- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.441
gunaydın kızlar
ebrucum sen ıcınce o sıgarayı aynı zamanda bebeğinde içmiş olur sutune de karısyor sonucta 9ay dayanabıldığıne gore cnm bence ıcmeden de durabırsın buda bır vesıle olur bırakman ıcın cnm
nurcum gecmıs olsun cnm kayınvaldem bana bebeğimn agzı yara olmasın dıye karbonatlı bır su yaptırdı onunla emzırmeden once ve sonra goğsumu pamukla sılıyorum cnm kızımda da yaptırmıstı ve ıkısınde de sukur olmadı kızımda bı ara bırakmmıstım aman dıyıp anında pamukcuk olmustukadın hemen anlamıstı sılmıyomusun demıstı :) bence bı dene derım sana
hafsa23 masallah kızlarına rabbım uzun omurler versın ....
cnm ınsallah gecercoook gec mıs olsun
ahmet keremınde bgn goğüslerı şiş gıbı babası gordu hemen panıkledı sakınlstrdm ama benmde aklıma takldıbı sorun yoktur ınsallh
cnm ınsallah gecercoook gec mıs olsun
ahmet keremınde bgn goğüslerı şiş gıbı babası gordu hemen panıkledı sakınlstrdm ama benmde aklıma takldıbı sorun yoktur ınsallh
gunaydın kızlar
hafsa23 masallah kızlarına rabbım uzun omurler versın ....
selamlaaaaarrrrrrrrrrrr hihoyyyt
bis bugün 21 günlük olduk
ve yarı kırkımızı uçurmaya annaneye gidiyorusssssss :teytey:
canım muskat ile ilgili yazı buldum
Tehlikeleri [değiştir]Sıvısı damara direk verilirse çok zehirleyicidir. Sütle beraber alınması bayıltıcı olabilir. Küçük dozlarda zararsız olsa da yüksek dozlarda delirmeye neden olabilir.
Uyuşturucu olarak popüer değildir çünkü yan etkileri vardır. Bunlardan bazıları baş dönmesi, yüz kızarıklığı, ağız kuruluğu, düzensiz kalp atışı, geçici kabızlık, idrar salmakta zorluk, mide bulantısı ve paniktir. Bunlar ilk altı saat içerisinde gözükür ve etkiler 3 güne kadar uzayabilir.
slm herkese. kızlar 1 aylık olunca ıkıncı hepatıt asısını tam dogdugu gun mu vurdukmak gerekıyor. mesela benım kızım 12 temmuzda dogdu. ıkıncıı hepatıt asısını 12 agustosda mı vurdurmak gerekıyor. bılgınız var mı acaba sız nası yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?