- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.521
slm kızlar nasılsınız
bgn bızım yrı kırkımız doluyor oğlumu yıkadım ama kendım hala ole duruyroum bi uyutabılsem ...bende gırıccem ve hemen uyuycam ardından bu gece hıc durmadı hem agladı hem uyumadı yawrum cok uykususuzum karnımda acıktı ama bırakamıyorum
çok yorgunum valla. gaz problemi mahvediyor bizi. nasıl giderilir bilmiyorum. ilaç kllandıkmı gidiyor bu sefer kabız oluyor. ıkınmaktan göbeğinde fıtık çıktı. bunun için önerisi olan varmı. ne yapmak lazım?
canım ben 3 gündür sab simplex kullanıyorum. rahatladı prensesim
kızlar canım soda istiyo meyvalı içsem bişe olurmu bilgisi olan???
bir gaz ilacı.bitkisel ağırlıklıymış.benim kız da çok gazlı.tavsiye üzerine bunu aldım.6saatte bir 8-10 damla damlatıyorum.ama düzenli kullanmak gerekiyor antibiyotik gibi.o nası oluyo canım bizim ızda sabah 5 den öğlen 1 e kadar 2 gündür....kaka problemi geçti çok şükür gaza döndük mafoldumben
herkezlere slm
dün kızımı özel başka bi hastaneye götürdüm malum doktorumuzu beğenmemiştim devletinkide baştan savdı
neyse güzel bi muane sonrası kalçadan şüpelenip kalça usg si istedi ve sonuç malesef kötü
ortopediye gönderdiler oda aynı şeyi söyledi kızımın sol kalçasında problem varmış daha çok küçük olduğu için erken tanıdan yırttık ama tedavi olarak henüz başlanamıyo
doktor ayaklarının ayrık kalması gerektiğini söyledi bunun için medikallerde yastık satılıyomuş yarın bakıcam ama doktor 2 tane bezi üst üste kullan dedi bir ay sonra tekrar muane edip film çekilecekmiş inşallah düzelir
artı büyük kızım da 3 gündür yataklara işiyodu onuda gösterdim meğer kıskanma pisikolojisine girmiş doktorda bazı önerilerde bulundu nasıl davranmamız gerektiğini anlattı
benimde kalçamda problem vardı doktor belfıtığından şüpelendi ve mr verdi yarın onunda sonucu belli olacak artı karnım çok ağrıyo diyodumya doğum doktoruna gözüktüm meğersem rahim ve yumurtalıklar bakteri dolmuş
mışlar muşlar çoğaldı kaynana evde bi başka dert eşimle aramız biraz limonu canım çok sıkkın
yinede rabbime çok şükürler olsun allah beterinden korusun ve kimseye dermansız dert vermesin inşallah
aman arkadaşlar kalça usg sini sakın aksatmayın bide işitme testinizide hadi görüşürüz yine bebiş başladı ıg ıg lamaya
bir gaz ilacı.bitkisel ağırlıklıymış.benim kız da çok gazlı.tavsiye üzerine bunu aldım.6saatte bir 8-10 damla damlatıyorum.ama düzenli kullanmak gerekiyor antibiyotik gibi.
canım çok geçmiş olsuninşallah ameliyatın kolay geçer ve eski sağlığına kavuşursun:Saruboceq:
kırkınızda hayırlı olsun kızında çok tatlı maşallah subhanallahhh
deniz işine gelince kimdi bi arkadaş gitmişti sanırım ama tam hatırlayamadımmfisfisfis
ama çocukla evde durmuş çoğunlukla sanırım ay kimdi yaaaafisfisfis
gidersende çok dikkatli ol canım şimdiden iyi tatillerrrr
selam kızlarrr biz bugün anneannemiz ve kızımla sosyete pazarına gittikkkk:lepi:kaydirigubbakcemile3
pazarı altüst ettik valla:smiley-cool:
kendime çok güzel alt eşofmanlar aldım bu geçici şişkolukta çok para verip iyi bişey almaya kıyamadım hani vercem ya kilolarımıııı:smiley-cool:-tatlicadiarzu-:roflol:
valla harika taklit yapmışlar orjinal marka gibi hepside 3 tane aldım daha da gözüm kaldıdelikafadulden
kızımda maşallahh çok güzel uyudu hiçç üzmedi annesini arabasında gezdiiiiikaydirigubbakcemile2
bizde durumlar böyle siz nasılsınız bakalımmmm:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?