2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız
bgn bızım yrı kırkımız doluyor oğlumu yıkadım ama kendım hala ole duruyroum bi uyutabılsem ...bende gırıccem ve hemen uyuycam ardından bu gece hıc durmadı hem agladı hem uyumadı yawrum cok uykususuzum karnımda acıktı ama bırakamıyorum

idare eder pek olmamış ama neyse gönlüm diğer tickerdaydı ama beceremedim bir türlü bugün 40 ımız çıktı halamıza yani görümceme gittik geldik hava çok esiyor kızımı fazla dolaştıramadım birazdanda pazara gideceğim kimsecikler yok kendi kendime konuşmayayım

derincim ben varim canim, arada bakiyorum, sayfam hep acik
gozun aydin canim 40 iniz cikmis, bizde yarin 1 aylik olcaz daha,
tickeren guzel olmus canim, kizinin masallahi var, cok tatli bi bebek,

canim bende senin gibiyim, kendime hic vakit ayiramiyorum maalesef,
oglum durmadan kucak istiyo, bitek kucagimda uyuyo, yatagina koydugum anda basiyo bagirtiyi, ruh gibi dolaniyorum ortalikta,

herkezlere slm
dün kızımı özel başka bi hastaneye götürdüm malum doktorumuzu beğenmemiştim devletinkide baştan savdı
neyse güzel bi muane sonrası kalçadan şüpelenip kalça usg si istedi ve sonuç malesef kötü
ortopediye gönderdiler oda aynı şeyi söyledi kızımın sol kalçasında problem varmış daha çok küçük olduğu için erken tanıdan yırttık ama tedavi olarak henüz başlanamıyo
doktor ayaklarının ayrık kalması gerektiğini söyledi bunun için medikallerde yastık satılıyomuş yarın bakıcam ama doktor 2 tane bezi üst üste kullan dedi bir ay sonra tekrar muane edip film çekilecekmiş inşallah düzelir
artı büyük kızım da 3 gündür yataklara işiyodu onuda gösterdim meğer kıskanma pisikolojisine girmiş doktorda bazı önerilerde bulundu nasıl davranmamız gerektiğini anlattı
benimde kalçamda problem vardı doktor belfıtığından şüpelendi ve mr verdi yarın onunda sonucu belli olacak artı karnım çok ağrıyo diyodumya doğum doktoruna gözüktüm meğersem rahim ve yumurtalıklar bakteri dolmuş
mışlar muşlar çoğaldı kaynana evde bi başka dert eşimle aramız biraz limonu canım çok sıkkın
yinede rabbime çok şükürler olsun allah beterinden korusun ve kimseye dermansız dert vermesin inşallah

aman arkadaşlar kalça usg sini sakın aksatmayın bide işitme testinizide hadi görüşürüz yine bebiş başladı ıg ıg lamaya

o nası oluyo canım bizim ızda sabah 5 den öğlen 1 e kadar 2 gündür....kaka problemi geçti çok şükür gaza döndük mafoldumben
bir gaz ilacı.bitkisel ağırlıklıymış.benim kız da çok gazlı.tavsiye üzerine bunu aldım.6saatte bir 8-10 damla damlatıyorum.ama düzenli kullanmak gerekiyor antibiyotik gibi.

geçmiş olsun canım yaaa...tabiki işitme testi kalça çıkığı filmi önemli..ama heralde erken tanı olduğu için bir peoblem olmaz yeğenimede olmuştu 1 ay kadar çift bez kullandılar doktorun dediğini uyguladılar hemencik geçti..sıkma canını...
eşine gelince oda şaşkın durumdadır artık kandın olarak onlar bizi değil biz onları alttan alıcaz..
bende bütün gece uykusuzdum sabahta uyumadı kızızm birde gaz problemi ölüyorum uykudan eşim az önce hiç iyi değilim çok uykum var dedi çıldıracaktım çünkü 11 de kalktı...ama sustum şu an anlayamayabilir seni...kaynana hakkında hiç bişey diyemem ah o kaynanalara yorum yok ...
dediğin gibi şükürler olsun allah beterinden korusun..ben ağustos 22 de gidicem doktora aşısı ve işitme testi var...2 aylıkken kalça filmie gidicez..

bir gaz ilacı.bitkisel ağırlıklıymış.benim kız da çok gazlı.tavsiye üzerine bunu aldım.6saatte bir 8-10 damla damlatıyorum.ama düzenli kullanmak gerekiyor antibiyotik gibi.

yok kalsın o zaman ben gaza razıyım ..mümkün olduğu kadar ilaç kullanmamaya çalışıcam sinir oluyorum ilaçlara...bitkisel çözümler benim için öncelikli...

huricim iyi dileklerin ve motivasyonun için çok saol inşallah geçer ümit ediyorum
yılmamalıyım ben artık 2 çocuk annesiyim
senin içinde allah kolaylık versin canım
inşallah tüm gaz sorunu olan bebişlerin hepsi iyi olsunlar annelerini hep emsinler annelerinde hep bol sütü olsun

amin canım amin...
şu an o kadar fenayım ki kız uyuyo tam bende uzanıyorum başlıyor...
kaka yapmadı sabahytan beri
sabah yarım fitil koymuştum oda sarı su çıktı popodan ..
şimdi korkuma fitilde koyamıyorum gazımı var kakasınımı yapamıyor anlamadım
ama sabahtan beri kaka yapmadı hiç...
karnına havlu ütütledim koyudum sıcak su torbası yaptım koydum o anda susuyo ama bırakınca başlıyor ağlamaya..
şu an babasının omzunda babası sırtını sıvazlıyor elini durdurursa ağlıyor....
napıcam ben yaaa.....
altını açıncada mutlu oluyor öyle açık bırakacaksın onu...ama bağladığımda yine ağlıyo....

çok saol demetcim seninde bıcırığa maşallah çok tatlı ve süper poz vermiş.kırkımız dldu dahada rahatlarız umarım.benim kızda bugün çok huysuzdu karnından ses geliyor sanırım gaz.inşallah kolik değildir.bebişler iyi olsun daha ne isterizki.:Saruboceq:

zinco damlasını verdim.
ayak altına acı elma yağı damlattım çoraplarını geçirdim...
inşallah 2 saat uyusam bana yetecek...sabah 6 dan beri uyuymuyorum birde bu gece uykusuz kalırsam kıza uykudan düşürürüm diye korkuyorum...

kikole canım çok geçiş olsun allah sıhhat sağlık versin en önemlisi bu.inşallah 1 ay sonraya birşeycik kalmaz. kendine dikkat et.

huricim bende zinko veriyorum 4 damla ama düzenli vermek gerekiyor unutma ben vermiyordum artık vericem bugün çok yrdu bizi çünkü.

iyi aksamlar arkadaslar
gaz problemi ve karın ağrısı için dr bana gripe water diye bir ilac verdi.sabah öğlen aksam 2,5 ml kullanılıyor.kızımın ağrısı olunca içiriyorum sakinleştiriyor onu.ve uykusunu getiriyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…