- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.081
inş yarına kadar bişiciği kalmaz canım..bol emzir ..zaten sen tecrubelisin ii biliyosundur ama bol emzir..artık ne var ne yoksa ..benim sutum azalır gibi oldu da bu aralar..hayırlısı napalım..
canım tonimerin b tup birde senin aldıgın gibi plastik tek kullanımlık paketleri var..bende tupunu kullanıyorum..tup daha ekonomik onu da söyliim.
dediğin surubu ilk kez duyuyorum..inş fayda edicektir..şifa olsun eylule inş. canım..
canım bizim de berranın hafif bi öksürük ve hapşırığı var..
dr sudafed verdi 3 gün sabah akşam 1 çay kaşığı kullan dedi..
tonimer ben zaten melek 3 günlük olduğundan itibaren evden eksik etmiyorum...
berrayada kulanıyorum...
kendime bile kullanıyorum çok faydalı...
kareninde dediği gibi tüpü hem kullanımı kolay hem daha ekonomik...
bende tüpünü kullanıyom
selam kızlar..ben çok kötüyüm kaynanamlardayım yatak döşek yatıyorum..
minoset verdi kaynanam biraz kalktım sucuk gibi terledim halim yok ..bittim be nresmen..
ipekle kaynanam ilgileniyor çok kıskanıyorum kızımı mıncıklayasım geldi yaaaa...sadece emzirmek için alıyorum veriyorum paso uyuyorum bir an önce iyileşmek istiyorum...çok fenayım çççoookk..
ipeğin ateşi çıkmadı gece o iyi kuru öksürük var çok nadir o kadar..bakalım...
hafsaa canım sen zencefili nerden alıyosun aktarcıdanmı bide nasıl bişey bende akşam çıkıp alıcammm kıya yedireyim öksürüyoo halen yaa
kızlar konu dışı ama az önce Arda ya havuç çorbası yaptım daha önce yapmamış arkadaşlar varsa tadı tam bebişin ağzına layık oluyor. Arda epey yedi maşallah
çorbaya havuçtan başladım bugün. yapmak isteyenler olursa nasıl yaptığımı yazabilirim. ek gıdaya henüz geçmedim sadece tattırıyorum ama bıraksam benimki öğün olarak yiyecek.gamyoncuiremsu
kızlar konu dışı ama az önce Arda ya havuç çorbası yaptım daha önce yapmamış arkadaşlar varsa tadı tam bebişin ağzına layık oluyor. Arda epey yedi maşallah
çorbaya havuçtan başladım bugün. yapmak isteyenler olursa nasıl yaptığımı yazabilirim. ek gıdaya henüz geçmedim sadece tattırıyorum ama bıraksam benimki öğün olarak yiyecek.gamyoncuiremsu
Biz geçtiiiiiiiiikkkk, tarifi yazar mısın canım. Bizde un çorbası, sebze çorbası veriyoruz onları sevdi. Ama tarhanayı yemiyoo :)) Bide havucu deneyelim bakalım
kıslar selam... ben ekim annesıyım.. göbegınızdeki dikey çizgi ne zaman gectı..haala gecmedı ya
canım un çorbasını nasıl yapıyosun nasıl oluyo bebek seviyo mu bide çorbalara tız katıyomusunuz. ne zaman veriyonuz çorbaları akşam versek ağır olur mu acaba bide ne kadar veriyonuz.:dance:
canım ben hergün öğlenleri yapıp içiriyorum havuç,patates, kabak birazda pirinç çok seviyo bizimki dehihoyyyt
Canım çorbaları gündüz annem yapıp veriyo.Un çorbasını çok az tereyağıyla 1 kaşık unu kavur karıştırarak su ekle,muhallebi gibi oluyo görüntüsü. Eğer keçi sütü veya devam sütü varsa onuda katabilirsin suyla karıştırıp. Akşamları ben ülkeri gogly muzlu pirinç ununu almıştım onu veriyorum tatlı niyetine . Öğün aralarındada elma veya armut püresi veriyoruz.
Miktar olarak minik bi tabağı var onun yarısı kadarını yiyo şimdilik.
ohhh afiyet olsun kuzucuğa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?