2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım incileri çıkan bebişin inci tanesi anne sensin değil mi?
maşallah ohhh rahatladınız...
darıısı bize..aslınada biizmki diş etlerig eçen ay patladı ama hala noktacık bir türlü çıkamıyo...kemirmediği şey yok..salyaları sel gibi :)

oyyy massallh yerım onu cıkması yakındr o zmn bızımkınınkı baya cıktı gorunuyor bakan goruyor severken hasta falan olmadık ınş.butun bebeklerımız boyle cıkarırlarrr benumkı benım cenemı kemırdı ıkıncı gun hala mosmor :))))))))))

kimsecikler yok.. Oglusumun surati hatirlarsaniz egzamadan bayagi kotu olmustu sukur ki gecirebildik tabi arada gene yineler gibi oluyor ama bakalim insallah o kadar kotu bir hal almaz bir daha.. Bu arada herkesin bayrami kutlu olsun umarim butun uzuntulerimiz sikintilarimiz dualarimizla kabul olur.. Keske bende tr. de olup bayrami kutlasaydim annemler le buralarda bayram dedigin 4 saat off off... Bizim yerimize de gezin tekrardan iyi bayramlar gorusmek uzere

hafsa canım benim çok çokkkk geçmiş olsun çok üzüldüm neler yaşamışsın yaaa:1no2:
dualarım seninle canım Rabbim inşallah şifalar verir hayırlı yolculuklar Allah a emanet olun tatlım benimŞeniz

tüm hasta olanlara acil şifalar diliyorum:a015:

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum çok özledim sizi arada girip 1-2 sayfa okuyorum ama bölük pörçük herşey kafamda umarım iyisiniz hasta falan yoktur.
bu arada hepiniziin bayrmını kutluyor kuzucuklarınızıda öpüyorum.
izmir buluşması içinde hadin kızlar diyorum görüşelim artık.amatistcim bak star bizi bekliyo ben müsaitim siz günü söyleyin

herkese iyi bayramlar. arkadaşlar az önce öğretmen kadrolarının açıklandığını öğrendim ve girip baktım. bizden nihayet alım yapıyorlar. ben çok ümitliyim. çok güzel bir bayram hediyesi olacak. bebeğimle az çile çekmedik sınav zamanı. nur beni çok iyi anlar. hamile halimizle dershanelere gittik hem iş hem ders hem hamilelik. derken iyi bir puan aldım. ama ağustos atamasında bizden alım olmadı. sadece 2 kadro bile bana yeterliydi ve şimdi az da olsa alım yapıyorlar. %90 atamam yapılacak. çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. allahım yüzüme gül doğumuma üç gün kala sınava girdim. oğlumun şansına ne olur atanayım da artık özel sektörde değilde sevdiğim bir meslekte çalışayım. hem de bebeğime zaman ayırabileyim.

kizlar merhaba..
2 gun hic evde diildim, bayagi olay olmus.
oncelikle hafsacim ve karencim coook gecmis olsun.inanin hep dualarimdasiniz, buradaki herkesle uzulup sevinir olsum.ya bu doktorlar var ya, insani oldurur(((
huricim, dilaracim, gaydin, nesquik fotograflariniz coook tatli, Allah bir omur boyle tatli gunler nasip etsin hepimize.
burcu cok sevindim , insallah diledigin gibi atanisin.

HEPıMıZıN BAYRAMI KUTLU OLSUN, KEDERSıZ SENELERıMıZ GECSıN.
NıCE BAYRAMLARA.

inşallah canım inşallah atanırsın anneciğine yakın olursun oğluşunla bol vakit geçirirsin inşallahh...
iyi bayramlar sanada...

inşallah canım inşallah atanırsın anneciğine yakın olursun oğluşunla bol vakit geçirirsin inşallahh...
iyi bayramlar sanada...

teşekkür ederim canım. umarım kuşadasında kadro açarlar da oraya giderim. ben nereye gidersem gideyim annem gelecek ama kusadası olursa abimlere de yakın olacağım. benim oğlandan bir gün sonra doğdu onların bebek de. yani yeğenime de yakın olacağım. en azından ayda bir iki defa görebilirim.

demresucum bana her yer uyar benim arabam var nasıl olsa sizi yeri ve saatti söyley,n ben g eleyim balçava olursa kocişimide işe atarım yok karşıyaka derseniz zaten oradayım ben hazırım velhasıl haftaya cumartesi günü ben söyeldim hadi ssatte 14.30 olsun yer sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…