- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.861
evet canım maşallah bebeğine ne güzel adı var benim de yeğenimin ismi ardaiyiyim canım sen ? bebişim erkek adı Arda. bu topiği açmakla çok iyi yapmışsın. valla hergün sabahları işim olsa da girip günaydın demeden yapamıyorum. benim ilk bebeğim olduğundan bazı konularda zorluk çekiyordum ama bu topikte çok şey öğrendim.
hoşbulduk tatlım evet canım ben bu topikte çok iyi insanlar tanıdım güzel ,içten ,samimi paylaşımlar oldu arada elbet olumsuzlukta olacak herkezin aynı olması beklenemezHoşgeldin melekcim , topicte tartışmalarda olsa burada güzel şeyler paylastık burada .
günaydın kızlar bu arada melek hoşgeldin
Herkeze merhaba,,,,
Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlar sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerim..
Gerek özel mesajlarımdan ,gerekse farklı diyer yollardan bana ulaşıp bana destek olan ve bu topikte görmek istediğini belirten tüm gerçek arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim ..
Birkaç kişinin gereksiz ve yersiz davranışlarına kırılıp uzun aylardır burda gerçekten birbirimizi çok sevdiğimiz arkadaşlarla uzak kalmanın çok yersiz olduğuna kanaaat kıldık hep birlikte...
Ben bu temmuz anneleri topiğinde hamileliğimin ilk günlerinden beri varım ve burda çok iyi insanlar tanıdım elbet içinde benden ondan bundan hoşlanmayanda olacaktır..ama kendi bilir...çok sevdiğim tüm dostlarım adına ben temmuz annesiyim ve bu topikte olacağım...rahatsız olan olursa kendi bilir...
Hepinizi çok özledima.s.a.s.a.s.
sağol bitanecimmm hoşbulduk...aramıza tekrar hoş geldin canımzemuszemus
hosgeldin melek.
kibele istanbula dondun galiba, yazmaya basladin ya.
hurrem cok koay gelsin kvler coook zor.
beyaz melek saçları ne güsel uzzamış maşallah bizim kızın hep döküldü yeni yeni uzuo artık.... çok tatlı çıkmış bayıldım tulumlu fotolarına....
slm kizlar
site cok yavas yaa, yoksa bendemi sorun var anlamadim
melekcim hosgeldin canim tekrardan
oykucugede masallah canim tam bir bayram sekeri olmus yerim ben onuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?