- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.201
herkeze kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydın bu gün benim doğum günüm kızımla ilk doğum günümüz çok heycanlıyım nedense
hepinize iyi pazarlar
hurişcim selam çağında öyle elleri sürekli ağzında.salyalar desen almış başını gidiyor.hala regl olmadım kafam bozuluyor
olursun inşallah canım ..hurişcim selam çağında öyle elleri sürekli ağzında.salyalar desen almış başını gidiyor.hala regl olmadım kafam bozuluyor
ne güzel ...benim kız kardeşim yada ablam yok teyze olamayacağım...ama burda bir sürü şeker bebeğin teyzesi oldum ....hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .....sende ona bir çok konuda ışık tutarsın inşallah...aaaaaaaa bu arada size bir haberim var.kardeşim hamile.allah kısmet ederse teyze olucam.onunda temmuz sonu gibi olucak bebeği.daha henüz çok kücücük.4 haftalık filan
oh ne güzel evinde iş yapan bir kayınvalide...Yarın 4.ay aşılarımızı olacağız. İlkinde ateş falan olmamıştı, inşallah bu defa da olmaz.
Geçen gidişimizde sağlık ocağını pek beğenmemiştim.Yeni açıldığı için çok düzensiz.
Doktorunda yaptırayım dedim aşılarını, eczaneden alıyorsunuz biz yapıyoruz aşıları falan deyince vazgeçtim.Zaten doktoru KKK aşılarını burada yapalım, sağlık ocağında yaptırmayın, ama diğerlerini sağlık ocağında yaptırabilirsiniz demişti.
Eşimin anne ve babası bizde.
Sağolsun kayınvalidem ütü odamın halini görünce ben ütü yapayım biraz diye girişti ütülere ve hepsini ütüledi.
Onlar bizdeyken rahatım bir süre. Kuaföre bile gidebilirim bu hafta.Mağara kadını olma yolunda hızla ilerliyorum yoksa.
allahım yarabbim ben bu tosuna ne diyeyim napayım selsin yakımında bi yerde olsaydın çok ciddiyim bunun apış arasını mıncıklamaya popişini ısırmaya ağızını boynunu koklamaya gelirdim...maşallahhhhhhh tosunumaaaaaa
canım benim toplamaya çalışıyorum kendimi...ama toplanamıyorum..annemin acısı her geçen gün içimi daha çok yakıyor...resimlerine ,videolarına bakıyorum sürekli...kızım uyandı canımmecetuba nasıl oldun canım....
daha iyimisin
selam kızlar.
melekcim doğum günün kutlu olsun.
kikoşcum çok geçmiş olsun canım.biran önce toparlanır inşallah kızların.
dilara yerim ben o eylülü.çok tatlı maşallah.o çoraplardan bizde aldık.ama çok ilgisini çekmedi bizimkinin.
benim oğlumda 2 gündür çok huzursuz.saat 6 oldumu başlıyor.saat 11 e kadar sürekli söylenme halinde.ne uyuyor ne kucakta duruyor ne oynuyor ne emiyor.2 gündür delirtti bizi.dün en sonunda dayanamayıp fitil koydum sonra uyudu.acaba dişlerindenmi ki
hurişcim selam çağında öyle elleri sürekli ağzında.salyalar desen almış başını gidiyor.hala regl olmadım kafam bozuluyor
aaaaaaaa bu arada size bir haberim var.kardeşim hamile.allah kısmet ederse teyze olucam.onunda temmuz sonu gibi olucak bebeği.daha henüz çok kücücük.4 haftalık filan
Yarın 4.ay aşılarımızı olacağız. İlkinde ateş falan olmamıştı, inşallah bu defa da olmaz.
Geçen gidişimizde sağlık ocağını pek beğenmemiştim.Yeni açıldığı için çok düzensiz.
Doktorunda yaptırayım dedim aşılarını, eczaneden alıyorsunuz biz yapıyoruz aşıları falan deyince vazgeçtim.Zaten doktoru KKK aşılarını burada yapalım, sağlık ocağında yaptırmayın, ama diğerlerini sağlık ocağında yaptırabilirsiniz demişti.
Eşimin anne ve babası bizde.
Sağolsun kayınvalidem ütü odamın halini görünce ben ütü yapayım biraz diye girişti ütülere ve hepsini ütüledi.
Onlar bizdeyken rahatım bir süre. Kuaföre bile gidebilirim bu hafta.Mağara kadını olma yolunda hızla ilerliyorum yoksa.
canım benim toplamaya çalışıyorum kendimi...ama toplanamıyorum..annemin acısı her geçen gün içimi daha çok yakıyor...resimlerine ,videolarına bakıyorum sürekli...kızım uyandı canımm
geldim huriciğim dün abim ve ablam geldi yanıma...inan çok kötü oldum bir annem yoktu...evde her yer onun anılarıyla dolu..benim yanımda çok kalırdı annem..buzluk onun yaptığı yiyeceklerle dolu...reçeller,turşular...bir kaç giysisi var bende..açıp açıp bakıyorum kokluyorum onları...nasıl alışacam ben annesizliğe bilmiyorum...
nabersiniz kızlar yokusunuz hiç ortalıkta....
bugün eşimin kuzeni var 8 yaşına girdi ona doğum gününe gittik ...
kaynanam aman hediye alma ben aldım desede semtimizi altını sütüne getirerek bir kol saati aldım ...meğersem kızın en sevdiği müzik grubunun saatini almışım havalara uçtu çok mutlu oldumm...
sonra ipek öbür kuzenin kucağındaydı huriş burndan bi hareketlenmeler var poposunda tata yapıyor dedi..
yok dedim yapmaz 4 gündür yapmıyor falan ...derken koku geldi...derken bi baktım eşofmanının üstü hep b.k ...aman allahım aman yarabbim tek temiz çamaşır bırakmadan bir yapmış ki yıllık resmen bezinde beyaz yer kalmamış kürek kemiklerinin arası bile b.k tu..ay bi mutlu oldum...puhahahaha zaaaa
Ahanda bizim manzaranın aynısı. Baktım bu iş böyle olmayacak bebek sitesi kurmaya karar verdim. En azından kendi masraflarımı azaltırım. Şu an hazırlıklarını yapıyorum. Bu arada ben büyük ihtimalle kaçırdım. Sen iş meselesini ne yaptın? Bir ara sorunlar vardı diye hatırlıyorum.Bugün gittik Alyaşkoma mama sandalyesi aldık, baktım baktım uzun uzun en cok chicco polly i begendim, aldım oturttuk bile ama bizim estirikli simdilik pek oturmuyo yadırgadı sanırım, bi de sirin kanatlar emekleme arkadasım ve uyku arkadasım diye bitakım oyuncaklar aldık, playskool ürünlerinde baya bi indirim olmus kıslar, bulmusken aldık ama asıl ilginci alırkenki hallerimizdi, oyuncaklarla oynamaktan ona bas bunu dene tarzı oyuncakları ellemekten cıldırdık zannedersinizki alya diil bis bebegiz hatta bi ara bi baktım biz kendimi kaptırmısız alyacım garibim arkada yalnız kalmıs arabasında kaydirigubbakcemile3 Bi de oyuncak begendirme var tabe bi yandan babası bi yandan ben tutuyorum hangisine gülerse onu alıyoduk baktık herseye gülüyo bizimki batıcas diyip son verdik alısverise laelaelaelaelaealkisalkisalkis
adamın aklı çıkıyordu kızlar..
kaynanalardayız şu anda mandalina yiyiyoruz kayınpeder bilmiş adam mandalina tutu ağızına ipeğin oda meme gibi çekiverdi içine...
adam bayılıyordu suyu zor yetiştirdik..tabi aldık ipekten mandalinayı ben korkmuyorum da adamın aklı çıktı ...
benden özür diliyor bir daha vermem huriş affet huriş nolur bir daha ağıozına bişey sürmem huriş diyip duruyor....
bende korktum ama belli etmedim ...allah korusun...fark ettikten sonra sorun yok bi şekilde çıkarda ben görmeden atarsa ağızına korkarım...
aaaaaaaa bu arada size bir haberim var.kardeşim hamile.allah kısmet ederse teyze olucam.onunda temmuz sonu gibi olucak bebeği.daha henüz çok kücücük.4 haftalık filan
canım;zaman zaman herşeyin ilacı tatlım...bu acıyı biliyorum annem olmasada yaşadığım bir acı...insanın kalbine saplanan bir ok tutup çekmek istiyorsun ama orda kalmasınıda istiyorsun sürekli kanıyor....ama zaman inan bana dualarınla onu rahatlattığında sende rahatlıyorsun ....sen ağlamayı bıraktığında rüyalarına gelecektir seni sevecek okşayacaktır...geldim huriciğim dün abim ve ablam geldi yanıma...inan çok kötü oldum bir annem yoktu...evde her yer onun anılarıyla dolu..benim yanımda çok kalırdı annem..buzluk onun yaptığı yiyeceklerle dolu...reçeller,turşular...bir kaç giysisi var bende..açıp açıp bakıyorum kokluyorum onları...nasıl alışacam ben annesizliğe bilmiyorum...
Kibele senin durumun da can sıkıcı. Ama geçici. Biraz daha sıkarsın dişini biter inşallah. Benim kayınvalide, eşimin halası, teyzesi, anneannesi falan hep 1 sokak yakınımda veya aynı apartmanda. Durum böyle olunca yatır gibi her gün birkaçı geliyor. Hele annesi her gün tavaf ediyor. İnsan gelmeden önce arar müsait misin diye yooook. Misafirim oluyor tam yemek saati yemek hazırlayacağım veya İpeği tam uyutmak üzereyim zırt kapı geliyor. Çokcuğun uykusunu kaçırıyor.30 dk oturup gidiyor. Sonra uyut tekrar uyutabilirsen. Çok özledim geldim diyor. Anlasın diye bütün gün evdeydin di mi, keşke gündüz gelseydin diyorum temizlik yaptım yoruldum diyor. Bir keresinde geldi uyuyorum açtım kapıyı. Ne yapıyorsun falan dedi. Uyuyorum dedim geçti oturdu. Lafa gelince kızım gibi seviyorum seni diyor İnsan evladına böyle mi yapar yahu. Neyse çok sinirliyim döküldüm birden.
Ben anlamıyorum bu büyükleri. Gerçekten büyükler mi küçükler mi? Ne işi var mandalina ile bu çocuğun. Allahtan nar vereyim dememiş. Valla gözünü kızından ayırma derim.
.
olursun inşallah canım ..
oluncada kafan bozuluyor çünkü tam randumanlı olamıyorsun parça parça kısısm kısım geliyor fıttırıyorsun galiba bi süre tam rayına oturmayacak bazı şeyler.....kolay bişe3y değil yaşadığımız tabekee...
ne güzel ...benim kız kardeşim yada ablam yok teyze olamayacağım...ama burda bir sürü şeker bebeğin teyzesi oldum ....hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .....sende ona bir çok konuda ışık tutarsın inşallah...
ay şimdi o kalp atışlarını duymayı bekliyordur...dün gibbiiiii
oh ne güzel evinde iş yapan bir kayınvalide...
git git kuaföre git oh rahatla ...
allahım yarabbim ben bu tosuna ne diyeyim napayım selsin yakımında bi yerde olsaydın çok ciddiyim bunun apış arasını mıncıklamaya popişini ısırmaya ağızını boynunu koklamaya gelirdim...maşallahhhhhhh tosunumaaaaaa
canim ya oncelikle oglusun cok yakisikli. masallah ona. fotolarini gordum ama alinti yapmiyorum artik fotolara.
ikincisi de ayni durum bizde var. mizmiz. benim sakin kizim gitti yerine hicbir seyi begenmeyen yerinde durmak istemeyen mizmiz bir eda geldi. ne yapsak yaranamiyoruz. elleri agzinda. salyadan onu sirilsiklam oluyor. benim gerizekali gorumce de ay bunun dili mi ezildi neden hep salyasi akiyor diyor. manyak mi ne? o oyle dedikce sinirlerim tepeme cikiyor. kayinvalidem de bu hasta hasta dedikce gicik oluyorum.
ben de olmadim ama 1 sene olmayan bile var. bence takma o kadar kafana.
canim Allah tamamina erdirsin. insallah sorunsuz atlatir.
canim benim gorumce de bizde ya yiktim ona butun isleri. yok oyle yan gel yat. gerci demedikce de yapmiyor sagolsun. illa diyecem. utuleri yapar misin, yemegi yapar misin? ben sadece bebegimle ilgileniyorum. e tabi evin duzenini gene ben sagliyorum ama yemek ortalik vs onda.rahat rahat agdacima gittim gecen:)
canim ya Allah acini hafifletsin. mekani cennet olsun. biliyorum ne desek az ne desek hafiflemez ama bol bol annecigine fatiha gonder. en cok ona ihtiyaci var.
Dilara Selsin maşallah kuzularınıza. İkisi de çok güzeller. Ya ne diyeceğim bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bizim topikteki bebekler gerçekten çok güzeller ya da çok fotojenikler. Dışarıdaki bebekler bana o kadar güzel gelmiyor nedense.
Kikoleyim çok geçmiş olsun. Ev işlerine biraz ara ver de hem kafanı hem vücudunu dinlendir. Sonra toparlarsın hepsini. Taşınma işi olursa zaten hepten hapı yuttun demektir.
Konuyu bilmiyorsum ama anladım. Ev ev üstüne olmaz canım ya. Senin için çok zor olurdu. İyi olmuş bu şekilde kapanması. İnşallah bi daha da konusu açılmaz.
Kibele senin durumun da can sıkıcı. Ama geçici. Biraz daha sıkarsın dişini biter inşallah. Benim kayınvalide, eşimin halası, teyzesi, anneannesi falan hep 1 sokak yakınımda veya aynı apartmanda. Durum böyle olunca yatır gibi her gün birkaçı geliyor. Hele annesi her gün tavaf ediyor. İnsan gelmeden önce arar müsait misin diye yooook. Misafirim oluyor tam yemek saati yemek hazırlayacağım veya İpeği tam uyutmak üzereyim zırt kapı geliyor. Çokcuğun uykusunu kaçırıyor.30 dk oturup gidiyor. Sonra uyut tekrar uyutabilirsen. Çok özledim geldim diyor. Anlasın diye bütün gün evdeydin di mi, keşke gündüz gelseydin diyorum temizlik yaptım yoruldum diyor. Bir keresinde geldi uyuyorum açtım kapıyı. Ne yapıyorsun falan dedi. Uyuyorum dedim geçti oturdu. Lafa gelince kızım gibi seviyorum seni diyor İnsan evladına böyle mi yapar yahu. Neyse çok sinirliyim döküldüm birden.
Gözün aydın canım. Artık kakalarıyla, osuruklarıyla mutlu oluyoruz.
Ahanda bizim manzaranın aynısı. Baktım bu iş böyle olmayacak bebek sitesi kurmaya karar verdim. En azından kendi masraflarımı azaltırım. Şu an hazırlıklarını yapıyorum. Bu arada ben büyük ihtimalle kaçırdım. Sen iş meselesini ne yaptın? Bir ara sorunlar vardı diye hatırlıyorum.
Ben anlamıyorum bu büyükleri. Gerçekten büyükler mi küçükler mi? Ne işi var mandalina ile bu çocuğun. Allahtan nar vereyim dememiş. Valla gözünü kızından ayırma derim.
Hayırlı olsun canım. İnşallah kucağına da alır. Benim ablam da hamileydi. 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu. Daha önce de aynısı olmuştu. İnşallah yakında yine güzel haberlerini alırım. Ben de teyze olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?