
Topic yine hastalıktan geçilmiyo bütün bebişlere geçmiş olsun herkeste bi ateştir gidiyo allah korusun biran önce iyileşsinler inş.
Huricim sanada geçmiş olsun neyseki kaynana bakıyomuş ipeğe böyle günde insana nasıl iyi geliyo birinin yetişmesi.
Karen fıstığı gördüm maşallahh
Filizcim oğluşun çok tatlıı
Hafsa kızlarına kocamannnn ufaklığın kafasındakine bayıldım :))
Kelebek seninde oğluşu gördüm canım maşallah paşaya
hepsi çok tatlı bunların hepsi birarada olsa sırayla yesekkkk cokacimcoook

Kızlar bebişler büyüdü bizimki küvete falan sığmıyo artık bide çok hareketli siz nasıl yıkıyosunuz, geçen akşam ben girdim küvete aldım kucağıma oohh o duş başlığını yemeye çalışıp durdu :) acayip hoşuna gitti ayaklarını küvete şap şap diye vuruşu falan harikaydı.Hem duş başlığıyla yıkayınca sürekli sıcak kaldı üşümedi hemde yıkaması çok zevkli oldu.Tabi babasının yardımıyla yalnız yapamazdım elde avuçta durmuyoki

walla şekerim hiç ihmal et me git derim...
zatürre allah korusun şakaya gelmez...
hele ki şu grip döneminde mutlaka git...

biz eşimle ikimizde domuz gribi olduk...
dr öle dedi en azından..
normal gripten çok farklı bence
ya da ben daha önce hiç grip olmamışım dedim...
hayatta ateşimin 36.5 geçtiğini bilmem bi gün bi gee ateşim hep 38.5 39 civarınbdaydı...
bide sanki her tarafım dayak yemiş gibi ağırıyodu...
yalnız burun akıntısı ve hapşırık olmadı
gripi atlatalı 15 gün oldu ama hala öksürüğüm devam ediyo eşiminde öle...
ha bide nefes darlığıda var tabi...
ben artık zencefilli balı sürekli yiyorum kızıma e eşime yediriyorum
çokta faydasını gördüm

saolasın tatlım....

ewet kızlar sizden de bekliyorum bezli fotoğraflarını....

biz berrayı 40 ından sonra hep böle yıkıyoruz...
hem banyo daha küçük kapısınıda önceden kapattım mı daha sıcak oluyo..
yalnız küvete ben değil babası giriyo alıyo kucağına
bende rahatça yıkıyorum...
hem dediğin gibi sürekli duş açık olduğu içinde üşümüyo..
sonra havlusuna sarıp alıyorum...
ben kucağıma alıp girsem bu sefer ben çıkana kada babası giydiremiyo üşüyo...
o yüzden biz babayı seçtik
tek dez avantajı tek başıma yıkıyamıyorum.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

aynı sorun bizdede var güzelim küvetinde zar zor yaptırıyoz banyosunu bide hareketli 3 kişi zor yaptırıyoz :roflol:

huricim ya çok geçmiş olsun.topiğimize nazar değdi aman ipek bebeğe dikkat et.şimdi için gidiodur kucağına alamıyosun.olsun hasta olmasın da minikcik

teşekkürler canım aminn

teşekkür ederiz stellacım:)

dilaracım sen mama yazınc aklıma geldi.benim de geceleri sütüm yetmio sanırım arda saat başı uyanr oldu. hangi mamayı vermeliyim sizce? hiç de başlamak istemiyorum aslında ama sadece geceleri vereyim diorum

teşekkürler çiçekscim.keşke hep beraber biraraya gelme fırsatımız olabilse....çiçekscim ben de bugün ilk defa arda yı tek başıma kendi küvetinde yıkadım. dediğin gibi artık filesine sığmıyor benmki. benim kollar ince baya ağır geldi.bi de korktum elimden kaçırıcam da düşürücem die.ben de bi dahaki sefere senin gibi duşta yıkayayım dedim. oturmata başlayınca yine küvetine döneriz artık oyuncak ördeklerimizle:) :dance:

Ya bi kerede babasıyla yıkadım ama bana tutmak daha zevkli geldi sositososito cıbıl cıbıl oynayarak kaydirigubbakcemile3

aynı sorun bizdede var güzelim küvetinde zar zor yaptırıyoz banyosunu bide hareketli 3 kişi zor yaptırıyoz :roflol:

Evet canım bende o yüzden dedim durmuyolarki bi oturmaya başlasalar oyuncaklar falan çok zevkli olacak iple çekiyorummm

Canım biz doğduğundan beri mama destekli gidiyoruz SMA Gold veriyorum ben,
İnşallah bi oturmaya başlasınlar oynaya oynaya yıkanırız artık sositososito

canım ben aptamil kullanıyorum smada kullandım ikisin dende çok memnun kaldım ama bence sütün varsa çoğatlmaya bak derim mamaya bi kere alışınca yavaş yavaş bırakıyolar bu veletler sütündede daha ciddi azalma oluyo hoş benim sütüm üzüntüden gittide ne yapalım sağlık olsunnnbenneyaptımki

bizde küvetinde zorlanıyoruz artık evin içine küvet taşı getir götür off zor olamya başladı artık üstüm başımda ıslanıyo yaparken bizde yavaş yavaş banyoda yapcaz bu gidişleee alışsınnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…