2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

6 gün önce oldu yine kaka yapmadı 3 gün bekledim fitil attım üstündsen yine 3 gün geçti yapmayalı...fitil yapmayacağım bu cuma kontrolümüz var zati o güne kadar yapmazsa bilmiyorum artıkın....

6 gün önce oldu yine kaka yapmadı 3 gün bekledim fitil attım üstündsen yine 3 gün geçti yapmayalı...fitil yapmayacağım bu cuma kontrolümüz var zati o güne kadar yapmazsa bilmiyorum artıkın....

inşallah yapar bizimkide öyle zaten çok kusuyor birde alttan her gün yapsa kilo kalmayacak galiba .Şu kusmayı azaltmak için neler yapmalıyım

nar nerden anladınız domuz gribi olabileceğini ben çok korkuyorum olurda anlayaman diye ya
neye dayanarak domuz gribi olabilir dedi doktor
çok çok geçmiş olsun
selam melekçim zaten şu anda dolaşan grip sadece h1n1 mişş test fln olmadan söyledi doktor 3gün geçmeyen ateş öksürük burun tıkanıklığı akıntı vardı bizde nefes darlığı fışkırır derece kusma alursa tehlikelimiş bizim yok şükür ALLAH korusun bebeklerimizi

kızlar sabahtan beri mızmız olan ipek son 1 saat itibariyle sakin ve sakinlikle beraber kahverengi balgam çıkarmaya başladı ...
bişeyi yok öksürük falanda yok anlamadım bişiy vesselam sizce?????

gece kusmuyorda gündüz devamlı üst değiştirmekten fenalar geliyor.6500 kilo geldi bugün 3 klo doğmuştu ama buay az aldı çünkü süt gibi kustuğuda oluyor..doktor 1 ay daha bekleyelim dedi ek gıdaya geçmedik ama üzülüyourm süt gelmese amenna ama gelnde heba oluyor

kızlar selam. geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz kötü bir bayram geçirdik. bayramın 3. günü halam vefat etti. bu hafta hep ordaydık. bebekle zor oluyo ama napalım.

kusma durumu benim kızımda da var 2 aylıkken başladı halada devam ediyo.bazen birkaç gün üst üste kusuyo bazen bir hafta hiç kusmadığı oluyo. belli bir rutin de değil yani. televizyonda da bu konu işlendiğinde çok dikkatli bir şekilde dinledim. Reflü ile reflü hastalığı birbirinden farklı şeylermiş. eğer sadece kusma varsa reflü herhangi bir ilaç kullanmaya gerek yok çoğu bebekte olur ve zamanla geçermiş fazla yediği için kusarmış. ama kusmanın yanı sıra kilo alımı az ve boy uzaması yavaşsa yani büyüme geriliği varsa reflü hastalığı denirmiş ve tedavi uygulanması gerekirmiş. benim kız bu aralar kusmuyo çok şükür.biz de emmekte biraz sorun yaşıyoruz. bazen memeyi almıyo ısırıp geri itiyo aç olduğu halde. dişlerimi kaşınıyo acaba?

farklı birşey verdin mi?Neden öyle kustu
dün kaka yapmıyor die elma püresiyedirmiştim.ama bugün bişey yedirmedim...

kızlar selam. geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz kötü bir bayram geçirdik. bayramın 3. günü halam vefat etti. bu hafta hep ordaydık. bebekle zor oluyo ama napalım.

başın saolsun canım...allah sana ve yakınlarına sabır versin...

slm huriş, naber
anlaşılan biz varız bi tek kaydirigubbakcemile5
birazdan dökülürler ama yerimseniben

başın sağolsun canım , Allah geride kalanlarına uzun ömür versin :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun.
Küçükken benim de bacağıma çay demliği devrilmişti. Halamlar sürekli zeytinyağı sürmüşlerdi ve her gün temizlemişlerdi ılık suyla, nerdeyse hiç iz kalmadı.

İnşallah çabucak geçer acısı.

ayyyyy nur cnm cok gecmıs olsun ya nasıl ıcım acıdı sımdı sıcak suu(((((( buyuk gecmıs olsun cnm
huriş cnm ıpeğime noldu ole????ıns. kısa zamanda yaparda rahatlar
bende uyutamıyorum sanırım bızım dıslerımızde gece uykumuuz maffettı bu saatte uyuyor olurdu ve gec uyudu na gore uyusa uyumuyorda yrm saatte bır saatte uyanıp emmmeden uyumuyor ((((((((((8sabah kadar nerde yattığımı bılmıyorum ıkıncı dısımızde cıktı ve bırıncı eyetıstı neredeyse herkes yattı suan yatanda ıkımız ayaktayız bı rezene verdım baklaım altına yaptı buseferde konusuyor suan uykusuzluktan gozler kıpkırmızı ama dırenıyor yawrum cok canı yanıyor sanırım ...........

canim ben Edos'u bu ay hep z. yagi ile yagladim. masallah guzel uzadi. sen de her gun altini vs degistirdikten sonra eklem yerlerini bacaklarini karnini guzelce ov. z. yagi her derde deva. zaten sana hastayim. nasil bas ediyorsun iki bebekle masallah.

ben bir sey soracaktim. sen ikkinciye hamile kalinca ilkini emzirebildin mi? yoksa sut bozuldu mu?

canim kaka yapamiyormussunuz. bizde de ayni durum. bazen her gun. bazen 4 gunde bir. gecen aksam zorla 5. gun aksami yapti. macun gibiydi yani civik degildi. o da zorla yaptirdik. agzina z. yagi damlattim yarim cay kasigi. ne bileyim karnini z. yagi ile ovdum. babuline diye dogal bir surup verdi doktorumuz. her eczanede yok. o ise yariyor biraz. iste epsinden azicik. zorla yapti. ama z. yagi ise yariyor sanirim.

canim ya cok gecmis olsun yanik hicbirseye benzemiyor. ne care olur bilmem ki.

Karencim iyi fikir. ben oyle yapacam bunda sonra.

Ayrica bana cidde is yerinde de atom karinca ya da speedy gonzales derlerdi:)

canım yaa şok oldum gerçekten msnde konuşamadık kaç gündür çok üzüldüm canım inşallah çabuk iyileşirsinn nazarmı var tatlım sende herşey üst üste geliyo yaa kendine iyi bak canım öpüyorum msnde görüşürüz yarınn:teselli:

hurişş geçmiş olsun canım ipektoş rahatsızmış inşallah bişeyi yoktur canım sıkma canını:teselli:

geçmiş olsun canım demek 2. dişte çıktı inşallah fazla huysuzlanmaz((

narcım sanada oğluşada büyük geçmiş olsun inşallah şu meret domuz gribini çabuk yenersiniz tatlımm acil şifalar hepinizee:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…