- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.141
stoşum geçmiş olsun canım umarım ateşi çıkmazz:ecrin_bebek:
kızlar yaa ben ne yapacam bilmiyorum 38 dereceyi geçemyen ateş 38,7 oldu yaa gittikçe kötü oluyo ilaçlar işe yaramadı sanırımm off ne yapcam bilmiyorum şimdi su kompleks yapıcammmafoldumben
teşekkür ederim arkadaşlar kızlarıma yazdığınız iltifatlarınız için...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hee kandırdım sizi.....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
walla diyorum ya ekran kilolu gösteriyo...
şimdi annemlerle konuşuyoz ya görüntülü esas şok onlara olacak gittiğimiz zaman ...
onlarda hep tosuncuk diye seviyolarmış arkasından ama dediğim gibi 7 kilo...
ekran kilolu gösteriyo...
anasına çekmiş...:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
selam sabah sabah çıldırıyorum....
ipek durmuyor ya aslında onun normal hali sabah 9 a kadar huysuz 9 da uyur ama ben kaldıramıyorum şu durmumda...
başım ağrıyor burnum akıyor kemiklerim hala sızlıyor...
bugün nasıl bitecek bakalım.....
ne sorucam kızlar...benim kociş kombinin peteklerini bozdu saolsun ..elektriikli soba yakıyorum şu an salonda sobaylka ısınıyoruz çokta güzel ısıstıyor ama beni soba kurutuyor çok usuyorum aynı şey ipek içinde geçerlidir heralde..su verdim biraz ????
yok canım bizim bebekte çok hıçkırıyo ama gülerken değilgünaydın kızlar. Bir şey sormak istiyorum. Benim oğlum ne zaman kahkaha atsa hıçkırık tutuyor. Sizin bebeklerinizde de oluyor mu. Yavrum gülemiyor ya. Sinir oluyorum. Hıçkırınca da midesinde ne varsa çıkarıyor. Sonra da hıçkırdığı için sinirleniyor.
bizde sık hıçkırık oluyoruz burcucum ama öyle gülerken falan olmadı yada hıçkırınca kusmuyor her bebek farklı oluyor herhalde
sabah geldim topiğe tam günaydın yazıcam kız vıyakladı hadeee ona koş onu hallaettim tam oturacam büyük kız uyandı hadeeee onlan ilgilen yişne tam oturacam baktım plates saati gelmiş ona koş arkasından kızı emzir uyut
ve en nihayetinde yazabildim
GÜNAYDINLARRRRRRRRR
oh beee
ohhh tatlım ya sen anlattın ben yoruldum valla
GÜNAYDIN:içelim:
günaydın kızlar. bir şey sormak istiyorum. benim oğlum ne zaman kahkaha atsa hıçkırık tutuyor. sizin bebeklerinizde de oluyor mu. yavrum gülemiyor ya. sinir oluyorum. hıçkırınca da midesinde ne varsa çıkarıyor. sonra da hıçkırdığı için sinirleniyor.
Günaydın kızlar dilaracım eylül nasıl oldu okuyunca kötü oldum kuzum benim küçücük canıyla nasıl o kadar hasta olmuş o öyle yaa ALLAH acil şifalar versin
arada daha neler neler var ama rutin şeyler bunlar canım biz artık alıştık valla
ama çalışan annelerin işi daha zor bence biz ohhhhhh keyif yap dur yoruldunmu uzana yat ye iç vs vs ama sizde öle değil işte asıl allah size kolaylık versin canım
kikoşş bana doktorum platesi 6. aydan sonra önerdi sadece basit hareketlerini şimdi yapabilirsin zorlamamak şartıyla dedi 3 hafta kadar oluyo eylülü götürdüğümde odasına girdim sordum oda böyle demişti istersen sende kendini yormadan yap zaten 2 çocukla yeterince plates oluyo bizeeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?