- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.461
cok saol hafsa. hafsa korse kullanıyormusun. ben nası bır korse alıcam bılmıyorum. tayt gıbı el gıyılendenmı yoksa bel korsesı mı. ben sezeryan oldum. korse kullananlar nası bır korse kullanıyorsunuz
bende çok bocaladım ama kızımı emzirirken içmeye gönlüm el vermedi...
düşünsene gittin balkonda sigara içtin sonra o ağızın sigara kokarken bebeğini öpüp seveceksin üstün başın sigara kokacak oğluna nasıl sarılacaksın...
ben hamileyken eşim içip yanıma yatardı tekmeyle yataktan atardım git dişlerini fırçala gel diye...bebeklerimizin bize onu deme şanslarıda yok...bunu onlara yapamayız...
ya bebeğini emzirmeyeceksin sarılmayacaksın hatta yanaşmayacaksın ...yada sigaraya yanaşmayacaksın ...seçim senin...
gunaydın kızlar
ebrucum sen ıcınce o sıgarayı aynı zamanda bebeğinde içmiş olur sutune de karısyor sonucta 9ay dayanabıldığıne gore cnm bence ıcmeden de durabırsın buda bır vesıle olur bırakman ıcın cnm
....
canım ben liseden beri hep kullanıyodum ilk gebeliğimde tiskindim ve 2 sene içmedim sonra babam çok ağırlaştı ben de salak gibi sanki çözümü oymuş gibi tekrar başladım
kızım daha 1.5 yaşındaydı onun yanında içmemeye başladım ama illaki küçük çocuk senin peşinde zaten neyse derken derken iyice yanında içilmeye başlandı taki ben yeniden hamile kalana kadar tekrar bıraktım çok şükür eve dahi sokmuyorum eşimde tembihli ve neyi farkettim biliyomusun büyük kızım artık eskisi kadar hasta olmuyo hatta maşallah bu kış hiç olmadı bile evimdede sadece katalitik yandı bu kış
meğersem farkında olmadan o küçük bedene nekadar zarar vermişim vermişiz
şimdi benimde bazı bazı canım çekiyo helede ailevi problemlerim hat safhada ama ona yenik düşmicem ben sağlıklı bi anne olmalıyımki çocuklarımada sağlıklı bi gelecek nasip edebileyim
bence sende başlama sına kendini okadar zaman içmedin içmeyedebilirsin savaş onla
herşey yavrularımız için unutma
yarı kırkı çeyrek kırkı bahaneyle geziyon haaaee..ben hiç bi yere gidemiyorum çünkü kimse yok herkeşim tatilde...sana geleyim bende yarı kırkında ...selamlaaaaarrrrrrrrrrrr hihoyyyt
bis bugün 21 günlük olduk
ve yarı kırkımızı uçurmaya annaneye gidiyorusssssss :teytey:
slm annecik benim kızda 12 temmuzda doğdu...topuk kanı için hastaneye dittiğimizde 12 ağustosta 2. doz hepatit aşısı var dediler...3. doz da 6 aylıkken...diğer aşılar ise karma aşı....ilk kızımda devlet karma aşıyı 3 hastalığa karşı yapıyodu o yüzden ben özelden 5 hastalığa karşı olanını yaptırıyodum..ama şimdi devlet sağlık ocaklarında dahi 5 li karma yaptırıyo ücretsiz olarak...onlarda istersen 1. 3. 5 . aylarda istersen 2. 4. 6. aylarda yaptırabiliyosun ..ben 2. 4. 6. da yaptırdım daha rahat oldu...bide 2. ayın sonunda verem aşısı var onuda unutma opuyorumnanaktana.s.
ilsucum sen sanslisin ozaman kizin emzik tuttuguna gore, benim oglum hic sevmiyo emzigi, emzigi agzina verdigim zaman cok sinirleniyo sut gelmedigi icin, hic doymuyo benim oglum habire emmek istiyo...benim kızım emzik tutuyor çokta seviyor ama diş yapısını bozuyormuş onun için çok vermemek lazımmış. ağladığında büyük kurtarıcımız oluyor bu emzik.
Canim farkedip farketmedigini bilmiyorum tek bildigim benim gobek gitmiyo biturlu, korse kullandigim halde, yediklerimede dikkat ediyorum aslinda, sadece gobek degil hertarafim sarkik, selulit...mafoldumbenbu göbek olayında sezeryan normal doğum farketmiyor ozaman her ikisininde de bi süre göbecik kalıyor desenize.
ilsucum sen sanslisin ozaman kizin emzik tuttuguna gore, benim oglum hic sevmiyo emzigi, emzigi agzina verdigim zaman cok sinirleniyo sut gelmedigi icin, hic doymuyo benim oglum habire emmek istiyo...
Canim farkedip farketmedigini bilmiyorum tek bildigim benim gobek gitmiyo biturlu, korse kullandigim halde, yediklerimede dikkat ediyorum aslinda, sadece gobek degil hertarafim sarkik, selulit...mafoldumben
benide aydınlattın canım saol...unutma demişsin bu aşılar için bize kat vermeyecekler mi ki...yanibenim hastanem bana bi defter gibi bişey hazırlatmış ama yazmıyor orda..sürekli oraya gitmem için 1. ve 2. ayda yapılacak aşılar ı yazmışlar diğerlerini yazmamışlar ki her gittiğimde bi sonrakini ekleyecekler...çok akıllılar yaaa...bende pazartesi günü kızımı sağlık ocağına kayıt yaptırıcam ...birde burda yakınımdaki hastaneye kayıt yaptırıcam çok met eedilen bi doktor var ona götürücem..heralde onlar bana unutturmazlar aşıları zira ben çok unutkan biriyim...kafamçokkarıştıyerimsenibendelikafadulden
yardımcı olabildiysem sevindim....bi aşıya gittiğinde bi sonrakini zaten aşı kartına yazıyolar...hatta bazı yerlerde aşıya gitmezsen arıyolar diye biliyorum....aman arkadaşlar bu aşı mevzusu çok hassas çok dikkatli olalım yasakkelime
aynı durumdayız canım...
benim kızda emzik almıyor asla...hatta bilerek yaptığını düşünüyorum emziği ağızına veriyorum diliyle önce itiyor,sonra ağlamaya başlıyor sonra birden bire uyumaya başlıyor resmen bayılır tarzda geçiyor uykuya sonra öğürüyor...artık ısrar etmiyorum çok uğraşıyorum emzik alsım diye ama almıyor işte....
ayrıca sürekli emmek istiyor sonra sürekli kusuyor kaydirigubbakcemile3 emiyor kusuyor sürekli üst değiştiriyoruz....
kilolar desen bendede aynı dert benim kız bugün 17 günlük bende göbek şişliği indi ama bacaklar selülitli oldu ve kalınlaştı iriydim daha bi yarma oldum...mafoldumben
slm kızlar benim canım çok sıkkın bebişim göğsümü almıyor napacağımı şaşırdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?