- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.121
6 gün önce oldu yine kaka yapmadı 3 gün bekledim fitil attım üstündsen yine 3 gün geçti yapmayalı...fitil yapmayacağım bu cuma kontrolümüz var zati o güne kadar yapmazsa bilmiyorum artıkın....
inşallah yapar bizimkide öyle zaten çok kusuyor birde alttan her gün yapsa kilo kalmayacak galiba .Şu kusmayı azaltmak için neler yapmalıyım
selam melekçim zaten şu anda dolaşan grip sadece h1n1 mişş test fln olmadan söyledi doktor 3gün geçmeyen ateş öksürük burun tıkanıklığı akıntı vardı bizde nefes darlığı fışkırır derece kusma alursa tehlikelimiş bizim yok şükür ALLAH korusun bebeklerimizinar nerden anladınız domuz gribi olabileceğini ben çok korkuyorum olurda anlayaman diye ya
neye dayanarak domuz gribi olabilir dedi doktor
çok çok geçmiş olsun
ah tatlım yaa...buyuk gecmiş olsun heralde artık her gidene domuz gribi diyolar..ama b test gerekiyordu narcım..tamiflu evet tek ilaç ama viral direnç ona karsı da oluştu malesef..inş ona ihtiyacınız olmadan atlatırsınız..canım ben öksürük ve ciğer rahatsızlıklarına 1 bardak kaynar suya yarım tatlı kaşığı biberiye koyuyorum ve demlendikten sonra süzüp içiyorum.cok faydalı ama bu senin için bebege değil..neyse ben bunları özelede atarım..
grip yedi günde geçer derler ya 2 günümüz kaldı inş. geçirecez .. bi iyileşsin oğlum başka bişey istem,yorum ah karen ah serracık hasta olmuştu sen yazmıştınya kızımzın bana benim anneme ihtiyacım var diye .. bende şimdi aynı şeyi diyorum başımızda bi büyüğümüz olsada şimdi bana akıl verse destek olsa off
dün kaka yapmıyor die elma püresiyedirmiştim.ama bugün bişey yedirmedim...farklı birşey verdin mi?Neden öyle kustu
kızlar selam. geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz kötü bir bayram geçirdik. bayramın 3. günü halam vefat etti. bu hafta hep ordaydık. bebekle zor oluyo ama napalım.
kızlar selam. geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz kötü bir bayram geçirdik. bayramın 3. günü halam vefat etti. bu hafta hep ordaydık. bebekle zor oluyo ama napalım.
slm huriş, naber
anlaşılan biz varız bi tek kaydirigubbakcemile5
birazdan dökülürler ama yerimseniben
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
ben çok kötüyüm termosa su doldururken termosun altı çıktı ve bacağım yandı
gece su topladı acile gittik sıyırdılar ve sardılar birde serum verdiler
bugünde plastik cerraha gittik oda krem verdi ve her gün duş al dedi
ama hala canım çok yanıyormafoldumben mafoldumben
herkse selam bu arada..
uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım...
benim kızımın koliği baya azaldı ama tam geçmedi malesef...
ama daha büyük bir sorunumuz var benim sütüm kesildi resmen...
denemediğim kalmadı nerdeyse boza, humana, hurma, rezene, ayva, incir lokum, helva vb..
resmen midem çöp tenekesine döndü ama yok yok bir damla anca geliyo...
bana tavsiyeleriniz var mı...
daha 5 aylık ama prematüre olduğu için 3 aylık gibi...
ek gıda için çok erken mama veriyoruz mecburen....
oh ne güzel etmişsiniz canım ya hayvanat bahçesini bende çok severim.ytemizliğinide yapmışsın mis mis oh birde çay demle otur keyifle iç...
ipek iyi çok şükür sadece huysuz kaka yapamızyoruz bizde 4 gündür mızmızmız ama geçeck inşallah allah sabır versin ...sabır sabır y sabıre diyip duruyorum
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
kibelecim merhaba ..tatlım artık eskisi gibi temmuz annelerindeki her topiği takip etme fırsatım olmadıgı için sahsen arkadasların bebişlerinin tum fotolarını buradan takip etmeyi tercih ediyorum ve serrayı da buraya ekliyorum. uzun alıntı olayı konusunda b formülüm var...bence fotolar koyulsun ama iyi niyetler MQ yapılmadan düz msjla yazılsın derim..
kız Allah iyiliğini..masallah hiç yorulmayan b tipsin anlaşılan..atom karınca..Bende mıymıylıgı sevmem her işimi kendim hızlıca hallederim ama pes ediorum bazen..b cocugun telasını daha gözüm su an yemiyor.Allah gönlüne göre versin canım..
.
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
ayyyyy nur cnm cok gecmıs olsun ya nasıl ıcım acıdı sımdı sıcak suu(((((( buyuk gecmıs olsun cnm
huriş cnm ıpeğime noldu ole????ıns. kısa zamanda yaparda rahatlar
bende uyutamıyorum sanırım bızım dıslerımızde gece uykumuuz maffettı bu saatte uyuyor olurdu ve gec uyudu na gore uyusa uyumuyorda yrm saatte bır saatte uyanıp emmmeden uyumuyor((((((((((8sabah kadar nerde yattığımı bılmıyorum ıkıncı dısımızde cıktı ve bırıncı eyetıstı neredeyse herkes yattı suan yatanda ıkımız ayaktayız bı rezene verdım baklaım altına yaptı buseferde konusuyor suan uykusuzluktan gozler kıpkırmızı ama dırenıyor yawrum cok canı yanıyor sanırım ...........
selam melekçim zaten şu anda dolaşan grip sadece h1n1 mişş test fln olmadan söyledi doktor 3gün geçmeyen ateş öksürük burun tıkanıklığı akıntı vardı bizde nefes darlığı fışkırır derece kusma alursa tehlikelimiş bizim yok şükür ALLAH korusun bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?