- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.161
slm arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır giremiyorum inşallah iyisinizdir
benim kızlar malesef çok kötüler
bayramda fena üşüttüler
halen daha ateşlerle boğuşuyolar
evimize dün sabah geldik
inşallah yarın tekrar doktora götürecem
ballı kaymakk geldiiiiibuyrunnnnnnnnn
harbi ballı kaymak yala yala öp öp doyulmaz buna be eylülde almış çoraplardan oh....,ballı kaymakk geldiiiiibuyrunnnnnnnnn
[/IMG]
bayramda fena üşüttüler
evimize dün sabah geldik
ballı kaymağa MAŞALLAHHH bal gibi öpücükler....yesinler cicilerini seni gıdını gözlerini..her yerini bebecik :)
harbi ballı kaymak yala yala öp öp doyulmaz buna be eylülde almış çoraplardan oh....,
bende misafirlikteyim eşimin kuzeinin doğum günü var ordayım...
coraplara bak yesınler coraplarını masallah buyumus annesı .....
ballı kaymakk geldiiiiibuyrunnnnnnnnn
valla bende işlerle boğuşuyorumkuzumuda götürdüm anneannesine. o varken iş olmuyo çnkü en ufak birsese sıçrıyo sıpasağolasın canım benim iyi çok şükür oyuncaklarıyla boğuşuyo şuan :)sen nasılsınnn kuzucuğun nasıllopuyorumnanaktan
hakkında hayırlısı olsun canımnur çok geçmiş olsun. yanık da zordur. umarım kısa zamanda düzelir.
beyaz melek doğum günün kutlu olsun.
ben artık pek fazla giremiyorum. iş yerinden artık giremiyorum. genelde yoğun oluyoruz. evde de oğlumdan pek fırsat bulamıyorum. büyük bir ihtimalle de iki hafta sonra atamam olacak ve antalya ya da kuşadasına gideceğim. öyle bir durumda uzun bir süre giremeyebilirim internete.
bayramda fena üşüttüler
evimize dün sabah geldik
ooohh maşallaahh
bende fıstığı koyda görelim dicektim :)
valla bende işlerle boğuşuyorumkuzumuda götürdüm anneannesine. o varken iş olmuyo çnkü en ufak birsese sıçrıyo sıpa
hakkında hayırlısı olsun canım
çok geçmiş olsun canım.
ballı kaymağa kocaman maaşallah. kırmızı tulumuna bayıldım.
Huricim bence sen bu konuyu bir druna danis.
Dilaracim Eylul tam isirmalik fistik olmus. AMsallah ya. ayrica coraplarina ve kirmizi pantolonuna bayildim. kiskandim ben de alacam:)
ewet saol telefonda sormaktan hoşlanmıyorum pek gel bakalım diyeceğini biliyorum o sebepten tekrarı olmadığı için cuma günü götürücem kontrolü var...Huricim bende bir kez yediğim mandalinadan tattırmıstım ve koyu renkli kusmustu ama balgamlı ve kıvamlı oldugu icin bence doktorunla konus bi, geçmiş olsun ipekcana :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?