- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.141
bu arada ben daha ilk adetimi olmadim. normal biliyorum ama bekliyorum iste.
bazen karnimda kipirdanmalar oluyor diyorum hamile miyim yoksa. cok uzun zaman once korunmadan bir iki kere olmustu. diyorum o zaman hamile kalmis olsam simdiye 2.5- 3 aylik falan olur. yok bu kadar cabuk hissetmem zaten:)
bu arada Eda emiyor o yuzden rahatim. yeniden hamiel kalinca sut bozulur bebek emmezmis ya. ama arada seytan diyor git bir test al.
hamile kalsam uzulmem ha. hatta sevinirim:) tek uzuntum Eda daha cok kucuk. Kizimin tahtini hemen sallamak istemem.
yoksa asla eziyetinde degilim.
Meraba kıslar, bebikleri gördüm amanınnn ne güsel seyler onlar oyle ya valla bi araya gelsek ben kimi mıncırıcaımı secemicem ya sundadır ya bunda yapcammm kaydirigubbakcemile3 Bende uzun zaman sora kızımı cıkardım meydana facebook a koydum resmini arkadaslarım görsün diye nazardan cok korkuyorum yahuuuuBu arada regl olmayan var mı arkadaslar ya ben henüz olmadım bazen karnım cok agrıyo heyecan yapıyorum sora gidiyo ama menopoz teyze gibiyim ciuw ciuw ucuyorum en ufak bisi diyen insanlara bile sinirimden, acaba hamilemiyim risk yok gerci ama :tomato:
herkse selam bu arada..
uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım...
benim kızımın koliği baya azaldı ama tam geçmedi malesef...
ama daha büyük bir sorunumuz var benim sütüm kesildi resmen...
denemediğim kalmadı nerdeyse boza, humana, hurma, rezene, ayva, incir lokum, helva vb..
resmen midem çöp tenekesine döndü ama yok yok bir damla anca geliyo...
bana tavsiyeleriniz var mı...
daha 5 aylık ama prematüre olduğu için 3 aylık gibi...
ek gıda için çok erken mama veriyoruz mecburen....
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
ben çok kötüyüm termosa su doldururken termosun altı çıktı ve bacağım yandı
gece su topladı acile gittik sıyırdılar ve sardılar birde serum verdiler
bugünde plastik cerraha gittik oda krem verdi ve her gün duş al dedi
ama hala canım çok yanıyormafoldumben mafoldumben
kızlar sabahtan beri mızmız olan ipek son 1 saat itibariyle sakin ve sakinlikle beraber kahverengi balgam çıkarmaya başladı ...
bişeyi yok öksürük falanda yok anlamadım bişiy vesselam sizce?????
kızlar selam. geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz kötü bir bayram geçirdik. bayramın 3. günü halam vefat etti. bu hafta hep ordaydık. bebekle zor oluyo ama napalım.
canım tekrardan çoook geçmiş olsuunnslm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
ben çok kötüyüm termosa su doldururken termosun altı çıktı ve bacağım yandı
gece su topladı acile gittik sıyırdılar ve sardılar birde serum verdiler
bugünde plastik cerraha gittik oda krem verdi ve her gün duş al dedi
ama hala canım çok yanıyormafoldumben mafoldumben
kızlar selam. geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz kötü bir bayram geçirdik. bayramın 3. günü halam vefat etti. bu hafta hep ordaydık. bebekle zor oluyo ama napalım.
herkeze kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydın bu gün benim doğum günüm kızımla ilk doğum günümüz çok heycanlıyım nedense
hepinize iyi pazarlar
herkeze kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydın bu gün benim doğum günüm kızımla ilk doğum günümüz çok heycanlıyım nedense
hepinize iyi pazarlar
doğum günün kutlu olsun canım ailenle sevdiklerinle sağlık huzurla çok uzun ömürler inşallaha.s.
canım nbbrr
senin prenseslerin nasıl
günaydın iyiki doğdun melekk:)
Kan damlası verince kabızlık arta mı ki?Neyse öpüyorum sizleri bugün işlerim yoğun hastayımda
doğum günün kutlu olsun canım ailenle sevdiklerinle sağlık huzurla çok uzun ömürler inşallaha.s.
nur çok geçmiş olsun. yanık da zordur. umarım kısa zamanda düzelir.
beyaz melek doğum günün kutlu olsun.
ben artık pek fazla giremiyorum. iş yerinden artık giremiyorum. genelde yoğun oluyoruz. evde de oğlumdan pek fırsat bulamıyorum. büyük bir ihtimalle de iki hafta sonra atamam olacak ve antalya ya da kuşadasına gideceğim. öyle bir durumda uzun bir süre giremeyebilirim internete.
ballı kaymakk geldiiiiibuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?