- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.121
ben milupanın muhallebisiyle başladım.doktorumuz bir çizelge verdi.ilk beş gün 30 cc den başlıyarak 5.günde 120 ccye ulaşan muhallebi sonra 6.günde çeyrek armut saat 16.00 da verilecekmiş 2.gün yrım armut 3.gün 3/4 armut 4.gün tam armut suyu onadan sonra 10.günde yoğurt başlayacağız onuda 4.günde tama çıkarıp sebze çorbasına geçilecek muhallebi yoğurt gününde geceye gececekmiş.
milupanın muhallebesini sevmedi oğlum bende kendim yapacağım hazır mamaları miğdesi kaldırmıyor zaten.doktor keçi sütünü kullanabilirsin dedi. öle yapacağım anne sütünüde kahvesi niyetine içecekmiş.bendeki program buu
kelebek mutlaka gece ver yatmadan once, hem o hem sen dinlenirsin.ben yaklasik 1.5 ayliktan beri oyle yapiyorum.çiçekscim muhtemelen ben de gece için mamayı deneyeceğim. fiyatı ne kadar ?
gecmis olsun cnm.Selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum umarım hepİnİz İyİsİnİzdİr
ben hİÇ İyİ deĞİlİm oĞlum Çok aĞlıo sanırım dİŞ Çıkartacak
belİrtİlerİ var akıntısı var uykusuzluk var aĞlama var mamasını yemo bazen 6 saat geÇİo acaba dİŞ mİ Çıkartacak dr gÖtÜrdÜm ama bİŞey sÖlemedİ bu makİna deĞİl dedİ tabİ aĞlİcak dedİ bİr jel aldım calge sİzce kullanayım mı kullanan var mı acaba
selam kızlar
nihayet yazabiliyorum size. boğazımda reflümden dolayı ödem oluşmuş. buda şişlik ve yutkunamamaya yool açıyormuş.doktorum kortizonlu bir iğne verdi hemen vurdurdum şimdi yavaş yavaş yutkunuyorum
oğlum dün gece hiç uyumadı.sanırım onunda miğdesinde problem var.ek gıdalara geçtik ya hazır mamalara bebekliğinden beri yiyemiyor zaten birde hazır muhallebi verince olan bize oldu gece 2 de uyanıyıp 4 e kaadr ağladı.ağrısı var belli ama nerde belli değil bir fitl koydum 4 te dayanamayıp iki saat uyudu sadece.tabii bende. sabah bakıcı gelir gelmez verdim ona bir yarım saat daha kestirdim.oradanda doktora gittim benden havadisler bu kadar
nur cum kızların harika.allah seni nasıl biliyorsa öle yapsın kızın kafasına bez mi koydun ??maskara yapıyoruz biz bunları yaa:teytey:
cnm ben de aptamil vermistim ama simdi conformile gectik, kabizlik sikintisi sonrasi.dilaracım dediğin gibi ben de sütümü artık içmeyeceğinden korkuyorum. çiçekscim senin dediğin mamayı duymuştum ama tereddüt etmiştim. o zaman bu mamayı çok zorda kalırsam vereyim bari
selam bayanlar
koştur koştur geldim okuldan , hemen taksi çağırıp götürdük kuşumu sağlık ocağına aşıya .. geldik evimize şimdilik bi şeyi yok sanırım ..
bu arada hala tata yapmadı :1no2:
calpol vermeme gerek var mı ? henüz ateşi yok , ama sanki aşıdan sonra ateşi çıkmadan 1 çaay kaşığı veriyor muyduk fisfisfis
siz n'apmıştınız ?
stoşum geçmiş olsun canım umarım ateşi çıkmazz:ecrin_bebek:
kızlar yaa ben ne yapacam bilmiyorum 38 dereceyi geçemyen ateş 38,7 oldu yaa gittikçe kötü oluyo ilaçlar işe yaramadı sanırımm off ne yapcam bilmiyorum şimdi su kompleks yapıcammmafoldumben
hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah hemen patlarda çıkar incileri acısıda hafiflerSelam kızlar uzun zamandır yazamıyorum umarım hepİnİz İyİsİnİzdİr
belİrtİlerİ var akıntısı var uykusuzluk var aĞlama var mamasını yemo bazen 6 saat geÇİo acaba dİŞ mİ Çıkartacak dr gÖtÜrdÜm ama bİŞey sÖlemedİ bu makİna deĞİl dedİ tabİ aĞlİcak dedİ bİr jel aldım calge sİzce kullanayım mı kullanan var mı acaba
geçmiş olsun ben verdim ama gece gene çıkmıştı sende ver bence neolur neolmaz sonradan uğraşması daha zorselam bayanlar
koştur koştur geldim okuldan , hemen taksi çağırıp götürdük kuşumu sağlık ocağına aşıya .. geldik evimize şimdilik bi şeyi yok sanırım ..
bu arada hala tata yapmadı :1no2:
calpol vermeme gerek var mı ? henüz ateşi yok , ama sanki aşıdan sonra ateşi çıkmadan 1 çaay kaşığı veriyor muyduk fisfisfis
siz n'apmıştınız ?
bez koyarken soğuk tabi çok ağladı ancak 2 şer kez bez koyabildim her bölgeyee dayanamadım ağlamasına aldım kucağıma yarım fitil verdim bakalım ne olcakk:çok üzgünüm:
ya ne guzel detayli.bizimki sadece saydi,baska da bisi demedi.ne miktar ne bisi.sadece hepsini tek tatir, sonra karistir demisti.onlar da, yogurt, uzum, elma, armut, kabak ve havuc.
dun kabak kabusu vardi, bgn de havuc.sade pure seklinde hic hoslanmadi.
bgn ilk defa yogurt yaptim karen tarifini denedim, muhallebi kivaminda oldu ama oglus coook guzel yedi.
yarin kabak yogurt yapicam.
kelebek mutlaka gece ver yatmadan once, hem o hem sen dinlenirsin.ben yaklasik 1.5 ayliktan beri oyle yapiyorum.
hic olmadi kasikla ver hani biberon sonrasi meme almama ihtimaline karsi.
gecmis olsun cnm.
cnm gecmis olsun bir de.
cnm ben de aptamil vermistim ama simdi conformile gectik, kabizlik sikintisi sonrasi.
karencim aman tikkat et kendine, zaturre sakaya gelmez Allah korusun.
selam kızlar
nihayet yazabiliyorum size. boğazımda reflümden dolayı ödem oluşmuş. buda şişlik ve yutkunamamaya yool açıyormuş.doktorum kortizonlu bir iğne verdi hemen vurdurdum şimdi yavaş yavaş yutkunuyorum
oğlum dün gece hiç uyumadı.sanırım onunda miğdesinde problem var.ek gıdalara geçtik ya hazır mamalara bebekliğinden beri yiyemiyor zaten birde hazır muhallebi verince olan bize oldu gece 2 de uyanıyıp 4 e kaadr ağladı.ağrısı var belli ama nerde belli değil bir fitl koydum 4 te dayanamayıp iki saat uyudu sadece.tabii bende. sabah bakıcı gelir gelmez verdim ona bir yarım saat daha kestirdim.oradanda doktora gittim benden havadisler bu kadar
nur cum kızların harika.allah seni nasıl biliyorsa öle yapsın kızın kafasına bez mi koydun ??maskara yapıyoruz biz bunları yaa:teytey:
bez koyarken soğuk tabi çok ağladı ancak 2 şer kez bez koyabildim her bölgeyee dayanamadım ağlamasına aldım kucağıma yarım fitil verdim bakalım ne olcakk:çok üzgünüm:
hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah hemen patlarda çıkar incileri acısıda hafifler
geçmiş olsun ben verdim ama gece gene çıkmıştı sende ver bence neolur neolmaz sonradan uğraşması daha zor
bilirim bilirimmmmmmsenağlama
bebeğim 3 günlüktü ateşi40 dan aşağı düşmüyodu
eylül ayında açık pencere altında çırçıplak yatıyodu
bi elinde serum bi elinde kalp dinleme cihazı takılı
üstüne bide hemşireler gelip soğuk suyla kompres yapıyolardı
çığlık çığlıyaydı
dudakları ağlarken zangır zangır titriyodu
elleri ayakları buz kesmişti
o an içime sokasım geliyoduŞeniz
sarasım ısıtasım geliyodu ama ölece çaresiz bakıyodum:1shok:mafoldumben
valla diloş bana eski kötü günleri hatırlattın
inşallah benim kadar çaresiz kalmazsın eylülün ateşide inşallah hemen düşer
ama o nekadar çığırsada o bezleri sürekli ıslatıp ıslatıp sür
bacak araları kol altı ense baş
stellacım cok tesekkurler, yarın halledicem inş ciddi birşeyim çıkmaz..
ayrıca yogurtda yarasın kuzucuguna..dediğim gibi danone kıvamında oluyo ama tutuyor..2.denemende mayalık yogurdunu yarım t.kaşık daha artır derim..afiyet olsun canım..cokacimcoook
amatist canım..geçmiş olsun..ilk defa duydum senin hastalıgını walla..fisfisfis kortizonlu iğneler kilo yapıyor dikkat et canım..hazır muhallebi sevmediyse birde evde dene tatlım sever inş. egecik..
diloşum yaa. b hafta önce aynı durumdaydım bende.çok iyi anlıyorum seni..
.sen en iyisi 6 sa. 1 tam fitillere gec diloşum..tabi ek olarak ılık b duş aldır derim eylule..inş atlatıcak annesi..sende uzulme tatlım..
iyi akşamlar bi sürü alıntı yapmıştım ama paşam ağlayınca çıkmak zorunda kaldım hurişş diloş amatist nuttuğum varsa affedin geçmiş olsun.. benim oğlşda çok öksürüyo ayva iyi gelirmiş özellikle çekirdeği yrn yapcaz artık ıhlamura ayvayı yıkayıp bölüp çekişrdekli fln kaynatıp içirecez .. biran evel bütün bebeişlerimiz ve annelerimiz iileşier umarım şimdi çıkmak zorundayım zaten kimse yok resmen dökülüyo topikk
kızlar şöyle bi üstün körü bakayım dedim..
alıntı yapmadım biliyorsunuz hiç kaçırmam sağlam kafayla iyileşince alıntılarımla gelicem.geçmiş oldun dilekleriniz için teşekkrü ederim.ben hala kaynanamdayım mhenüz tam ayaklanamadım ..kociş geldi ...eve geçicez bu gece yarın kocişimde evde...
ama yarın gece işe gidecekmiş.bakalım yarın akşama kadar iyileştim iyileştim...
öpüldünüz kendinizer dikkat edi,n çok fena oluyor insan...
kelebek oğlun çok tatlı maşallah
gözlerde hakkaten bi şenlik var hakkaten öle kesik kesik bakarsa çok canlar yanar
tatlım şekerim oy oy
hafsacım senin kiler yine şenlenmiş
pek bi şıkıdım şıkıdımlar maşallah
hakkaten zeynep dediğin kilonun çok çok üstünde gibi maşallah yanaklar taşmış ayolllll
kız yoksam nazar değmesin diye bizimi kandırıyon
geçmiş olsun canım egemiz<ede geçmiş olsun...bu arada kilosu boyu aslında gayette yerinde...son durumun ne canım...kızlar bugün hiç giremedim işler çok yoğundu. benimde boğazım 7-8 gündür ağrıyor bir türlü geçiremedim yarın 11 de doktora gideceğim sanki dün gece dilimin rkası şişmiş gibi bir ara yediğim bişimi zehirledi dedim yourt falan yedim öle yattım sabah yaşıyordum.hehehe ama halen aynı yarın gideceğim bakalım ne diyecekler.
cuma günü egeyi kontrole ve aşıya götürdük. 8160 gr olmuş az kilo almış paşa boyuda 70 cm olmuş aşıyı yedi bayaı ağladı ve tüm hafta sonu husursuz uykusuz geçti.birde ek gıdalara başlattı şimdilk sadce muhallebi başladık.milupanın muhallebisini önerdi aldm ama içim raat değil.eski yönteme döneceğiz annem keçi sütü almış onu içribilirsin dedi doktor.yourt muhallebi her şeyi ondan yapacağım dinlemeyeceğim.
dönmeme gibi olayları istemediğinden yapmıyormuş paşa.şu aralar yeni huyu gece çok sk uyanıyor ve acıktığı zaman avaz avaz bağırıyor. bizden habarler bu kadar sizler iyisinizdir umarım. geçmişe çok dönemedim
maşallah kızlarına tatlım kafasında bezmi var onun ...çok şekerler yahuuu gözleri ışıl ışıl maşallah
hayırlısı olsunvallahi canım dün kağıt geldi okuldan imzaladım götürdüm vurdurcam dün akşam doktor herkes kendi bildiğince konuşuyo dedi biz niye aşı olduk boşunamı dedi 40 bin kişi aşıylamı öldürcekler saçma düşünmeyin dedi kesinlikle yaptırın dedi ve bende onayladım vallahi haklı gibi
saol canım ..bakalım iyi olmaya çalışıyorumcanım çok geçmiş olsun. en azından kızın iyi. çok sevindim. umarım en kısa süre içerisinde sen de düzelirsin. kendine dikkat et.
geçmiş olsun sende hareketli zamanalr geçiriyorsun bakalım kendimize gelelim laflarız..selam kızlar
senin oğlan bizimkilerden epey büyüktür canım diş çıkarıyordur bence sür ilacı bizede verdler ki temmzu bebeklerinde soınuncu bebeklerden ipek seninki hayda hayda diş çıkarır...hayırlısıSelam kızlar uzun zamandır yazamıyorum umarım hepİnİz İyİsİnİzdİr
tabi tabi bugün kadının miğde ağrısı tuttu yataklara düştü neyse geldik eve bu sefer kocama telefon geldi yarın gündüz gidecekmiş bi arkadaş ameliyatı varmış anasımı danasımı ney..bizizmki gündüz gidecek artık yarın bişeyler yapcaz...sağolun kızlarr inanki ayakta duracak dermanım kalmadıı ölüyorum yorgunluktan çok şükür ateşini düşürdüm ama yinede geceden korkuyorum inşallah çıkmaz tekrarrr:Saruboceq:bende ılık bi duş aldım 15 dakika kafamdan aşağı aktı su öyle bi rahatlamışımki anlatamam hamur gibiyimbide ballı zencefilli züt içeyim yatayım sabaha enerji dolu olmam lazımm hepinizi öpüyorummŞeniz
tabi dikka tet aman gece ateşi çıkarda fark etmem die aklım çıkıyor üff yaaa:sinifsinif:
hurişim dinlenmeden iş güç yapmaya kalkma kaynana var nasılsa gencecik baksın eşinde yarın evdeymiş ikisi baksın çocuğa sen dinlenn öpüyorum seniiŞeniz[/B
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?