2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yaaaa cildiricam yaaa..
birsuru alintim uctu gitti..
aklimdakileri yazayim bariii

burcucum kayinvalidem hickirma olayina der ki, bagirsaklari genisliyor.bizimki de bir ara cok hickiriyodu, insallah dedigi gibidir de kaka sorunumuz olmaz hic. bu arada sen nasil yardimci oluyorsun kabiz olunca canim?cogumuzun ihityaci var tecrubelere..

madgirl hiiic sikma canini..her bebegin bunyesi farkli, saglikli olsun da insallah, buyuyecek elbet..nasil kimimiz tombis, kimimiz manken gibiysek bebeler de oyle:)

huri ve dilaracaim bana da fazla gibi geldi kiyafetler..ben yarimkollu body, patikli alt, kisa corap, ve picama takim giydiriyorum ama biraz kalin olanlarindan.kis icin de annem yun pantolon ordu, onu giydiricem patikli ustune.tabii yelegi unutmamak lazim.

star oyy dedim ben arasa.masallah ona, varsin az kilo alsin canini sikma.bizimki de az almisti ama doktor bnm icin yeterli diince ben kafami takmadim.kiyamama ben onun kabizligina yaaa, insallah tez zamanda cikarir, ek gidalar da hayirli olsun.

ahududulu belki sutun yetmiyordur, azicik mama takviye etsen??

kizlar arad atladiysam hepsi sitenin sucu, sakin gonul koymayin..

bu arada ciceks ve filizcim geceleri kolay gelsin ..

bizim sorunumuzda soyle:

sabah uyaniyor, 1.5 veya 2 saat sonra tekrar uyuyor 2 saat kadar.
sonra tekrar uyaniyor, yine 2 saat sonra uyuyor, tahmini 2-3 gibi kalkiyor.
ama sonra uyutmak ne mumkun, babasi gelecegi icin mi yoksa ac mi bilemiyorum, 10da aglaya aglaya bagira bagira uyuyor.

dun ben de esim de cinnet gecirecektik.
mama yedi, gozden uyku akiyor ama yataga koyunca aglamaya basliyor.
coook yorulduk, artik sicak su torbasi falan koyduk, oyle uyudu.derseniz bak karni agriyormus, oyle bacaklarini falan da cekmiyordu.

gunduz zaten iice yoruluyorum, gece de iice bitmis oluyorum..

var mi bir fikriniz sorunumuzla ilgili?

umarım öyledir. ben zeytinyağı sürüyorum. o zaman yapıyor. ama çok katı yapıyor. iki gündür yine az az yapıyor kendisi yardım almadan. ama çok katı yapıyor yavrum. dün akşam da çok durgundu ama ateş hapşırma vs gibi bir şey de yoktu. gece 10 da uyudu sabah 6:45 de uyandı. tuhaf bir durumdu bizim için. gece en azından bir defa uyanıp mama ister sonra tekrar uyurdu. bir de dün iki defa ama çok fazla kustu. bakalım bugün nasıl bebeğim. yanında olamadığım için de canım sıkılıyor üzülüyorum. işe gelemek zorunda olmak kötüymüş. ama işe de onun için geliyoruz.

geçmiş olsun tatlım...dikkat etmek lazım..
ama benim hep savunduğuum bişey var...ben ipeği son 3 haftadır koltuklara yanımdayken bile yatırmıyorum artık ..çok hareketli aniden atıyor kendini daha dönmüyor ama öne arkaya fırtlatıyor kendini...
o sebepten ben yer yatağı hazırladım sürekli yerlerde oyuncakları bezleri ıslakmendili herşeyi elimizin altında....tavsiye ederim...

KIZLAR NİHAYET REGL OLDUUUMMMM........
:lepi:hihoyyyt

gözün aydın canım. rahatlarsın biraz. her ay olmak sinir bozucu olsa da vücut rahatlıyor değil mi. ben de asla yanlız bırakmıyorum evde olduğum zaman. yanlız kalacaksa da mutlaka mider koyuyorum ki kendini atmasın. gece de iki tarafına minder koyuyorum dönmesin diye.

kızlar müsait olan kanal d yi açsın doktorlarda çocuk ve korku konusu işleniyor çok güzel bir doktor geldmiş kızlar...çok beğendim...

geçmiş olsun ipeğimu.

geçen hafta ben de düşürdüm koltuktan.poşet serip üzerine havlu koyup bezimizi çıkarıyoruz biz. hem altımız hava alsın diye hem de güneş alalım diye.yine öyle yapmıştım bi yandan da yanında nette oyalanıyordum. nasıl oldu anlamadım birden yerde buldum kızımı. ama ben çok korktum. çok şükür bişey olmadı. çok yumuşak bi düşüş yaptı kendisi korkmadı bile.
şimdi yine güneş banyosu yapıyoruz.ama artık gözümü ayırmıyorum.bacaklarını iyice havaya kaldırmış güneşe bütün totosunu gösteriyo akıllı kızım.

ay ne güzel maşallah d vitamini alıyor bol bol bende güneşli günlerde bol bol balkonda tuttum kızımı ama tabi şimdiki gibi keyifli olmadı..
o zaman minikti anlamıyordu şimdi olsa güneşe karşı cıbıl cıbıl..
istanbul artık yazı bekleyecek güneş için....
.

kızlar kociş şimdi bana mail gönderdi geçen gün kaşık alacaktım doktoru ek besine henüz geçmememmi söyleyince vazgeçmiştim eşimde iğne alsa araştırır saolsun bu kaşığı gönderdi yorumlarınıa baktım herkes çok memnunu..
en büyük özelliği içindeki besin sıcaksa eğer ucundaki bölüm renk değiştiriyormuş..yani bebeğin mamasını elle kolla sıcaklığını kontrol etmiyormuşsun eğer sıcaksa kaşığın rengi değişiyormuş..sizinle paylaşmak istedim kaşık

adı:NUBY SEDEFLı ISIYA DUYARLI KAŞIK

tatlım ben aldım ama benimoğlan pek beğenmedi ya onunla yemiyo bende çay kaşığıyla yediriyom

kelebek tarfi için teşekkürler

afiyet olsun minik bebişlere.şifa olsun

Yerine göre değişiyo aslında fiyatı biz 17 tl. ye alıyoruz canım

bi deneyeceğim saol canım

benim doktorum hiçbirşey verme dediği halde ben de aynılarını yediriyorum canım.aynen devam:9

geçmiş olsun canım.ben daha yeni okuyorum yazıları.

bez koyarken soğuk tabi çok ağladı ancak 2 şer kez bez koyabildim her bölgeyee dayanamadım ağlamasına aldım kucağıma yarım fitil verdim bakalım ne olcakk:çok üzgünüm:

canımçok geçmiş olsun tekrar. daha sonra okudum ki iyileşmiş sanırım pıtırcık.bi daha yaşamasın inş. bunları

teşekkür ederiz kikoleyimcim. benim oğluşta bir çapkınlık havası var zaten yolda kızlar gelip sevince bir eda bir naz anlatamam:)

evet canım ayva iyi gelir ama dikkat et kabız olmasın

teşekkürler canım...

huricim hastalığınsebebiyle sütün değişmiş olailir.bi yakınımdan duymuştum.merak etme bak emmiş. ama zorda kalınca mecburen mamayı vercez napalım

canım benim oğlum da çok hıçkırır.hatta bi ara her emmeden sonra hıçkırıyodu ama şimdi geçti.bişi olduğunu zannetmiyorum ama bi doktora sor bakalım

yaa benim oğlum da tam tersi.ama daha çok değişir canım.merak etme. benimki de 8 de uyuyacam dio. biz de gece 3 defa kalkıyoruz sırf bu yüzden:)

dilaracım ben üstüne 2 pijama üstü bir de hırka altına 1 külotlu çorap ve 1 pijama altı giydiriyorum.biraz fazla sanırım ama giydirmezsem hemen elleri buz gibi oluyor

canım inatla emzirmeye devam et.benim de sütüm sanki azaldı gibi.eskiden 1 saatte doları göğüslerim ama şimdi hiç şişmiyor. ama Arda emdiğinde sesi duyuyorum epey geliyor. kilo alışına göre doktora danışabilirsin

amaann canım çok geçmiş olsun.sakın yalnız bırakma bizim afacanlar artık pek hareketli. hiç tahmin etmediğimiz şeyler yapmaya başaldılar. benim ki de geçen gün emekleyecekmiş gibi yüz üstü döndü.ama o günden beri bi daha yapmadı.biz sürekli yerdeyiz:)

bu arada kendimi topladım ama ciğerlerim acıyor hala ..öksürüğü atamadım daha...yavaş yavaş...

huricim bununla geçmiş olsun.yine de çok dikkat et kendine

size de geçmiş olsun canım. valla ben de oğluşu hiç bırakmiim bari. bakın şu yaramazlara:) bizim eve güneş gelmio...ohh tadını çıkarsın miniş:)

İPEĞİMU geçmiş olsun canım....
ama sıkma canını her bebek en azından bir kere düşmüştür yeni dönmeye başladığında..
bide böle düşün .. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ah canım allah sabır versin sanada...

bu aralar çicekste aynı durumda eyetkinerde ..

hakkatten gece uyumaları insanı mahvediyo..

allah sabır versin sizlere..

bide benim bi önerim olacak

ben böle durumlarda çarşafla sallıyorum..

ve hemen uyuyo..

belkide denemişsindir ama ben yinede hatırlatıyım dedim...

ama sık yapma sonra allah korusun ona alışıverir....

canım al deerim ben kullandım melekte bu kaşıktan çokta memnun kadım...
zaten nuby nin her ürünü mükemmel...
fakat ben ergonomisini beğendim...
bebeğin ağzına çok uyumlu ve mamayı diğer kaşıklar kadar taşırmıyo....
ama o sıcaklık işi pek olmuyo yani onun rengini bakıp anlayana kadar zaten sen tattır damağına hemen anlıyosun
çünkü renkler arasındaki geçiş çok belli belirsiz...
bi kaynar olursa bi anda rengi değişiyo...
ama ben çok memnundum hatta şimdi melekten kalan kaşıkları kullandım berrayada fakat biraz deforme oolmuşlar yenisini alacam
geçen toyzshopta gördüm ikilisi 7 liraydı...

bide kızlar demete ulaşabilen varmı...
nerdyese bi hafta oldu kk ya bile hiç girmemiş..
çok merak ediyorum...

nolur ulaşabilen arkadaşlar bi haber versin nasıolmış...

hafsacım kesinlikle katılıyorum sana ben de bazen bu yöntemi deniyorum. bebişlerimiz şu an geçiş aşamasında sanırım. uykuları gitgide azalacak alıştırma yapıyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…