- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.061
valla bizim doktor başlattı tatlım ya yoğurdu bile inek sütüyle yaptırıyo muhallebide aynı şekilde doktorun dediğini yapıyoz bakalım
canım inek sütüyle kendim yapıyom
her dr kafasına göre bişey söylüyo ya anlamadım ben bu işi
ek gıda konusunda çok tecrubesiz hissediyorum kendimi neden başlasam bilemiyorum anlamadım ya
kafam çok karışık bu konuda eskiler hep inek sütü ve yoğurt verirlermiş daha yeni doğmuş bebeğe bile bişey olmamaış ama biz nedense korkuyoruz aslında
ne çorbası veriyosun filiz çok oldu sorularım ama:)
ne çorbası veriyosun filiz çok oldu sorularım ama:)
canım sadece sebze verdim
doktoru haklı buldum biz inek sütüyle büyümüşüz maşallah kendimi gayet iyi hissediyorum doktorumuz bu inek sütü 360 gün zararlı da 361. gün zararı ortadan mı kalkıyo diyo haklı adam bunlar mamacıların uydrması diyo
bu arada dedim ya ben 1 aydan sonra emmeisim hep inek sutu icmisim ama cok icmisim sutu. hep sut icermisim. Allah'a sukur hicbir hastalik gecirmedim. oyle hasta olunca da uzun surmez hastaliklarim.
ama kardesim 3 yasina kadar belki de daha uzun emmis. ne hastalik varsa gelir onu bulur. kabakulak sarilik su cicegi vs vs vs.
valla o yÜzden ben ayrı baŞlık halİndee konu aÇmıŞtım gÜn gÜn bebeklerİnİİzn fotoları dİye ama umursayan olmadı bende artık karıŞmıyorum :) herkes nereye İsterse koysun o kadar rİca ettİm tek baŞlık altında olsun dİye,hatta hurİ arkadaŞım saĞolsun kaÇ kez toparladı bİrleŞtİrdİ bu sayfaya foto konan bebeklerİ..artık takmıyorum desem yerİdİr kendİ adıma...
kendİmce İyİ fİkİrdİ ayrı baŞlık aÇmak ama.....herkesİn dÜŞÜnce yapısı farklı napalım :)
Meraba kıslar, bebikleri gördüm amanınnn ne güsel seyler onlar oyle ya valla bi araya gelsek ben kimi mıncırıcaımı secemicem ya sundadır ya bunda yapcammm kaydirigubbakcemile3 Bende uzun zaman sora kızımı cıkardım meydana facebook a koydum resmini arkadaslarım görsün diye nazardan cok korkuyorum yahuuuuBu arada regl olmayan var mı arkadaslar ya ben henüz olmadım bazen karnım cok agrıyo heyecan yapıyorum sora gidiyo ama menopoz teyze gibiyim ciuw ciuw ucuyorum en ufak bisi diyen insanlara bile sinirimden, acaba hamilemiyim risk yok gerci ama :tomato:
slm herkese ay bu regl muhabbetini görünce dayanamadım. ya bende olmadım daha kızım 6 aylık olcak nerdeyse ama hala tık yok yaa:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?