- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.901
bizim kabızlık sorunumuz hala devam ediyor.birde çiş miktarında azalma oldu.sizlerdende olan varmı bu durum çiş miktarında azalma.kafama takılıyor.birde artık emmek istemiyor.azıcık emiyor.bırakıyor.karnı doyuyormu doymuyormu anlamıyorum.emzdikten sonra parmaklar ağızda şapur şupur ellerini emiyor.aç diyorum herhalde.tekrar emzirmeye çalışıyorum.geriye atıyor kendini.yardım edin kızlar moralim bozuluyor
Selam kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler hepinize doktordan geliyoruz yeni geldim işe doktor ciğerlere yayılan bişey yok şimdilik çok dikkat edin dedi sabaha kadar öksürdü kuzum bir ara hırlama falan oldu ıhlamur kaynatıp içiriyorum ilaç vermedi nemli olsun odası dedi aklım evde hayırlısıyla atlatırız inşallah Çok üzgünüm çoook
Öykücükte çok tatlı olmuş bu arada melek maşallah
bu da benim askitom..bugun 5 aylık olduk..
slm güzel anneler nasılsınııızzz
herkese günaydın.....
herkese günaydın.....
günaydın kızlar:sm_cool:
huri amatist dilara saolu kızlar
özlemciğim geçmiş olsuun canım umarım önemli bişi yoktur
slm güzel anneler nasılsınııızzz
Hafsacim cocuklarin iyilesmesine sevindim canim. temiz hava, degisiklik iyi gelmis. masallah kuzucuklara.
.
hafsacım senin kızları çok merak ettim geçmişi okuyamadım umarım düzelmişlerdir
maşallah sana nasıl tatlısın sen
Herkese selamm, nasılsınız bakalım :1hug:
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.. biz işlere yoğun başladık halada çalışıyoruz.
Ali Eymen'in iştahı kesildi mamayı hiç yemiyo desem yeridir artık.Sabah bisküvi, öğlende çorba, akşam gelincede beni emiyor.Mamaları lavayoba dökmekten bi hal oldukDiş çıkaracak sanırım ona yoruyorum geçen hafta çok huysuzdu.Dentinox jel aldık sanırım rahatlattı onu şimdi daha iyi. Bide diş kaşıyıcısına dönüp bakmıyor yaa havucu tercih ediyo adam.
Melekcim hoşgeldin tekrar aramıza,burdan öğrendiğimiz,öğreneceğimiz çoook şey var daha gruplaşma olmadan güzel güzel paylaşımlar yapalım. :1hug: Öyküyü gördüm fıstık olmuş maşallah çok şeker.
Nurcum demek buralara geldinde bi haber vermedin görüşürdük yahu
bu da benim askitom..bugun 5 aylık olduk..
evet canım çok güzel bi ayramdıohhhh nurum ne güzel bayramı güzel geçirmişsin maşallah....
]
slm canımslm güzel anneler nasılsınııızzz
canım bence dişi çıkacaktır,bildiğim kadarıyla dişi çıkacak çocuğun iştahı gider,huzursuz olur e bide elini kemirir tabiki,tamda zamanı zaten,sadece sütle besleniyordu sanırım sen o emmezse sağ kendini at buzluğa çünkü biliyorsun süt emdikçe gelirmiş oğluşun iştahsızken sütün azalmasın canım.
herkese günaydın.....
sizlerede günqydıngünaydın kızlar:sm_cool:
kuzum çok hasta:1no2: dün ateşler içinde yandı sabah öksürmeye başladı 2 de doktora gıtcez... inş. bişi çıkmaz balık gbi bakıo offfffffffffffffff....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oy oy oy oy oooooyyyyyyyy.....
yerim ben bu tosuncuğu amaaaaa.......
yakuşukli damadum benum.....zemuszemus zemuszemus zemuszemus
maşallah...çok masum annesi.....
teşekkür ederiz....hakikatten ilaç gibi geldi memleket...
saolasın teyzesi....düzeldiler çok şükür...memleket havası iyi geldi ikisinede...
zeynebin biraz huysuzluğu devam ediyo ama şükür daha iyiler...
ve şükrediyorum şu meret gribi allahın izniyle atlattık inşallah...
umarım bağışıklık kazanmışızdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?