- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.681
dloş kızın çok tatlı olmuş yahu maşallah bakışlara bak canlar yakacak gaydiniminde paşası yakışıklı olmuş bu ay galiba kafalar biraz daha küçülüyor sanki....
hepiciğine maşallahh....
burcucuğum dişiniz hayırlı olsun sende fazla sancılar çekmeden çıkardınzı galiba ipke butün gün eline ne geçerse ağızında ve çıldırma noktasındayım dişlerinden ...dişi yakaladığın al resimlede ikinci diş güzelimizi hemen koyalım resimini..öpeyim ağızını burnunu....
benimde çok sçım dökülüyor sapır sapır bu ghece kına yakabilirim bende...
amartis sevindim valla kaka problemi herşeyden beter gibi .
karenim dikka tet canım aman hasta olmada kötü olmasın şu kışı bi atşlatsak
işte resimlerimiz...
,
,
ipekte çok mutluyduuuu çok beğendi işte ipeğin ordan çıkarken ki hali...
kaydirigubbakcemile3
bugün sağlık ocağında spiralimi taktırdım kızlar vatana millete hayırlı olsun......:lepi:
ALLAH kimseye böyle bir korku yaşatmasın.....
Cam silmeye temizlikçi gelmişti bende yerleri siliyodum derken kütttttttttttttttttt...
Deniz yatağımdan düşmüş yere sırt üstü...
Aklım gitti,ömrümden ömür gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
ığne olduğunda ağladığı kadar ağladı ama içim rahat değil çünkü yatağım bazalı o kadar yüksekti sen yere tak diye düş...kalbim ağzımdan çıkıcak ölücem Deniz bensiz kalcak sandım...
hemen doktorunu aradım...
beyin cerrahının görmesi lazım dedi ama doktor çıkmış yerinde yok...
acili aradım hemen nolcak dedim,
4 saat uyutma dedi...
normal kusma değilde fışkırır tarzda kusarsa ve göz kayması göz dalması olursa hemen getirin dedi...
götürsekte sonuçlarına bakacak doktor yok,bende yarın sabah 9a randevu aldım....
NE YAPMALIYIMMMMMMMMM...
BAŞINDAN BÖYLE BıR DUURM GEÇEN VARSA LÜTFEN YAZSIN ÇILDIRCAM ARTIK..
LÜTFEN BıŞEY OLMASIN KUZULARIMIZA.... KEŞKE BEN DÜŞSEYDıM DE KAFAMI KIRSAYDIM
sakin cnm sakin herhangi bir hastaneye acile götür beyin filmi çekerler sponuçları sabahta gösterirsin kendi doktoruna ama bişey yoıktur merak etme topikte hemen hemen bebişlerimizin hesi düştü üzülmeALLAH kimseye böyle bir korku yaşatmasın.....
Cam silmeye temizlikçi gelmişti bende yerleri siliyodum derken kütttttttttttttttttt...
İğne olduğunda ağladığı kadar ağladı ama içim rahat değil çünkü yatağım bazalı o kadar yüksekti sen yere tak diye düş...kalbim ağzımdan çıkıcak ölücem Deniz bensiz kalcak sandım...
4 saat uyutma dedi...
normal kusma değilde fışkırır tarzda kusarsa ve göz kayması göz dalması olursa hemen getirin dedi...
götürsekte sonuçlarına bakacak doktor yok,bende yarın sabah 9a randevu aldım....
NE YAPMALIYIMMMMMMMMM...
BAŞINDAN BÖYLE BİR DUURM GEÇEN VARSA LÜTFEN YAZSIN ÇILDIRCAM ARTIK..
LÜTFEN BİŞEY OLMASIN KUZULARIMIZA.... KEŞKE BEN DÜŞSEYDİM DE KAFAMI KIRSAYDIM
burcucuğum dişiniz hayırlı olsun sende fazla sancılar çekmeden çıkardınzı galiba ipke butün gün eline ne geçerse ağızında ve çıldırma noktasındayım dişlerinden ...dişi yakaladığın al resimlede ikinci diş güzelimizi hemen koyalım resimini..öpeyim ağızını burnunu....
koyarım canım. ama ağzını açmıyor ki. sürekli dili dişinin üzerinde. yada eli ağzında. bir kaç güne kadar biraz büyür. o zaman daha rahat çekerim. bizimki de öyle. ne bulsa ağzına götürüyor. ama öyle ishal ya da ateş vs olmadı. iştahsızlık da yok. gayet iyi.
İğne olduğunda ağladığı kadar ağladı ama içim rahat değil çünkü yatağım bazalı o kadar yüksekti sen yere tak diye düş...kalbim ağzımdan çıkıcak ölücem Deniz bensiz kalcak sandım...
4 saat uyutma dedi...
NE YAPMALIYIMMMMMMMMM...
4 saat uyutma dedi...
NE YAPMALIYIMMMMMMMMM...
selsin,sibel4,huri37,burcusener,derin,blue,filizusta
hepinize çok teşekkür ederim..çok şükür birşey olmadı..ne şişlik,ne kızarıklık,nede kusma ne göz kayması...
4 saatide geçti diye uyuttum az önce...gayet neşeli...melekler korudu oğlumu....
resmen bir yanı incinebilirdi kırılabilirdi,hemen eşimin arkadaşı sağolsun aradı biizi bilgilendirdi...aklınızda bulunsun bebeklerin baş kısmı jöle kıvamındaymış yani düşselerde zararı yokmuş,doğduklarında yani normal doğumla doğerken daha çok zarar görürmüş kafatası...
çok şükür yatırdım...şuanda daha sakinim...eşim geldi rahatladım..Allahtan yarın yarım gün çalışıcakta yanımda kalcak...(
çok korktum siz siz olun sakın yatakta dönmez,diye bırakmayın,benimkisi çok hareketli maşallah 3,5 aylıkken döndü şuanda 4,5 ama emekliyor yerde o derece...
hepinize teşekkürler...
selsin,sibel4,huri37,burcusener,derin,blue,filizusta
hepinize çok teşekkür ederim..çok şükür birşey olmadı..ne şişlik,ne kızarıklık,nede kusma ne göz kayması...
4 saatide geçti diye uyuttum az önce...gayet neşeli...melekler korudu oğlumu....
resmen bir yanı incinebilirdi kırılabilirdi,hemen eşimin arkadaşı sağolsun aradı biizi bilgilendirdi...aklınızda bulunsun bebeklerin baş kısmı jöle kıvamındaymış yani düşselerde zararı yokmuş,doğduklarında yani normal doğumla doğerken daha çok zarar görürmüş kafatası...
çok şükür yatırdım...şuanda daha sakinim...eşim geldi rahatladım..Allahtan yarın yarım gün çalışıcakta yanımda kalcak...(
çok korktum siz siz olun sakın yatakta dönmez,diye bırakmayın,benimkisi çok hareketli maşallah 3,5 aylıkken döndü şuanda 4,5 ama emekliyor yerde o derece...
hepinize teşekkürler...
dilaracım maşallah eylülümüze.koca kız olmuş valla.arabanızıda güle güle kullanın
huriş kız oh ne güzel gezmişsin darısı bizim başımıza.analı kızlı pek güzel çıkmışsınız.maşallah size
gaydıncim yağızda koca adam olmuş maşallah.
karencim çok geçmiş olsun.dikkat et canım kendine
nesquik geçmiş olsun canım.panik yapma.sen panik yaparsan daha kötü olur.takip et bakalım.ters bir durum olursa hemen hastaneye götürürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?