2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar herkese günaydın. nasılsınız. sitede sorun olduğundan epeydir giriş yaplmadım. muhabbet baya ilerlemiş geçmişi sanırım okuyamayacağım. birazdan Ardamla çıkıcaz dönünce tekrar görüşürüz öptüm hepinizi

aaaaaaaa bu arada size bir haberim var.kardeşim hamile.allah kısmet ederse teyze olucam.onunda temmuz sonu gibi olucak bebeği.daha henüz çok kücücük.4 haftalık filan

işte buda benim kamakım

maşallah yakışıklıya çok canlar yakacakk valla:asigim:

evet evet tatlım bizim topiğin bebekleri hepsi çok şeker helede hepsi bir arada olduğunu düşünsek bi ortamda wowww hangisini yemeğe başlamalııkaydirigubbakcemile3 maşallahh kuzucuklaraa

dilara ve selsin , eylül ve çağın da herzamanki gibi çok şekerler koca bi masallah onlara

hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleriiopuyorumnanaktan

günaydın şekerlerrrrzemuszemus

herkeze merhaba geçmişi okuyamadım hemen çıkmak zorundayım kızlar..
bu gün aşısı var ordanda anneme gideceğiz birkaç gün kalırım
hepiniz kendin,ze iyi bakın öptum

Günaydın kızlarr
Bizimde öksürüğümüz hala geçmedi sokağa çıkma yasağı ilan ettik evde babanemiz bize geliyor artık bu hafta öyle idare edicez hafifleyene kadar, doktorumuz nebulizator verdi ilaç veriyoruz onunla çok hasta değil ama onu kullanmak çok moralimi bozuyor

gidemedik:) arda uyumak istedi. artık öğleden sonra çıkacağız. kızlar cumartesi günü doktora gittik pnömokok aşımızı olduk. oğluşum bu ay 700 gr almış. 7500 gr olmuş. boyu da 68 cm olmuş. doktor ek gıdaya başlatmadı. bir dahaki ay kesin başlıyoruz dedi. madem gidemedik geçmişi okiim bari:)

kızlar meraba ben her zaman giremiyorum,geçmişi de okuyamıyorum ama aklım hep burda.Temizlik,bebek,yemek,örgü filan derken akşam oluveriyo.ama sizi ve bebişlerinizi koccaman öpüyorum,kader arkadaşlarım benim :)

slm kızlaarrr.....

ben hala memleketteyim...
günlerimiz o kadar yoğun geçiyoki anlatamam....

bi de uzun bi aradan sonra geldim gelen giden başımızı kaldıramıyoruz...
arada pc ye bi oturayım diyorum ama kardeşlerimden fırsat gelmöiyo..
tam geçmişi okumayı bitiriyorum pat küçük geliyo abla ödevim var kalk diyo
bütün alıntılarım falanda ölece kalıyo bi daha ben gelene kadar..
sonrada unutuyorum...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

annemlerin tarafta böle....
eşimin aileside burda oturuyo...
onlarada geçiyorum...
görümceminde bi kızı vardı doğuştan rahatsızdı...
ayın 17 sinde de hatta doğum günü var 2 yaşına girecek..
şu anda yoğun bakımda solunum cihazıyla yaşıyo....
bissürü yanlış ameliyat antibiyotik...
çocuğu resmen gözümüzün önünde mahvediyolar...
dr lar umut vermiyo artık...
görümcem perişan....
10 yıl kadar önce bi çocuğunu da beyin kanamasından kaybetmişti...
bu kızına da çok bağlanmıştı...
allahım sabır versin ...
çok üzülüyoruz...
her an da onun haberini bekliyoruz...
elimizden de bişiy gelmiyo sadece dua ediyoruz...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

allahım kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin....

hafsaaaaaaaaaaaaa kızzz dünüüüüüüüüüürr
nbbrrr prenseslerim nasıl
ay canım yaa ...
kaçtır görüyorum msj fakat cvp veremiyorum ...
nolur kusura bakma dünürcüm....
ballı kaymakk geldiiiiibuyrunnnnnnnnn

maşallah annesi bu tam bi bal kaymak olmuş yaaa...yerim ben bu balı...

ah canım yaaa....çok geçmiş olsun....allah yardımcın olsun....
nolur sende bırakma kendini..
inşallah iyi haberlerini bekliyooruz...
sakın kendini fazla yıpratma....lmaz: lmaz: lmaz:

ECETUBA canım...
allah sana boooollll sabırlarrından versin inşallah..
kolay değil atlatacaksın inşallah....
ama zaman....
zamanla acının yerini özlem sonra onun yerinide minnet duygusu alacak ama
bu süreç çok zor....allah sana sabır versin canım başka bişeyde diyemiyorum...duacıyım sana...

bu arada KAREN senin kızın fotolarına da bittim resmen o ne güzellik öle...
geçen alıntı yapmıştım ama yazamadan silindi ....mafoldumben mafoldumben mafoldumben

SELSİN senin oğluşada koccaman bi maşallah..annesi...
hastasıyım senin oğlanın saçlarının yaaff....

ZUZUCUM mama sandalyeniz hayırlı olsun....afiyetle yiyin yemeklerinizi üzerinde inşallah...

walla kıslar hatırlayabldiklerime yazdım nolur atladığım varsa kusutra bakmayın çok kısıtlı imkanlarla pc başındayım şu anda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hafsacım Allah görümcene ve sizlere sabırlar versin. benim inan okuyunca içim bi kötü oldu ki annesine ve sizlere ne kadar acı veriyordur. Allah acil şifalar versin canım

herkeze kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydın bu gün benim doğum günüm kızımla ilk doğum günümüz çok heycanlıyım nedense

hepinize iyi pazarlar
canım dün giremedim nete..dogumgünün kutlu olsun, kızınla ailenle sevdiklerinle nice mutlu yıllara..

canım diğer yazılarınıda okudum tekini alıntı yaptım..gecmiş olsun cok uzuluyorum bebeklerimiz hasta olunca..ama bu kısı herkes böyle gecircek anlaşılan..sağlıkla atlatsınlar inş..sende yorma kendini o kadar, dikkat et kendine fıstgım.enerji lazım ama dinlenmekte sart..

huriş senin şu KP yi kafamda canlandırır oldum yazılarınla..durdugum yerde gülüyorum senin anlatımınla...alemsin yani..adamı çok korkak ezik tırsak ve senin peşinde pervane biri gibi hayal ettim..lülülülülülü

herkese merhabalarrr... 2gündür giremiyorumm bi yandan misafir bir yandan benm küçük ÇAKı kaydirigubbakcemile3 hiç fırsatım olmadı.... hatta misafirlere zor yetiştimm ... offf ne zormuşşş yaaa...

kızlar bebişlerimiz zaman zaman kabızlık problemi çekiyorlar ki bu süre 5 yada daha fazla günü bulabiliyor. ben denedim baya etkili oldu. çok az ıspanağı 4 bardak içme suyu ile haşlayın. 1 çay kaşığı zyağı ekleyin. biraz da unu kavurup katın çorba yapıp bebişlere içirin. en geç ertesi günü rahatlatıyor. Bayramda Arda kabız oldu. biraz muz vermiştim. erken ama benimki çok seviyor dayanamıyorum. ağır geldi ve kabız oldu. ıspanak sorunu çözdü. bebişler kabız olunca elmayı direk kesin çünkü iyice kabız yapıyor. ıspanak vermem derseniz armut da epey etkili.

herkese merhabalarrr... 2gündür giremiyorumm bi yandan misafir bir yandan benm küçük ÇAKİ kaydirigubbakcemile3 hiç fırsatım olmadı.... hatta misafirlere zor yetiştimm ... offf ne zormuşşş yaaa...

hoşgeldin özlemcim. vala misafir zor iş. benim de bu hafta sonu ankaradan kayınvalidemler ve görümcem geliyor bakalım ben napcam

DıLARA.... ballı kaymağın çok tatlı maşşallah...
aynı tulumun tam tersi war bizde zemin yeşil düğmeler pembe çok tatlı oluolar tulumla bayılıorummm...opuyorumnanaktan

saolasın canım...allah razı olsun....
dua edin....
hafsacım Allah görümcene ve sizlere sabırlar versin. benim inan okuyunca içim bi kötü oldu ki annesine ve sizlere ne kadar acı veriyordur. Allah acil şifalar versin canım

allah razı olsun canım...

karencim dilaracım selsincim bebişleriniz çok tatlı maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…