2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dilaraim coook gecmis olsun.
hayirlisiyla atlatirsiniz insallah, sen dikkat et kendine, dinlen elinden geldiince.iki yavruck sana bakiyor bitanem unutma.

ya hafsacim bizimki de oyle.
ablama fotolari yolluyordum, gorunce dumur olmustu efeyi.aaaa bu kucucuk diye, yakindan cekince koca yuzlu tombalak cikiyorlar fotoda:)

canim gecmis olsun..
ah bu kocalar bazen herseyi biliyorum ayagina yatmasalar:)
bir de ortama su koy istersen nem olur.

bu arada buhar makinesi hepsiburada da baya indrimde kraftin, almak isteyen varsa duyurulur.
biz bir de yıldızlı ruyalar aldik, aksam uyutamiyoruz, nasil kasiyor kendini..tek umudumuz o bakalim, henuz gelmedi.

günaydın kızlar. bir şey sormak istiyorum. benim oğlum ne zaman kahkaha atsa hıçkırık tutuyor. sizin bebeklerinizde de oluyor mu. yavrum gülemiyor ya. sinir oluyorum. hıçkırınca da midesinde ne varsa çıkarıyor. sonra da hıçkırdığı için sinirleniyor.

Günaydın kızlar dilaracım eylül nasıl oldu okuyunca kötü oldum kuzum benim küçücük canıyla nasıl o kadar hasta olmuş o öyle yaa ALLAH acil şifalar versin

Bizde sık hıçkırık oluyoruz burcucum ama öyle gülerken falan olmadı yada hıçkırınca kusmuyor her bebek farklı oluyor herhalde

Bizde sık hıçkırık oluyoruz burcucum ama öyle gülerken falan olmadı yada hıçkırınca kusmuyor her bebek farklı oluyor herhalde

Son düzenleme:
yok canım bizim bebekte çok hıçkırıyo ama gülerken değil
bizde sık hıçkırık oluyoruz burcucum ama öyle gülerken falan olmadı yada hıçkırınca kusmuyor her bebek farklı oluyor herhalde

tatlım senin bebiş nasıl oldu antalyaya falan götürecektin

ıyiyiz filizcim hafifledi çok şükür pul pul döküntülerimiz var yaralarımız geçti artık bol bol kremle hafifletmeye çalışıyoruz ilgin için teşekkürler

sabah geldim topiğe tam günaydın yazıcam kız vıyakladı hadeee ona koş onu hallaettim tam oturacam büyük kız uyandı hadeeee onlan ilgilen yişne tam oturacam baktım plates saati gelmiş ona koş arkasından kızı emzir uyut
ve en nihayetinde yazabildim
GÜNAYDINLARRRRRRRRR
oh beee

amatiscim ikinizede çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisinizdir
huricim canım az daha iyi olmana sevindim
inşallah eylülde iyidir bugün

burcucum bizimki çok nadir hıçkırır
her hıçkırdığında biraz daha büyür derler merak etme seninki tam hız büyümeye devam ediyodur

ohhh tatlım ya sen anlattın ben yoruldum valla
GÜNAYDIN:içelim:

ohhh tatlım ya sen anlattın ben yoruldum valla
GÜNAYDIN:içelim:

arada daha neler neler var ama rutin şeyler bunlar canım biz artık alıştık valla
ama çalışan annelerin işi daha zor bence biz ohhhhhh keyif yap dur yoruldunmu uzana yat ye iç vs vs ama sizde öle değil işte asıl allah size kolaylık versin canım

kızlar 2 sorum var sezoşlulara
1- dışarda gezip tozduktan sonra karnınız davul gibi oluyomu
2- plates yapanlar kesi yeriniz kalınlaştımı
yani benimki artık ince bi çizgi değilde çok mu zorladım acaba yapmasammıki

günaydın kızlar saat 10,30 da anca kalka bildimm eylül halen uyuyo ateşi yok gibi yavrum bezgin düştü haztalıktan bakalım bugünümüz nasıl geçecekkkakannehir

ayy canım kıyamam onaa doktora sorsaydın canım ya niye durmadan tutuyoo yani her güldüğündede tutuyosa oğluş tabiki huysuzlaşır yavrumm:teselli:
Günaydın kızlar dilaracım eylül nasıl oldu okuyunca kötü oldum kuzum benim küçücük canıyla nasıl o kadar hasta olmuş o öyle yaa ALLAH acil şifalar versin

sağol canım sanırım okuldan kaptık şifayıı bende eylülde aynı anda hasta oldukk şevvalden geçtii-tatlicadiarzu-

SAĞOL CANIM AMA EN BÜYÜK YORGUNLUK OĞLUMU ÖZLEMEK GERÇİ HER 1,5 SAATTE EVE GİDİYOM AMA GENE DE ÇOK ZOR.
:umursamaz:

kikoşş bana doktorum platesi 6. aydan sonra önerdi sadece basit hareketlerini şimdi yapabilirsin zorlamamak şartıyla dedi 3 hafta kadar oluyo eylülü götürdüğümde odasına girdim sordum oda böyle demişti istersen sende kendini yormadan yap zaten 2 çocukla yeterince plates oluyo bizeeekaydirigubbakcemile3

öyle midir. umarım öyledir. büyüdüğü kesin. kocaman oldu da yavrum gülerken hevesi kursağında kalıyor. güldürmeye korkuyorum. ama böyle katıla katıla güldüğünde oluyor. teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara. doktoruna götürdüğümde mutlaka soracağım.

ya evet 6 aydan önce yapılmaz ama o yağlar iyice yer bellemesin diye başladım işte ne bileyim
bunlarda gece konducular gibi bi yere yerleştilermi daha gitmmek bilmiyolar bide üstüne tapu istiyolarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…