- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.661
bende yapıyorum hep banada hiç bişi gelmediki
kızlar bizimde dün itibariyle 6. aydan gün aldık büyüyoruz hızlaaa maşallahh bebişlerimizeeee:teytey:
starcim hosgeldin caniiim
hoşbulduk tatlımmmmm Şeniz
nerlerdesin paşamız nasıl yerimseniben
selam herkese..
geçmişe bakamıycam ama baktıgım kadari ile hastalarımıza şifa diliyorum.eylulede koca b masallah diyorum yemelik kuzucuk olmuş masallah..ilsu selsin ebush gaydin sizin bebelerede kocccaman b masallah..hepsi çoook tatlı hepsii çook şekerler yaa..
burcucum inciniz hayırlı olsun..darısı basımıza..:=)
saclar konusunda evet..bende muzdaribim..her gun tomar tomar dökülüo:=(
amatistcim gözünaydın canım egenin kakası gelmiş törenle:=)..
bende dr a gitmiştim dun,zaturre baslangıcı denmişti dogum sonrasında..tekrar tum tetkiklerimi yaptırdım ..zaturre değil ama ciğerimde leke kalmış önceden bronşit gecirmişim.bronşlarım hassasmış şu an yani grip olsan bronşite cevirir dedi dr da direk..amaan Allahım korusun hepimizi..yapçak bişi yok
sorma canim ya
pasam kakasini artik kendisi yapamiyo, 2 yada 3gun gecsin ben dayanamayip fitille yaptiriyorum, ne zeytinyagi ne muskat nede sabun felan hic bi ise yaramiyo,
yavrum nasilda ikinip sikiliyo, ikimizde cok huzursusuz, bole iste,
huriciğim bizde haftasonu forum istanbula gitmeyi düşünüyoruz .ordaki bebek mağazasına bakıcam özellikle.akvaryumada gideriz inşlh,resimlerini bekliyoruz canım
geçmiş olsun canım , kabız bebekle uğraşmak zor , bilirim mafoldumben
seninki iyiymiş yine de .. benim paşam geçenlerde 9. gün yaptı akannehir
herşeyi denememe rağmen
ondan sonraki tatayı dün yaptı , 5. gündü , erken oldu , üstelik fitil de vermek zorunda kalmadık diye bi sevindik sormaaa :sm_confused:
karencim dikkat et canim kendine,,,
amatistcim bidaha 3 ckasigi vercem bakalim,
diloss masallah canim eylulumuze artik genc kiz olmus annesiD
yapçak bişi var tatlımmmm , kendini çok çok iyi kolla ve iyi bak kendine .. bebişinin senin iyi olduğunu bilmeye ihtiyacı var , sen üzgün - hasta - kırgın olursan huzursuz olursun ve bunu hemen hissederlermiş ve onlar da huzursuz olurmuş .. bu kez ona kim bakacak senin baktığın gibi ..olabildiğince çıkma dışarı , bayramda çokkk dikkat et Karenim kendine Şeniz
ben dün gittim canım kızı okula bıkratıktan sonra eylülü kanguruya koydum doğru oraya gezmeye gezmekle bitmiyoo çoğu yerler yeni açılıyo ikea da var zaten artık o tarafa bi gittinmi sabahtan akşaam kadar anca çıkar insannn kanguruyla gittim realde güzel kullanışlı baston puset gördüm onu aldım eylülüde attım içine bi güzel gezdim
kızlar günlük kullanım için baston puset felan alacaksanız çok uygundu yani bayada kullanışlıydı giderseniz reale bi göz atın derim fiyatı 80 ytlsositososito
Çok tşkler kıslar paşam büyoyo bayramda çekiliriz bol bol koyarım bende sayfaya
filizusta oo süper yağızlar aynı gün doğmuş demekki sizin kilo boy durumunuz ne nasıl besleniyo
çıkıyorum şimdilik iyi akşamlar herkesee
ikeada zaten gez gez bitmiyo.sabah çıkmak lazım ikisinide gezmek için
güle güle kullansın eylülümüz.resmini çekip koyabilmwen mümkünmü dilaracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?