2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

gecmis olsun starcim.
insallah ateslenmez.
ben bir cay kasigi vermistim calpolu, ama ateslenmedi cok sukur.
tata olayina cok uzuluyorum canim ya, insallah yapar en kisa zamanda.
ben gecen maydonoz sapini zeytinyaglayip soktum popise, biraz bekleyip cikardim, sonra yapti.
ondan once elma puresi sonrasi yapti.
ama dedigim gibi mama kullaniyorsan conformile gec, bizimkini 3 gunden 1.5gune dusurdu.
aptamile gore daha sulu.

ya ne guzel detayli.bizimki sadece saydi,baska da bisi demedi.ne miktar ne bisi.sadece hepsini tek tatir, sonra karistir demisti.onlar da, yogurt, uzum, elma, armut, kabak ve havuc.
dun kabak kabusu vardi, bgn de havuc.sade pure seklinde hic hoslanmadi.
bgn ilk defa yogurt yaptim karen tarifini denedim, muhallebi kivaminda oldu ama oglus coook guzel yedi.
yarin kabak yogurt yapicam.

çiçekscim muhtemelen ben de gece için mamayı deneyeceğim. fiyatı ne kadar ?
kelebek mutlaka gece ver yatmadan once, hem o hem sen dinlenirsin.ben yaklasik 1.5 ayliktan beri oyle yapiyorum.
hic olmadi kasikla ver hani biberon sonrasi meme almama ihtimaline karsi.

gecmis olsun cnm.

cnm gecmis olsun bir de.
dilaracım dediğin gibi ben de sütümü artık içmeyeceğinden korkuyorum. çiçekscim senin dediğin mamayı duymuştum ama tereddüt etmiştim. o zaman bu mamayı çok zorda kalırsam vereyim bari
cnm ben de aptamil vermistim ama simdi conformile gectik, kabizlik sikintisi sonrasi.

karencim aman tikkat et kendine, zaturre sakaya gelmez Allah korusun.

öncelikle geçmiş olsun canım....

bence hiç ateşini beklemeden calpol ver...
ben ik aşıda vermiştim hamen hiç ateş sorunumuz olmadı..
bu aşıda gevşek davrandım vemedim 6 saat sonra ateşi çıktı ve düşüremiyodum nerdeyse....
dr umuz aşıdan sonra 1 gün boyunca eğer ateşi varsa 4 yoksa 6 saat arayla
bi ibufen bi calpol ver dedi....
inşallah ateşsiz atlatırsını...

stoşum geçmiş olsun canım umarım ateşi çıkmazz:ecrin_bebek:

kızlar yaa ben ne yapacam bilmiyorum 38 dereceyi geçemyen ateş 38,7 oldu yaa gittikçe kötü oluyo ilaçlar işe yaramadı sanırımm off ne yapcam bilmiyorum şimdi su kompleks yapıcammmafoldumben

canım yaaa...
su kopleksi iyi gelir inşallah olmazsa fitil ver....

bez koyarken soğuk tabi çok ağladı ancak 2 şer kez bez koyabildim her bölgeyee dayanamadım ağlamasına aldım kucağıma yarım fitil verdim bakalım ne olcakk:çok üzgünüm:

hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah hemen patlarda çıkar incileri acısıda hafifler
geçmiş olsun ben verdim ama gece gene çıkmıştı sende ver bence neolur neolmaz sonradan uğraşması daha zor
bez koyarken soğuk tabi çok ağladı ancak 2 şer kez bez koyabildim her bölgeyee dayanamadım ağlamasına aldım kucağıma yarım fitil verdim bakalım ne olcakk:çok üzgünüm:

bilirim bilirimmmmmmsenağlama
bebeğim 3 günlüktü ateşi40 dan aşağı düşmüyodu
eylül ayında açık pencere altında çırçıplak yatıyodu
bi elinde serum bi elinde kalp dinleme cihazı takılı
üstüne bide hemşireler gelip soğuk suyla kompres yapıyolardı
çığlık çığlıyaydı
dudakları ağlarken zangır zangır titriyodu
elleri ayakları buz kesmişti
o an içime sokasım geliyoduŞeniz
sarasım ısıtasım geliyodu ama ölece çaresiz bakıyodum:1shok:mafoldumben
valla diloş bana eski kötü günleri hatırlattın
inşallah benim kadar çaresiz kalmazsın eylülün ateşide inşallah hemen düşer
ama o nekadar çığırsada o bezleri sürekli ıslatıp ıslatıp sür
bacak araları kol altı ense baş

kelebek oğlun çok tatlı maşallah
gözlerde hakkaten bi şenlik var hakkaten öle kesik kesik bakarsa çok canlar yanar
tatlım şekerim oy oy

hafsacım senin kiler yine şenlenmiş
pek bi şıkıdım şıkıdımlar maşallah
hakkaten zeynep dediğin kilonun çok çok üstünde gibi maşallah yanaklar taşmış ayolllll
kız yoksam nazar değmesin diye bizimi kandırıyon

stellacım cok tesekkurler, yarın halledicem inş ciddi birşeyim çıkmaz..

ayrıca yogurtda yarasın kuzucuguna..dediğim gibi danone kıvamında oluyo ama tutuyor..2.denemende mayalık yogurdunu yarım t.kaşık daha artır derim..afiyet olsun canım..cokacimcoook

amatist canım..geçmiş olsun..ilk defa duydum senin hastalıgını walla..fisfisfis kortizonlu iğneler kilo yapıyor dikkat et canım..hazır muhallebi sevmediyse birde evde dene tatlım sever inş. egecik..

diloşum yaa. b hafta önce aynı durumdaydım bende.çok iyi anlıyorum seni..
.sen en iyisi 6 sa. 1 tam fitillere gec diloşum..tabi ek olarak ılık b duş aldır derim eylule..inş atlatıcak annesi..sende uzulme tatlım..

kızlar şöyle bi üstün körü bakayım dedim..
alıntı yapmadım biliyorsunuz hiç kaçırmam sağlam kafayla iyileşince alıntılarımla gelicem.geçmiş oldun dilekleriniz için teşekkrü ederim.ben hala kaynanamdayım mhenüz tam ayaklanamadım ..kociş geldi ...eve geçicez bu gece yarın kocişimde evde...
ama yarın gece işe gidecekmiş.bakalım yarın akşama kadar iyileştim iyileştim...
öpüldünüz kendinizer dikkat edi,n çok fena oluyor insan...

iyi akşamlar bi sürü alıntı yapmıştım ama paşam ağlayınca çıkmak zorunda kaldım hurişş diloş amatist nuttuğum varsa affedin geçmiş olsun.. benim oğlşda çok öksürüyo ayva iyi gelirmiş özellikle çekirdeği yrn yapcaz artık ıhlamura ayvayı yıkayıp bölüp çekişrdekli fln kaynatıp içirecez .. biran evel bütün bebeişlerimiz ve annelerimiz iileşier umarım şimdi çıkmak zorundayım zaten kimse yok resmen dökülüyo topikk

Merhaba kıslar;

Cok fazla okuyamadım geçmişi baya bi birikim olmuş ama anladıgım kadarıyla epey bi hastamız var. Bütün bebişlerimize ve annişlerine allah bi an once şifa versin :Saruboceq: Bende inanılmaz korkuyorum hastalıktan dısarı dahi cıkmıyorum gerçi belli olmuyo birinden de gelebilir ama ne biliim bole daha güvende hissediyorum kendimi... Bende de zatürre baslangıcı, bronşit, faranjit, sinüzit her türlü üst solunum yolu enfeksiyonu mevcut bi kaptımmı bittim valla, kapatıp vücudu gitmem lazım aman allah korusun :sinifsinif:

Bebişlerin resimlerinede bayıldım, hafsacım senin cimcimeler pek güzel masallah oya gibi ikisi de, karencim papatyama da bayıldım valla tam papatya gibi olmus kazagıyla, filizcim ve kelebek sizin ogluşlarda pek yakısıklı topik topik yerim ben hepsini...Komacan bi masallahhh

sağolun kızlarr inanki ayakta duracak dermanım kalmadıı ölüyorum yorgunluktan çok şükür ateşini düşürdüm ama yinede geceden korkuyorum inşallah çıkmaz tekrarrr:Saruboceq:bende ılık bi duş aldım 15 dakika kafamdan aşağı aktı su öyle bi rahatlamışımki anlatamam hamur gibiyim bide ballı zencefilli züt içeyim yatayım sabaha enerji dolu olmam lazımm hepinizi öpüyorummŞeniz

hurişim dinlenmeden iş güç yapmaya kalkma kaynana var nasılsa gencecik baksın eşinde yarın evdeymiş ikisi baksın çocuğa sen dinlenn öpüyorum seniiŞeniz

zuzumm sağolasın canım dikkat et kendine öptüm seni ve alyayıŞeniz
bu arada gözümden kaçmış değil bugün hep aklımdaydı demeti merak ettim 4 gün oldu bukadar boş bırakmazdı bizi kafamı toplayıp bi arayamadımm inşallah iyidir kuzucuğuyla kendiniii demetim okursam öptüm senii mucuxxŞeniz

teşekkür ederim arkadaşlar kızlarıma yazdığınız iltifatlarınız için...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hee kandırdım sizi.....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

walla diyorum ya ekran kilolu gösteriyo...
şimdi annemlerle konuşuyoz ya görüntülü esas şok onlara olacak gittiğimiz zaman ...
onlarda hep tosuncuk diye seviyolarmış arkasından ama dediğim gibi 7 kilo...
ekran kilolu gösteriyo...
anasına çekmiş...:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

geçmiş olsun canım egemiz<ede geçmiş olsun...bu arada kilosu boyu aslında gayette yerinde...son durumun ne canım...

maşallah kızlarına tatlım kafasında bezmi var onun ...çok şekerler yahuuu gözleri ışıl ışıl maşallah

hayırlısı olsun

canım çok geçmiş olsun. en azından kızın iyi. çok sevindim. umarım en kısa süre içerisinde sen de düzelirsin. kendine dikkat et.
saol canım ..bakalım iyi olmaya çalışıyorum

geçmiş olsun sende hareketli zamanalr geçiriyorsun bakalım kendimize gelelim laflarız..

senin oğlan bizimkilerden epey büyüktür canım diş çıkarıyordur bence sür ilacı bizede verdler ki temmzu bebeklerinde soınuncu bebeklerden ipek seninki hayda hayda diş çıkarır...hayırlısı

tabi tabi bugün kadının miğde ağrısı tuttu yataklara düştü neyse geldik eve bu sefer kocama telefon geldi yarın gündüz gidecekmiş bi arkadaş ameliyatı varmış anasımı danasımı ney..bizizmki gündüz gidecek artık yarın bişeyler yapcaz...
geçmişim çok birikmesin die bi toplayayım gideyim dedim..
son durumum fena değil gündüzden biraz daha iyiyim ama ensem ağrıyor öksürmekten ciğerlerim fırlıyor..
öptüm sizi by..

huri geçmiş olsun canım..
aman dikkat et kendine....
bu hastalığın tek ilacı dinlenmek...

selam sabah sabah çıldırıyorum....
ipek durmuyor ya aslında onun normal hali sabah 9 a kadar huysuz 9 da uyur ama ben kaldıramıyorum şu durmumda...
başım ağrıyor burnum akıyor kemiklerim hala sızlıyor...
bugün nasıl bitecek bakalım.....

ne sorucam kızlar...benim kociş kombinin peteklerini bozdu saolsun ..elektriikli soba yakıyorum şu an salonda sobaylka ısınıyoruz çokta güzel ısıstıyor ama beni soba kurutuyor çok usuyorum aynı şey ipek içinde geçerlidir heralde..su verdim biraz ????

bu arada dün ipek beni emmedi..bilmiyorum nedense memeyi reddetti ya benim kokumdan yada sütün tadından emmek istemedi ..
eşim akşama mama almış heronun 4. aydan sonra olan iyi geceler maması var ondan almış kaşık maması bir kaç kaşık yedi ..yetti ona...
çok şükür gece aldı memeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…