- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.761
kizlar merhaba..
2 gun hic evde diildim, bayagi olay olmus.
oncelikle hafsacim ve karencim coook gecmis olsun.inanin hep dualarimdasiniz, buradaki herkesle uzulup sevinir olsum.ya bu doktorlar var ya, insani oldurur(((
huricim, dilaracim, gaydin, nesquik fotograflariniz coook tatli, Allah bir omur boyle tatli gunler nasip etsin hepimize.
burcu cok sevindim , insallah diledigin gibi atanisin.
HEPİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN, KEDERSİZ SENELERİMİZ GECSİN.
NİCE BAYRAMLARA.
allahım saat 4 den beridir ipekle uğraşıyoruz sürekli ağladı sürekli hiç susturamadım sesi kısıldı ağlamaktan....
sonunda dayanamadım fitil attım şimdi sızdı...
herşeyi dişe bağlıyorum umarım öyledir ..çünkü ellerimi kemiriyor sürekli......
artık yatayım zor bir gece geçirdim....
allahım saat 4 den beridir ipekle uğraşıyoruz sürekli ağladı sürekli hiç susturamadım sesi kısıldı ağlamaktan....
sonunda dayanamadım fitil attım şimdi sızdı...
herşeyi dişe bağlıyorum umarım öyledir ..çünkü ellerimi kemiriyor sürekli......
artık yatayım zor bir gece geçirdim....
teşekkür ederiz tatlımmŞeniz
maşallah yakışıklıyaa çok tatlı olmuşş allah nazardan korusunn selsin sende çok güzelsin tatlım ana oğul maşallahh 41 keree:1hug:
geçmiş olsun canım yaa aynısnı eylül yaptı mızır mızır uyumak bilmedi saat başı kalktı saat 4 bi baktım hafif ateşi var gibi geldi bi ölçtüm 37,5 geçmeye başlamış hemen mama yaptım karnını doyurdum peşine carpol verdim biraz rahatladı uyudu:teselli:
herkesin bayramını kutlarım kızlar 2 gündür giremiyorum kayınvaldede misafir ağalıyorum kaynanam hasta oldu ee küçük gelin olarak bana düştü bakmakkk neyse ama bugün kaçıyorum gezicemm gelecek olanlar geliler baksınn-tatlicadiarzu-
tosunum sırma saçlım bal dudaklım maşallah sana çok şeker selsinim sende öylesin tosunun çıtçıt pantalonu çok kullanışlı ve çok güzel....maşallah iyi bayramlar
sanada teşekkür ederizHERKESE BOL KİMYONLU KAVURMA TADINDA BİR BAYRAM DİLERİMM....kaydirigubbakcemile3
tosunum sırma saçlım bal dudaklım maşallah sana çok şeker selsinim sende öylesin tosunun çıtçıt pantalonu çok kullanışlı ve çok güzel....maşallah iyi bayramlar
sanada teşekkür ederiz
ii akşamlar çookk uzun zamandır yokumm netim yoktu çünkü yeni bağlandı belkide beni hatırlamazsınızz.... nasılsınızz...
kızlar annemi ciğerparemi kaybettim...19 kasım perşembe günü annem birden aramızdan ayrıldı...dünyam yıkıldı...çok kötüyümsenağlamasenağlama
kızlar annemi ciğerparemi kaybettim...19 kasım perşembe günü annem birden aramızdan ayrıldı...dünyam yıkıldı...çok kötüyümsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?