2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huris bunlar cok guzel pozlar, masallah ipektosa kocaman olmus, nasil da bakiyoo akvaryuma haha,
sende zayiflamis gorunuyosun buarada,
ben sacima kina yaktim ama hic fayda etmedi valla benden soylemesi,

sağol canım Şeniz

gezdin bugünn ohh pozlarda süperr vallahi maşallah size ipektoş korkmuş gibi duruyoo kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım inşallah spralin tutar hayırlı olsunnzemuszemus

ALLAH kimseye böyle bir korku yaşatmasın .....

Cam silmeye temizlikçi gelmişti bende yerleri siliyodum derken kütttttttttttttttttt...

Deniz yatağımdan düşmüş yere sırt üstü...
Aklım gitti,ömrümden ömür gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
ığne olduğunda ağladığı kadar ağladı ama içim rahat değil çünkü yatağım bazalı o kadar yüksekti sen yere tak diye düş...kalbim ağzımdan çıkıcak ölücem Deniz bensiz kalcak sandım...

hemen doktorunu aradım...
beyin cerrahının görmesi lazım dedi ama doktor çıkmış yerinde yok...
acili aradım hemen nolcak dedim,

4 saat uyutma dedi...
normal kusma değilde fışkırır tarzda kusarsa ve göz kayması göz dalması olursa hemen getirin dedi...
götürsekte sonuçlarına bakacak doktor yok,bende yarın sabah 9a randevu aldım....

NE YAPMALIYIMMMMMMMMM...
BAŞINDAN BÖYLE BıR DUURM GEÇEN VARSA LÜTFEN YAZSIN ÇILDIRCAM ARTIK..

LÜTFEN BıŞEY OLMASIN KUZULARIMIZA.... KEŞKE BEN DÜŞSEYDıM DE KAFAMI KIRSAYDIM

dilaracım maşallah eylülümüze.koca kız olmuş valla.arabanızıda güle güle kullanın

huriş kız oh ne güzel gezmişsin darısı bizim başımıza.analı kızlı pek güzel çıkmışsınız.maşallah size

gaydıncim yağızda koca adam olmuş maşallah.

karencim çok geçmiş olsun.dikkat et canım kendine

nesquik geçmiş olsun canım.panik yapma.sen panik yaparsan daha kötü olur.takip et bakalım.ters bir durum olursa hemen hastaneye götürürsün

slm herkese a.s.
uzun zamandır takip edemiyorm.
hasta olan bebişlere ve annelerine çok geçmiş olsun diyorum ve geçmişe göz atmaya gidiyorum

canım çok geçmiş olsun gözlerini takip et ağrı kesici ver ve 4 saat uyutma ama korkulacak bir durumu olduğunu zannetmiyorum.benim ilk oğlum kucağımdan düşmüştü.2 gece hastanede kalmıştım ve hiç uyumamıştım bende berkeyi uyutup hemen yatıp uyuyacaktım. kucağımda yatırmak üzereyken sıçramasıyla bende sıçradım ve kucağımdan atmıştım. çok şükür bişey olmadı.sende hiç korkma o korkusundan o kadar ağlamıştır.tekrar geçmiş olsun....
onlar düşe kalka büyüyecekler hiç korkma allah'a emanet minklerimiz....

Son düzenleme:
sakin cnm sakin herhangi bir hastaneye acile götür beyin filmi çekerler sponuçları sabahta gösterirsin kendi doktoruna ama bişey yoıktur merak etme topikte hemen hemen bebişlerimizin hesi düştü üzülme

canım üzülme eminim ki bir şey olmamıştır. ama sen ve bebeğin çok korkmuşsunuz. çok geçmiş olsun.

inanmıyorum topikte bi ben varım canarım nasılsınız bakalımtopik topik olalı bööle bi gün görmedi herall huriş bilem yok bende gidem barii yaff hiç denk gelemiyorum sizlerle

neskuikcim canım geçmiş olsun bende üzüldüm çokk dikkat et bakalım kuzuyaa kıyamam canım yaaa allahın izniyle bişicik olmaz inşallah güzelim

kendin çal kendin oyna umurumdamı dünya koca topik benim uleee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

nesguik canım üzülme benim kızımda dün ana kucağından yüzüstü düştü nasıl düştü anlayamadım o kadar ağladıki bende ağladım çok üzüldüm allaha emanet allah koruyor onları

geçmiş olsun bende oğlumu düşürüştüm çok üzüldüm düşünce bende ağladım onunla ama çok şükür bişey olmadı inşallah seninde bebeğine bişey olmaz cnm uyutma sürekli kontrol et allaha emanet artık

nesquikciğim geçmiş olsun canım bizde düğünde düşürmüştük sabaha kadar uymamıştık annemle o akşam çok şükür bişi olmadı
allah korur derler küçük çocukları inşlh bişeyi yoktur canım

selsin,sibel4,huri37,burcusener,derin,blue,filizusta

hepinize çok teşekkür ederim..çok şükür birşey olmadı..ne şişlik,ne kızarıklık,nede kusma ne göz kayması...

4 saatide geçti diye uyuttum az önce...gayet neşeli...melekler korudu oğlumu....

resmen bir yanı incinebilirdi kırılabilirdi,hemen eşimin arkadaşı sağolsun aradı biizi bilgilendirdi...aklınızda bulunsun bebeklerin baş kısmı jöle kıvamındaymış yani düşselerde zararı yokmuş,doğduklarında yani normal doğumla doğerken daha çok zarar görürmüş kafatası...

çok şükür yatırdım...şuanda daha sakinim...eşim geldi rahatladım..Allahtan yarın yarım gün çalışıcakta yanımda kalcak...(

çok korktum siz siz olun sakın yatakta dönmez,diye bırakmayın,benimkisi çok hareketli maşallah 3,5 aylıkken döndü şuanda 4,5 ama emekliyor yerde o derece...

hepinize teşekkürler...

iyi olduğuna çok sevindim canım allaha emanet olun..sende yat dinlen sıkıntılı bir gün geçirdin.iyi geceler...

nesguik geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış canım dikkat et senin oğlan fazla hareketli artık yükseklere yatırmaaa

teşekkür ederiz teyzesiiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…