2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

madgirl penaten krem bulrusan o çok iyi geliyor. izmirde amerikan pazarında satılıyor istersen alıpp gönderirim.alman malı birde bi krem daha var ama adını unuttun ben penaten kullanıyorum.
ben kaçtım kızlar iyi geceler

kızlar bizim pişşik sorunumuzda var, suyla siliyorum 2-3 saatte bir altını değiştiriyorum ama geçmiyor
zeytinyağıda sürüyorum 3 gündür hiç azalmadı bile, tavsiyesi olan var mı bununla ilgili??

canım bende evdeyken pamuğa geçtim nedeni de uni baby yenidoğan kullanıyorum bir gün evdeki stok bitmişti ve eşim nöbetteydi yakındaki marketlerde de yoktu bulamadık nivea nın mendilleri vardı onlardan açtım sildim o gece pişik oldu yavrumun popişi göz göz oldu resmen:mymeka: birde dünya para verdim kremlisiydi aklınızda olsun yani
sabamedin pişik kremi bile geçirmedi eşimin eczacı arkadaşı eczanede yapılan bi pişik kremini önermiş aldı geldi ve inanmazsınız o gece sürdüm sabahına hiçbişey kalmamıştıı tavsiye ederimmmmmmm canım al kullan gör sonucu inşallah sizede iyi gelirrrrr

iyi olmaya calisiyoz demetcim Şeniz, benim oglum sicagi hic sevmiyor,
cok terliyo, hele de emisirken, kan ter icinde kaliyo,
sizdede varmi boyle bise??

aynen canım benim kızımda sevmiyor sıcağı sadece kısa kollu bady giydiriyorum uyurken sadece bacaklarına ince bir kundak var tiril tiril onu örtüyorum ama o minicik ayaklarıyla resmen tekmeleyerek atıyor üstünden yaramazzkaydirigubbakcemile3 bende öyle rahat ediyor diye örtmüyorum sonra ama çok terliyor emerken kıyamam kuzuma bennnnnn

iyi geceler canım kendine ve yakışıklıya iyi bak emiŞeniz

melek uzun zamandır görünmüyor inşallah iyilerdir

neyse kızlar size doyum olmaz bende kaçıyorum yavaştan emişme zamanı

canım sorma benimkide öyle şuan çok fena, bi adı falan varmı bunun anlattığın şekildemi sorayım eczaneye

saol canım, bi bakayım bulamazsam yazarım sana burdan, iyi geceler sanada

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi olmaya calisiyoz demetcim Şeniz, benim oglum sicagi hic sevmiyor,
cok terliyo, hele de emisirken, kan ter icinde kaliyo,
sizdede varmi boyle bise??
ewet ama benim kızzım sadece kafası ,ve yüzü terliyoı babası gibi...

pamuğu kullanmak zor olmuyor mu ya.bende şıu ıslak mendillerden hangisini kullanacam diye kafayı yiyicem...ilk uni baby ile başladık sonra bi paket chicco bitirdik sonra nivea bitirdik hepsindede hiç pişik falan olmadı kızım benim gibi her yola geliyor maşallah ama ben hangisini kullanacağımı şaşırdım çünkü çok harcıyoruz ve hepside çok pahalı...:bbo:bugün uni baby aldım yine o bi derece ....kayınvalidemde gitmiş canbebe almış alkolsüz yazıyor ama içindekiler bölümünde ingilizce alkol yazıyor anlamadım gitii bakıcam duruma göre..tek bi mendil kullanmak istiyorum...
bez konusuda var huggıes ile başladık molfix bitirdik şimdide can bebeye geçtik...hepside iyi geldi ...niye bu kadar zırp pırt değiştiriyosun diye sorarsanız dışarı çıkamıyorum eşime sipariş veriyorum oda bakıyor pahalı ucuz olanını alıyor yada aklına eseni ne varsa....değişik değişik oluyor hep diyorum kızımın poposu pişsin sorarım sana diyorum...hiç pişik olmuyo.....kaydirigubbakcemile3

hurişşşşşşşşşşşş sırma saçlım nasıl opuyorumnanaktan

bu akşam banyo yaptı uyuyor...bende uyuyacaktım misafir geldi uyuyamadım şu an bayılma derecesindeyim ama yatamıyorum çünkü kız uyancak birazdan sersemlemiyim die yatmıyorum...bende şu an humana içiyorum rezenede içiyorum canım sıkıldıkça içiyorum....nasılsa sağım ineğini geçtik meme uçlarım artık sızlıyor :

ohh maşallahh ne güzel gezintiyede çıkılmış bende bugün 2 kızla beraber markete gittim allahtan ufaklık arabada uslu durdu zorluk çıkarmadı alışverişimizi yaptık dönerken mızıklanmaya başladıı yaramazzzlmaz:

demetçimm senin gibi bende şu sosyete pazarına uğrasam iyi olacak tek paça halinde giyinmekten bıktım üst olsa alt olmuyo alt olsa üst olmuyoo hele göğüslerim süt dolunca füze gibi oluyo sinir oluyorum:) 95 takıyorum yaa göğüsler önden gidiyoookaydirigubbakcemile3

kızlar şu an bayılıyorum... en zor geceydi ve hala öyle..beek kucağımda sesimle uyuyo koyduğum anda uyanıyto bu gece yine kaka yapmadı ve sanclar vardı bütün gce sabır ve masajla geçti...demin bacağım titredi yere çöktüm baktım olmuyo yarım fitil attım ama ne gelen var ne giden....bişey olmaz dimi ya...ama kucağımda uyudu...bende uyumadan onu yatırmalıyım ama nasıl.

kızlar yaa benim kızımın yüzü isilik gibi tane tanee kırmızı geçmiyo hergünde banyo yaptırıyorum yaa 2 haftadır hiç geçmedi doktoramı götürsem doktora gösterdim aslında yeni doğan isiiği geçer dedi ama geçmedi her geçen gün fazlalaşıyo ve çok pütür pütür yanakları kuru ne yapıcam yaa aranızda benim gibi olan varmı bebişinin suratındaa...

ayy canım telaş yapma gazı var büyük ihtimalle fitili atınca ağrısı geçmiştir uykuya dalmıştır korkma bişeycik olmaz bazen bende çok huysuzlaşınca fitil koyuyorum...

herkese günaydın kızlarrr bizde bugün gezmeye gidicezz hurişş sana yakın gelcezz cevahire gidicez bakalım:)

cevahirin altta bi kafe var dışarda puflarııda var ...ay orda olsam şimdi kocişle orda iki tavla atsammmmm....az kaldı az çatlıycam evde..
dün eşimin teyzesi geldiler akşam..aynı şeyi söyledim..
enişte kızdı bana aklı başındasın batıl olma çık dışarı ne 40 ıı beliyosun dedi...
harbi niye bekliyoruzzz..

diloşum sana iyi gezmeler benim yerimede gez...ben kalkıyım kızı yatırıyım bakalım...uyuyacakmı gözlerim kanlandı..bugün biri gelmese bari...

diloşum sana iyi gezmeler benim yerimede gez...ben kalkıyım kızı yatırıyım bakalım...uyuyacakmı gözlerim kanlandı..bugün biri gelmese bari...

sağol tatlım kızlar büyüsün bi gün cevahirde beraber buluşalımmm kafa dağıtırızz nedersinn sen kızın uyuduysa git dinlen uyu kendine gel topla kedini bakalımm hadi öptüm seniii ve kızınııŞeniz

nerde saat kaç olmuş hala kucağımda yapmadığım şey kalmadı uyuduğunda yerine koyar koymaz bacakları çalıştyırıp ağlıyor....napıyım kızlar yaaaamafoldumbenkafamçokkarıştıdelikafadulden

SLM kizlar
dilara benim oglumdada var o putur putur kirmizi lekelerden yuzunde, iki haftadir da gecmiyo bende hergun banyo yaptiriyorum, doktoruma sordum, bebek aknesiymis ve hic bise kullanma kendi kendine gecicek dedi...
bende bekliyorum nezaman gecicek diye, ama sanki terleyince daha cok cikiyo...

selam kızlar bizde kızımla evdeyiz keyif yapıyoruz artık diloşcum o kırmızı isiliklerden idilde de var teyzem dün kilo alacak ve alan çocuklarda çıkar o dedi doktora falan sormadım ben sıcakta arttığı bi gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…