2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağol canım deneyecem şimdi hazırladım karbonatlı suyu inş geçer kuzumun ağzı ne emebiliyor nede mama yiyebiliyorsenağlamasenağlamasenağlama

cnm ınsallah gecer coook gec mıs olsun

ahmet keremınde bgn goğüslerı şiş gıbı babası gordu hemen panıkledı sakınlstrdm ama benmde aklıma takldı bı sorun yoktur ınsallh

ben kaynanadayım...sabah markete gittim ipeği babannesine bıraktım....birazdan eve geçicem...
ben bu kadına kızımı bırakamam ya...kız mızmızlanmaya başlayınca karşısına alıp havaya kaldırıp noluyo sana diye yüksek sesle kızın sesini bastırmaya çalışıyorr.....sinirlenmiyor ama kendide bağırınca onu bastırıp susturacağını düşünüyo heralde.....eşim bile yüzüme bakıp işret yaptı al kızı diye...:sinifsinif:

cnm ınsallah gecer coook gec mıs olsun

ahmet keremınde bgn goğüslerı şiş gıbı babası gordu hemen panıkledı sakınlstrdm ama benmde aklıma takldı bı sorun yoktur ınsallh

cnm endişelenme benim kızlardada oldu...banyo yaptırırken hafifçe elinle daire şeklinde msj yap ... hatta süt bile gelebilir bebişin göğsünden endişelenme.....dediğim gibi benim kızlardada oldu...çok normal bişeymiş... opuyorumnanaktana.s.

selamlaaaaarrrrrrrrrrrr hihoyyyt
bis bugün 21 günlük olduk
ve yarı kırkımızı uçurmaya annaneye gidiyorusssssss :teytey:

sıvı vermiyoruz damara hiç enjekte edilmiyor.bu garip olmuş senelerdir kullanılıyor kullanıp kullanmamak herkesin kendine kalmış. ben inandım ve az mktarda veriyorum faydasını gördüm.bende çok okudum ve dikkatli kullananrsan faydası var. alındığım için yazmadım yanlış anlama .

slm herkese. kızlar 1 aylık olunca ıkıncı hepatıt asısını tam dogdugu gun mu vurdukmak gerekıyor. mesela benım kızım 12 temmuzda dogdu. ıkıncıı hepatıt asısını 12 agustosda mı vurdurmak gerekıyor. bılgınız var mı acaba sız nası yaptınız

slm annecik benim kızda 12 temmuzda doğdu...topuk kanı için hastaneye dittiğimizde 12 ağustosta 2. doz hepatit aşısı var dediler...3. doz da 6 aylıkken...diğer aşılar ise karma aşı....ilk kızımda devlet karma aşıyı 3 hastalığa karşı yapıyodu o yüzden ben özelden 5 hastalığa karşı olanını yaptırıyodum..ama şimdi devlet sağlık ocaklarında dahi 5 li karma yaptırıyo ücretsiz olarak...onlarda istersen 1. 3. 5 . aylarda istersen 2. 4. 6. aylarda yaptırabiliyosun ..ben 2. 4. 6. da yaptırdım daha rahat oldu...bide 2. ayın sonunda verem aşısı var onuda unutma opuyorumnanaktana.s.

cok saol hafsa. hafsa korse kullanıyormusun. ben nası bır korse alıcam bılmıyorum. tayt gıbı el gıyılendenmı yoksa bel korsesı mı. ben sezeryan oldum. korse kullananlar nası bır korse kullanıyorsunuz

merhaba arkadaslar
annecik ben korse giyindim göbeğim için 10 dak .dayanabildim:)))
hani tayt seklinde olanlardan giyinmiştim .hiç rahat edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…