- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.741
bızde babamızı beklıyoruz bır kac işim kaldı cocukları banyo yapıcam banyo yyıkancak bır kac utu ve fınısh.....cok yoruldum ama topuklarım acıyor((( he bıde bulasıklar cıkar yıkanır ..... oyyy ne zormus anne olmak .....
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN YAVRULARINIZLA NıCE BAYRAMLARAAA
herkese iyi bayramlar. arkadaşlar az önce öğretmen kadrolarının açıklandığını öğrendim ve girip baktım. bizden nihayet alım yapıyorlar. ben çok ümitliyim. çok güzel bir bayram hediyesi olacak. bebeğimle az çile çekmedik sınav zamanı. nur beni çok iyi anlar. hamile halimizle dershanelere gittik hem iş hem ders hem hamilelik. derken iyi bir puan aldım. ama ağustos atamasında bizden alım olmadı. sadece 2 kadro bile bana yeterliydi ve şimdi az da olsa alım yapıyorlar. %90 atamam yapılacak. çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. allahım yüzüme gül doğumuma üç gün kala sınava girdim. oğlumun şansına ne olur atanayım da artık özel sektörde değilde sevdiğim bir meslekte çalışayım. hem de bebeğime zaman ayırabileyim.
inşallah canım inşallah atanırsın anneciğine yakın olursun oğluşunla bol vakit geçirirsin inşallahh...
iyi bayramlar sanada...
maşallah çağına.umarım her zaman en iyi şekilde geçirirsiniz bayramlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?