2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huriciğim bizde haftasonu forum istanbula gitmeyi düşünüyoruz .ordaki bebek mağazasına bakıcam özellikle.akvaryumada gideriz inşlh,resimlerini bekliyoruz canım

selamlarrrrrrrrrr
son sayfadaki alıntılardan gördüğüm kadarıyla
diloşum ve gaydinimmm kuzularınıza maaaaaşllahhh
karencim noooooooooooldu sana canım yaaa , iyileşemedin bi türlü :teselli:
Amatistim alışveriş için Kipa Boynere bak yada EGS Sobeeee yerimseniben
belkim kipada karşılaşabiliriz bileeeee , tabi benim tosbaaa uyanır da gidersek benneyaptımki

karencim dikkat et canim kendine,,,

amatistcim bidaha 3 ckasigi vercem bakalim,

diloss masallah canim eylulumuze artik genc kiz olmus annesi D

hoşbulduk tatlımmmmm Şeniz
nerlerdesin paşamız nasıl yerimseniben

sorma canim ya
pasam kakasini artik kendisi yapamiyo, 2 yada 3gun gecsin ben dayanamayip fitille yaptiriyorum, ne zeytinyagi ne muskat nede sabun felan hic bi ise yaramiyo,
yavrum nasilda ikinip sikiliyo, ikimizde cok huzursusuz, bole iste,

yapçak bişi var tatlımmmm , kendini çok çok iyi kolla ve iyi bak kendine .. bebişinin senin iyi olduğunu bilmeye ihtiyacı var , sen üzgün - hasta - kırgın olursan huzursuz olursun ve bunu hemen hissederlermiş ve onlar da huzursuz olurmuş .. bu kez ona kim bakacak senin baktığın gibi ..olabildiğince çıkma dışarı , bayramda çokkk dikkat et Karenim kendine Şeniz

sorma canim ya
pasam kakasini artik kendisi yapamiyo, 2 yada 3gun gecsin ben dayanamayip fitille yaptiriyorum, ne zeytinyagi ne muskat nede sabun felan hic bi ise yaramiyo,
yavrum nasilda ikinip sikiliyo, ikimizde cok huzursusuz, bole iste,

geçmiş olsun canım , kabız bebekle uğraşmak zor , bilirim mafoldumben
seninki iyiymiş yine de .. benim paşam geçenlerde 9. gün yaptı akannehir
herşeyi denememe rağmen
ondan sonraki tatayı dün yaptı , 5. gündü , erken oldu , üstelik fitil de vermek zorunda kalmadık diye bi sevindik sormaaa :sm_confused:

huriciğim bizde haftasonu forum istanbula gitmeyi düşünüyoruz .ordaki bebek mağazasına bakıcam özellikle.akvaryumada gideriz inşlh,resimlerini bekliyoruz canım

ben dün gittim canım kızı okula bıkratıktan sonra eylülü kanguruya koydum doğru oraya gezmeye gezmekle bitmiyoo çoğu yerler yeni açılıyo ikea da var zaten artık o tarafa bi gittinmi sabahtan akşaam kadar anca çıkar insannn kanguruyla gittim realde güzel kullanışlı baston puset gördüm onu aldım eylülüde attım içine bi güzel gezdim

kızlar günlük kullanım için baston puset felan alacaksanız çok uygundu yani bayada kullanışlıydı giderseniz reale bi göz atın derim fiyatı 80 ytlsositososito

ah canim, 9 gunmu akannehir
allahtan benim pasa fitile cvp veriyo, 3 gun gecsin hemen fitil veriyorum, cunki yavrum ikinirken ben terliyorum resmen, koca adam gibi bide ses cikariyo ya iihh ihhh mafoldumben

karencim dikkat et canim kendine,,,

amatistcim bidaha 3 ckasigi vercem bakalim,

diloss masallah canim eylulumuze artik genc kiz olmus annesi D

sagol tatlım..

stoşum walla gecmişten kalan bişeymiş..annemlerede gitmiorum..hep evdeyiz zati, izole b hayat..hem kızım hem kendim için tam b deli tecrübesi oluyo walla..hiç bu kadar kapalı kalmadım b yerde ben yaa..ahh eski karen ahh..yazı sabırsızlıkla bekliorum..

bazan hayatım film olur mu diorum bu evde ama sadece:=) hani bazı filmler oluyo ya, sadece tek mekanda gecer, genellikle aktor veya aktris kafayı yer filmin sonunda:=))..

ikeada zaten gez gez bitmiyo.sabah çıkmak lazım ikisinide gezmek için
güle güle kullansın eylülümüz.resmini çekip koyabilmwen mümkünmü dilaracım

Çok tşkler kıslar paşam büyoyo bayramda çekiliriz bol bol koyarım bende sayfaya
filizusta oo süper yağızlar aynı gün doğmuş demekki sizin kilo boy durumunuz ne nasıl besleniyo
çıkıyorum şimdilik iyi akşamlar herkesee

benim bızdığımın boyu 69 cm kilosuda 8.200 canım.mamayla besleniyo.ek gıdaya yeni geçtik
senin yağız nasıl cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…