2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ÖĞRET ONA

zaman alıcak biliyorum,
fakat eğer öğretebilirsen ona,
kazanılan bir liranın,
bulunan beş liradan ,daha kıymetli olduğunu öğret ....
Kaybetmeyi öğrenmesini öğret ona ve hem de kazanmaktan neşe duymasını.
Eğer yapabilirsen ona kitapların mucizelerini öğret,
Fakat ona sessiz zamanlarda tanı;
Gökyüzündeki kuşların,
Güneş altındaki arıların,
Ve yemyeşil yamaçtaki çiçeklerin;
Ebedi gizemini düşünebileceği....
Okulda hata yapmanın ,hile yapmaktan çok daha onurlu olduğunu öğret ona.
Ona kendi fikirlerine inanmasını öğret,
Herkes ona yanlış olduğunu söylediğinde dahi.
Tüm insanları dinlemesini öğret ona,
Fakat tüm söylediklerini gerçeğin eleğinden geçirmesini
Ve sadece iyi olanları almasınıda öğret.
Eğer yapabilirsen üzüldüğünde bile nasıl gülümseyeceğini öğret ona;
Gözyaşlarında hiçbir utanç olmadığını öğret.
Ona kuvvetini ve beynini en yüksek fiyatı verene satmasını
Fakat hiçbir zaman kalbi ve ruhuna fiyat etiketi koymamasını öğret.
Uğultulu bir insan kalabalığına ,kulaklarını tıkamasını öğret;
Ve eğer kendisinin haklı olduğuna inanıyorsa,
DİMDİK DİKİLİP SAVAŞMASINI ÖĞRET....

nar nerden anladınız domuz gribi olabileceğini ben çok korkuyorum olurda anlayaman diye ya
neye dayanarak domuz gribi olabilir dedi doktor
çok çok geçmiş olsun

çok güzel canım çok beğendim nasıl gidiyor hayat havalar nasıl oralarda

Selammmm,nasılsınız bakiim kızlar :1hug:
Ben bugün izinliydim işe gitmedim, dün akşam alişin yanına kıvrılayım nasılsa uyanacak dedim bi kalktımki gece 1 olmuş saat :1shok:. Kocişte rahatsız etmemiş bizi uyuyoruz diye gittim aldım onuda yine yattık :) sabah erkenden kalktım,temizlik yaptım biraz.Cumartesi evde olmak harika bişey ya.Kocada izinliydi işleri bitirdik, hayvanat bahçesine gittik.Oğluşum şaşkın şaşkın baktı hayvanlara.Çok güzel bigündü,gelirken uyudu hala uyuyor,uyanana kadar sizlere bakiim dedim.
Siz nasılsınız, şekerler nasıl ? opuyorumnanaktan

oh ne güzel etmişsiniz canım ya hayvanat bahçesini bende çok severim.ytemizliğinide yapmışsın mis mis oh birde çay demle otur keyifle iç...
ipek iyi çok şükür sadece huysuz kaka yapamızyoruz bizde 4 gündür mızmızmız ama geçeck inşallah allah sabır versin ...sabır sabır y sabıre diyip duruyorum

slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
ben çok kötüyüm termosa su doldururken termosun altı çıktı ve bacağım yandı
gece su topladı acile gittik sıyırdılar ve sardılar birde serum verdiler
bugünde plastik cerraha gittik oda krem verdi ve her gün duş al dedi
ama hala canım çok yanıyormafoldumben mafoldumben

ay canım çok geçmiş olsun.nasıl acımıştır kimbilir

nur 34 çok doğru ve güzel bi yazı teşekkürler paylaşımın için

çok güzel canım çok beğendim nasıl gidiyor hayat havalar nasıl oralarda

teşekkürler kızlar. huricim iyiyim cnm alışmaya çalışıyoruz buralara köy okulu sınıfı yeni adam ettim .istanbulu çok özledim burnumda tütüyo yarıyıl tatilini bekliyorum dört gözle zaman geçmiyo

akannehir:teselli::1shok:
geçmiş olsun canım ya ufff çok acımıştır iyiki güzel kızın kucağında falan değildi ne bileyim ayy iş canım acıdı vallahi....geçmiş olsun hemen geçsin gitsin ...

az kaldı canım zaman dediğin çabuk geçiyor bak gidiyorum demenin üstünden nerdeyse 3-4 ay geçti ya sabır bu sene bitecek inşallah....hadi bakalım orda gözleri parlayarak sana bakan hergün yeni bilgiler verdiğin öğrencilerinin gözleri aklına gelince biraz rahatlarsın heralde...

canım ya geçmiş olsun acil şifalar.

canım ya geçmiş olsun acil şifalar.

teşekkürler kızlar

ayyy canım ya çok geçmiş olsun allah beterinden korusun yanık acısı kötüdür çok..

selam kızlar nasılsıınız

selam canım biz iyiz sen nasılsın paşamız nasıl çok tatlı maşallah o yaŞeniz

ayyy canım ya çok geçmiş olsun allah beterinden korusun yanık acısı kötüdür çok..

selam canım biz iyiz sen nasılsın paşamız nasıl çok tatlı maşallah o yaŞeniz

teşekkürler canım
inş biran önce geçer 2 gündür dişimi sıkıyordum biraz önce dayanamadım ağladım

ah tatlım yaa...buyuk gecmiş olsun heralde artık her gidene domuz gribi diyolar..ama b test gerekiyordu narcım..tamiflu evet tek ilaç ama viral direnç ona karsı da oluştu malesef..inş ona ihtiyacınız olmadan atlatırsınız..canım ben öksürük ve ciğer rahatsızlıklarına 1 bardak kaynar suya yarım tatlı kaşığı biberiye koyuyorum ve demlendikten sonra süzüp içiyorum.cok faydalı ama bu senin için bebege değil..neyse ben bunları özelede atarım..

zuzitoooomm..canım ösletion yaa..cee diosun sonra kacıosun..hoş artık hepimiz öle olduk ama:=)Alyamı görmek istiorum beennn..buyutmusundur prensesimizi..regl olacagına işarettir o ruh hallerin..en azından bunu diyebilirim bende öyle oldu..

kibelecim merhaba ..tatlım artık eskisi gibi temmuz annelerindeki her topiği takip etme fırsatım olmadıgı için sahsen arkadasların bebişlerinin tum fotolarını buradan takip etmeyi tercih ediyorum ve serrayı da buraya ekliyorum. uzun alıntı olayı konusunda b formülüm var...bence fotolar koyulsun ama iyi niyetler MQ yapılmadan düz msjla yazılsın derim..

kız Allah iyiliğini..masallah hiç yorulmayan b tipsin anlaşılan..atom karınca..Bende mıymıylıgı sevmem her işimi kendim hızlıca hallederim ama pes ediorum bazen..b cocugun telasını daha gözüm su an yemiyor.Allah gönlüne göre versin canım..

slm şekerler nasılsınız ben geldim yine kise yok

tatlım hiç denk gelemioruz seninle..bence en tenha zamanları seciosun lavantacım..:=)

sağol huricim çok güzel bi gündü gezdik eğlendik, çayımı demledim şimdi içicez kocişle.Oğluş uyandı bu çocuk hiçbişey yemiyoooooooo delikafadulden deli olucam.Ne mama yiyo, ne çorba herşeye burun kıvırıyo kavgayla yemek yiyoruz, iştahı yok.
İpeğin huysuzluğu normal o zaman annesi çocuğun zoru varmış idare edersin sen sabırrr, yapsın biran önce inş. fitil falan denemiş miydin ?

Off nurcum çok geçmiş olsun ((((((((((((( nasıl acıdı kimbilir canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…