2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bizim kabızlık sorunumuz hala devam ediyor.birde çiş miktarında azalma oldu.sizlerdende olan varmı bu durum çiş miktarında azalma.kafama takılıyor.birde artık emmek istemiyor.azıcık emiyor.bırakıyor.karnı doyuyormu doymuyormu anlamıyorum.emzdikten sonra parmaklar ağızda şapur şupur ellerini emiyor.aç diyorum herhalde.tekrar emzirmeye çalışıyorum.geriye atıyor kendini.yardım edin kızlar moralim bozuluyor

canım bence dişi çıkacaktır,bildiğim kadarıyla dişi çıkacak çocuğun iştahı gider,huzursuz olur e bide elini kemirir tabiki,tamda zamanı zaten,sadece sütle besleniyordu sanırım sen o emmezse sağ kendini at buzluğa çünkü biliyorsun süt emdikçe gelirmiş oğluşun iştahsızken sütün azalmasın canım.

ozlem, karen, filiz bebeişlerinize koca bir maşallah hepsi yemelik.

selsin bizde çişte azalma var. eskisi gibi sıvı beslenmedikleri için. su verince fazlalışıyor biraz ama su da içmeyi sevmiyorlar.

swethome ve dier çalışacak anneler, bakıcı seçmek gerçekten çok zor umarım hepiniz iyi insanlar adenk gelirsiniz. ben seçerken çocuklarının olup olmadığına dikkat ettim, diyalekt olmamasına bakın, birde sizin evinizde baksın dışarıya çıkartmayın bebeklerinizi,asla anahtar vermeyin sizin evinizde olursa kontrolü daha rahat olur, istediğiniz yöntemi uygularsanız. onun dışında da bir şekilde içinizin ısındığı birine emanet edin bir kaç hafta beraber olmaya özen gösterin ama bu sürede çocuğunuzdan hep uzak durun her şeyiyle o ilgilensin.anlıyorsunuz zaten bebeğinize nasıl yaklaştığını.bebeğe davranışlarını gözlemleyin .sakin ilgili şevkatli davranıyorsa kafanız daha rahat eder. ben böle birini denk geldim şasnlıyım aklım evde değil.tabiiki merak ediyorum ama biliyorum ki iyi bakıyor.benim dyeceklerim bukadar. fiyat konusuda şehire göre deşiyor istanbul için bildiğim kadarıya 1000 tl civarında. ev işi vs sizin anlaşmanıza bağlı

bu arada hoşgeldiniz sweethome, beyaz melek, ...

maşallah bayram şekerine çok şeker olmuş yesinler seni kuzumm

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınızzz:teselli:

özlem aramıza hoş geldin artık daha sık girr ara verme kızında çok güzel maşallah allah nazardan korusunn
bu da benim askitom..bugun 5 aylık olduk..

karennn çok tatlı olmuş yaa ısırasım geldi şimdik yicem ekranı maşallahh kuzumaaa

herkese günaydınn kızlarrrropuyorumnanaktan

şükür site düzelmişe benziyo inşallah oynamasınlar yaa bi daha kaç gündür girmek için cebelleşiyodum -tatlicadiarzu-

kuzum çok hasta:1no2: dün ateşler içinde yandı sabah öksürmeye başladı 2 de doktora gıtcez... inş. bişi çıkmaz balık gbi bakıo offfffffffffffffff....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm güzel anneler nasılsınııızzz

oy oy oy oy oooooyyyyyyyy.....
yerim ben bu tosuncuğu amaaaaa.......
yakuşukli damadum benum.....zemuszemus zemuszemus zemuszemus

maşallah...çok masum annesi.....

Hafsacim cocuklarin iyilesmesine sevindim canim. temiz hava, degisiklik iyi gelmis. masallah kuzucuklara.

.

teşekkür ederiz....hakikatten ilaç gibi geldi memleket...

hafsacım senin kızları çok merak ettim geçmişi okuyamadım umarım düzelmişlerdir

saolasın teyzesi....düzeldiler çok şükür...memleket havası iyi geldi ikisinede...
zeynebin biraz huysuzluğu devam ediyo ama şükür daha iyiler...
ve şükrediyorum şu meret gribi allahın izniyle atlattık inşallah...
umarım bağışıklık kazanmışızdır...

maşallah sana nasıl tatlısın sen

ay canım arkadaşlarla gittik tel falanda olmadığı için kimeye ulaşamadım

41 kere maşallah sana

bu da benim askitom..bugun 5 aylık olduk..

kız karen bu çok tatlı olmuş
hele son resime bayıldım
yerim seni ben

ohhhh nurum ne güzel bayramı güzel geçirmişsin maşallah....

]
evet canım çok güzel bi ayramdı
sen nasılsın ipektoşum nasıl

slm güzel anneler nasılsınııızzz

slm canım
oyy tosuna bak
kız filiz bi buluşalımda
şu tosunu bi mıncılayayım

canım nasılsın
görüşemiyoruz seninle
cerenim nasıl annesi resimlerini koyda sevelim biraz

herkese günaydın.....

günaydın kızlar:sm_cool:
sizlerede günqydın
kuzum çok hasta:1no2: dün ateşler içinde yandı sabah öksürmeye başladı 2 de doktora gıtcez... inş. bişi çıkmaz balık gbi bakıo offfffffffffffffff....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayy canım benim çok eçmiş olsun size
inş çabucak atlatır

hafsacığım nasılsın canım

hafsacığım senin prensesleri sormuştum iyilermi
nurcuğum buluşalım hayatım sen söle hangi gün görüşelim
pzt hava güzel olursa buluşalım istersen bacım

Hafsacım Çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun onları hasta görünce insan yıpranıyor valla
özlemcim sizede çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz rabbim tüm kuzulara acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…