- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.101
selam kızlar
ÖĞRET ONA
zaman alıcak biliyorum,
fakat eğer öğretebilirsen ona,
kazanılan bir liranın,
bulunan beş liradan ,daha kıymetli olduğunu öğret ....
Kaybetmeyi öğrenmesini öğret ona ve hem de kazanmaktan neşe duymasını.
Eğer yapabilirsen ona kitapların mucizelerini öğret,
Fakat ona sessiz zamanlarda tanı;
Gökyüzündeki kuşların,
Güneş altındaki arıların,
Ve yemyeşil yamaçtaki çiçeklerin;
Ebedi gizemini düşünebileceği....
Okulda hata yapmanın ,hile yapmaktan çok daha onurlu olduğunu öğret ona.
Ona kendi fikirlerine inanmasını öğret,
Herkes ona yanlış olduğunu söylediğinde dahi.
Tüm insanları dinlemesini öğret ona,
Fakat tüm söylediklerini gerçeğin eleğinden geçirmesini
Ve sadece iyi olanları almasınıda öğret.
Eğer yapabilirsen üzüldüğünde bile nasıl gülümseyeceğini öğret ona;
Gözyaşlarında hiçbir utanç olmadığını öğret.
Ona kuvvetini ve beynini en yüksek fiyatı verene satmasını
Fakat hiçbir zaman kalbi ve ruhuna fiyat etiketi koymamasını öğret.
Uğultulu bir insan kalabalığına ,kulaklarını tıkamasını öğret;
Ve eğer kendisinin haklı olduğuna inanıyorsa,
DİMDİK DİKİLİP SAVAŞMASINI ÖĞRET....
iyi akşamlar kızlar
Selammmm,nasılsınız bakiim kızlar :1hug:
Ben bugün izinliydim işe gitmedim, dün akşam alişin yanına kıvrılayım nasılsa uyanacak dedim bi kalktımki gece 1 olmuş saat :1shok:. Kocişte rahatsız etmemiş bizi uyuyoruz diye gittim aldım onuda yine yattık :) sabah erkenden kalktım,temizlik yaptım biraz.Cumartesi evde olmak harika bişey ya.Kocada izinliydi işleri bitirdik, hayvanat bahçesine gittik.Oğluşum şaşkın şaşkın baktı hayvanlara.Çok güzel bigündü,gelirken uyudu hala uyuyor,uyanana kadar sizlere bakiim dedim.
Siz nasılsınız, şekerler nasıl ? opuyorumnanaktan
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
ben çok kötüyüm termosa su doldururken termosun altı çıktı ve bacağım yandı
gece su topladı acile gittik sıyırdılar ve sardılar birde serum verdiler
bugünde plastik cerraha gittik oda krem verdi ve her gün duş al dedi
ama hala canım çok yanıyormafoldumben mafoldumben
ay canım çok geçmiş olsun.nasıl acımıştır kimbilir
nur 34 çok doğru ve güzel bi yazı teşekkürler paylaşımın için
çok güzel canım çok beğendim nasıl gidiyor hayat havalar nasıl oralarda
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
az kaldı canım zaman dediğin çabuk geçiyor bak gidiyorum demenin üstünden nerdeyse 3-4 ay geçti ya sabır bu sene bitecek inşallah....hadi bakalım orda gözleri parlayarak sana bakan hergün yeni bilgiler verdiğin öğrencilerinin gözleri aklına gelince biraz rahatlarsın heralde...teşekkürler kızlar. huricim iyiyim cnm alışmaya çalışıyoruz buralara köy okulu sınıfı yeni adam ettim .istanbulu çok özledim burnumda tütüyo yarıyıl tatilini bekliyorum dört gözle zaman geçmiyo
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
akannehir:teselli::1shok:
geçmiş olsun canım ya ufff çok acımıştır iyiki güzel kızın kucağında falan değildi ne bileyim ayy iş canım acıdı vallahi....geçmiş olsun hemen geçsin gitsin ...
az kaldı canım zaman dediğin çabuk geçiyor bak gidiyorum demenin üstünden nerdeyse 3-4 ay geçti ya sabır bu sene bitecek inşallah....hadi bakalım orda gözleri parlayarak sana bakan hergün yeni bilgiler verdiğin öğrencilerinin gözleri aklına gelince biraz rahatlarsın heralde...
canım ya geçmiş olsun acil şifalar.
ayyy canım ya çok geçmiş olsun allah beterinden korusun yanık acısı kötüdür çok..slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
selam kızlar nasılsıınız
ayyy canım ya çok geçmiş olsun allah beterinden korusun yanık acısı kötüdür çok..
selam canım biz iyiz sen nasılsın paşamız nasıl çok tatlı maşallah o yaŞeniz
selamlar bütün herkese ...malesef biz oğlumla 5 gündür hastayız iki ayrı doktora gittik test yapılmadı ama domuz gribi olabilir dedi tamiflu verdi şu meşhur gribin tek ilecı daha ilacı bulamadık gerçi 5 gün oldu ciğerleri boğazı temizmiş çok keyifsiz benim yavrum sadece uyuyor bütüngün öksürük çok daha ona çare bulamadık doğal bi yöntem biliyorsanz lütfen bana özelden mesaj atabilirmisiniz topiği takip edecek zamanım malesef yok(ateşimiz iki gündür normale döndü.çok korkuyorum inş. bir an evel atlatırız ikimizde herkese sağlıklı günler ...
Meraba kıslar, bebikleri gördüm amanınnn ne güsel seyler onlar oyle ya valla bi araya gelsek ben kimi mıncırıcaımı secemicem ya sundadır ya bunda yapcammm kaydirigubbakcemile3 Bende uzun zaman sora kızımı cıkardım meydana facebook a koydum resmini arkadaslarım görsün diye nazardan cok korkuyorum yahuuuuBu arada regl olmayan var mı arkadaslar ya ben henüz olmadım bazen karnım cok agrıyo heyecan yapıyorum sora gidiyo ama menopoz teyze gibiyim ciuw ciuw ucuyorum en ufak bisi diyen insanlara bile sinirimden, acaba hamilemiyim risk yok gerci ama :tomato:
arkadaslar bu arada bebeklerinizin hepsini grodum. ama prensip olarak artik ben bu kadar cok alinti yapilmasi fikrine karsiyim.
bu konuyu da yazacaktim. ben dahil herkes resimlerin hepsini hepsini hepsini alinti yapiyoruz. sayfalarca ayni resimler. degisik kisiler tarafindan alintilaniyor. ve bir suru sayfa ilerledigi halde hep ayni sayfanin buyuk cogu daha onceden defalarca alintilanmis resimler ve iyi dilekler.
Bunun kotu oldugunu soylemiyorum ama cok fazla uzuyor sayfalar.
bu benim fikrim tabiki.
ha benim yaptigim da kotu. yani bebeklerinizi gordum masallah demek de yaznlis. insan bebeginin resmini koydugu zaman istiyor ki herkes gorsun begensin.
tek tek iste Nesquik, Beyaz Melek vs vs dun sayfada gordugum tum arkadaslarimin isimlerini yazarak alintilamam lazim ama dun okudugum icin aklimda kalmadi. affedin.
bu arada ben daha ilk adetimi olmadim. normal biliyorum ama bekliyorum iste.
bazen karnimda kipirdanmalar oluyor diyorum hamile miyim yoksa. cok uzun zaman once korunmadan bir iki kere olmustu. diyorum o zaman hamile kalmis olsam simdiye 2.5- 3 aylik falan olur. yok bu kadar cabuk hissetmem zaten:)
bu arada Eda emiyor o yuzden rahatim. yeniden hamiel kalinca sut bozulur bebek emmezmis ya. ama arada seytan diyor git bir test al.
hamile kalsam uzulmem ha. hatta sevinirim:) tek uzuntum Eda daha cok kucuk. Kizimin tahtini hemen sallamak istemem.
yoksa asla eziyetinde degilim.
slm şekerler nasılsınız ben geldim yine kise yok
işte benim minik çınarım buyumusmu teyzeleri :)
QUOTE]
sende kayıp listesindesin huzuncum..paşan çook tatlı olmuş maşallah..avatar harika..
tuanında sürekli ağzı akıyor önlük yetiştiremiyoruz , dişlerini kontrol ettim ama bişi yok .diş kasıyıcı aldım en küçüklerinden minicik ağzına sığmadı :)))
karenin denediği havucu deneyelim bali bizde
oyyy oyyy biblo kızım tunişim.masallah...minicik agzına annesi kaşıyıcı dayıyormuş ..aaa ilsucum rahat bırak tunişimi ver eline havucu kemirsin meleğim..ya yeni foto isteriz bu arada..
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
nurrr tatlım gecmiş olsun :=(nazar olabilir bu termos kırılması..b sadaka cıkar bence canım..Allah beterinden korusun yanığı cok ii biliorum..su buharı ile haşlandım kaç kez..gecmiş olsun..
oh ne güzel etmişsiniz canım ya hayvanat bahçesini bende çok severim.ytemizliğinide yapmışsın mis mis oh birde çay demle otur keyifle iç...
ipek iyi çok şükür sadece huysuz kaka yapamızyoruz bizde 4 gündür mızmızmız ama geçeck inşallah allah sabır versin ...sabır sabır y sabıre diyip duruyorum
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?