- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.101
kıslar selam... ben ekim annesıyım.. göbegınızdeki dikey çizgi ne zaman gectı..haala gecmedı ya
dilaracım dediğin gibi ben de sütümü artık içmeyeceğinden korkuyorum. çiçekscim senin dediğin mamayı duymuştum ama tereddüt etmiştim. o zaman bu mamayı çok zorda kalırsam vereyim bari
tatlım annen tuz katıyomu peki çorbalara
selam kızlar
nihayet yazabiliyorum size. boğazımda reflümden dolayı ödem oluşmuş. buda şişlik ve yutkunamamaya yool açıyormuş.doktorum kortizonlu bir iğne verdi hemen vurdurdum şimdi yavaş yavaş yutkunuyorum
oğlum dün gece hiç uyumadı.sanırım onunda miğdesinde problem var.ek gıdalara geçtik ya hazır mamalara bebekliğinden beri yiyemiyor zaten birde hazır muhallebi verince olan bize oldu gece 2 de uyanıyıp 4 e kaadr ağladı.ağrısı var belli ama nerde belli değil bir fitl koydum 4 te dayanamayıp iki saat uyudu sadece.tabii bende. sabah bakıcı gelir gelmez verdim ona bir yarım saat daha kestirdim.oradanda doktora gittim benden havadisler bu kadar
nur cum kızların harika.allah seni nasıl biliyorsa öle yapsın kızın kafasına bez mi koydun ??maskara yapıyoruz biz bunları yaa:teytey:
çiçekscim 3 su bardağı su ile 2 adet havucu önce biraz haşlıyosun.çok çok az da zeytinyağı koyuyorsun.aman dikkat çok koyma. havuçlar haşlanınca bir miktar pirinç atıyorsun miktarı göz kararı koydum. bu şekilde biraz daha kaynatıyorsun. havuç ve pirinç yumuşayınca süzgeçten yada blendırdan geçiriyorsun tuz koyma ok.tatlı tatlı çok hoşuna gidecek inşallah
filizcim ben tuz koymuyorum.koymasan daha iyi olur.belki kullananlar vardır. çorbayı öğlende veriyorum akşam üzeri meyve suyu.mesela birazdan armut suyu yada püresini vercem.ama dediğim gibi ben sadece tattırıyorum. bu yüzden siz miktarı biraz fazla tutabilirsiniz
inşallah hafsacım
amatistcim noldu böyle çok geçmiş olsun sana datüh ya bebişinde senin hasta olduğunu hissetti demekki.canım benim
tatlım ikinizede çok çok geçmiş olsun
çiçekscim muhtemelen ben de gece için mamayı deneyeceğim. fiyatı ne kadar ?
selam kızlar
nihayet yazabiliyorum size. boğazımda reflümden dolayı ödem oluşmuş. buda şişlik ve yutkunamamaya yool açıyormuş.doktorum kortizonlu bir iğne verdi hemen vurdurdum şimdi yavaş yavaş yutkunuyorum
oğlum dün gece hiç uyumadı.sanırım onunda miğdesinde problem var.ek gıdalara geçtik ya hazır mamalara bebekliğinden beri yiyemiyor zaten birde hazır muhallebi verince olan bize oldu gece 2 de uyanıyıp 4 e kaadr ağladı.ağrısı var belli ama nerde belli değil bir fitl koydum 4 te dayanamayıp iki saat uyudu sadece.tabii bende. sabah bakıcı gelir gelmez verdim ona bir yarım saat daha kestirdim.oradanda doktora gittim benden havadisler bu kadar
nur cum kızların harika.allah seni nasıl biliyorsa öle yapsın kızın kafasına bez mi koydun ??maskara yapıyoruz biz bunları yaa:teytey:
çok geçmiş olsun canım size yaaa...
neyseki farkına varılmış..
inşallah en kısa zamanda atlatırsınız...
kafasında bez olan kızlar benim kuzucuklarım canım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
huhu kimse yokmu kızlar unutulmuşuz galiba
topikdekiler merhaba...müsaitseniz hemen cevap yazın :)
geçen doktorumuzdenize ek besin için muhallebi ile başla dedi...
1 su bardağı su ve 3 tatlı kaşığı pirinç unu ile birlikte içine hazır mama koy dedi..yaptım yedi...
sizler ne yediriyorsunuz bana da artık bilgi verin :)
meyve suyu ve püresini yarın yaparım birde sebze çorbaları..
bilgilerinize ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?