2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

valla bizim doktor başlattı tatlım ya yoğurdu bile inek sütüyle yaptırıyo muhallebide aynı şekilde doktorun dediğini yapıyoz bakalım

canım inek sütüyle kendim yapıyom

her dr kafasına göre bişey söylüyo ya anlamadım ben bu işi
ek gıda konusunda çok tecrubesiz hissediyorum kendimi neden başlasam bilemiyorum anlamadım ya
kafam çok karışık bu konuda eskiler hep inek sütü ve yoğurt verirlermiş daha yeni doğmuş bebeğe bile bişey olmamaış ama biz nedense korkuyoruz aslında

doktoru haklı buldum biz inek sütüyle büyümüşüz maşallah kendimi gayet iyi hissediyorum doktorumuz bu inek sütü 360 gün zararlı da 361. gün zararı ortadan mı kalkıyo diyo haklı adam bunlar mamacıların uydrması diyo

sağol huricim...teşekkürler sana bol bolllll :)
sen nasılsın?
senin tosuncukta maşallah çok güzel yüzlü bir bebek...
biz deniiz ajansa yazdırmaya karar verdik burda bir bilgisi olan kişi dedi...
kesin bir bebek reklamına alırlar yüzü için dedi...

yaramaz huysuz kucakcı nolcak :)

Arkadaslar ben 1. aydan sonra emmemis hep inek sutu ile beslenmisim. yani ben bu inek sutu olayinin abartildigini dusunuyorum. ve kizima ek gidaya gecince kizima vermeyi dusunuyorum.

ne çorbası veriyosun filiz çok oldu sorularım ama:)

yarım kabak,bir havuç,bir patates,azcık pirinç ve bulguru haşlıyorum ben...

blendardan geçiriyorum yağ tuz yok...

bir taşım kaynatıyorum deniz yiyor...yoğurtta yiyor,meyve püresi ve suyunuda sıkıyorum :)

biz başladık bu ay...MUHALLEBı ıSE ŞÖYLE,YARIM SU BARDAĞI SUYA,1 TATLI KAŞIĞI PıRıNÇ UNU KAYNATIYORUM,ıÇıNDE SAKIN ŞEKER OLMASIN,SONRA DOKTORUMUN YAZDIĞI ÖZEL TOZ MAMAYLA 2 ÖLÇEK KOYUP KARIŞTIRIP YEDıRıYORUM...

Son düzenleme:
bu arada dedim ya ben 1 aydan sonra emmeisim hep inek sutu icmisim ama cok icmisim sutu. hep sut icermisim. Allah'a sukur hicbir hastalik gecirmedim. oyle hasta olunca da uzun surmez hastaliklarim.

ama kardesim 3 yasina kadar belki de daha uzun emmis. ne hastalik varsa gelir onu bulur. kabakulak sarilik su cicegi vs vs vs.

görüyon mu

arkadaslar bu arada bebeklerinizin hepsini grodum. ama prensip olarak artik ben bu kadar cok alinti yapilmasi fikrine karsiyim.

bu konuyu da yazacaktim. ben dahil herkes resimlerin hepsini hepsini hepsini alinti yapiyoruz. sayfalarca ayni resimler. degisik kisiler tarafindan alintilaniyor. ve bir suru sayfa ilerledigi halde hep ayni sayfanin buyuk cogu daha onceden defalarca alintilanmis resimler ve iyi dilekler.

Bunun kotu oldugunu soylemiyorum ama cok fazla uzuyor sayfalar.

bu benim fikrim tabiki.

ha benim yaptigim da kotu. yani bebeklerinizi gordum masallah demek de yaznlis. insan bebeginin resmini koydugu zaman istiyor ki herkes gorsun begensin.

tek tek iste Nesquik, Beyaz Melek vs vs dun sayfada gordugum tum arkadaslarimin isimlerini yazarak alintilamam lazim ama dun okudugum icin aklimda kalmadi. affedin.

valla o yÜzden ben ayrı baŞlık halındee konu aÇmıŞtım gÜn gÜn bebeklerınıızn fotoları dıye ama umursayan olmadı bende artık karıŞmıyorum :) herkes nereye ısterse koysun o kadar rıca ettım tek baŞlık altında olsun dıye,hatta hurı arkadaŞım saĞolsun kaÇ kez toparladı bırleŞtırdı bu sayfaya foto konan bebeklerı..artık takmıyorum desem yerıdır kendı adıma...

kendımce ıyı fıkırdı ayrı baŞlık aÇmak ama.....herkesın dÜŞÜnce yapısı farklı napalım :)

bu arada ben daha ilk adetimi olmadim. normal biliyorum ama bekliyorum iste.

bazen karnimda kipirdanmalar oluyor diyorum hamile miyim yoksa. cok uzun zaman once korunmadan bir iki kere olmustu. diyorum o zaman hamile kalmis olsam simdiye 2.5- 3 aylik falan olur. yok bu kadar cabuk hissetmem zaten:)

bu arada Eda emiyor o yuzden rahatim. yeniden hamiel kalinca sut bozulur bebek emmezmis ya. ama arada seytan diyor git bir test al.

hamile kalsam uzulmem ha. hatta sevinirim:) tek uzuntum Eda daha cok kucuk. Kizimin tahtini hemen sallamak istemem.

yoksa asla eziyetinde degilim.

canim haklisin. ama su sekilde de bir durum var. orada pek kimse gormuyor.burasi yogun bir baslik ya ilk buraya ugruyoruz. sonra vakit kalirsa diger basliklara bakiyoruz. zaten buraya koymamizin sebebi herkes gorsun diye. ben surekli alinti yapilmasina karsiyim.

tabi orada toplansa daha iyi olur haklisin.

ŞÖyle bırŞey oluyor ama kıbelecım,buraya koyduĞun gÜn gÖrÜp bıtıyor ıŞ,gerı dÖndÜĞÜnde merak ettıĞın fotoyu bulman zaman alıyor...
yanı bugÜn koyduĞun yarın unutulur...ama o baŞlıkta olsaydı bılmem kaÇ yıl sonra kk.varlıĞı sÜrece ıstedıĞın zaman ara ve bul kolaylık olur :)

ama ısteyene tabıkı...dedımya herkesın dÜŞÜncesı farklı canımcım...ben hergÜn denızın kaÇ adet fotosunu Çekıp Çıakrtırıp albÜm yapıyorum :) eŞım dıyor Çok aŞırı fotosu oldu ama napalım,hatıra,ÇektıĞımız tÜm vıdeoları ayrı dvdye aktarıp saklıyorum eĞer hard dıske bıŞı olursa sılınmesın dıye korkudan :):)

Meraba kıslar, bebikleri gördüm amanınnn ne güsel seyler onlar oyle ya valla bi araya gelsek ben kimi mıncırıcaımı secemicem ya sundadır ya bunda yapcammm kaydirigubbakcemile3 Bende uzun zaman sora kızımı cıkardım meydana facebook a koydum resmini arkadaslarım görsün diye nazardan cok korkuyorum yahuuuu Bu arada regl olmayan var mı arkadaslar ya ben henüz olmadım bazen karnım cok agrıyo heyecan yapıyorum sora gidiyo ama menopoz teyze gibiyim ciuw ciuw ucuyorum en ufak bisi diyen insanlara bile sinirimden, acaba hamilemiyim risk yok gerci ama :tomato:

slm herkese ay bu regl muhabbetini görünce dayanamadım. ya bende olmadım daha kızım 6 aylık olcak nerdeyse ama hala tık yok yaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…