2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

allahım saat 4 den beridir ipekle uğraşıyoruz sürekli ağladı sürekli hiç susturamadım sesi kısıldı ağlamaktan....
sonunda dayanamadım fitil attım şimdi sızdı...
herşeyi dişe bağlıyorum umarım öyledir ..çünkü ellerimi kemiriyor sürekli......

artık yatayım zor bir gece geçirdim....

teşekkür ederiz tatlımmŞeniz
ilk bayram fotoları çağından gelsin

maşallah yakışıklıyaa çok tatlı olmuşş allah nazardan korusunn selsin sende çok güzelsin tatlım ana oğul maşallahh 41 keree:1hug:

geçmiş olsun canım yaa aynısnı eylül yaptı mızır mızır uyumak bilmedi saat başı kalktı saat 4 bi baktım hafif ateşi var gibi geldi bi ölçtüm 37,5 geçmeye başlamış hemen mama yaptım karnını doyurdum peşine carpol verdim biraz rahatladı uyudu:teselli:

herkesin bayramını kutlarım kızlar 2 gündür giremiyorum kayınvaldede misafir ağalıyorum kaynanam hasta oldu ee küçük gelin olarak bana düştü bakmakkk neyse ama bugün kaçıyorum gezicemm gelecek olanlar geliler baksınn-tatlicadiarzu-

canım ya geçmiş olsun. bence de diştendir. kimi bebekler çok rahat atlatıyor bu dönemi kimisinin de eziyetli oluyor. yarvum umarım daha fazla huzursuzlanmadan atlatır.

çok sağol dilaracım.amin canım bütün bebekleri allah nazarlardan korusun

huricim canım geçmiş olsun.dişlerdendir bundan sonra hepimiz böyle şeyler yaşıcaz dişler çıkana kaadr

saçlarım o kadar çok dökülüyorki sinir oldum benim hiç dökülmezdi saçlarım.arife günü gittim kestirdim saçlarımı belki dökülmesi kesilir diye.ama maalesef hala dökülüyor

iyi bayramlar kızlarr sağlıkla mutlulukla geçiririz inşallah
rotaviüs 2 yi olduk hiç etkilenmeyen çocuk bu aşıdan baya etkilendi ateşimiz falan oldu
hasta olan kuzulara çok geçmiş olsun bayram gezmesi yapmıyoruz biz idil için
selsincim aynı dert bende de var tutam tutam dökülüyor kestirdim ama hala aynı

selamm.. iyi bayramlar herkese.. antalyadayım 1 haftadır.. sizleri çok özledim bakamıyorum sizlere. biz oğlumla çok iyiyiz en kısa zamanda resimlerimizi koyarım .. şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın umarım herşey yolundadır geçmişi okuyamadım ama aklım hepsizde...

herkesii bebişleriyle birlikte koklayarak öptümmmm....

herkese merhaba uzun süredir giremiyordum kızım çok mızmız iş ev koşturuyruz.hasta bebişlere acil şifalar allah yavrularımızı korusun.iyi bayramlar diliyorum.eyetkiner canım haşgeldin akdeniz bölgesine ben alanyadayım ama olsun yakın sayılırız.topikte 3 antalyalı olduk.

ii akşamlar çookk uzun zamandır yokumm netim yoktu çünkü yeni bağlandı belkide beni hatırlamazsınızz.... nasılsınızz...

tosunum sırma saçlım bal dudaklım maşallah sana çok şeker selsinim sende öylesin tosunun çıtçıt pantalonu çok kullanışlı ve çok güzel....maşallah iyi bayramlar

sanada teşekkür ederiz

çok teşekkür ederiz huri teyzesi.pantolonumuz hediye geldi.gerçekten kullanışlıymış.pıt diye açıyorsun altını değiştiriyorsun

2 gündür çok huysuz sürekli ağlıyor... dışarı çıkarınca susuyor rvr girince basıyor yaygarayıı çok yordu beni... nesi war anlamadım sadece uyurken sessiz...

kızlar annemi ciğerparemi kaybettim...19 kasım perşembe günü annem birden aramızdan ayrıldı...dünyam yıkıldı...çok kötüyümsenağlamasenağlama

kızlar annemi ciğerparemi kaybettim...19 kasım perşembe günü annem birden aramızdan ayrıldı...dünyam yıkıldı...çok kötüyümsenağlamasenağlama

benneyaptımkibenneyaptımki canımm başın sağolsun çok üzüldüm ya tüylerim diken diken oldu.Allah sizlere sabır versin mekanı cennet olsun off çok kötü oldum sabah sabah mafoldumben

ayyyyy canıım başın sağolsun inan çok üzüldüm allah rahmet eylesin
bu bayram buruksun çok kötü oldum şimdi yaaaaa
ben 3buçuk senedir babasız bi bayram geçiriyorum seni çok ii anlıyorum canım
ooofff çok kötü oldum şimdi yaaa
tekrar başın sağolsun canım yaaasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…