2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım maşallah bebeğine ne güzel adı var benim de yeğenimin ismi arda
evet canım güzel paylaşımlar oluyo
Hoşgeldin melekcim , topicte tartışmalarda olsa burada güzel şeyler paylastık burada .
hoşbulduk tatlım evet canım ben bu topikte çok iyi insanlar tanıdım güzel ,içten ,samimi paylaşımlar oldu arada elbet olumsuzlukta olacak herkezin aynı olması beklenemez
güzel olan paylaşımlarımızla tatlı tatlı büğütelim bebişlerimizi

günaydın kızlar bu arada melek hoşgeldin

günaydın canım hoşbulduk sağolasın

aramıza tekrar hoş geldin canımzemuszemus

GÜNAYDIN KIZLAR...BİZ GELDİK..BAYRAMDA aNKARA GEÇİRDİK İYİ BİR TATİL GEÇTİ :)
SİZLER NASILSINIZ?
ESKİYİ OKUYAMADIM ZAMANIM YOK ÇIKICAM DENİZLE :)

yalnız artık topiğimiz çok durgun eskiden fıkır fıkırdı ne kadar eylenirdik hele hele zuzu nun göbüş resimlerine hasta olurdum artık çok durgunuz yaramaz bebişlerden vakit ayıramıyoruz sanırım eski günleri çok özlüyorum ya

günaydın şekerler
uzun zamandır giremedim bayramda bursaya gezmeye gittik harika bi baayramdı
melek tekrar hoşgeldin aramıza
geçmişe bakamadım inş bi yaramazlık yoktur

beyaz melek saçları ne güsel uzzamış maşallah bizim kızın hep döküldü yeni yeni uzuo artık.... çok tatlı çıkmış bayıldım tulumlu fotolarına....

beyaz melek saçları ne güsel uzzamış maşallah bizim kızın hep döküldü yeni yeni uzuo artık.... çok tatlı çıkmış bayıldım tulumlu fotolarına....

sağol canım bizim de döküldü ama aynı anda da uzadı yani döküldüğü pek belli olmuyo ama arkaları daha az sürekli yattı için daha çok döküldü..
çıkar seninkilerde merak etme tatlım çok seviyorum uzun saçı bebekteopuyorumnanaktan

slm kizlar
site cok yavas yaa, yoksa bendemi sorun var anlamadim
melekcim hosgeldin canim tekrardan
oykucugede masallah canim tam bir bayram sekeri olmus yerim ben onuuu

slm kizlar
site cok yavas yaa, yoksa bendemi sorun var anlamadim
melekcim hosgeldin canim tekrardan
oykucugede masallah canim tam bir bayram sekeri olmus yerim ben onuuu

sağol tatlım hoşbulduk ya teyzesi büğüyolar maşallah artık çok sevimli olmaya başladılar
sende eklesene görelim paşamızıopuyorumnanaktan

Selam kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler hepinize doktordan geliyoruz yeni geldim işe doktor ciğerlere yayılan bişey yok şimdilik çok dikkat edin dedi sabaha kadar öksürdü kuzum bir ara hırlama falan oldu ıhlamur kaynatıp içiriyorum ilaç vermedi nemli olsun odası dedi aklım evde hayırlısıyla atlatırız inşallah Çok üzgünüm çoook

Öykücükte çok tatlı olmuş bu arada melek maşallah

Herkese selamm, nasılsınız bakalım :1hug:
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.. biz işlere yoğun başladık halada çalışıyoruz.
Ali Eymen'in iştahı kesildi mamayı hiç yemiyo desem yeridir artık.Sabah bisküvi, öğlende çorba, akşam gelincede beni emiyor.Mamaları lavayoba dökmekten bi hal olduk Diş çıkaracak sanırım ona yoruyorum geçen hafta çok huysuzdu.Dentinox jel aldık sanırım rahatlattı onu şimdi daha iyi. Bide diş kaşıyıcısına dönüp bakmıyor yaa havucu tercih ediyo adam.
Melekcim hoşgeldin tekrar aramıza,burdan öğrendiğimiz,öğreneceğimiz çoook şey var daha gruplaşma olmadan güzel güzel paylaşımlar yapalım. :1hug: Öyküyü gördüm fıstık olmuş maşallah çok şeker.
Nurcum demek buralara geldinde bi haber vermedin görüşürdük yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…