2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dilaracım dediğin gibi ben de sütümü artık içmeyeceğinden korkuyorum. çiçekscim senin dediğin mamayı duymuştum ama tereddüt etmiştim. o zaman bu mamayı çok zorda kalırsam vereyim bari

Anne sütüne en yakın mama deniyor SMA için benim oğluşum çok seviyor inşallah seninkide sever canım. Bide bizimki baştan beri mama alıyor ama emmeyide bırakmadı belki böyle alıştığı içindir,şu andada akşamları emziriyorum bi ara bırakır gibi oldu ama toparladık şükür

tatlım annen tuz katıyomu peki çorbalara

Canım yok denecek kadar az, katmayıncada çok kötü oluyo tadı dedi o yüzden göz kararı ama çok az katıyoruz

inşallah hafsacım

amatistcim noldu böyle çok geçmiş olsun sana da tüh ya bebişinde senin hasta olduğunu hissetti demekki.canım benim

Selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum umarım hepınız ıyısınızdır
ben hıÇ ıyı deĞılım oĞlum Çok aĞlıo sanırım dıŞ Çıkartacak
belırtılerı var akıntısı var uykusuzluk var aĞlama var mamasını yemo bazen 6 saat geÇıo acaba dıŞ mı Çıkartacak dr gÖtÜrdÜm ama bıŞey sÖlemedı bu makına deĞıl dedı tabı aĞlıcak dedı bır jel aldım calge sızce kullanayım mı kullanan var mı acaba

tatlım ikinizede çok çok geçmiş olsun

Sağol tatlım not ediyorum hemen,eline sağlık opuyorumnanaktan

Karen , Filiz ve Kelebek maşallah melekelere hepsi çok tatlı bunların geçmişe çok dönemiyorum atlatığım varsa özür dilerim

çok geçmiş olsun canım size yaaa...
neyseki farkına varılmış..
inşallah en kısa zamanda atlatırsınız...

kafasında bez olan kızlar benim kuzucuklarım canım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay pardon şeker.nur yazmışım dimi :kedi: inşallah atlatırız ne diyeyim benim uykum vaaaar.eve gidebilirim her an

topikdekiler merhaba...müsaitseniz hemen cevap yazın :)

geçen doktorumuzdenize ek besin için muhallebi ile başla dedi...
1 su bardağı su ve 3 tatlı kaşığı pirinç unu ile birlikte içine hazır mama koy dedi..yaptım yedi...

sizler ne yediriyorsunuz bana da artık bilgi verin :)
meyve suyu ve püresini yarın yaparım birde sebze çorbaları..
bilgilerinize ihtiyacım var...

ben milupanın muhallebisiyle başladım.doktorumuz bir çizelge verdi.ilk beş gün 30 cc den başlıyarak 5.günde 120 ccye ulaşan muhallebi sonra 6.günde çeyrek armut saat 16.00 da verilecekmiş 2.gün yrım armut 3.gün 3/4 armut 4.gün tam armut suyu onadan sonra 10.günde yoğurt başlayacağız onuda 4.günde tama çıkarıp sebze çorbasına geçilecek muhallebi yoğurt gününde geceye gececekmiş.

milupanın muhallebesini sevmedi oğlum bende kendim yapacağım hazır mamaları miğdesi kaldırmıyor zaten.doktor keçi sütünü kullanabilirsin dedi. öle yapacağım anne sütünüde kahvesi niyetine içecekmiş.bendeki program buu

selam bayanlar
koştur koştur geldim okuldan , hemen taksi çağırıp götürdük kuşumu sağlık ocağına aşıya .. geldik evimize şimdilik bi şeyi yok sanırım ..
bu arada hala tata yapmadı :1no2:
calpol vermeme gerek var mı ? henüz ateşi yok , ama sanki aşıdan sonra ateşi çıkmadan 1 çaay kaşığı veriyor muyduk fisfisfis
siz n'apmıştınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…