- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.221
selam kızlar.
melekcim doğum günün kutlu olsun.
kikoşcum çok geçmiş olsun canım.biran önce toparlanır inşallah kızların.
dilara yerim ben o eylülü.çok tatlı maşallah.o çoraplardan bizde aldık.ama çok ilgisini çekmedi bizimkinin.
benim oğlumda 2 gündür çok huzursuz.saat 6 oldumu başlıyor.saat 11 e kadar sürekli söylenme halinde.ne uyuyor ne kucakta duruyor ne oynuyor ne emiyor.2 gündür delirtti bizi.dün en sonunda dayanamayıp fitil koydum sonra uyudu.acaba dişlerindenmi ki
aaaaaaaa bu arada size bir haberim var.kardeşim hamile.allah kısmet ederse teyze olucam.onunda temmuz sonu gibi olucak bebeği.daha henüz çok kücücük.4 haftalık filan
Dilara Selsin maşallah kuzularınıza. İkisi de çok güzeller. Ya ne diyeceğim bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bizim topikteki bebekler gerçekten çok güzeller ya da çok fotojenikler. Dışarıdaki bebekler bana o kadar güzel gelmiyor nedense.
Kikoleyim çok geçmiş olsun. Ev işlerine biraz ara ver de hem kafanı hem vücudunu dinlendir. Sonra toparlarsın hepsini. Taşınma işi olursa zaten hepten hapı yuttun demektir.
Konuyu bilmiyorsum ama anladım. Ev ev üstüne olmaz canım ya. Senin için çok zor olurdu. İyi olmuş bu şekilde kapanması. İnşallah bi daha da konusu açılmaz.
Kibele senin durumun da can sıkıcı. Ama geçici. Biraz daha sıkarsın dişini biter inşallah. Benim kayınvalide, eşimin halası, teyzesi, anneannesi falan hep 1 sokak yakınımda veya aynı apartmanda. Durum böyle olunca yatır gibi her gün birkaçı geliyor. Hele annesi her gün tavaf ediyor. İnsan gelmeden önce arar müsait misin diye yooook. Misafirim oluyor tam yemek saati yemek hazırlayacağım veya İpeği tam uyutmak üzereyim zırt kapı geliyor. Çokcuğun uykusunu kaçırıyor.30 dk oturup gidiyor. Sonra uyut tekrar uyutabilirsen. Çok özledim geldim diyor. Anlasın diye bütün gün evdeydin di mi, keşke gündüz gelseydin diyorum temizlik yaptım yoruldum diyor. Bir keresinde geldi uyuyorum açtım kapıyı. Ne yapıyorsun falan dedi. Uyuyorum dedim geçti oturdu. Lafa gelince kızım gibi seviyorum seni diyor İnsan evladına böyle mi yapar yahu. Neyse çok sinirliyim döküldüm birden.
Gözün aydın canım. Artık kakalarıyla, osuruklarıyla mutlu oluyoruz.
Ahanda bizim manzaranın aynısı. Baktım bu iş böyle olmayacak bebek sitesi kurmaya karar verdim. En azından kendi masraflarımı azaltırım. Şu an hazırlıklarını yapıyorum. Bu arada ben büyük ihtimalle kaçırdım. Sen iş meselesini ne yaptın? Bir ara sorunlar vardı diye hatırlıyorum.
Ben anlamıyorum bu büyükleri. Gerçekten büyükler mi küçükler mi? Ne işi var mandalina ile bu çocuğun. Allahtan nar vereyim dememiş. Valla gözünü kızından ayırma derim.
Hayırlı olsun canım. İnşallah kucağına da alır. Benim ablam da hamileydi. 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu. Daha önce de aynısı olmuştu. İnşallah yakında yine güzel haberlerini alırım. Ben de teyze olmak istiyorum.
kizlar gunaydin.
cok sukur daha iyiyim, o gun hemen kaciverdim,efe cooook huysuz bu aralar
dilara ve selsin yavruslar bomba masallah:
melek dogumgunun kutlu olsun.
nur, kikoleyim cok gecmis olsun.hem size hem kuzulara acil sifalar insallah.
maibeyaz bir de dereotu denesen, o da baya artiriyor.bazilarinda d yulaf ezmesi artiyormus, yabanci sitelerde okudum.
huri ne mutlu olmussundur kakayi gorunce.bazen diyorum agzimi yapistirsam totya ceksem gelse kaka, yapacam vallahi, sirf rahatlasin diye.
ecetuba canim cok zor bir aci, Allahim sabrini versin insallah.baska ne denir ki?inan seni dusundukce ben kotu oluyorum, cok etkilendim.insallah meken<i cennet olur.
ipegimu canim bir de ben anlatsam kaynanayi, oof oooooof.ya nasil bole anlayissiz olabiliyorlar anlamiyorum, cidden beyinlerinde bir sorun mu var diye dusunmektan alamiyprum kendimi.
daha anlatacak baya bisi var ama efe uyudu, ben de isleri halledeyim.
hepinize guzel bir hafta diliyorum.
dilara ve selsin , eylül ve çağın da herzamanki gibi çok şekerler koca bi masallah onlara
ÖĞRET ONA
nurcum çok beğendim paylaşımım için teşekkürler
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım
ben çok kötüyüm termosa su doldururken termosun altı çıktı ve bacağım yandı
gece su topladı acile gittik sıyırdılar ve sardılar birde serum verdiler
bugünde plastik cerraha gittik oda krem verdi ve her gün duş al dedi
ama hala canım çok yanıyormafoldumben mafoldumben
canım benim çok geçmiş olsun.şimdi iyisindir inşallah
kızlar selam. geçmiş bayramınız mübarek olsun. biz kötü bir bayram geçirdik. bayramın 3. günü halam vefat etti. bu hafta hep ordaydık. bebekle zor oluyo ama napalım.
canım başın sağolsun. Allah sizlere uzun ömürler versin
herkeze kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydın bu gün benim doğum günüm kızımla ilk doğum günümüz çok heycanlıyım nedense
hepinize iyi pazarlar
melekcim biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun.
slm arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır giremiyorum inşallah iyisinizdir
benim kızlar malesef çok kötüler
bayramda fena üşüttüler
halen daha ateşlerle boğuşuyolar
evimize dün sabah geldik
inşallah yarın tekrar doktora götürecem
kikoleyim çok çok geçmiş olsun canım
nabersiniz kızlar yokusunuz hiç ortalıkta....
bugün eşimin kuzeni var 8 yaşına girdi ona doğum gününe gittik ...
kaynanam aman hediye alma ben aldım desede semtimizi altını sütüne getirerek bir kol saati aldım ...meğersem kızın en sevdiği müzik grubunun saatini almışım havalara uçtu çok mutlu oldumm...
sonra ipek öbür kuzenin kucağındaydı huriş burndan bi hareketlenmeler var poposunda tata yapıyor dedi..
yok dedim yapmaz 4 gündür yapmıyor falan ...derken koku geldi...derken bi baktım eşofmanının üstü hep b.k ...aman allahım aman yarabbim tek temiz çamaşır bırakmadan bir yapmış ki yıllık resmen bezinde beyaz yer kalmamış kürek kemiklerinin arası bile b.k tu..ay bi mutlu oldum...puhahahaha zaaaa
oyy hadi gözün aydın:) bu durum biz anneler için inanılmaz bir rahatlık:)
aaaaaaaa bu arada size bir haberim var.kardeşim hamile.allah kısmet ederse teyze olucam.onunda temmuz sonu gibi olucak bebeği.daha henüz çok kücücük.4 haftalık filan
canım çok sevindim.hadi bakalım bir bebiş daha geliyor.
ay canım yaa ...hafsaaaaaaaaaaaaa kızzz dünüüüüüüüüüürr
nbbrrr prenseslerim nasıl
maşallah annesi bu tam bi bal kaymak olmuş yaaa...yerim ben bu balı...ballı kaymakk geldiiiiibuyrunnnnnnnnn
iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
büyük kızım iyi gibi oldu ama küçüğüm halen kötü
bayramda kaptı şifayı hemen doktora götürdük antibiyotikle beraber 5 ilaç verdiler yaaaa
antibiyotik acayip isal yapınca 2.gün kestim
ama kaç gün oldu halen isal ve artık kaşığı görünce kafa çeviriyo yaaa elimden bişe yemez oldu hep ilaç sanıyo
öksürüğüde halen devam yazık öksürmekten ememiyo bile bide balgam yapıyo üfff
bide tokattan istanbula görümcemle kızını bıraktık 10 saat o yol sürdü zaten
dönüşte büyük ateşlendi izmitte acile götürdük iğne yaptılar ama elif çok küçük olduğundan yapmadılar
bol bol ılık duş dedi
dedim yoldayız ozaman fitil ver
e veriyom 3 dk sonra cooort geri hade tekrar arabayı durdur bez değiş
yok ilaç içir yok ateşlerini düşür
dönüş yolumuzda böyle böyle bi 12 saat sürdü felaketti valla
şimdide aradık hep pratisyen hekimler bakıyomuş acilde
artık pazartesiyi bekliyoz doktoru için
ay bi görseniz ağlamaya bile canı yok
ememiyo ölecene insanın hakkaten içi gidiyo
canım dün giremedim nete..dogumgünün kutlu olsun, kızınla ailenle sevdiklerinle nice mutlu yıllara..herkeze kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydın bu gün benim doğum günüm kızımla ilk doğum günümüz çok heycanlıyım nedense
hepinize iyi pazarlar
slm arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır giremiyorum inşallah iyisinizdir
benim kızlar malesef çok kötüler
bayramda fena üşüttüler
halen daha ateşlerle boğuşuyolar
evimize dün sabah geldik
inşallah yarın tekrar doktora götürecem
adamın aklı çıkıyordu kızlar..
kaynanalardayız şu anda mandalina yiyiyoruz kayınpeder bilmiş adam mandalina tutu ağızına ipeğin oda meme gibi çekiverdi içine...
adam bayılıyordu suyu zor yetiştirdik..tabi aldık ipekten mandalinayı ben korkmuyorum da adamın aklı çıktı ...
benden özür diliyor bir daha vermem huriş affet huriş nolur bir daha ağıozına bişey sürmem huriş diyip duruyor....
bende korktum ama belli etmedim ...allah korusun...fark ettikten sonra sorun yok bi şekilde çıkarda ben görmeden atarsa ağızına korkarım...
canim ya oncelikle oglusun cok yakisikli. masallah ona. fotolarini gordum ama alinti yapmiyorum artik fotolara.
ikincisi de ayni durum bizde var. mizmiz. benim sakin kizim gitti yerine hicbir seyi begenmeyen yerinde durmak istemeyen mizmiz bir eda geldi. ne yapsak yaranamiyoruz. elleri agzinda. salyadan onu sirilsiklam oluyor. benim gerizekali gorumce de ay bunun dili mi ezildi neden hep salyasi akiyor diyor. manyak mi ne? o oyle dedikce sinirlerim tepeme cikiyor. kayinvalidem de bu hasta hasta dedikce gicik oluyorum.KıBELECıM..ya emin ol bende kv ye bişey sölemek istemiorum 3 cocuk buyutmus..en ufak serra mızmızlandıgında..nesi var bunun kızım..ne oldu.. niye aglıyor..hasta mı acaba..offf..o kadar gereksiz sorular ki..hepsini kale alıp cvb vermek çok zor gelio ve ben artık bişi sölemiorum onlara ..gerizekalı görümcem demişsin ama haklısın heralde..dil ezilir mi yaaaa..hayret walla..:bbo:
karencim dilaracım selsincim bebişleriniz çok tatlı maşaallah
sagol tatlım..:=)
SELSıN canım paşan çok yakusuklu cidden..ilerde basını agrıtır cagın..benden sölemesi.:=)masallah 41 kere..
DıLOŞUMM eylul yine gıstık gibi podyuma çıkmış ve cok masum b ifadesi var ısırasım koynuma yatırasım geldi masallah...
HAFSACIM fotomuz için tsk ederiz canım..senin telasede bitmemiş anlaşılan ve görümcene coook uzuldum..inş kızına rabbim şifa verir..umut dr dan değil Allah tan..her an hersey olabilir..Dunya dua ile ayakta duruyor biliosun..inş dualar hayırlısı ile kabul olur da kuzucuk şifa bulur inş....inan çok icim acıdı..:=((dua edicem..
herkese merhabalarrr... 2gündür giremiyorumm bi yandan misafir bir yandan benm küçük ÇAKİ kaydirigubbakcemile3 hiç fırsatım olmadı.... hatta misafirlere zor yetiştimm ... offf ne zormuşşş yaaa...
herkeze kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydın bu gün benim doğum günüm kızımla ilk doğum günümüz çok heycanlıyım nedense
hepinize iyi pazarlar
hoşgeldin özlemcim. vala misafir zor iş. benim de bu hafta sonu ankaradan kayınvalidemler ve görümcem geliyor bakalım ben napcam
saolasın canım...allah razı olsun....HAFSACIM fotomuz için tsk ederiz canım..senin telasede bitmemiş anlaşılan ve görümcene coook uzuldum..inş kızına rabbim şifa verir..umut dr dan değil Allah tan..her an hersey olabilir..Dunya dua ile ayakta duruyor biliosun..inş dualar hayırlısı ile kabul olur da kuzucuk şifa bulur inş....inan çok icim acıdı..:=((dua edicem..
hafsacım Allah görümcene ve sizlere sabırlar versin. benim inan okuyunca içim bi kötü oldu ki annesine ve sizlere ne kadar acı veriyordur. Allah acil şifalar versin canım
slm kızlaarrr.....
ben hala memleketteyim...
günlerimiz o kadar yoğun geçiyoki anlatamam....
bi de uzun bi aradan sonra geldim gelen giden başımızı kaldıramıyoruz...
arada pc ye bi oturayım diyorum ama kardeşlerimden fırsat gelmöiyo..
tam geçmişi okumayı bitiriyorum pat küçük geliyo abla ödevim var kalk diyo
bütün alıntılarım falanda ölece kalıyo bi daha ben gelene kadar..
sonrada unutuyorum...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
annemlerin tarafta böle....
eşimin aileside burda oturuyo...
onlarada geçiyorum...
görümceminde bi kızı vardı doğuştan rahatsızdı...
ayın 17 sinde de hatta doğum günü var 2 yaşına girecek..
şu anda yoğun bakımda solunum cihazıyla yaşıyo....
bissürü yanlış ameliyat antibiyotik...
çocuğu resmen gözümüzün önünde mahvediyolar...
dr lar umut vermiyo artık...
görümcem perişan....
10 yıl kadar önce bi çocuğunu da beyin kanamasından kaybetmişti...
bu kızına da çok bağlanmıştı...
allahım sabır versin ...
çok üzülüyoruz...
her an da onun haberini bekliyoruz...
elimizden de bişiy gelmiyo sadece dua ediyoruz...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allahım kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin....
ay canım yaa ...
kaçtır görüyorum msj fakat cvp veremiyorum ...
nolur kusura bakma dünürcüm....
maşallah annesi bu tam bi bal kaymak olmuş yaaa...yerim ben bu balı...
ah canım yaaa....çok geçmiş olsun....allah yardımcın olsun....
nolur sende bırakma kendini..
inşallah iyi haberlerini bekliyooruz...
sakın kendini fazla yıpratma....lmaz: lmaz: lmaz:
ECETUBA canım...
allah sana boooollll sabırlarrından versin inşallah..
kolay değil atlatacaksın inşallah....
ama zaman....
zamanla acının yerini özlem sonra onun yerinide minnet duygusu alacak ama
bu süreç çok zor....allah sana sabır versin canım başka bişeyde diyemiyorum...duacıyım sana...
bu arada KAREN senin kızın fotolarına da bittim resmen o ne güzellik öle...
geçen alıntı yapmıştım ama yazamadan silindi ....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
SELSİN senin oğluşada koccaman bi maşallah..annesi...
hastasıyım senin oğlanın saçlarının yaaff....
ZUZUCUM mama sandalyeniz hayırlı olsun....afiyetle yiyin yemeklerinizi üzerinde inşallah...
walla kıslar hatırlayabldiklerime yazdım nolur atladığım varsa kusutra bakmayın çok kısıtlı imkanlarla pc başındayım şu anda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
karencim dilaracım selsincim bebişleriniz çok tatlı maşaallah
canım dün giremedim nete..dogumgünün kutlu olsun, kızınla ailenle sevdiklerinle nice mutlu yıllara..
canım diğer yazılarınıda okudum tekini alıntı yaptım..gecmiş olsun cok uzuluyorum bebeklerimiz hasta olunca..ama bu kısı herkes böyle gecircek anlaşılan..sağlıkla atlatsınlar inş..sende yorma kendini o kadar, dikkat et kendine fıstgım.enerji lazım ama dinlenmekte sart..
huriş senin şu KP yi kafamda canlandırır oldum yazılarınla..durdugum yerde gülüyorum senin anlatımınla...alemsin yani..adamı çok korkak ezik tırsak ve senin peşinde pervane biri gibi hayal ettim..lülülülülülü
canim ya oncelikle oglusun cok yakisikli. masallah ona. fotolarini gordum ama alinti yapmiyorum artik fotolara.
ikincisi de ayni durum bizde var. mizmiz. benim sakin kizim gitti yerine hicbir seyi begenmeyen yerinde durmak istemeyen mizmiz bir eda geldi. ne yapsak yaranamiyoruz. elleri agzinda. salyadan onu sirilsiklam oluyor. benim gerizekali gorumce de ay bunun dili mi ezildi neden hep salyasi akiyor diyor. manyak mi ne? o oyle dedikce sinirlerim tepeme cikiyor. kayinvalidem de bu hasta hasta dedikce gicik oluyorum.KİBELECİM..ya emin ol bende kv ye bişey sölemek istemiorum 3 cocuk buyutmus..en ufak serra mızmızlandıgında..nesi var bunun kızım..ne oldu.. niye aglıyor..hasta mı acaba..offf..o kadar gereksiz sorular ki..hepsini kale alıp cvb vermek çok zor gelio ve ben artık bişi sölemiorum onlara ..gerizekalı görümcem demişsin ama haklısın heralde..dil ezilir mi yaaaa..hayret walla..:bbo:
sagol tatlım..:=)
SELSİN canım paşan çok yakusuklu cidden..ilerde basını agrıtır cagın..benden sölemesi.:=)masallah 41 kere..
DİLOŞUMM eylul yine gıstık gibi podyuma çıkmış ve cok masum b ifadesi var ısırasım koynuma yatırasım geldi masallah...
HAFSACIM fotomuz için tsk ederiz canım..senin telasede bitmemiş anlaşılan ve görümcene coook uzuldum..inş kızına rabbim şifa verir..umut dr dan değil Allah tan..her an hersey olabilir..Dunya dua ile ayakta duruyor biliosun..inş dualar hayırlısı ile kabul olur da kuzucuk şifa bulur inş....inan çok icim acıdı..:=((dua edicem..
sorma benim kız çok masum evdede öyle durunca içim gidiyo maşallah ki çok uslu yavrum hiç beni üzmüyoo:asigim:
DİLARA.... ballı kaymağın çok tatlı maşşallah...
aynı tulumun tam tersi war bizde zemin yeşil düğmeler pembe çok tatlı oluolar tulumla bayılıorummm...opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz canlarım büyüyolar kuzucuklarrŞeniz
hafsacım çok geçmiş olsun inşallahh çabuk iyileşir yavrucak allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok ozrdur(( dualarımız onunla inşallahh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?