2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

oğlum dün akşam itibariylen 5 cm kalınlığında beline kadar sıçarak rahatlamış bulunmaktadır. yavrum ne kadar sıkıntılıymış ki kakasını yapar yapmaz bayılır gibi uyudu.gece doğru dürüst kalkmadı bile. darısı sizinkilerin başına

diloş gelinim yine harika maşallah bebeğime

oyy kıyamam ben ona
nasıl rahatlamıştır yavrum
biz bile dayanamıyoruz canım o kuzu nasıl dayansın inş biran önce düzelirde sıkıntı çekmez

bende mama sandalyesi aldım arkadaşlar kraftın. çok mutlu oldu oğlum seviyor orada oturmayı.siz nerden ne kadara aldınız ben kaçırdım sanırım

oh hadi canim gozunuz aydin, yavrum nasil da rahatlamistir,
kendisimi yapti yoksa sizmi uyardiniz?
darisi bizim basimiza,
mama sandalyeniz hayirli olsun canim, pasamiz gule gule kullansin

Kıslar selam
burcusener inciniz hayırlı olsun tatlım
dilara80 fıstığın süper kıvama gelmiş tam yemelik canım maşallah kızçeye
hafsacım sütünü sağıp biberonla yanına al o şekilde bebeğe verebilirsin istersen sütü termosa koy o zaman soğumaz da hemen biborana alıp verirsin canım
Saç dökülmesi bende de var eşim illallah etti yağızın bile her tarafından benim saçlarım çıkıyor bebek anneyi tanımaya başlayınca ikisininde saçı dökülür derler ne kadar doğru bilmiyorum ama hem benim hem yağızın saçı dökülüyo gerçekten...
Kıslar ilk yoğurt yaparken marketlerde satılan probiyotik yoğurt ile mayalarsanız bağırsaklar için çok iyi olurmuş bende yaparken o şekilde yapıcam biz henüz ek gıdalara geçmedik...

Canim bi sikintisimi var acaba?
sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum karnı doyduktan sonra mışıl mışıl uyuyor. ama yemek istemiyor.vermeyince de emmiyor ve açlıktan ağlıyor doktor devam mamalarını öneriyor.ama mamalarada kusacak gibi yapıyor.ne yapacağım bilmiyorum....çorba denedim olmadı.pirinçunu olmadı.4 aylık için ne varsa deniyorum...herşeyi reddediyor..yarın tam 4 aylık olacak...

kızlar benim oğlum emmekte istemiyor verdiğim mamalarıda ağlayarak yiyor. ne yapacağımı bilmiyorum.

kakası nasıl? çıkmıyorsa onun içinde yapıyorlar benim oğlum öle yapıyor

bende hem mama sandalyesi hem otomatik sallanan beşik olarak kraftın 300tl ye maltepeden aldım..

hıım.paşa rahat etsin keyfini sürsün. ben sadece mama sandalyesini aldım 179.-tlye.

oh hadi canim gozunuz aydin, yavrum nasil da rahatlamistir,
kendisimi yapti yoksa sizmi uyardiniz?
darisi bizim basimiza,
mama sandalyeniz hayirli olsun canim, pasamiz gule gule kullansin

valla ebushum her şeyi yapmışlar gündüz. iki-üç kaşık zeytinyaı vermişler.kıcına zeytinyağlı kağıt sokmuşlar.altını açmış bakıcı altı açık bacaklarınla oynamış karnını ovmuş o zaman ağlaya ağlaya terleye terleye bir tatlı kaşığı kadar çıkarabilmiş. akşam ben eve gittiğimde mama sandalyesini kurduk onu oturtum iine bayağı bi oynadık ceeler falan sonra mızırdandı kucapıma bir aldım altı buz gibi olmuş ana kaka yaptı galiba diye bir açtım sonuç sevinç oldu. gündüz uğraşması akşam 8 sularında kendini göstermiş. zeytinyaı vermeye devam bugünde yapmış kakasını biraz önce konuştum kaydirigubbakcemile5

kakasını hafta da bir yapıyor ama tam yapıyor.
sallanan beşiği o zaman ben çok çok iyi bir fiyata almışım. ama benim paşam onda da yatmak istemiyor. onu sürekli kucağıma alacam gezdiricem onu istiyor.beşikten öncede sürekli ayaklarımda sallardım sabah eşim işe giderdi ben sallardım gece gelir hala bıraktığı yerde bulurdu beni. bende tabi bitmiş okeye dönmüş bir halde olurdum...şu mama sorunumuda çözersem inş yardımlarınızla süper olur...

Son düzenleme:
benim oğlumda sabah 8 itibariyle içini boşaltmış bulunuyor...Zeytinyağına devam:))Bu arada kabız değildi sizinkilerde öyle mi?Benim oğluşta gündüz uyudu maşallah rahatladı galiba içi boşaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…