2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

cok saol hafsa. hafsa korse kullanıyormusun. ben nası bır korse alıcam bılmıyorum. tayt gıbı el gıyılendenmı yoksa bel korsesı mı. ben sezeryan oldum. korse kullananlar nası bır korse kullanıyorsunuz

cnm bende sezeryan oldum ama bırak korseyi dar bi kıyafete bile tahammül edemiyorum..anlıycan ben kullanmıyorum...ilk kızımda da kulanamamıştım ama hiç göbeğim kalmamıştı nerdeyse ..bunda da öle olur die umud ediyorum zemuszemus
emzik konusuna gelince benim kızda tutmuyo atıyo...hatta geçen gün inatla verdim sonra bi baktım yavrum ağzında emzik varken uyuyamıyo ...çıkardım hemen uyudusırnaşık şeyhihoyyyt.... bu arada demin sölemeye unutttum 5 li karma dediğim aşı tek iğneyle tek seferde yapılıyo(difteri,tetanos,boğmaca,ç.felci,kabakulak)opuyorumnanaktanzemuszemus

Son düzenleme:
bende korseyi doğumdan 3 gün sonra taktım 1 hafta dayanabildim ama bi faydasını görmedim şimdi hiç takmıyorum sıcakta iyice darallık geliyo ama göbek duruyoo belki 1 hafta daha dayana bilseydim kalmazdı göbek...

Cok haklisiniz kizlar ins birdaha icmem, yavruma kiyamam ben,
ama esim icince ister istemez benim de canim cekiyo,
onada biraktirmaya calisiyorum ama yapamiyo,
en azindan evde icmese, onuda yapmiyo,
of of... mafoldumben

selamlaaaaarrrrrrrrrrrr hihoyyyt
bis bugün 21 günlük olduk
ve yarı kırkımızı uçurmaya annaneye gidiyorusssssss :teytey:
yarı kırkı çeyrek kırkı bahaneyle geziyon haaaee..ben hiç bi yere gidemiyorum çünkü kimse yok herkeşim tatilde...sana geleyim bende yarı kırkında ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

benide aydınlattın canım saol...unutma demişsin bu aşılar için bize kat vermeyecekler mi ki...yanibenim hastanem bana bi defter gibi bişey hazırlatmış ama yazmıyor orda..sürekli oraya gitmem için 1. ve 2. ayda yapılacak aşılar ı yazmışlar diğerlerini yazmamışlar ki her gittiğimde bi sonrakini ekleyecekler...çok akıllılar yaaa...bende pazartesi günü kızımı sağlık ocağına kayıt yaptırıcam ...birde burda yakınımdaki hastaneye kayıt yaptırıcam çok met eedilen bi doktor var ona götürücem..heralde onlar bana unutturmazlar aşıları zira ben çok unutkan biriyim...kafamçokkarıştıyerimsenibendelikafadulden

şu an kopuyorum ikiye ayrılıcam çok yoruldum belim ağrıyo bütün evi tewmizle4dim kızızmda solsun beni hiç üzmedi zaten elektrik süpürgesinin sesi ona gittiği için hoşuna bile gitti....

korse olayına gelince bende takamadım korse denedim büyük türbentler örtüler sardım yok sıcakta çekemiyorum ki zaten karnımın gideceğini biliyordum zaten gitti...ama bu kalçalar bu kalçalar...
diyordum ya ben mandayım 11 ayda doğurucam diye hakkatten mandayım ben manda gibi butlarım var aynaya bakmaktan kokruyorum..karnım gitti kalça kaldı ..tipik türk karısı oldum yane anlayacağınız...armut vücutluu .3 ayda gitmesin spora yazılacağım...

esaolasın annecik
evet canım bende sezeryan oldum 10 günde ancak kendime gelebildim:) şimdi ayaklandım Allaha şükür.

benim kızım emzik tutuyor çokta seviyor ama diş yapısını bozuyormuş onun için çok vermemek lazımmış. ağladığında büyük kurtarıcımız oluyor bu emzik.

bu göbek olayında sezeryan normal doğum farketmiyor ozaman her ikisininde de bi süre göbecik kalıyor desenize.

benim kızım emzik tutuyor çokta seviyor ama diş yapısını bozuyormuş onun için çok vermemek lazımmış. ağladığında büyük kurtarıcımız oluyor bu emzik.
ilsucum sen sanslisin ozaman kizin emzik tuttuguna gore, benim oglum hic sevmiyo emzigi, emzigi agzina verdigim zaman cok sinirleniyo sut gelmedigi icin, hic doymuyo benim oglum habire emmek istiyo...
bu göbek olayında sezeryan normal doğum farketmiyor ozaman her ikisininde de bi süre göbecik kalıyor desenize.
Canim farkedip farketmedigini bilmiyorum tek bildigim benim gobek gitmiyo biturlu, korse kullandigim halde, yediklerimede dikkat ediyorum aslinda, sadece gobek degil hertarafim sarkik, selulit...mafoldumben

aynı durumdayız canım...
benim kızda emzik almıyor asla...hatta bilerek yaptığını düşünüyorum emziği ağızına veriyorum diliyle önce itiyor,sonra ağlamaya başlıyor sonra birden bire uyumaya başlıyor resmen bayılır tarzda geçiyor uykuya sonra öğürüyor...artık ısrar etmiyorum çok uğraşıyorum emzik alsım diye ama almıyor işte....
ayrıca sürekli emmek istiyor sonra sürekli kusuyor kaydirigubbakcemile3 emiyor kusuyor sürekli üst değiştiriyoruz....
kilolar desen bendede aynı dert benim kız bugün 17 günlük bende göbek şişliği indi ama bacaklar selülitli oldu ve kalınlaştı iriydim daha bi yarma oldum...mafoldumben

slm kızlar benim canım çok sıkkın bebişim göğsümü almıyor napacağımı şaşırdm

kesinlikle benim bir çok aşım eksik küçükken hastalık geçirmişim ölümden dönmüşüm kaşlarımda derin izler var hastalığımdan kalma...aşı önemli artık her gittiğimde not ettiricem aşıları sürekli sorucam hatta odasında pano var oraya yazar asarım unutmamak için...
kızızm 3 saatir uyuyor acaba gidip emzirsem mi uyanmasını mı beklesem...

nur cuğum hayrola neden almıyor acaba göğüsünü ...

Demek sende ayni durumdasin huris,
napicaz ya? doktor en az 2 saat arayla emzir diyo, ama benim oglum hayatta dayanmiyo 2 saat ona cok fazla gelio,
gobek neysede, bacaklarim hic hosuma gitmiyo yaa, burasi nekadar sicak olursa olsun sirf bacaklarimi gormeyeyim diye uzun esofman giyiyorum, esimden de cekiniyorum artik,
of ya ne zormus annelik...
acayip strese girdim...kafamçokkarıştı

kızlar selamlar bir süredir net yoktu giremiyordum.bebişler iyi negüzel.bizimde yarın 40.günümüz doluyor kıklanıp denize gitsem olurmu çok istiyorum artık denize girmeyi.salı günüde mevlüt var allah izin verirse.
kızımda iyi çok şükür biraz gazlı oda artmaz umarım.
bu arada anüste zorlamadan dolayı yırtık oluşmuş çarşambada ameliyet olucam 1 aydır işkence büyük tuvalet resmen dua edin kızlar düzelsin inşallah.kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…