2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Hafsacım dün anlattıığn süt olayından çok etkilendim ve bilinçsizce yaklasımlarada cok sinirlendim .Berraya mamaya baslamışsın ek olarak .En azından 5 ay devamlı anne sütü içti üzülme o ac kalsa ağlasa daha kötü sonuçta .ek olarak vericeksin mamayıda devamlı vermiyeceksin için rahat olsun .

diloşum arabanızı güle güle kullanın kullnışlı oluyor o yatan cinsten olanlar gerçekten de .
bende bgn inş arabamın bir parcası eksik onu alıp kullanmaya baslayacağım kolda tasınmıyor artık bebeler.

günaydın kızlar....
SELSİN DİLARA İLSU teşekkür ederim kızlar ilginize...
sizlerde oolmasanız...

çok şükür meleğin ateşi 38 gibi olmaya başaladı saat beşten sonra..

iki gündür hiç bişi yememişti az öncede yemeğini yedi bi güzel...

ama en son novalgin vermeme rağmen ateşi hala 38 in altına hiç inmedi...

gece boyu nöbeteydik eşimle...

4 e kadar ben baktım sonra eşim kalktı o baktı sabaha kadar..

bilmiyorum ama bu sefer çok kötü oldum...

ben ki normalde çocuklar hastalandığında hep güçlü olurdum

çünkü eşim hiç dayanamıyo...

ama dün akşam çok çaresiz hissettim kendimi...

yavrumun başında ölece ağladım sadece...

rabbim dualarımı kabul etti hamdolsun...

inşallah kuzular bide hava değişiminden etkilenmez....

berrayada gece yatmadan mama verdm....
biraz zor oldu...
smilac mama aldım ....
kullanananız var mı arkadaşlar bu mamayı...
bebekler genelde sevmiyomu yoksa bu mamayı...
yada daha çok sevdikleri bi mama varmı......
ama şükür zor olsada 50 ml kadar verdim gece de iyi uyudu...
fakat pişik oldu..
doğduğundan beri hiç pişik olmamıştı çok şaşırdım....
acaaba mamadan mı oldu ki...

hafsacım cok gecmiş olsun sımdı nasıl iymi bira daha???
nesquik cnm sukur bak ii gecmiş olsun sanada(((

ssolaın canım şimdi daha iyi şükür...
yemeğinide yedirdim çizgifilm izlemek istedi ben de bugünlük izin verdim artık...
bende valizlerin son parçalarını koyuyorum ...
berrada uyurken bitiririm inşasllah...
arada da size bakıyorum....

hafsacim canim cok gecmis olsun, cok uzuldum inan,
sukurki hafifmis, allahim biran once sifalarini verir ins,
moralini yuksek tut canim, dualarimiz sizinle ins...

Hafsacım çok geçmiş olsun canından bi parça kolay mı ya zor bi gece geçirmişsiniz şimdi iyidir melek umarım. :1hug:

Ben SMA Gold kullanıyorum oğluşa, arkadaşım reprezant yani ilaç pazarlamacılığı yapıyor o arkadaşından almış bu smilac lardan onuda sevdi benim oğlum.Bi Smilac bi SMA veriyorum şimdi bitti 1 kerelik kaldı yine isteyecem. :)

Ben bugün çalışıyorum ne kötü bi durum yaaa çok sıkıcııııı. Dua ediyoruz erken kaçalım diye.Dün akşam üstüme hiçbişey beğenemedim bugüne kaldı.Erken çıkabilirsem halledicez bakalım.
Bayramda çoğunuz şehirdışına gidiyosunuz sanırım, şimdiden hayırlı yolculuk güle güle gidin gelin sakın grip olmayınn :1hug: Hepinize hayırlı bayramlar, öpüyorum sizi ve kuzucuklarınızı...

çok geçmiş olsun hafsa...

ateş düşürmek aslında zor değil deniz için ben hep önce yarı çıplak bezi dahil soyuyorum ve serin yerde oynatıyorum....

tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et zaten bütün gripler domuz gribi ağarları var hafifleri var sen dikkat et allahtan hafif atlatıyorlarmış canım ..
çok çok geçmiş olsun en kısa sürede toplarlar inşallah bayramın tadını çıkarırlar meleklerimiz..

oh bak paşaya boşuna üzmüşsün kedinizi biz her zaman en kötüsüne ahzırlıklı olmalıyız ki sakin soğu kkanlı olmalıyız...
ama her zaman elinden tedibri bırakma düşmeler 1 den fazla olursa gözlerde kayma oluyor allah korusun ...artık dikkat etmemiz lazım küçük canavarlar geliyooorrr

ayyy pekmezle ilgili soru sordum hiç kimse pekmez konusunda bişey biliyo sanırım o zaman bende kullanmayayım bari

gecmiş olsun dileklerinize ilsu ve selsincim tesekkurler..inş dikkat etmeye çalışıyorum.

hafsacım sen yazmıssın ben yine o gunlere döndüm ve irkildim.canım yaaa..:=(Allahım acil şifalar versin canım kuzuna..sen zaten tecrubeli bir annesin ne yapacagını biliyosun tatlım ama ılık duş olayını artırın eger devam ederse atesi canım..Allahım sanada kolaylık ve sabır versin..inş güzel haberlerini duyarız..öpüorum canım..zemuszemus

ayyy pekmezle ilgili soru sordum hiç kimse pekmez konusunda bişey biliyo sanırım o zaman bende kullanmayayım bari

canım pekmezi ben yogurtla tatlandırmak için karıstırarak 2 tatlı kaşıgına yakın veriyorum .

BU ARADA HERKESıN BAYRAMI MUBAREK OLSUN, RABBıM DUALARINIZI KABUL ETSıN,SOFRALARINIZI YUVANIZI ŞENLENDıRSıN VE SAGLIK VERSıN..AMıN..

teşekkür ederim kızlar ilginize....

saolasın tatlım..
allah kimseye yaşatmasın evlat acısı..
insanın içi yanıyo resmen..

benim kızın ateşi öle ılık sularla soymakla falan hiç etkilenmiyo...
hatta geçen yaz gene bi ateşlenmişti
gecenin 2 si olduğu içinde hacetttepenin aciline gitmiştik...
bizi oda iki gün tuttular ve kızın ateşini dr lar bile düşüremedi..
ne duşlar aldırdılar ne iğneler yaptılar..
benim kızın ateşi çok inatçı....
yavrum 1.5 yaşındaydı ve 3 günde 2 kg vermişti...

ve bize lösemi teşhisi koyulmuştu...
ateşi hiç düşmeyince bide lökosit sayımı 20.000 lerin üzerinde çıkmıştı...
direk acilde suratıma karşı eşimde yokru yanımda diğer işleleri yapıyodu
kadın bi dr kızınız büyük ihtimalle lösemi dedi..

o an dünym başıma yıkılmıştı resmen...
ama neyse çok şükür olmadığı ve havuzdaan ağır bi mikrop kapmış olabileceği söylendi...
ama biz 15 gün boyunca lösemli çocklarla aynı koğuşta kaldık
ve tarif edilemez bi duyguydu...

neyse benim bu gn yine çenem düştü...
kızımda iyi şimdi çok şükür
ateşini kontrol altına aldık...
inşallah bi daha çıkmaz...

hazırlıklarım da bitti..

memleketten girmeye çalışacam
ama hepinizin şimdideen kurban bayramınız mübarek olsun...
allahım sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara kavuştursun inşallah...

filizcim ben kullanıyorum cicibebe bisküvisini verriken içine karıştırıyorum öyle yiyo 2 çay kaşığı kadar veriyorum yerimseniben

sağolun kızlar o zman bende 2 çay kaşığı verebilirim bizim oğlanın kan değeri düşük çıktı ondan vermek istiyorum ilaç kullanmaya başladık
bu arada tüm bebişler büyümüş maşallah
HERKESİN :teytey:KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

Herkese iyi bayramlar.
Hasta olan kuzucuklara geçmişolsun inşallah.
Nihayet yeni laptop aldık. Diğerinin ekranı artık dik durmadığı için yerde yastık desteği ile idare ediyordum. Ama bende sırt omuz gitti tabi. En zonuda pes ettim.
Bende de herzamanki gibi misafirler vardı. Foruma bakamadım.

ıpeği bugün kontrole götürdüm. 8800 gr 67,5 cm olmuş. Dr herşeyiini iyi buldu. Anne sütüne devam. Bu ay da ek gıda yok. Yani 1 ay daha yırttım.
Benim buzdolabında sütlerim var. ıpek biberon isttemediği için içiremiyorum. Onlar ziyan olsun da istemiyorum. Dr.'a soracaktım unuttum. Belki siz bilirsiniz. Bu sütlerle ne yapabilirim?

toipkcik bomboşş...

bizde bugün eşimleöğleden akşama kadar dışardaydık gezdik alışveriş merkezlerinde...birkaç birşey aldık yemek yedik eve geldik...

denizi yıkadık şimdi babasıyla içerde oynuyor sesleri geliyor :)

nerdesiniz yahu

bızde babamızı beklıyoruz bır kac işim kaldı cocukları banyo yapıcam banyo yyıkancak bır kac utu ve fınısh.....cok yoruldum ama topuklarım acıyor ((( he bıde bulasıklar cıkar yıkanır ..... oyyy ne zormus anne olmak .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…