2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsuninşallah ameliyatın kolay geçer ve eski sağlığına kavuşursun:Saruboceq:

kırkınızda hayırlı olsun kızında çok tatlı maşallah subhanallahhh

deniz işine gelince kimdi bi arkadaş gitmişti sanırım ama tam hatırlayamadımmfisfisfis
ama çocukla evde durmuş çoğunlukla sanırım ay kimdi yaaaafisfisfis
gidersende çok dikkatli ol canım şimdiden iyi tatillerrrr

selam kızlarrr biz bugün anneannemiz ve kızımla sosyete pazarına gittikkkk:lepi:kaydirigubbakcemile3
pazarı altüst ettik valla:smiley-cool:
kendime çok güzel alt eşofmanlar aldım bu geçici şişkolukta çok para verip iyi bişey almaya kıyamadım hani vercem ya kilolarımıııı:smiley-cool:-tatlicadiarzu-:roflol:
valla harika taklit yapmışlar orjinal marka gibi hepside 3 tane aldım daha da gözüm kaldıdelikafadulden

kızımda maşallahh çok güzel uyudu hiçç üzmedi annesini arabasında gezdiiiiikaydirigubbakcemile2

bizde durumlar böyle siz nasılsınız bakalımmmm:teytey:

selam kızlar, nasılsınız bebişler okuduğum kadarıyla
benim kızım almıyor göğsümü canım çok sıkılıyor sağıp veriyorum ve sütümde azaldı
bir sürü şey içiyorum ama yok çoğalmıyor gitgide azalıyor
ne yapacağımı şaşırdım
:sinifsinif:

benim oğlumda göğsümü almıyo malesef sağıp veriyorum ve artık çok acımaya başladı göğüslerim yaaa
canım dr una söyledinmi azaldığını sütünün, mama verir belki

benim oğlumda göğsümü almıyo malesef sağıp veriyorum ve artık çok acımaya başladı göğüslerim yaaa
canım dr una söyledinmi azaldığını sütünün, mama verir belki

canım bende acı yok masajlı bi sağma makinası aldım o çok iyi ama bide süt gelse.... başladım mamaya malesef..sütümden ne kadar gelirse veriyorum sonra mama veriyorum

selam canım hoşgeldin

bol bol su iç birde rezene çayı iç canım sıvı alımı artırıyor sütü

göğsünü neden almıyor ki bebiş biberona mı alıştı ondan mı ki

selam canım hoşgeldin

bol bol su iç birde rezene çayı iç canım sıvı alımı artırıyor sütü

göğsünü neden almıyor ki bebiş biberona mı alıştı ondan mı ki

hoşbulduk canım nasılsın? maşşalah öykü zehra hanıma çok tatlı allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
canım yok hiç almadı hastanede 2 gün uğraştık hemşireler ve ben almadı evde keza aynı şekilde hala zorluyorum ama yok almıyor, öğürüyo ya göğsümü ağzına alınca varmı böyle bişey :gitme: canım o dediklerinin hepsini içiyorum, ama inadına azalıyor
:gitme:

hehe işte benim oğlumda böle yaptı öğürmdi ama et tadını sevmedi sanırım. bende pompayla aşk yaşıyorum. bnim sütüm azalmadı hiç hatta havuzda yüzmek dahada arttırdı komik gelecek biliyorum. birde mayalı içkiler fazlalaştırıyor onları her zaman içmiyorum ama arada yarım kadh şarap yada bira acayip süt yapıyor.

çok şükür tatlım ugraşıyorum işte kızımda iyi çok şükür teyzesi teşekkür ederiz ayrıcaa:kedi:
ama senin prensesine de bittim yahuuu maşallah subhanallahhhopuyorumnanaktan
tüm temmuz kuzuları çok tatlı yahuuuuuopuyorumnanaktan

canım bak bende az önce bu linki inceliyordum bir göz at istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...unlari/301721-sutu-artirmanin-guzel-yolu.html

seni öpüyorum prensesini kokluyorum gıdışındannnnnnnŞeniz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım nasılsın paşamız nasılllŞeniz

kız güldürdün beni demek pompayla aşk yaşıyosun heee:roflol:
çok kaçırma süt artırıcıları bi bakıyosun gecenin bi yarısı senin yakışıklı heytttttttttt diye bi nara atıyorrrrrkaydirigubbakcemile3

ciddenmi yüzeyim o zaman bende, her yolu denicez artıkk

canım çok sağol bi göz atayımm opuyorumnanaktan

valla yaparmış öle bişi nara falan :)) kaydirigubbakcemile3 şimdilik bişi yaptığı yok valla bende öle bi konuştuki sanki her akşam içiyormuşum gibi 3 ünde doğum günümdü o zaman içtim süt arttı allah allh dedim birde bugün eşimin birasında yarım bardk kadar kaçırdım yarım saate kalkmadı göğüslerim patlayacakmış gibi oldu. herhalde yarıyor dedim bende kaydirigubbakcemile3

canım birayı zaten bende duymuştum onun içindeki bir madde artırıyormuş ama neydi unuttum hatta süt için özel içeçek var o maddedenn

bu arada kızım babasında gayet rahatım bendezemuszemus

canım birayı zaten bende duymuştum onun içindeki bir madde artırıyormuş ama neydi unuttum hatta süt için özel içeçek var o maddedenn

bu arada kızım babasında gayet rahatım bendezemuszemus

bira mayası işte.içeceğin adı vitamalt.bence tadı iğrenç ama 6 tane içtim.humanayı içiyoru sadece senin gibi :))

kızlar bizim pişşik sorunumuzda var, suyla siliyorum 2-3 saatte bir altını değiştiriyorum ama geçmiyor
zeytinyağıda sürüyorum 3 gündür hiç azalmadı bile, tavsiyesi olan var mı bununla ilgili??

bira mayası işte.içeceğin adı vitamalt.bence tadı iğrenç ama 6 tane içtim.humanayı içiyoru sadece senin gibi :))

evet ondan işteeeekaydirigubbakcemile3

valla aslında humanayı ilk zamanlar çok içiyordum ama sonradan bıraktım rezene içiyorum o da çok fazla değil tadını pek sevmiyorum rezenenin
humanayı da daha bi kutu bitmedi az var içinde bitsin bidaha almıycam suya talimmmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…