2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ewet canım emziriyorum sütün korur fln diye bişey sölüyolar ama bilmem ne kadar doğru. sadece ikimiz mi kalmışız:kedi:

Benim doktorumda günde 10 kez ve üstü emziriyosan korur ama yinede bel baglama buna demisti, simdi belki ancaaa 10 kez vardır yada yoktur bilmiyorum insallah yoktur bi terslik :sinifsinif:

filizcim sağol canım sabah daha çok öksürüyordu bakalım inş ilerlemez

beyaz melek bizde seni özledik öykümüzle sağol canım sadece kuru öksürük şu anda drum aradı asist vermemi söyledi.

şidi drum aradı not bırakmıştım .sebze çorbasına kıyma ve tavukilave edebilirizartık dedi.birde yoğurt ve tarhana çorbasınada başlayabiliriz dedi.sebze çorbasında biraz zorlanıyordu belki böle sever

huri gene yanlış hatrlamıyorsam eğer mama sandalyeli alan sendin demi netten memnun musun
yanlış hatırladın canım mama sandalyuesi alan ben değilim demet kaydirigubbakcemile3

ay hadi bakalım bende düşünüyorum burda taksimde bilindik bir ajans var ama çok yorulur die henüz erken daha diye düşünüyorum bi emeklemeye başlasın toplasın ek gıdaya başlasın öyle düşünüyorum..biz annelere göre evlatlarımzı dünyanın en güzel bebekleri önemli olan dışardaki insanların tepkileri bence..
ay ne tatlı bebek dediklerinde gerçekten mi diyorum kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar ben 1. aydan sonra emmemis hep inek sutu ile beslenmisim. yani ben bu inek sutu olayinin abartildigini dusunuyorum. ve kizima ek gidaya gecince kizima vermeyi dusunuyorum.
haklısın tabiki..inek sütü sen 1 aylıktan itibarek içmişsin hiç bişey olmamış ama imkan varken kolay bulabiliyorken ve daha iyi olduğu söylenirken insan keçi manda sütüne yanaşıyor işte..
bende burda istanbul kağıthanede buldum manda keçi sütü sağıp sata nyer belirli bir sağım saati varmış inek ,keçi,manda kendi şişenle gidiyorsun sütün gözünün önünde sağılıyor doldurup geliyorsun..
yoğun aramalarım neticesinde burnumun dibinde buldum çok şükür bulamasaydım tabiki inek sütünü veriridim.ben zaten yoğurt yapmak için düşünüyorum ilk başlarda zaten keçi manda sütü ağar gelebilir su ile karıştırıp yapacağım...
yani hepsi aynı süt önemli olan temiz olması...

arkadaslar selamlar..
nesquik deniz pek tatli olmus masallah..
ben duzelemedim, burnum tikali ve gozlerim akiyor.
bgn doktora gittik, iki ilaz verdi, nezle baslangici dedi.
emzirdigimi belirttim verdigim ilaclar emzirmene engel degil dedi.
ama eve gelip prospektusleri okuyunca gordum ki ikisi de emziren annelere uygun degilmis.olur musun oldurur musun simdi.
bana onerebileceginiz karisim var mi???

geçmiş olsun tatlım bol bol ıhlamur iç

selamlar bütün herkese ...malesef biz oğlumla 5 gündür hastayız iki ayrı doktora gittik test yapılmadı ama domuz gribi olabilir dedi tamiflu verdi şu meşhur gribin tek ilecı daha ilacı bulamadık gerçi 5 gün oldu ciğerleri boğazı temizmiş çok keyifsiz benim yavrum sadece uyuyor bütüngün öksürük çok daha ona çare bulamadık doğal bi yöntem biliyorsanz lütfen bana özelden mesaj atabilirmisiniz topiği takip edecek zamanım malesef yok (ateşimiz iki gündür normale döndü.çok korkuyorum inş. bir an evel atlatırız ikimizde herkese sağlıklı günler ...

alla alla ne kadar basit ya işe bak doktor olacak bide..
başka doktor varmı canım arayıp danışsam bende mesela saç boyatmayı 1 doktor onaylamazken 2 doktor boyatabilirsin demişti....
anlamıyorum bu doktorları ya bi ilaç ya sakıncalıdır ya değildir...allahım yarabbim...
valla canım ilaç bilemem ama ben gripken sadece minoset aldım ve aktardan 12 çeşit karışım yaptırdık onu içerek iyileşmiştim...

bu doktorlar saglami hasta ederler vallahi.
ben de oksuruk yok, ates yok.
parol almistim.
burnum tikali, bir de egiklik vamis, o da nefesimi etkiliyor.
buhar mak olmasi halim nanay.
ben buradan zamaninda ipegimu ve ciceks ya da karenin tarifini not almisim, nara yolladim.
ama onlar oksuruk ve grip icin.
olmadi ben de deneyim.
cok tesekkurler ilginizeee..

geçmiş olsun canım inan hiç bir bilgim yok ben genelde doğru aktara koşarım normaldede öyle ilaç içmekten pek hoşlanmıyorum hep aktara koşarım ama sana faydası olacak bi şey malesef bilemiyorum canım..
geçmiş olsuj oğluşunla sana...

teşkler arkadaşlar aktara gittim yarım çay kaşığı harnup pekmezine çok az keten tohumu karıştır ver dedi her gün .denedim bakalım fayda edecekmi
stlella aldım tarifleri bebeğe verebilirmiyim acaba kendimden geçtim arık o iyileşsin yeter

geçmiş olsun canım...
geçen gün ben de dr a gittim kadın hastalıkları için bana primolut n verdi allahım geldim eve bir baktım o kadar çok yan etkisi var ki... emziren annelerin kesinlikle kullanmaması gerekiyormuş... napacağız bu dr ları bilmiyorum işte...
valla canım papatya, ıhlamur falan iyi gelir aslında...
nane de iyi gelir ama sütü keser işte...
tekrar geçmiş olsun..

herkse selam bu arada..
uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım...
benim kızımın koliği baya azaldı ama tam geçmedi malesef...
ama daha büyük bir sorunumuz var benim sütüm kesildi resmen...
denemediğim kalmadı nerdeyse boza, humana, hurma, rezene, ayva, incir lokum, helva vb..
resmen midem çöp tenekesine döndü ama yok yok bir damla anca geliyo...
bana tavsiyeleriniz var mı...
daha 5 aylık ama prematüre olduğu için 3 aylık gibi...
ek gıda için çok erken mama veriyoruz mecburen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…