2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır giremiyorum inşallah iyisinizdir
benim kızlar malesef çok kötüler
bayramda fena üşüttüler
halen daha ateşlerle boğuşuyolar
evimize dün sabah geldik
inşallah yarın tekrar doktora götürecem

kikoşum çok geçmiş olsun canımm çabuk toparlanırlar üzülmee sakınn:teselli:

çok çok geçmiş olsun canım ya
insan çocuğu hasta olunca çok üzülüyo inşallah biran önce iğleşirlera.s.

ballı kaymağa MAŞALLAHHH bal gibi öpücükler....yesinler cicilerini seni gıdını gözlerini..her yerini bebecik :)

harbi ballı kaymak yala yala öp öp doyulmaz buna be eylülde almış çoraplardan oh....,
bende misafirlikteyim eşimin kuzeinin doğum günü var ordayım
...

coraplara bak yesınler coraplarını masallah buyumus annesı .....

teşekkür ederimm teyzeleriŞeniz

ballı kaymakk geldiiiiibuyrunnnnnnnnn

ooohh maşallaahh
bende fıstığı koyda görelim dicektim :)

sağolasın canım benim iyi çok şükür oyuncaklarıyla boğuşuyo şuan :)sen nasılsınnn kuzucuğun nasıllopuyorumnanaktan
valla bende işlerle boğuşuyorumkuzumuda götürdüm anneannesine. o varken iş olmuyo çnkü en ufak birsese sıçrıyo sıpa

hakkında hayırlısı olsun canım

çok geçmiş olsun canım.

ballı kaymağa kocaman maaşallah. kırmızı tulumuna bayıldım.

teşekkür ederiz canlarımmŞeniz

Huricim bence sen bu konuyu bir druna danis.

Melekcim dogum gunun kutlu olsun. nice nice mutlu yillara kizinla beraber.

Dilaracim Eylul tam isirmalik fistik olmus. AMsallah ya. ayrica coraplarina ve kirmizi pantolonuna bayildim. kiskandim ben de alacam:)

Meraba kıslarrrr,

MELEKcim cnm benim dogumgünün kutlu olsun eşin ve güzel kızcenle nice yıllara,

NURcum ve KıKOŞŞcum sizlere de cok cok geçmiş olsun, kikoşum bi an once iyileşir umarım kızçelerrr

DıLARA ben o ballı kaymagııı yirimmm dibini de ekmekle sıyırırımmm bakkkk cokacimcoook

Huricim bende bir kez yediğim mandalinadan tattırmıstım ve koyu renkli kusmustu ama balgamlı ve kıvamlı oldugu icin bence doktorunla konus bi, geçmiş olsun ipekcana :1shok:

nabersiniz kızlar yokusunuz hiç ortalıkta....
bugün eşimin kuzeni var 8 yaşına girdi ona doğum gününe gittik ...
kaynanam aman hediye alma ben aldım desede semtimizi altını sütüne getirerek bir kol saati aldım ...meğersem kızın en sevdiği müzik grubunun saatini almışım havalara uçtu çok mutlu oldumm...
sonra ipek öbür kuzenin kucağındaydı huriş burndan bi hareketlenmeler var poposunda tata yapıyor dedi..
yok dedim yapmaz 4 gündür yapmıyor falan ...derken koku geldi...derken bi baktım eşofmanının üstü hep b.k ...aman allahım aman yarabbim tek temiz çamaşır bırakmadan bir yapmış ki yıllık resmen bezinde beyaz yer kalmamış kürek kemiklerinin arası bile b.k tu..ay bi mutlu oldum...puhahahaha zaaaa

Hanimlar size bir sey danismak istiyorum. birkac gundur bebegime almak istediklerim ile ilgili arastirma yapiyorum ama o kadar cok sey var ki. ve biliyorsunuz TR de alindi mi iade diye de bir sey pek olmuyor. o yuzden birbirimizle aldiklarimiz konusunda tecrubelerimizi paylasalim diyorum. bunun icin de kim ne almisti ne markaydi memnun muydu vs vs diye aratmak yerine baslik acalim ne dersiniz?

yani yakinda ne bileyim kimimiz yurutec alacaz kimimiz hoppala veya kimimiz meyve suyu sikacagi vs vs. paylasirsak daha guzel olur.

Bugün gittik Alyaşkoma mama sandalyesi aldık, baktım baktım uzun uzun en cok chicco polly i begendim, aldım oturttuk bile ama bizim estirikli simdilik pek oturmuyo yadırgadı sanırım, bi de sirin kanatlar emekleme arkadasım ve uyku arkadasım diye bitakım oyuncaklar aldık, playskool ürünlerinde baya bi indirim olmus kıslar, bulmusken aldık ama asıl ilginci alırkenki hallerimizdi, oyuncaklarla oynamaktan ona bas bunu dene tarzı oyuncakları ellemekten cıldırdık zannedersinizki alya diil bis bebegiz hatta bi ara bi baktım biz kendimi kaptırmısız alyacım garibim arkada yalnız kalmıs arabasında kaydirigubbakcemile3 Bi de oyuncak begendirme var tabe bi yandan babası bi yandan ben tutuyorum hangisine gülerse onu alıyoduk baktık herseye gülüyo bizimki batıcas diyip son verdik alısverise laelaelaelaelaealkisalkisalkis

Huricim bence sen bu konuyu bir druna danis.
Dilaracim Eylul tam isirmalik fistik olmus. AMsallah ya. ayrica coraplarina ve kirmizi pantolonuna bayildim. kiskandim ben de alacam:)

cuma günü kontrolümüz vart sorucam 1 kez oldu zaten heralde yemeklerden tatırmaktan oldu diye düşünüyorum ama tekrarı olmadı not aldım sorucam doktoruna..çoraplardan bende aldım henüz ayaklarına ulaşamıyor ulaşmak içinde çaba sarf etmiyor gerçi biraz daha beklemem lazım

Huricim bende bir kez yediğim mandalinadan tattırmıstım ve koyu renkli kusmustu ama balgamlı ve kıvamlı oldugu icin bence doktorunla konus bi, geçmiş olsun ipekcana :1shok:
ewet saol telefonda sormaktan hoşlanmıyorum pek gel bakalım diyeceğini biliyorum o sebepten tekrarı olmadığı için cuma günü götürücem kontrolü var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…