2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kızlar 27gÜnlÜĞÜz ve oĞluŞumun kakası koyulaŞtı bÖyle ufak parÇalar halınde
sızın bÖyle oldumu.hanı bellı bı sÜreden sonra koyulaŞıyomuŞ ya bÖylemı oluyo acaba
yada mamayı deĞıŞtırdık ondanmı acaba

sorun yok canım rengi yeşille sarı arası bişi oluyor ama ilk o fosforlu yeşilden koyu oluyor. içinde sanki susamlar yada salatalık çekirdekleri gibi pıtırcıklar oluşuyor

kaka ve gaz problemine muskat iyi geliyor kızlar. ben iki gündür içiriyorum gazı çok rahat atıyor miğde ekşimeside geçti birde kaka yapma olayı kaldı sabah yardımcı olduk yaptı ama öğleden sonra kendi kendine yaptı paşam.umarım oda düzene girmiştir.ama sakinledi yavrum ben fayda gördüm zeytinyağıyla veriyorum aklınızda bulunsun.

slm kizlar
bisey sorcam,
hamileyken birakipta tekrar sigaraya baslayaniniz varmi?
acaba baslasam zarari olurmu??

canım ben liseden beri hep kullanıyodum ilk gebeliğimde tiskindim ve 2 sene içmedim sonra babam çok ağırlaştı ben de salak gibi sanki çözümü oymuş gibi tekrar başladım
kızım daha 1.5 yaşındaydı onun yanında içmemeye başladım ama illaki küçük çocuk senin peşinde zaten neyse derken derken iyice yanında içilmeye başlandı taki ben yeniden hamile kalana kadar tekrar bıraktım çok şükür eve dahi sokmuyorum eşimde tembihli ve neyi farkettim biliyomusun büyük kızım artık eskisi kadar hasta olmuyo hatta maşallah bu kış hiç olmadı bile evimdede sadece katalitik yandı bu kış
meğersem farkında olmadan o küçük bedene nekadar zarar vermişim vermişiz
şimdi benimde bazı bazı canım çekiyo helede ailevi problemlerim hat safhada ama ona yenik düşmicem ben sağlıklı bi anne olmalıyımki çocuklarımada sağlıklı bi gelecek nasip edebileyim
bence sende başlama sına kendini okadar zaman içmedin içmeyedebilirsin savaş onla
herşey yavrularımız için unutma

slm kizlar
bisey sorcam,
dilos bilmiyorum napcam ya, canim istiyo
ama dayancam sanirim((

bende çok bocaladım ama kızımı emzirirken içmeye gönlüm el vermedi...
düşünsene gittin balkonda sigara içtin sonra o ağızın sigara kokarken bebeğini öpüp seveceksin üstün başın sigara kokacak oğluna nasıl sarılacaksın...
ben hamileyken eşim içip yanıma yatardı tekmeyle yataktan atardım git dişlerini fırçala gel diye...bebeklerimizin bize onu deme şanslarıda yok...bunu onlara yapamayız...
ya bebeğini emzirmeyeceksin sarılmayacaksın hatta yanaşmayacaksın ...yada sigaraya yanaşmayacaksın ...seçim senin...

slm şekerler nasılsınız...
benim meleğimin ağzı yara oldu ne emebiliyor ne de mama yiyebiliyorsenağlamasenağlama

slm kizlar
bisey sorcam,

yorum yokkkkkkkk:1rolleyes:

canım benim kızımda gaz problemi yok çok şükür ama kaka yaparken (ki sürekli ıkınma halindeydi)çok ıkınıp sıkınıyor hatta uykusunda bile ıkınmaktan uyamıyordu kuzucum ama kabız değil burda kimdi bilmiyorum zinco önerilmişti eşim aldı akşam üstü 3 damla verdim çok şükür bu saat oldu hiçbi ıkınma yok ve kakasınıda çok güzel yaptı :lepi:
senin muskat nasıl bişey ve nasıl kullanılıyor canım azıcık aydınlatırmısın bu cahili:1rolleyes:

slm şekerler nasılsınız...
benim meleğimin ağzı yara oldu ne emebiliyor ne de mama yiyebiliyorsenağlamasenağlama

oyy kıyamam ben ona yaaaaa nasıl yara oldu nurcum pamukçuk olmasınfisfisfisay canım yaaaaaa:gitme:

arkadaşlar hakikaten deneyin muskatı.bir sakinliyorlar ki anlatamam uykusu falan düzene giriyor. aktardan alıyorsun tane ile satılıyor zaten. sert küçük bişi onu rendele soymadan küçük parmağının tırnağı kadar yada toplu iğne başının 3 katı kadar yada mercimek büyüklüğündeki hepsi aynı miktara geliyor :)) zeytinyağına yada süte kat ister br seferde mamadan önce ver ister her öğüne böl sana kalmış ben sabah mamasında veriyorum zeytinyağıyla. bazende gece yatarken çok azıcık hem raht gaz çıkarıyor kaka yapıyor karın ağrısın alıyor hemde güzel br sakinlik veriyor daha güzel uyumaya başladı hiç kalkmadan 3-4 saat uyuyor.özellikle geceleri

HURİ olmazmı maşallah ne güzel kızların var...allah sana bağaşlasın..maşallahhh tütütüt[/QUOTE]

teşekkürler teyzesi :kedipuyorumnanaktanzemuszemus
gerçi isimlerini ters yazmışım:teytey:
soldaki zeynep berra (27 günlük) sağdaki ayşemelek(2.5yaşında):kedipuyorumnanaktan zemuszemus

canım muskat ile ilgili yazı buldum

Tehlikeleri [değiştir]Sıvısı damara direk verilirse çok zehirleyicidir. Sütle beraber alınması bayıltıcı olabilir. Küçük dozlarda zararsız olsa da yüksek dozlarda delirmeye neden olabilir.

Uyuşturucu olarak popüer değildir çünkü yan etkileri vardır. Bunlardan bazıları baş dönmesi, yüz kızarıklığı, ağız kuruluğu, düzensiz kalp atışı, geçici kabızlık, idrar salmakta zorluk, mide bulantısı ve paniktir. Bunlar ilk altı saat içerisinde gözükür ve etkiler 3 güne kadar uzayabilir.

gunaydın kızlar

ebrucum sen ıcınce o sıgarayı aynı zamanda bebeğinde içmiş olur sutune de karısyor sonucta 9ay dayanabıldığıne gore cnm bence ıcmeden de durabırsın buda bır vesıle olur bırakman ıcın cnm

nurcum gecmıs olsun cnm kayınvaldem bana bebeğimn agzı yara olmasın dıye karbonatlı bır su yaptırdı onunla emzırmeden once ve sonra goğsumu pamukla sılıyorum cnm kızımda da yaptırmıstı ve ıkısınde de sukur olmadı kızımda bı ara bırakmmıstım aman dıyıp anında pamukcuk olmustu kadın hemen anlamıstı sılmıyomusun demıstı :) bence bı dene derım sana

hafsa23 masallah kızlarına rabbım uzun omurler versın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…