2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar annemi ciğerparemi kaybettim...19 kasım perşembe günü annem birden aramızdan ayrıldı...dünyam yıkıldı...çok kötüyümsenağlamasenağlama

canımmmmmmmmm :teselli:
mekanı cennet olsun anneciğinin :Saruboceq:
Allah geride kalanlarına sabır ve uzun ömürler versin ..

slmlar
selsin masallah canim yakisikli ogluna,
huris ipektos gule gule kullansin tulumunu,

ececim basiniz sagolsun, allah mekanini cennet eyler ins,

herkese iyi bayramlar.
oglumdan fırsat bulup sızlere bakmak ıstedimki,ecetugbanın yazdıklarını okuyunca öyle buruklastım kı.senağlama
ececım ALLAH ım mekanını cennet eglesın annenin.:Saruboceq:
Allah razı olsun kızlar...
evet canım hiçbir şey diyemeyiz hüküm Allahtan...Allah abime ablama ömür versin...İyiki evlenmişim eşim ve kızım var

Güleryüzlü, güzel kızım ınce belli, fidan kızım Gül dalında gonca kızım Çiçek gibi narin kızım benim ipek kızım Sevgi dolu o küçücük yüreğinde Derya gibi, Duygu dolu kalbin, geniş Dünya gibi Güler yüzün asılmasın güzel kızım Hayat kısa, ınce belin bükülmesin güzel kızım Başın dik ol, Narin tenin çizilmesin güzel kızım Temkinli ol, ınsanlara sevgi selin eksilmesin güzel kızım Ölçülü ol, Duygu bahçen sararmasın güzel kızım Mantıklı ol Öğüdümü tut ki kızım Hep mutlu ol.

Şu hayatta çocuklarımız için yapamıyacağımız şey yoktur. Yeri gelir bütün hayatımızdan vazgeçeriz. Onunla güler onunla ağlarız. Anneyiz biz.. Onun kokusu, onun bakışı, onun öpüşü, onun sarılışı hiç birşeyin yerini tutmaz. Mutsuzken mutlu oluruz bir sözcüğüyle.. Herşeyi biz öğretiriz. Anneyiz biz. Sadun TANJU 'nun çok güzel bir yazısı var. Ben anneyim diye . Seni sevinçlerin en büyüğü ile ellerime aldım. Hayata alışman kendi kendine yaşayabilir bir insanoğlu haline gelebilmen için seni sütümle besledim. Geceler boyu başucunda bekledim, tenimin hararetiyle ısıttım, şefkatimle sarıldım. Sana ilk davranışı , ilk gülüşü, ilk bakışı, ilk heceyi ben öğrettim. Sana ilk şarkıyı ben söyledim. Sana hayatta lazım olacak ilk dersleri ben verdim. Saçını taradım , seni yıkadım, Senin yüzünden acılari ilk ben duydum. ılk ağlayışlarını göğsümde dindirdim. ılk endişelerini bana söyledin. ılk sırrını bana açtın. ılk dost beni edindin. Ben anneyim! Bana her zaman güvendin. Beyne ilk naksolacak sözler benim sözlerim, kalbe ilk yerleşecek duygular benim duygularımdır. Ben istersem sevgi, kardeslik, dostlukla büyütürüm, istersem kinle düşmanlıkla içini doldururum. Ben anneyim ! Ben sabır ve tahammülüm. Ben en yumuşak ve en sertim. Cesur olmayı nasıl ben öğrettimse, korkuyu da sana ben öğrettim. Seni ilk öpen benim. Sevmek, şefkat, dostluk duygularının hepsi bende... Ben anneyim! Bir acı duyarken beni çağırırsın. Ben teselliyim. Ölsem bile gözüm arkadadır seni merak ederim. Sen benim eserimsin. Sen benim emeğimsin. Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün anılarımsın. Sen ak saçlarım, buruşuk tenim, kaybolan güzelliğim, neşem, ümitlerim karşılığı kazandığım varlıksın. Bunun için sakınırım seni. Ben anneyim!

GÜNAYDIN.... KıMSECıKLER YOK.... BENıM Kı 7 DE UYANDI DıKTı BENı AYAĞA ŞıMDı KENDı UYUDU BEN KALDIM ORTADA...mirmirmirmir

kızlar annemi ciğerparemi kaybettim...19 kasım perşembe günü annem birden aramızdan ayrıldı...dünyam yıkıldı...çok kötüyümsenağlamasenağlama

canım başın sağolsun mekanı cennet olsun allah geride kalnlara sabır versin çok üzüldüm allah kimseye böyle bi acı yaşatmasınn:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ççooooookkk güzel bir yazıı

[QUOTE=ecetuba84;10272081]kızlar annemi ciğerparemi kaybettim...19 kasım perşembe günü annem birden aramızdan ayrıldı...dünyam yıkıldı...çok kötüyümsenağlamasenağlama[/QUOTE]

canım beniimmmmmm

allah rahmet eylesin bitanem...
allah sonsuz sabırlarından versin sana .....
inan şu anda klavyenin başında kilitlendim resmen..

doğumla ilgili bi forumumuz var ve burda hep en güzel sevinçlerimizi,
yavrularımızla anılarımızı paylaşıyoruz...
bi anne olmanın ne demek olduğunu kelimelere döktüğümüz yer burası..
ve hayatın gerçeği doğum ve ölüm...

bunu kimse dğiştiremez...ancak biz inançlı kullar olarak bunu kabullenebiliriz...
nitekim şunuda biliyoruz ki ölüm bi yok oluş değil
aksine ebedi bi hayatın başlangıcı...
bi nevi yeniden doğum...
dünya hayatı sadece bi sınav odası..
sınav odasıyla işimiz olmaz..sadece girer çıkarız..
önemli ve asıl olan sınava beraber girdiğimiz kişilerle aynı yer kazanıp
bundan sonra beraber olmaya çalışmak...
eminim ki annecin ve babacın seni cennetin en güzel yerinde bekliyor olacaklar.
allah sana ve bütün sevdiklerine uzun ömür versin....
sende bi annesin...allahım seni yavruna ve bütün sevdiklerine bağışlasın...

canım senin bundan sonra yapacağın annene bol bol dua edip arkasından onuı orda rahat ettirecek ameller yapmak..
sende biliyosun bi insanı ölümünden sonra amel defterini açık tutan şeydir hayırlı evlat...
allahım annenin mekanını cennet eylesin....
hepimizede ölümümüzden sonra amel defterimizi açık tutacak evlatlar nasip etsin....

lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
öncelikle kurban bayramın mübarek olsun....
düşüncen çok yanlış bence eğer hakikatten kurban kesimine karşıysan..
şimdi sana uzuuun uzuuuuuuun bu konuyu açıklamak isterdim ama yeri değil
en iyisi sen ön yargılarından kurtulup bi aç bak kitaplara...
kurban kesmenin hikmetleri neymiş,kurban kesmeyen toplumlar nasıl sapıklıkların içine düşüyomuş diye....
inşallah cevabını arayıp bulursun..

yooo...

şu anda evimden 1000 km uzakta memleketimdeyim...
oohh mis gibi deniz havası ..bol yeşillik...
ve burda kimse gripten korkmuyo....
herkes o kadar pozitif ve sağlıklı ki...

iyikide gelmişim....yolculuk desen zaten evimden çıkıp burda evime girmem arasında 4 saat sürdü....
çok şükür kızlarımda memleketi sevdi ve ikiside toparladı...
imkanı olan herkese tavsiye ederim yolculuktan korkmayın sıkı giydirin bişe olmaz...
gidebiliyosanız gidin memleketlerinize...
valla hiç bi şey abartıldığı gibi değil... buralarda insanlar hiç korkmuyo hastalıktan ve herks sağlıklı...
bence olay tamamen büyük şehir hastalığı..

canım walla ne içten anlatmışsın valla okurken ağladım...
allah sanada sabır versin...
annecinin mekanı cennet olsun...
allahım sen yavruna bağışlasın inşallah...

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

daha adıma kurban kesemedim :sinifsinif: inşallah allah nasip etsin borcumzu bitsin bende kurban kesmek istiyorum allahım nasip etsin inşallah..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

daha adıma kurban kesemedim :sinifsinif: inşallah allah nasip etsin borcumzu bitsin bende kurban kesmek istiyorum allahım nasip etsin inşallah..

allah niyetini kabul etsin inşallah canım...
kalbinde böle bi düşünceyle beklemen bile ibadet yeine geçer bence...
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok güzel okurken tüylerim diken diken oldu. bebeklerimiz bizim herşeyimiz. iyi ki dünyaya gelmişsiniz.

canım elbette hayata tutunacaksın. bizim artık çocuklarımız var ve hiçbir şey için olmasa da onlar için yaşama sıkı sıkı tutunmalıyız. onlar bizsiz ne yaparlar. daha çok küçükler. umarım uzun bir birlikteliğimiz olur çocuklarımızla. iyi ki bebeklerimiz ve eşlerimiz varmış.

canım başın sağolsun mekanı cennet olsun allah geride kalnlara sabır versin çok üzüldüm allah kimseye böyle bi acı yaşatmasınn:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
amin canım sağolasın...Allah herkesin annesini babasını bağışlasın...
canım ne güzel yazmışsın Allah razı olsun...
evet canım Allah çocuklarımızı eşlerimizi bize bağışlasın....

sevgili ecetuba, basin sagolsun, Allah gani gani rahmet eylesin annecigine.
mekani cennet olsun insallah.

insan annesinin kiymetini anne olunca anliyormus, insallah allah bizlere de evlatlarimizi buyutmeyi, torunlarimizi gormeyi nasip eder.

ilk firsatta annecigine okuyacagim canim benim.

allah sabirlar versin.

Hayvanlara işkence edilerek,ortalığı kan gölüne çevirerek bilinçsizce kurban kesilmesine karşıyım tabi ki.
Her çağda, sayısız dinde bu kurban olayı mevcuttur.
Bu devirde binlerce yıl önceki insanlar gibi kurban keseceksek bu en başta bizim dinimize terstir bence.
Eğer maksat ihtiyacı olanlara et yedirmekse bu devirde bunu yapmanın türlü türlü yolları var öyle değil mi...
Bunlar önyargı mı yoksa bazı olayların aklın ve mantığın süzgecinden geçirilmiş hali mi nasıl anlaşılırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…