- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.501
ebush cum nasılsın tatlım nasıl gidiyor annelik kuzucun nasılll
kızlar bizim pişşik sorunumuzda var, suyla siliyorum 2-3 saatte bir altını değiştiriyorum ama geçmiyor
zeytinyağıda sürüyorum 3 gündür hiç azalmadı bile, tavsiyesi olan var mı bununla ilgili??
iyi olmaya calisiyoz demetcim Şeniz, benim oglum sicagi hic sevmiyor,
cok terliyo, hele de emisirken, kan ter icinde kaliyo,
sizdede varmi boyle bise??
madgirl penaten krem bulrusan o çok iyi geliyor. izmirde amerikan pazarında satılıyor istersen alıpp gönderirim.alman malı birde bi krem daha var ama adını unuttun ben penaten kullanıyorum.
ben kaçtım kızlar iyi geceler
canım bende evdeyken pamuğa geçtim nedeni de uni baby yenidoğan kullanıyorum bir gün evdeki stok bitmişti ve eşim nöbetteydi yakındaki marketlerde de yoktu bulamadık nivea nın mendilleri vardı onlardan açtım sildim o gece pişik oldu yavrumun popişi göz göz oldu resmen:mymeka: birde dünya para verdim kremlisiydi aklınızda olsun yani
sabamedin pişik kremi bile geçirmedi eşimin eczacı arkadaşı eczanede yapılan bi pişik kremini önermiş aldı geldi ve inanmazsınız o gece sürdüm sabahına hiçbişey kalmamıştıı tavsiye ederimmmmmmm canım al kullan gör sonucu inşallah sizede iyi gelirrrrr
madgirl penaten krem bulrusan o çok iyi geliyor. izmirde amerikan pazarında satılıyor istersen alıpp gönderirim.alman malı birde bi krem daha var ama adını unuttun ben penaten kullanıyorum.
ben kaçtım kızlar iyi geceler
ewet ama benim kızzım sadece kafası ,ve yüzü terliyoı babası gibi...iyi olmaya calisiyoz demetcim Şeniz, benim oglum sicagi hic sevmiyor,
cok terliyo, hele de emisirken, kan ter icinde kaliyo,
sizdede varmi boyle bise??
pamuğu kullanmak zor olmuyor mu ya.bende şıu ıslak mendillerden hangisini kullanacam diye kafayı yiyicem...ilk uni baby ile başladık sonra bi paket chicco bitirdik sonra nivea bitirdik hepsindede hiç pişik falan olmadı kızım benim gibi her yola geliyor maşallah ama ben hangisini kullanacağımı şaşırdım çünkü çok harcıyoruz ve hepside çok pahalı...:bbo:bugün uni baby aldım yine o bi derece ....kayınvalidemde gitmiş canbebe almış alkolsüz yazıyor ama içindekiler bölümünde ingilizce alkol yazıyor anlamadım gitii bakıcam duruma göre..tek bi mendil kullanmak istiyorum...canım bende evdeyken pamuğa geçtim nedeni de uni baby yenidoğan kullanıyorum bir gün evdeki stok bitmişti ve eşim nöbetteydi yakındaki marketlerde de yoktu bulamadık nivea nın mendilleri vardı onlardan açtım sildim o gece pişik oldu yavrumun popişi göz göz oldu resmen:mymeka: birde dünya para verdim kremlisiydi aklınızda olsun yani
sabamedin pişik kremi bile geçirmedi eşimin eczacı arkadaşı eczanede yapılan bi pişik kremini önermiş aldı geldi ve inanmazsınız o gece sürdüm sabahına hiçbişey kalmamıştıı tavsiye ederimmmmmmm canım al kullan gör sonucu inşallah sizede iyi gelirrrrr
hurişşşşşşşşşşşş sırma saçlım nasıl opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsuninşallah ameliyatın kolay geçer ve eski sağlığına kavuşursun:Saruboceq:
kırkınızda hayırlı olsun kızında çok tatlı maşallah subhanallahhh
deniz işine gelince kimdi bi arkadaş gitmişti sanırım ama tam hatırlayamadımmfisfisfis
ama çocukla evde durmuş çoğunlukla sanırım ay kimdi yaaaafisfisfis
gidersende çok dikkatli ol canım şimdiden iyi tatillerrrr
selam kızlarrr biz bugün anneannemiz ve kızımla sosyete pazarına gittikkkk:lepi:kaydirigubbakcemile3
pazarı altüst ettik valla:smiley-cool:
kendime çok güzel alt eşofmanlar aldım bu geçici şişkolukta çok para verip iyi bişey almaya kıyamadım hani vercem ya kilolarımıııı:smiley-cool:-tatlicadiarzu-:roflol:
valla harika taklit yapmışlar orjinal marka gibi hepside 3 tane aldım daha da gözüm kaldıdelikafadulden
kızımda maşallahh çok güzel uyudu hiçç üzmedi annesini arabasında gezdiiiiikaydirigubbakcemile2
bizde durumlar böyle siz nasılsınız bakalımmmm:teytey:
kızlar şu an bayılıyorum... en zor geceydi ve hala öyle..beek kucağımda sesimle uyuyo koyduğum anda uyanıyto bu gece yine kaka yapmadı ve sanclar vardı bütün gce sabır ve masajla geçti...demin bacağım titredi yere çöktüm baktım olmuyo yarım fitil attım ama ne gelen var ne giden....bişey olmaz dimi ya...ama kucağımda uyudu...bende uyumadan onu yatırmalıyım ama nasıl.
herkese günaydın kızlarrr bizde bugün gezmeye gidicezz hurişş sana yakın gelcezz cevahire gidicez bakalım:)
diloşum sana iyi gezmeler benim yerimede gez...ben kalkıyım kızı yatırıyım bakalım...uyuyacakmı gözlerim kanlandı..bugün biri gelmese bari...
sağol tatlım kızlar büyüsün bi gün cevahirde beraber buluşalımmm kafa dağıtırızz nedersinn sen kızın uyuduysa git dinlen uyu kendine gel topla kedini bakalımm hadi öptüm seniii ve kızınııŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?