2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağolun kızlarr biraz burnuna iyi geldi en azında tıkanmıyoo kullanımıda daha rahatt bunlarınşutarafagitti

canım çok geçmiş olsun. en azından kızın iyi. çok sevindim. umarım en kısa süre içerisinde sen de düzelirsin. kendine dikkat et.

hafsaa canım sen zencefili nerden alıyosun aktarcıdanmı bide nasıl bişey bende akşam çıkıp alıcammm kıya yedireyim öksürüyoo halen yaa

canım ben aktardan falan almadım bildiğin markette satılanı poşet halinde...
ama bi sor istersen başkalarına da belki bütün olanı daha iyi geliyodur ama ben memnunum....
1 kase kestane balına 1 yemek kaşığı kattım kıza ilaç niyetine veriyorum doğal antibiyotikmiş...
hatta geçenlerde nar da bu konuylailgili bişiler yazmıştı yanılmıyosam...

kızlar konu dışı ama az önce Arda ya havuç çorbası yaptım daha önce yapmamış arkadaşlar varsa tadı tam bebişin ağzına layık oluyor. Arda epey yedi maşallah
çorbaya havuçtan başladım bugün. yapmak isteyenler olursa nasıl yaptığımı yazabilirim. ek gıdaya henüz geçmedim sadece tattırıyorum ama bıraksam benimki öğün olarak yiyecek.gamyoncuiremsu

canım ben hergün öğlenleri yapıp içiriyorum havuç,patates, kabak birazda pirinç çok seviyo bizimki dehihoyyyt

Biz geçtiiiiiiiiikkkk, tarifi yazar mısın canım. Bizde un çorbası, sebze çorbası veriyoruz onları sevdi. Ama tarhanayı yemiyoo :)) Bide havucu deneyelim bakalım

Biz geçtiiiiiiiiikkkk, tarifi yazar mısın canım. Bizde un çorbası, sebze çorbası veriyoruz onları sevdi. Ama tarhanayı yemiyoo :)) Bide havucu deneyelim bakalım

canım un çorbasını nasıl yapıyosun nasıl oluyo bebek seviyo mu bide çorbalara tız katıyomusunuz. ne zaman veriyonuz çorbaları akşam versek ağır olur mu acaba bide ne kadar veriyonuz.:dance:

canım un çorbasını nasıl yapıyosun nasıl oluyo bebek seviyo mu bide çorbalara tız katıyomusunuz. ne zaman veriyonuz çorbaları akşam versek ağır olur mu acaba bide ne kadar veriyonuz.:dance:

Canım çorbaları gündüz annem yapıp veriyo.Un çorbasını çok az tereyağıyla 1 kaşık unu kavur karıştırarak su ekle,muhallebi gibi oluyo görüntüsü. Eğer keçi sütü veya devam sütü varsa onuda katabilirsin suyla karıştırıp. Akşamları ben ülkeri gogly muzlu pirinç ununu almıştım onu veriyorum tatlı niyetine . Öğün aralarındada elma veya armut püresi veriyoruz.
Miktar olarak minik bi tabağı var onun yarısı kadarını yiyo şimdilik.

maşallah...

inşallah bebişlerimiz ek gıda da sıkıntı çıkarmaz bize....
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

dilaracım dediğin gibi ben de sütümü artık içmeyeceğinden korkuyorum. çiçekscim senin dediğin mamayı duymuştum ama tereddüt etmiştim. o zaman bu mamayı çok zorda kalırsam vereyim bari

tatlım annen tuz katıyomu peki çorbalara

selam kızlar
nihayet yazabiliyorum size. boğazımda reflümden dolayı ödem oluşmuş. buda şişlik ve yutkunamamaya yool açıyormuş.doktorum kortizonlu bir iğne verdi hemen vurdurdum şimdi yavaş yavaş yutkunuyorum

oğlum dün gece hiç uyumadı.sanırım onunda miğdesinde problem var.ek gıdalara geçtik ya hazır mamalara bebekliğinden beri yiyemiyor zaten birde hazır muhallebi verince olan bize oldu gece 2 de uyanıyıp 4 e kaadr ağladı.ağrısı var belli ama nerde belli değil bir fitl koydum 4 te dayanamayıp iki saat uyudu sadece.tabii bende. sabah bakıcı gelir gelmez verdim ona bir yarım saat daha kestirdim.oradanda doktora gittim benden havadisler bu kadar
nur cum kızların harika.allah seni nasıl biliyorsa öle yapsın kızın kafasına bez mi koydun ??maskara yapıyoruz biz bunları yaa:teytey:

çiçekscim 3 su bardağı su ile 2 adet havucu önce biraz haşlıyosun.çok çok az da zeytinyağı koyuyorsun.aman dikkat çok koyma. havuçlar haşlanınca bir miktar pirinç atıyorsun miktarı göz kararı koydum. bu şekilde biraz daha kaynatıyorsun. havuç ve pirinç yumuşayınca süzgeçten yada blendırdan geçiriyorsun tuz koyma ok.tatlı tatlı çok hoşuna gidecek inşallah

filizcim ben tuz koymuyorum.koymasan daha iyi olur.belki kullananlar vardır. çorbayı öğlende veriyorum akşam üzeri meyve suyu.mesela birazdan armut suyu yada püresini vercem.ama dediğim gibi ben sadece tattırıyorum. bu yüzden siz miktarı biraz fazla tutabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…