2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

zeynil hep burdasın ama hiç katılmıyorsun muhabbete yerimseniben
ay oda yoksa benim amca kızızmı kaydirigubbakcemile3:roflol:

maşallah denize kocaman olmuş kangurunuzda güzelmiş iyi gezlemelerrr...

aaaaaaaaaaaaa huricim slmmm

nasılsın güzelim ipektoşumuz nasıl

huricim senin gelmişti sanırım demi benimde geldi milupanın numuneleri

lavantam morum filizizm nabhersiniz yahuu bi görüşemedik oynayıp duruyolar sitemizle harbi yakacam bu topiği heeeee

lülülülülülü

iyiyi canım haftasonu işte evde tatil yapacaz ama bebişn hızına yetişemiym ki yoruyo siz nasılsıız:dance:

kaydirigubbakcemile3 hakikaten pek bi hareketlendiler sorma benimkide degişti önceden memede yapışık gezerdi şimdi bakıncam diye 5 dk emiyor çok komikler yahuu kaydirigubbakcemile3

yok canım bana değil dilara80 e geldi bende güğncelliyorum orda bilgilerimi ama bana gelmiyooorrrr lmaz:

gelsinler yahu kırk yılda bi girebiliyorum zati muhabbeti ösledim yaaa:sinifsinif:
bende seni özledim niyte girmiyon bakalım klava:

kızlar herkez geçtimi ek gıdaya

yok canım ben arada tatlandırmalar yapıyorum o kadar....
elma suyu meyva püreleri arada tadına baktırıyorum...

tatlım sen başla yakmaya ben devam ederim:dance:

KAREN,FİLİZ,ÖZLEM,MELEK yerim güzellikleri .hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı meleklerin.
saol canım

inşlh hafif atlatır canım geçmiş olsun

ayy bitürlü bana gelemedi şu numuneler yaa :)
mail geldi 6.ay başında gelevek die.11 inde giriyoruz bakalım yeni aya
senin nekadarlık geldi canım numuneler

aman kızma huriş görüşüyoruz yaa zorda olsa oda güzel facede bi grupmu açsak acep hehe burası takılınca oradan görüşürüz barii

kaydirigubbakcemile3 hakikaten pek bi hareketlendiler sorma benimkide degişti önceden memede yapışık gezerdi şimdi bakıncam diye 5 dk emiyor çok komikler yahuu kaydirigubbakcemile3

bu sabah onla uyandık

benimki zaten hiçmeme almıyo tatlım ya sağıpta veriyom zor oluyo

kıyamam ben kuzuyaa sütünü alıyorya olsun off ya benim kuzu uyandı kucagımda bakınıyo annem napıyor diyordur kesin klavyede el hareketlerimi takip ediyor kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanviyaklaması yakındır

selam güzelim hoşbulduk bende çok özledim seni ve nazlı kızımızı nasılsınız geçmiş olsun annesi nazlı kızıma inşallah önemli değildir oluyo arada odayı nemli tutmaya çalış güzelim
se
kızlar herkez geçtimi ek gıdaya

merhaba canım ben henüz geçmedim ek gıdaya ama geçmek istiyorum yavaş yavaş çünkü ne kadar geç geçersen ek gıdaya o kadar yemek seçiyolarmış..
dr bana şimdilik ek gıdaya geçme 6.ayın sonunda dedi ama bilmem pazartesi konuşçam bakaşlım ne dicekcokacimcoook

ay güzelim ben geçeli 1 ay oldu yoğurt sebze çorbası muhallebi veriyom

ay maşallah yarasın tosunuma
pazartesi benimde dr kontrolum var bu sefer söylücem bakalım ne dicek
geçen ay sadece anne sütüne devam dedi

ay maşallah yarasın tosunuma
pazartesi benimde dr kontrolum var bu sefer söylücem bakalım ne dicek
geçen ay sadece anne sütüne devam dedi

valla bizim doktor başlattı tatlım ya yoğurdu bile inek sütüyle yaptırıyo muhallebide aynı şekilde doktorun dediğini yapıyoz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…