- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.041
ay oda yoksa benim amca kızızmı kaydirigubbakcemile3:roflol:zeynil hep burdasın ama hiç katılmıyorsun muhabbete yerimseniben
maşallah denize kocaman olmuş kangurunuzda güzelmiş iyi gezlemelerrr...merhaba kızlar..biz geldik ama ben iyi gelmedim...
grip olmuşum ve boğazlarım şiş...hapşırıp duruyorum evde mikroplu mikroplu :)
geçmişe bakıyorum hemen cvp vermeye çalışcam sizlere...çok şey kaçırdım sanırım hihihih
aaaaaaaaaaaaa huricim slmmm
nasılsın güzelim ipektoşumuz nasıl
huricim senin gelmişti sanırım demi benimde geldi milupanın numuneleri
iyiyi canım haftasonu işte evde tatil yapacaz ama bebişn hızına yetişemiym ki yoruyo siz nasılsıız:dance:
yok canım bana değil dilara80 e geldi bende güğncelliyorum orda bilgilerimi ama bana gelmiyooorrrrhuricim senin gelmişti sanırım demi benimde geldi milupanın numuneleri
bende seni özledim niyte girmiyon bakalımgelsinler yahu kırk yılda bi girebiliyorum zati muhabbeti ösledim yaaa:sinifsinif:
kızlar herkez geçtimi ek gıdaya
ay oda yoksa benim amca kızızmı kaydirigubbakcemile3:roflol:
maşallah denize kocaman olmuş kangurunuzda güzelmiş iyi gezlemelerrr...
lavantam morum filizizm nabhersiniz yahuu bi görüşemedik oynayıp duruyolar sitemizle harbi yakacam bu topiği heeeee
lülülülülülü
saol canımKAREN,FİLİZ,ÖZLEM,MELEK yerim güzellikleri .hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı meleklerin.
ayyyy nihayet düzelmiş site kaç gündür yazıyorum gitmiyor yada giremiyorum bir türlü......
beyaz melek hoşgeldin canım öykümüz<ede kocaman maşallah
demetim nerelerdesin yaaaa özledi,k seni
kızım bugün çok öksürüyor sabahtan beri uyutamıyorum uyuyor öksürüğü ile uyanıyor birazdan drumuzla konuşacağım
huricim senin gelmişti sanırım demi benimde geldi milupanın numuneleri
kaydirigubbakcemile3 hakikaten pek bi hareketlendiler sorma benimkide degişti önceden memede yapışık gezerdi şimdi bakıncam diye 5 dk emiyor çok komikler yahuu kaydirigubbakcemile3
ay oda yoksa benim amca kızızmı kaydirigubbakcemile3:roflol:
maşallah denize kocaman olmuş kangurunuzda güzelmiş iyi gezlemelerrr...
lavantam morum filizizm nabhersiniz yahuu bi görüşemedik oynayıp duruyolar sitemizle harbi yakacam bu topiği heeeee
lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 hakikaten pek bi hareketlendiler sorma benimkide degişti önceden memede yapışık gezerdi şimdi bakıncam diye 5 dk emiyor çok komikler yahuu kaydirigubbakcemile3
saol canım
inşlh hafif atlatır canım geçmiş olsun
ayy bitürlü bana gelemedi şu numuneler yaa :)
mail geldi 6.ay başında gelevek die.11 inde giriyoruz bakalım yeni aya
senin nekadarlık geldi canım numuneler
aman kızma huriş görüşüyoruz yaa zorda olsa oda güzel facede bi grupmu açsak acep hehe burası takılınca oradan görüşürüz barii
benimki zaten hiçmeme almıyo tatlım ya sağıpta veriyom zor oluyo
kıyamam ben kuzuyaa sütünü alıyorya olsun off ya benim kuzu uyandı kucagımda bakınıyo annem napıyor diyordur kesin klavyede el hareketlerimi takip ediyor kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanviyaklaması yakındır
selam güzelim hoşbulduk bende çok özledim seni ve nazlı kızımızı nasılsınız geçmiş olsun annesi nazlı kızıma inşallah önemli değildir oluyo arada odayı nemli tutmaya çalış güzelimayyyy nihayet düzelmiş site kaç gündür yazıyorum gitmiyor yada giremiyorum bir türlü......
beyaz melek hoşgeldin canım öykümüz<ede kocaman maşallah
demetim nerelerdesin yaaaa özledi,k seni
kızım bugün çok öksürüyor sabahtan beri uyutamıyorum uyuyor öksürüğü ile uyanıyor birazdan drumuzla konuşacağım
kızlar herkez geçtimi ek gıdaya
selam güzelim hoşbulduk bende çok özledim seni ve nazlı kızımızı nasılsınız geçmiş olsun annesi nazlı kızıma inşallah önemli değildir oluyo arada odayı nemli tutmaya çalış güzelim
se
merhaba canım ben henüz geçmedim ek gıdaya ama geçmek istiyorum yavaş yavaş çünkü ne kadar geç geçersen ek gıdaya o kadar yemek seçiyolarmış..
dr bana şimdilik ek gıdaya geçme 6.ayın sonunda dedi ama bilmem pazartesi konuşçam bakaşlım ne dicekcokacimcoook
ay maşallah yarasın tosunuma
pazartesi benimde dr kontrolum var bu sefer söylücem bakalım ne dicek
geçen ay sadece anne sütüne devam dedi
muhallebiyi nasıl veriyosun filiz
kaşık maması mı yoksa kendin muhallebi mi yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?