2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar annemi ciğerparemi kaybettim...19 kasım perşembe günü annem birden aramızdan ayrıldı...dünyam yıkıldı...çok kötüyümsenağlamasenağlama

canım başın saolsun allah rahmet eylesin....

bende teyzemi kaybettiğimde dünyam yıkılmıştı kimse başın saolsun demesin kimse bana onun öldüğünü hatırlatmasın istiyordum...

kaderimiz doğarız yaşarız ve ölürüz allah bizi evlatlarımıza bağışlasın..
..

Herkese bayram tadında bayramlar dilerim.
Her yıl aynı manzaraları gördükçe kötü oluyorum. Hiç bayramınız kutlu olsun demek bile gelmiyor içimden.Bu mudur bayram? ıçinde kurban kelimesi geçen bayram mesajları bile tüylerimi ürpertiyor.Korku filmi gibi heryer.
Ne zaman bu ilkelliklerden kurtulacağız acaba?

Geçmişi okuyamıyorum.Yine hasta kuzucuklar varmış. Umarım hemen iyileşirler.
Benim de eşim hasta. Odaya kapandı, canı da sıkılıyor ama mecburuz. Sürekli bitki çayları meyvalar hazırlayıp veriyorum.

Zaten grip dolayısıyla evden çıkmayacaktık.

Çok çok geçmiş olsun. Artık iyileşmişlerdir umarım.
Ama valiz hazırlıyorum demişsin. Yoksa bu halde bir yere mi gidiyorsunuz?akannehir
Çocuklar için yolculuk yorucu olabilir, belki yakın bir yere gidiyorsunuzdur ama...
Domuz gribi olabilir demiş doktorunuz gittiğiniz yerdeki insanlara da bulaştırabilirsiniz.

kızlar annemi ciğerparemi kaybettim...19 kasım perşembe günü annem birden aramızdan ayrıldı...dünyam yıkıldı...çok kötüyümsenağlamasenağlama

canıııım çok üzgünüm,ne denir bilemiyorum,mekanı cennet olsun anneciğinin,Allah sabır versin güzelim
dua okudum Allah kabul eder inşallah

Ecetuba çok üzüldüm. Başın sağ olsun. ıçim çok fena oldu yazını görünce. Acını hissedebiliyorum canım. Ne desem boş biliyorum.

CANIM ALLAH RAHMET EYLESİN SANADA SABIRLAR VERSİN ...İNŞ. KENDİNİ ÇABUK TOPARLARSIN .. 7 SENE OLCAK ABLAMI 4SENE BİTİİ BABACIĞIMI SONSUZLUĞA UĞURLADIM ACINI ÇOK İYİ ANLIYORUM DUALARIMIZ SEN VE ANNENLE:Saruboceq:

ecetubacım çok üzüldüm canım.allah rahmet eylesin.annecinin mekanı cennet olsun.sana ve ailene allah sabır versin

Canım benim başın sağolsun güzel anneciginin mekanı cennet olsun... Senin acını kesinlikle hafifletmez biliyorum ama yalnız değilsin bende anneciğimi bundan tam 16 yıl once henüz daha cocuk dencek yasta kaybettim... Haddimi aşmak istemem ama yasadıklarımı anlatırsam belki yardımı olur diye düşündüm. Önceleri bitmeyecekmiş gibi gelen özlem, yerini cok yogun bi sevgi ve minnete bırakıyor. Ne sanslısın ki annecigin torun sevgisini tattı senin elinden, benim annem benim büyüdügümü dahi göremedi, ve ikimizde cok sanslıyızki annelerimizden ögrendigimiz güzel değerlerimizi kendi kızlarımıza ögreterek onları yasatacagız, ve sunu da unutma artık annen gözünü kapattıgın her anında karsında ve yanında olacak, allahımdan sana ve ailene sabır ve dayanma gücü vermesini canı gönülden diliyorum.

Meraba kıslar bayram kutlaması icin girdim, cok cok güzel dileklerimi iletecektim ama ecetubanın mesajını okudum, yaşamak kadar ölmekte kabul etmek istemedigimiz bir gercek malesef, allahımdan hepinizin mutlu ve huzurlu bir bayram gecirmesini ve sevdikleriniz, eşiniz, güzel yavrularınızla nice bayramlar yaşamanızı diliyorum.

Selsincim bayram cikolatan süperrr, masallah ona 41 kere, yagusuklu delükanluuuu opuyorumnanaktan

Tüm hasta olan bebiş ve annelerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

slmlar
selsin masallah canim yakisikli ogluna,
huris ipektos gule gule kullansin tulumunu,

ececim basiniz sagolsun, allah mekanini cennet eyler ins,

herkese iyi bayramlar.
oglumdan fırsat bulup sızlere bakmak ıstedimki,ecetugbanın yazdıklarını okuyunca öyle buruklastım kı.senağlama
ececım ALLAH ım mekanını cennet eglesın annenin.:Saruboceq:

ipek kızımız güle güle giysin tulumunu.kırmızıda pek yakışmış.güzele ne yakışmazki
teşekkür ederim canım o senin güzel bakışından kaynaklanıyor ...
canımcım ne diyebiliriz ki isyan edemeyiz sebep soramayız allah abini ablanı başından eksik etmesin allahım hepimize iyi durumlar versin bebeklerimize kardeş yapalım ki yarın birgün biz göç. ettiğimizde bu dünyadan onlar kardeşsiz kalmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…