2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canim ya Allah acini hafifletsin. mekani cennet olsun. biliyorum ne desek az ne desek hafiflemez ama bol bol annecigine fatiha gonder. en cok ona ihtiyaci var.
sağol tatlım Allah razı olsun sürekli okuyorum anneme inşalllah ulaşıyordur...
canım benim zaman her şeyin ilacı babamı kaybettiğimde de daha yaşayamam sanıyordum ama yaşadım...zaman acımı biraz hafifletti ama çok özlem duyuyorum...babamı keybedince anneme dayandım...şimdi onu kaybetmek beni çok yıktı...cenazede tabutun başında ona söz verdim...güçlü ,ona layık bir evlat olacağıma dair söz verdim...geçen akşam rüyamda gördüm onu...Başka bir yerdeymiş...benim onu almamı istemiş gittiğimde çokk sevindi yüzünde güller açtı...uykudan mutlu uyandım...
ecetuba canim cok zor bir aci, Allahim sabrini versin
sağol canım benim...
canım Allah görümcenin kızına şifa versin inşaallah sağlığına kavuşur..ne kötü bir şey evlat acısı yemiş...şimdi diğer evladı can çekişiyor...Allahım yardım etsin yavrusunu ona bağışlasın....

canım duaların için Allah senden razı olsun....

geçmiş olsun canım geçecek inşallah canım çok büyük bir rahatsızlık olmadığı sürece herşeyin bir çözümü oluyor sıkma canını...demesi kolay ama yapacak bişey yok..kaynanan eccük dersini almıoştır belki oyuncak bebek değil ki o her yere misafirliklere gitsin....

maşallah canım tütütüt

kızlar meraba ben her zaman giremiyorum,geçmişi de okuyamıyorum ama aklım hep burda.Temizlik,bebek,yemek,örgü filan derken akşam oluveriyo.ama sizi ve bebişlerinizi koccaman öpüyorum,kader arkadaşlarım benim :)
seninle pek muhabbetimiz< olmadı canım ama allah kolaylık versin...

canım henüz ek gıdaya geçmedik çorba falan vermedim..bakalım cuma günü doktoru ne diyecek bu tata işine...

benimki durmuo ağlıcam şimdi sinirden...offfffffffffff........mafoldumben
sakinlik canım aman ha sabır sabırsabır ben niye ağlıyorsun neden susmuyorsun ya die bağarmıştım çok korktu daha çok ağlamıştı çok pişman oldum çok üzüzldüm kızımı korkuttuğum için...
mümkünse tek bırak bi kaç saniye ağlasın duyma camı aç nefes al 10 a kadar say geçiyor ...sakinleşiyorsun ..ama çok zor ya ağlamaya başlayınca ve susmayınca resmen çıldırıyor insan...

hafsacığım allah görümcene sabır versin canım,yüce rabbim dağına göre kar verir taşıyamayacağı yükü yüklemez herşeyin hayırlısını versin ...o verir canı o alır...o bilir ama büyük acılar göstermesin rabbim..herşeyin hayırlısı inşallah...

:1hug:hepinize sonsuz teşekkürler canlarım
iyiki varsınız
merak etmeyin canım tatlıdır kendimi yormadan yavaştan hallediyom işlerimi
zaten işte değilim kızlarım bi iğleşsinler
gözleri yine eskisi gibi parlasın bana yeter

HURıcim... sabretmeye calışıorum ama bazen insanı çileden çıkartıolar bugün hıc uyumadı....
yemek bile yapamadımm.. yemeğimi nsl yedim yedimmi yemedımmı hıc anlamadımm....duzene gırsın artık çok yoruyoo benı.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

oy oy oy son durum ne?laelaelaelaelae

son durummm 2 saat salladım tam yerine koydumm kafayı dıktı havaya......:gitme::gitme: bide bişi olmamış gbi suratıma gülüooooo....
çıldıriciiiimmmm.....:1shok::1shok:
hey allam ya sesiz dursunda artık yapacak bişey yok....uyumuyorsa uyumasın ..
dün akşamda eşim öyle çıldırdı uyutmaya çalışıyor uyumuyor saat oldu 11 gözleri cam gibi bakıyor ..
bırak dedim ya alla alla getir dursun salonda uyumazsa uyumasın 12 ye kadar gık demeden durdu..sonra kendiliğinden sızdı...
yapacak bişe yyok...
bu aralar benimkide akşam uykusuna itiraz ediyor bu akşamda banyo yaptırdımda öyle arada kalkıyor emziği alıyor susuyor..

beraber ezel i izliyoruss babası gelsin napıosa yapsınnn.......yerimseniben
en iyisi gelince ver naparsa yapsın hehehehekaydirigubbakcemile2

ıyi akşamlar.
Bugün aşımızı yaptırdık. Çok şükür ateş,huysuzluk yapmadı.

Huri, pilatese devam ediyor musun? Ben ara vermiştim bayramdı hastalık derken.Bugün kendi kendime yaptım.Zorunlu olmadıkça bırakmıyorum.Henüz kilo veremedim, bol bol tatlıya devam ettiğimden ama karnım küçülüyor gibi.

slm herkese uzun zamandır giremiyorum ama arada okuyup çıkıyorum nasılsınız bkalım umarım herkes iyidira.s.

cnm dikkat et ateşine bizimde gece 12 ye kadar bişey yoktu sonradan çıktı sen yine tetikte ol kontrol et arada

cnm dikkat et ateşine bizimde gece 12 ye kadar bişey yoktu sonradan çıktı sen yine tetikte ol kontrol et arada

Teşekkür ederim uyarın için.

Zaten normalde de emzirmeden önce elimle kontrol ediyorum sıcaklığını ama daha da sık yapayım bugün.

Yiğit nasıl?

Benimkinin burnu tıkalı kaç gündür. Ağzı açık uyumuyor ama hissediyorum arada o tıkanıklığı.Otri bebe aldım,ağlıyor çekemiyorum.Tuzlu su da açmaya yetmiyor.

sağol cnm yiğit iyi nasıl olsun.benim oğlumda hapşuruyor sürekli arada öksürüyor ama iyi şimdilik doktora götrürmeye bile korkuyo insan hastahaneler mikrop saçıyor.sanada geçmiş olsun canım okyanus suyu kullanıyorsun sanırım ondan günde iki kere sıkabilirsin ben sıkıyorum ardındada çekiyorum tabi kolay olmuyor ağlıyor ama yapacak bişey yok:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…