2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Katılıyorum kibelecim bugün foruma girip arama fırsatım olmadı onun icin 3 saat bütün sandalyeleri mıncık mıncık inceleyip deli ettim adamları ayrıca cok ilginctir ki mesela bu mama sandalyesi chicco nun original magazasında tam 16 lira daha pahalıydı cok sasırdım akannehir

zuzum sen nasılsın

Nolsun cnm iyiyim iste azcık uykudan azcık bugün itibariyle cepten fakirim, bilascıkta menopoz kaydirigubbakcemile3 İpek kakasını yapmıs sonunda cok sükür, valla cok cok gecmisler olsun azcık gazları olsa nasıl kıvranıyo bebekler :bbo: Simdi rahatlamıstır bilascık kuzu alkisalkisalkis

canım biz geçen ay adık paşaya,hoppala yürüteç ilk arabam ve playskolun bikaç oyuncağını
başlık fikri bencede çok gzüel bi fikir canım

hayırlı olsun canım bende bugün baktım senin aldığından hoşuma gitti,ama bide safari modeline bakmak istiyorum gerçi daha araştırmadım netten karşılaştırmam lazım ikisinide
bugün baktığım yerde 250 liraydı polly sen kaça aldın canım.:):):):) çünkü bizde ordaki mağazada kendimizden geçmiştik :)

Ben 229 ytl ye aldım cnm kılıfı yıkanabiliyo ve alcaltıp yükseltilerek yemek masasına sıfır yanasabiliyo diye tercih ettim ben cnm cok daha uygunları ve cok abartı pahalıları da vardı :umursamaz:

iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
büyük kızım iyi gibi oldu ama küçüğüm halen kötü
bayramda kaptı şifayı hemen doktora götürdük antibiyotikle beraber 5 ilaç verdiler yaaaa
antibiyotik acayip isal yapınca 2.gün kestim
ama kaç gün oldu halen isal ve artık kaşığı görünce kafa çeviriyo yaaa elimden bişe yemez oldu hep ilaç sanıyo
öksürüğüde halen devam yazık öksürmekten ememiyo bile bide balgam yapıyo üfff
bide tokattan istanbula görümcemle kızını bıraktık 10 saat o yol sürdü zaten
dönüşte büyük ateşlendi izmitte acile götürdük iğne yaptılar ama elif çok küçük olduğundan yapmadılar
bol bol ılık duş dedi
dedim yoldayız ozaman fitil ver
e veriyom 3 dk sonra cooort geri hade tekrar arabayı durdur bez değiş
yok ilaç içir yok ateşlerini düşür
dönüş yolumuzda böyle böyle bi 12 saat sürdü felaketti valla
şimdide aradık hep pratisyen hekimler bakıyomuş acilde
artık pazartesiyi bekliyoz doktoru için

ay bi görseniz ağlamaya bile canı yok
ememiyo ölecene insanın hakkaten içi gidiyo

bu arada ecetuğba ve meltemkilic başınız sağ olsun

nurcum geçmiş olsun inşallah hemen iğleşir yanık çok acı verir yaaa
hasta olan tüm arkadaşlarım ve bebişleri hepinize çok geçmiş olsujn

melek hosgeldin ve doğum günün kutlu olsun

burcusener inşallah ataman antalya olur burda çoğalırız bizde

canım benim ya cok cok gecmis olsun tekrar mafoldumben ama sen güclü olcaksın annesi en ufak biseyde gözümüzün bebegine bakıyo kuslar, bu geceyi de atlattı mı yarın bi güzel bakar doktorda onun bagısıklıgı cok kuvvetlidir annesi merak etme sen bilas gücsüz düşmüştür o kadar hem dinlensin kuzucuk yarın öbür gün emeklemeye baslıcak enerji toplaması lazım Şeniz

kibelacım eve dönmüşsün gözün aydın
inşallah anneciğinn iyi gelmiştir sana
ve inşallah evdekilerde bi sorun çıkarmadan dönmüşlerdir

valla bende dökülüyorum ama koyvermiyorum kendimi sıka sıka bi hal oldum
bi koyverirsem onlarla ilgilenenmem diye

bi kızlara bakıyorum bi ev işi bide malum yoldan geldik kirlisiydi osuydu busuydu zor işler yaaa

bu arada malum kurban bayramı geldi geçti
ve bilenler bilir
eşim kayınvaliyle görümceyi kurbanda getirecekti yanımıza
o malum konuşma gelmemize 2 gün kala yapıldı ve cevap:
-abi şimdi ben sınav için dersaneye yazıldım işimdi gücümdü bi bu kışıda geçirelim inşallah
tülinle bi sorunum yok artık anlaştığımızı düşünüyorum
beni buraya bağlayan herhangi bi erkek de yok merak etme
ama zorlu bi süreç olacak bizimde sizinde bi kurulu düzeninşiz var tamamen alt üst olacak
buna lışmak iki taraf içinde zor olacak
bu kış bi geçsin tekar düşünelim dedi
ve konu şimdilik kapandı
çok şükürrr

bi kızlara bakıyorum bi ev işi bide malum yoldan geldik kirlisiydi osuydu busuydu zor işler yaaa

Anladım cnm zaten epey bi güc gerektiriyo yaptıkların, ev işlerini bosver ya bikac gün kirlisini falan sen bebeginin ve kendi saglıgınla ilgilen ev işi dedigini bi günde hallediverirsin valla keske evim yakın olsa takarım maskemi gelir sana yardım ederdim cnm Şeniz

daha önce bahsettimmi bilmiyorum bayramdan 1 hafta önce evimiz satılmıştı ev sahipleri temmuza kadar zaman tanıdılar ama biz hemen çıkma taraftarıydık
bi ev bulunmuş gibi yarın bakmaya gidicez
eğer olursa kızlar iğleşir iğleşmez taşınıyoruz
zor olucak ama napalım kısmet

bende öyle diyorum zaten peşimden atlı kovalamıyoyaa
ağırdan aldım ama eşyalar işte yıka as bi dert havalar soğuk kurumuyo

eminimki yakın olsak gelirdin canım benim düşünmen bile yeter
iyiki varsınız:1hug:

kibelacım eve dönmüşsün gözün aydın
inşallah anneciğinn iyi gelmiştir sana
ve inşallah evdekilerde bi sorun çıkarmadan dönmüşlerdir

canim sagol, dondum ama cok guzeldi.annem babam elimi birseye degdirtmediler, ben de yan gelip yattim:)

canim sevindim. bende ayni dert var. gitmediler. kayinvalide 1 ay, gorumce de 2-3 ay sonra donecek. isin kotusu esim mufettis ve memleketinde is verdiler. uzun bir is. aylar surecek. biz gidecez Allah'im insallah iptal olur.

canim ev begendiginiz gibi olur. kolayca da tasinirsiniz. cocuklar iyice iyilesmeden tasinma/ eda nin gribi 3 hafta surdu. iyilesti dedim gtekrar hasta oldu. dikkat.

saol canım inşallah kolay olur
inşallah sizinde iş olmazda başka yerde olur
valla zor ya
allah kayınvalideyle oturanlara kolaylık versin sabır versin valla

saol canım inşallah kolay olur
inşallah sizinde iş olmazda başka yerde olur
valla zor ya
allah kayınvalideyle oturanlara kolaylık versin sabır versin valla

ah canım benim ya geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede hastalıkları atarsınız birde sen hasta olma..taşınmayıda boşver takma kafana daha çok hasta olmasınlar al kızları git bir yakınına kocan halletsin taşınma işini sen taşınmış hazır eve geç yerleş....hiç bir şey insanın sağlığından çocuklarının sağlığından önemli değil...

görümcenide kutlarım aferin güzel laf etmiş.düşünceli konuşmuş ama ben sana söyliyim seneye görümcen evlenir bak demedi deme..bu yaz tanıştırır sizi
....

sağolasın canım tulumumuz koyu pembe ama resimde kırmızı çıkmış:) lcw den alındı çorapları için deliriyo resmen ayaklarını kaldırmaktann bi hal oldu çorapları yakalamaya çalışıyokaydirigubbakcemile3
teşekkür ederizz canımmmŞeniz

ohh ohh maşallah şükür tatlarıda yapmış ama ortam yeri kötü olmuşşkaydirigubbakcemile3

çok çok geçmiş olsun canım ya içim gidiyo minikler hastaa oluncaa bizde anca topalrlandık bi hasta olunca düzelmekte bilmiyolarrr:teselli:

ohh ohh baya bi rahatsın hadi geçmiş olsunnsositososito

hadi hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre bi ev bulursun:1hug:

adamın aklı çıkıyordu kızlar..
kaynanalardayız şu anda mandalina yiyiyoruz kayınpeder bilmiş adam mandalina tutu ağızına ipeğin oda meme gibi çekiverdi içine...
adam bayılıyordu suyu zor yetiştirdik..tabi aldık ipekten mandalinayı ben korkmuyorum da adamın aklı çıktı ...
benden özür diliyor bir daha vermem huriş affet huriş nolur bir daha ağıozına bişey sürmem huriş diyip duruyor....
bende korktum ama belli etmedim ...allah korusun...fark ettikten sonra sorun yok bi şekilde çıkarda ben görmeden atarsa ağızına korkarım...

selam kızlar.

melekcim doğum günün kutlu olsun.

kikoşcum çok geçmiş olsun canım.biran önce toparlanır inşallah kızların.

dilara yerim ben o eylülü.çok tatlı maşallah.o çoraplardan bizde aldık.ama çok ilgisini çekmedi bizimkinin.

benim oğlumda 2 gündür çok huzursuz.saat 6 oldumu başlıyor.saat 11 e kadar sürekli söylenme halinde.ne uyuyor ne kucakta duruyor ne oynuyor ne emiyor.2 gündür delirtti bizi.dün en sonunda dayanamayıp fitil koydum sonra uyudu.acaba dişlerindenmi ki

canım ipek dişleri için ağlarken;
ellerini kemiriyor
ağızı daha çok akıyor
sürekli eli ağızında söyleniyor
kulağını saçını çekiştiriyor
yüzünü tırmalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…