- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.621
oğlum dün akşam itibariylen 5 cm kalınlığında beline kadar sıçarak rahatlamış bulunmaktadır. yavrum ne kadar sıkıntılıymış ki kakasını yapar yapmaz bayılır gibi uyudu.gece doğru dürüst kalkmadı bile. darısı sizinkilerin başına
diloş gelinim yine harika maşallah bebeğime
evet canim aynisini bende okumustum, bendede cikmisti cok korkmustum, birak opmeyi ellemeye bile korkuyodum, neyseki cabuk atlatmistim,
sende gecesiye kadar opmemeye gayret et canim...
bende hem mama sandalyesi hem otomatik sallanan beşik olarak kraftın 300tl ye maltepeden aldım..bende mama sandalyesi aldım arkadaşlar kraftın. çok mutlu oldu oğlum seviyor orada oturmayı.siz nerden ne kadara aldınız ben kaçırdım sanırım
oğlum dün akşam itibariylen 5 cm kalınlığında beline kadar sıçarak rahatlamış bulunmaktadır. yavrum ne kadar sıkıntılıymış ki kakasını yapar yapmaz bayılır gibi uyudu.gece doğru dürüst kalkmadı bile. darısı sizinkilerin başına
diloş gelinim yine harika maşallah bebeğime
kızlar benim oğlum emmekte istemiyor verdiğim mamalarıda ağlayarak yiyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum karnı doyduktan sonra mışıl mışıl uyuyor. ama yemek istemiyor.vermeyince de emmiyor ve açlıktan ağlıyor doktor devam mamalarını öneriyor.ama mamalarada kusacak gibi yapıyor.ne yapacağım bilmiyorum....çorba denedim olmadı.pirinçunu olmadı.4 aylık için ne varsa deniyorum...herşeyi reddediyor..yarın tam 4 aylık olacak...Canim bi sikintisimi var acaba?
kızlar benim oğlum emmekte istemiyor verdiğim mamalarıda ağlayarak yiyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
bende hem mama sandalyesi hem otomatik sallanan beşik olarak kraftın 300tl ye maltepeden aldım..
oh hadi canim gozunuz aydin, yavrum nasil da rahatlamistir,
kendisimi yapti yoksa sizmi uyardiniz?
darisi bizim basimiza,
mama sandalyeniz hayirli olsun canim, pasamiz gule gule kullansin
kakası nasıl? çıkmıyorsa onun içinde yapıyorlar benim oğlum öle yapıyor
hıım.paşa rahat etsin keyfini sürsün. ben sadece mama sandalyesini aldım 179.-tlye.
valla ebushum her şeyi yapmışlar gündüz. iki-üç kaşık zeytinyaı vermişler.kıcına zeytinyağlı kağıt sokmuşlar.altını açmış bakıcı altı açık bacaklarınla oynamış karnını ovmuş o zaman ağlaya ağlaya terleye terleye bir tatlı kaşığı kadar çıkarabilmiş. akşam ben eve gittiğimde mama sandalyesini kurduk onu oturtum iine bayağı bi oynadık ceeler falan sonra mızırdandı kucapıma bir aldım altı buz gibi olmuş ana kaka yaptı galiba diye bir açtım sonuç sevinç oldu. gündüz uğraşması akşam 8 sularında kendini göstermiş. zeytinyaı vermeye devam bugünde yapmış kakasını biraz önce konuştum kaydirigubbakcemile5
amatistcim ben görümcemin mama sandalyesini alıcam markası chicco iki kademiliymiş canımcım
zeytin yağını ne yapıyorsunuz..benim oğlumda sabah 8 itibariyle içini boşaltmış bulunuyor...Zeytinyağına devam:))Bu arada kabız değildi sizinkilerde öyle mi?Benim oğluşta gündüz uyudu maşallah rahatladı galiba içi boşaldı:)
canım benimki yarın tam 4 aylık olacak ne kadar içiriyorsunuz.içiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?