- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.081
ikimizde olmadıgımıza gore normal olabilir belki, emziriyomusun sen canım hala
ewet canım emziriyorum sütün korur fln diye bişey sölüyolar ama bilmem ne kadar doğru. sadece ikimiz mi kalmışız:kedi:
Benim doktorumda günde 10 kez ve üstü emziriyosan korur ama yinede bel baglama buna demisti, simdi belki ancaaa 10 kez vardır yada yoktur bilmiyorum insallah yoktur bi terslik :sinifsinif:
filizcim sağol canım sabah daha çok öksürüyordu bakalım inş ilerlemezsaol canım
inşlh hafif atlatır canım geçmiş olsun
ayy bitürlü bana gelemedi şu numuneler yaa :)
mail geldi 6.ay başında gelevek die.11 inde giriyoruz bakalım yeni aya
senin nekadarlık geldi canım numuneler
selam güzelim hoşbulduk bende çok özledim seni ve nazlı kızımızı nasılsınız geçmiş olsun annesi nazlı kızıma inşallah önemli değildir oluyo arada odayı nemli tutmaya çalış güzelim
se
merhaba canım ben henüz geçmedim ek gıdaya ama geçmek istiyorum yavaş yavaş çünkü ne kadar geç geçersen ek gıdaya o kadar yemek seçiyolarmış..
dr bana şimdilik ek gıdaya geçme 6.ayın sonunda dedi ama bilmem pazartesi konuşçam bakaşlım ne dicekcokacimcoook
yanlış hatırladın canımhuri gene yanlış hatrlamıyorsam eğer mama sandalyeli alan sendin demi netten memnun musun
sağol huricim...teşekkürler sana bol bolllll :)
sen nasılsın?
senin tosuncukta maşallah çok güzel yüzlü bir bebek...
biz deniiz ajansa yazdırmaya karar verdik burda bir bilgisi olan kişi dedi...
kesin bir bebek reklamına alırlar yüzü için dedi...
yaramaz huysuz kucakcı nolcak :)
haklısın tabiki..inek sütü sen 1 aylıktan itibarek içmişsin hiç bişey olmamış ama imkan varken kolay bulabiliyorken ve daha iyi olduğu söylenirken insan keçi manda sütüne yanaşıyor işte..Arkadaslar ben 1. aydan sonra emmemis hep inek sutu ile beslenmisim. yani ben bu inek sutu olayinin abartildigini dusunuyorum. ve kizima ek gidaya gecince kizima vermeyi dusunuyorum.
arkadaslar selamlar..
nesquik deniz pek tatli olmus masallah..
ben duzelemedim, burnum tikali ve gozlerim akiyor.
bgn doktora gittik, iki ilaz verdi, nezle baslangici dedi.
emzirdigimi belirttim verdigim ilaclar emzirmene engel degil dedi.
ama eve gelip prospektusleri okuyunca gordum ki ikisi de emziren annelere uygun degilmis.olur musun oldurur musun simdi.
bana onerebileceginiz karisim var mi???
arkadaslar selamlar..
ama eve gelip prospektusleri okuyunca gordum ki ikisi de emziren annelere uygun degilmis.olur musun oldurur musun simdi.
selamlar bütün herkese ...malesef biz oğlumla 5 gündür hastayız iki ayrı doktora gittik test yapılmadı ama domuz gribi olabilir dedi tamiflu verdi şu meşhur gribin tek ilecı daha ilacı bulamadık gerçi 5 gün oldu ciğerleri boğazı temizmiş çok keyifsiz benim yavrum sadece uyuyor bütüngün öksürük çok daha ona çare bulamadık doğal bi yöntem biliyorsanz lütfen bana özelden mesaj atabilirmisiniz topiği takip edecek zamanım malesef yok(ateşimiz iki gündür normale döndü.çok korkuyorum inş. bir an evel atlatırız ikimizde herkese sağlıklı günler ...
geçmiş olsun canım inan hiç bir bilgim yok ben genelde doğru aktara koşarım normaldede öyle ilaç içmekten pek hoşlanmıyorum hep aktara koşarım ama sana faydası olacak bi şey malesef bilemiyorum canım..
geçmiş olsuj oğluşunla sana...
teşkler arkadaşlar aktara gittim yarım çay kaşığı harnup pekmezine çok az keten tohumu karıştır ver dedi her gün .denedim bakalım fayda edecekmibu doktorlar saglami hasta ederler vallahi.
ben de oksuruk yok, ates yok.
parol almistim.
burnum tikali, bir de egiklik vamis, o da nefesimi etkiliyor.
buhar mak olmasi halim nanay.
ben buradan zamaninda ipegimu ve ciceks ya da karenin tarifini not almisim, nara yolladim.
ama onlar oksuruk ve grip icin.
olmadi ben de deneyim.
cok tesekkurler ilginizeee..
arkadaslar selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?