2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam diloşum..eylulum huysuzlaşmış hayırdır..diş olayı mı acep..

kibelecim speedy im.. dogru analiz etmişim heç yanılmam:=) dermişim..

kızlar h.sonu eşimle fırsat bulursak film izleriz evde..serra uyududa hemen oturduk basına..ve bu filmi size şiddetle tavsiye ederim ..:=) zaten movie database de top 250 deymiş..adı PAN IN LABıRENTı..ispanyol filmi..konuyu anlatmıyayım ama dram..bazı filmlerde gercek mi yalan mı siz karar verirsiniz ya finale..öyle bir film..

nur84 canım sen gitmişsindir dr a..ama yanıklara verdikleri en mukemmel krem contractubex..bu da ispanyol merhemi..:=)))..şaka yapmıorum cidden öle...denk geldi..

Kibele bi arkadaşımda dediğin gibi sütün tadı bozulduğu için oğlu emmemişti. Ama başka bii arkadaşımın annesi ona hamile kaldığında abisi 5-6 aylıkmış. Sütün tadı falan bozulmamış ki hamileliğinin ilk 6 ayında oğlunu emzirmiş. Hatta kadın anlatıyordu karnım kocaman olmuştu emziriyordum diye. Ben de bunu anlamıyorum. Hamileyken göğüsleri sıkmayın erken doğuma neden olabilir deniyor. Millet maşallah değil sıkmak emziriyor bişey olmuyor????

Ay ne güzel. Ben 2 ayda gece kalkması bitince regl oldum. Bu ay İpek sapıttı. Artık 2-3 saatte bir gece de olsa kalkıyor. Herhalde sütüm artık yetmiyor, hemen acıkıyor. Tüm bunlara rağmen ben regl oluyorum. Yarın sayacağım bakalım kaç kere emziriyorum.

Rahatlaman lazım canım öncelikle. Sütüm bitiyor dersen kesin biter.
Uyuman lazım. 2 çocukla biraz zor ama fırsat buldukça kendini kanepeye at.
Öğün atlama sakın. Mutlaka bişeyler ye.
Bir de tatlı bende süt yapıyor galiba. Tam emin değilim ama çok tatlı yiyorum. Eskisine göre daha fazla süt üretiyormuşum gibi geliyor.
2,5 - 3 lt de su iç mutlaka.

Çok geçmiş olsun. Bilirim o acıyı. Evlenmeden 4 gün önce kolum yanmıştı. 2. derece yanıkmış. Yanık olan yerler resmen delinmiş altında beyaz beyaz tabaka çıkmıştı. Benimkini de soydular. Balayında denize, havuza giremedim. Pansuman yaparken bile bakamıyordum. Kabus gibiydi. O zamanlar zeytinyağını bilmiyordum. İyileştirici özelliği var. İlk silverdine kullandım. Sonra izi geçsin diye madecassol kullandım. Annem rahatsızlanınca umursamayıp bıraktım. Şimdi izleri mevcut. Acısı 2-3 günde azalıyor ama çekene sor derler. Tekrar geçmiş olsun.

kızlar sabahtan beri mızmız olan ipek son 1 saat itibariyle sakin ve sakinlikle beraber kahverengi balgam çıkarmaya başladı ...
bişeyi yok öksürük falanda yok anlamadım bişiy vesselam sizce?????

Kız bi dr'a sorsana. Önemli bişey olabilir allah korusun.

kızlar selam. geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz kötü bir bayram geçirdik. bayramın 3. günü halam vefat etti. bu hafta hep ordaydık. bebekle zor oluyo ama napalım.

Başın sağolsun canım.

herkeze kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydın bu gün benim doğum günüm kızımla ilk doğum günümüz çok heycanlıyım nedense

hepinize iyi pazarlar

canım tekrardan çoook geçmiş olsuunn
bende geçen hafta sabahın 4ünde paşaya termostan su alıyoıdumki aceleden ayağımın üstüne döktüm tabi ben çığlık çığlığa.kociş fırladı yataktan sıtkı sıyrılmış bişekilde ayyy o acı bile nekötüydüki seninki daha beter acıyodur

kızlar selam. geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz kötü bir bayram geçirdik. bayramın 3. günü halam vefat etti. bu hafta hep ordaydık. bebekle zor oluyo ama napalım.

canım başın saolsun canım allah rahmet eylesin

herkeze kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydın bu gün benim doğum günüm kızımla ilk doğum günümüz çok heycanlıyım nedense

hepinize iyi pazarlar

canım kızınla eşinle hayatboyu mutluluklar.doğum günün kutlu canım

huriciğim balgamı keşke sorsaydın canım doktora
narcığım canım çok geçmiş olsun
unuttuğum anneler ve bebişler vcarsa çookk geçmiş olsun

günaydın herkese. hepinize teşekkür ederim.
nur84 çok geçmiş olsun canım.
beyazmelek doğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu günler görürsün inşallah.
huricim kan ilacından dolayı kahverengi kusmuş olmasın? benim kızda ilacı vermemin ardından 3-4 saat geçmesine rağmen kustuğunda kahverengi lekeli çıkarıyo aklıma bu geldi valla.

nur çok geçmiş olsun. yanık da zordur. umarım kısa zamanda düzelir.
beyaz melek doğum günün kutlu olsun.
ben artık pek fazla giremiyorum. iş yerinden artık giremiyorum. genelde yoğun oluyoruz. evde de oğlumdan pek fırsat bulamıyorum. büyük bir ihtimalle de iki hafta sonra atamam olacak ve antalya ya da kuşadasına gideceğim. öyle bir durumda uzun bir süre giremeyebilirim internete.

günaydın iyiki doğdun melekk:)
Kan damlası verince kabızlık arta mı ki?Neyse öpüyorum sizleri bugün işlerim yoğun hastayımda

doğum günün kutlu olsun canım ailenle sevdiklerinle sağlık huzurla çok uzun ömürler inşallaha.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok teşekkür edertim hepinize kızlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…