- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.841
Herkeze merhaba,,,,
Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlar sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerim..
Gerek özel mesajlarımdan ,gerekse farklı diyer yollardan bana ulaşıp bana destek olan ve bu topikte görmek istediğini belirten tüm gerçek arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim ..
Birkaç kişinin gereksiz ve yersiz davranışlarına kırılıp uzun aylardır burda gerçekten birbirimizi çok sevdiğimiz arkadaşlarla uzak kalmanın çok yersiz olduğuna kanaaat kıldık hep birlikte...
Ben bu temmuz anneleri topiğinde hamileliğimin ilk günlerinden beri varım ve burda çok iyi insanlar tanıdım elbet içinde benden ondan bundan hoşlanmayanda olacaktır..ama kendi bilir...çok sevdiğim tüm dostlarım adına ben temmuz annesiyim ve bu topikte olacağım...rahatsız olan olursa kendi bilir...
Hepinizi çok özledima.s.a.s.a.s.
merhaba arkadaşlar
az önce bir telefon aldım ve eski patronum 20 gün içinde işe başlamamı istiuyor çalışan anneler bebkelrinizi kime bırakıyorsunuz ben bakıcı bakmak zorundayım.
annemler memlekette ben istanbulda kayınvalidem bakamıyor diye daha önce söylemiştim hatırlayanlar vardır belki.
bu konuda fikri olan var mı ne yapabilirm fiyatlar nedir bu konuda bir şey bilen ve deneyim yaşayan varsa yazabilir mi acaba ?
ben siteye giremiyorum ama sık sık kusura bakmayın tepeden inme gibi oıldu sorum.:)
aklımda sadece bu soru var malesef çalışmam lazım ama ne yapacağüımı bilmiyorum.varsa fikirleriniz söyler misiniz?
kızlar bebeğim bir saattir falan çok öksürüyor korktum biraz ya ateşi falan yok sadece kuru öksürük başladı ne yapsam ya hastalanmasından çok korkuyorum kayınvalidem bakıyo bugün hiç yelek giydirmemiş uykudan falan kalkınca kendi çok bunalıyormuş sıcaktan deli etti beni kadın bebeği kendiyle bir tutuyor
kızlar bebeğim bir saattir falan çok öksürüyor korktum biraz ya ateşi falan yok sadece kuru öksürük başladı ne yapsam ya hastalanmasından çok korkuyorum kayınvalidem bakıyo bugün hiç yelek giydirmemiş uykudan falan kalkınca kendi çok bunalıyormuş sıcaktan deli etti beni kadın bebeği kendiyle bir tutuyor
canım hoşgeldin bizde seni burda görmek istiyoruz.biz temmuz annelriyiz tartışmalara son verip bebeklerimizin gelişimlerini büyümelerini knuşalım.ben burdan acemi bir anne olarak çok yararlı bilgiler öğrendim.buna deavam edelim. bizde seni özledik melekcim.....alkisalkisalkis
merhaba arkadaşlar
az önce bir telefon aldım ve eski patronum 20 gün içinde işe başlamamı istiuyor çalışan anneler bebkelrinizi kime bırakıyorsunuz ben bakıcı bakmak zorundayım.
annemler memlekette ben istanbulda kayınvalidem bakamıyor diye daha önce söylemiştim hatırlayanlar vardır belki.
bu konuda fikri olan var mı ne yapabilirm fiyatlar nedir bu konuda bir şey bilen ve deneyim yaşayan varsa yazabilir mi acaba ?
ben siteye giremiyorum ama sık sık kusura bakmayın tepeden inme gibi oıldu sorum.:)
aklımda sadece bu soru var malesef çalışmam lazım ama ne yapacağüımı bilmiyorum.varsa fikirleriniz söyler misiniz?
yaa topiğe gireöiyorumm herkes iyidir inşallahh bizim gaz sorunumuz hortladı
Beyaz Melek seninle tanışmamıştık ben çok eski sayılmam bu topikte . tekrar hoşgeldin canım.
evet canım merhaba hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl kız mı erkek mi adı ne tanışalım...
benim kızım var adı öykü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?