- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.641
canım benimki yarın tam 4 aylık olacak ne kadar içiriyorsunuz.
Canım günde 1 tatlı kaşığı kadar olmayacak şekilde gıdasına muskat rendele işe yarıyormuşş
zeytinyağı içiriyorum ben karnına ve popoyada sürüyorum içine değil ama benim uyarıncada yapmıyor çünkü kilo yapmak istedi herhalde?
Doktorum 10güne kadar normal dedi o yüzden fitil vermiyorum ama anne sütü ile beslenenler için geçerli dedi..
paşamıza maşallahh çok sevimli ve de ciddi
ben bir çay kaşığı sabah uyanınca emmeden önce verdim.benimde yarın 4 aylık olacak 29 temmuz doğumlu aynı gün doğdular galiba..
Canım günde 1 tatlı kaşığı kadar olmayacak şekilde gıdasına muskat rendele işe yarıyormuşş
bir tatlı kaşığı kadar. mama yiyorsa içinede koyabilirsin ben sabah bir çay kaşığı akşam bir çay kaşığı sıkışırsam bir kere daha veriyorum muskatta bezelye tanesini geçmeyecek. çünkü fazlası zarar onuncanım benimki yarın tam 4 aylık olacak ne kadar içiriyorsunuz.
Amatistcim saol paşam bugün itibari ile 4,5 aylık zaman geçiyooo
zeytin yağını bu hafta deneyim inş işe yarar.benim doktorumda fitil verdi fakat ben kullanmıyorum.bağırsaklarını tembelleştirmesinden korkuyorum.tabi o zamanlar anne sütü alıyordu....zeytinyağı içiriyorum ben karnına ve popoyada sürüyorum içine değil ama benim uyarıncada yapmıyor çünkü kilo yapmak istedi herhalde?
Doktorum 10güne kadar normal dedi o yüzden fitil vermiyorum ama anne sütü ile beslenenler için geçerli dedi..
paşamıza maşallahh çok sevimli ve de ciddi
canım muskatı ilk defa duydum ama gerçekten çok faydalı bişeymiş.onuda haftaya deneyeceğim....Canım günde 1 tatlı kaşığı kadar olmayacak şekilde gıdasına muskat rendele işe yarıyormuşş
aaayy benim yağızımda 11 temmuz doğumluuu:kedi:sengözlerimebaksanabCanım benimki 4,5 aylık 11 Temmuz doğumlu opuyorumnanaktan
selam herkese..
geçmişe bakamıycam ama baktıgım kadari ile hastalarımıza şifa diliyorum.eylulede koca b masallah diyorum yemelik kuzucuk olmuş masallah..ilsu selsin ebush gaydin sizin bebelerede kocccaman b masallah..hepsi çoook tatlı hepsii çook şekerler yaa..
burcucum inciniz hayırlı olsun..darısı basımıza..:=)
saclar konusunda evet..bende muzdaribim..her gun tomar tomar dökülüo:=(
amatistcim gözünaydın canım egenin kakası gelmiş törenle:=)..
bende dr a gitmiştim dun,zaturre baslangıcı denmişti dogum sonrasında..tekrar tum tetkiklerimi yaptırdım ..zaturre değil ama ciğerimde leke kalmış önceden bronşit gecirmişim.bronşlarım hassasmış şu an yani grip olsan bronşite cevirir dedi dr da direk..amaan Allahım korusun hepimizi..yapçak bişi yok
canim istersen emzirirken pozisyon degistir belki ise yarar, mesela yatarak emzirmeyi dene, yada ayakta gezerekten, benim oglum geceleri haric otururken emmeyi hic sevmiyor bende ayakta gezerek emziriyorum o sekilde ck guzel emiyor,
iki uc kasik dedigin corba kasigimi yoksa cay kasigimi? ben 1 cay kasigi veriyorum az mi acaba?
sizinde gozunuz aydin canim, anne sutu alanlar zaten kabiz olmazki?
oy oy oy pasaya bakin, masallah ya yerim ben onu
ben 1 cay kasigi iciriyorum ama demekki az geliyo cunki daha yapmadi, bugunde yapmazsa yine fitille yaptircam cocugum ikinip duruyo ya,
filizcim bende hamileyken nerdeyse bütün markalara üye oldum milupadan 2. gelişi bu bebelac tanda geldi 1 kere bilemem vallahi normal üye oluyosun bide ben arada milupanın sitesine giriyorum bilgilerimi güncelliyorum orda eylülün ne arada kaç kilo aldığını felan boyunu posunu herşeyini kayıt ediyorum güncelliyorum yani belki ondanmı acabaa...
kızlar bizimde dün itibariyle 6. aydan gün aldık büyüyoruz hızlaaa maşallahh bebişlerimizeeee:teytey:
kızlar hepiniz döküldünüz ama ben kaçar oğluma bir şeyler bakmaya gideceğim . bu saatte bulursam tabii. yarın görüşemezsek herkese gönlünce geçireceği iyi bayramlar dilerim.
bende arada bakıyorum ama kilosunu boyunu falan yazmıyodum
ama duuurrr ben onlaragüzel bi fırça çekeriimmmmklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?