- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.261
aynen canım bende bayram hastalık derken bıraktım başlamam lazım ama ipek 11-11:^0 a kadar uyuyor hiç kalkmadan o uyuytrken bende uyuyorum çünkü gece beni uyutmuyor...gün içinde açıp yapmam lazım...İyi akşamlar.
Bugün aşımızı yaptırdık. Çok şükür ateş,huysuzluk yapmadı.
Huri, pilatese devam ediyor musun? Ben ara vermiştim bayramdı hastalık derken.Bugün kendi kendime yaptım.Zorunlu olmadıkça bırakmıyorum.Henüz kilo veremedim, bol bol tatlıya devam ettiğimden ama karnım küçülüyor gibi.
paşamızın resmi süper maşallahhh gözlerine kurban....allah nazardan saklasın büyüyorlar annesi...slm herkese uzun zamandır giremiyorum ama arada okuyup çıkıyorum nasılsınız bkalım umarım herkes iyidira.s.
kizlar gunaydin.
cok sukur daha iyiyim, o gun hemen kaciverdim,efe cooook huysuz bu aralar
dilara ve selsin yavruslar bomba masallah:
melek dogumgunun kutlu olsun.
nur, kikoleyim cok gecmis olsun.hem size hem kuzulara acil sifalar insallah.
maibeyaz bir de dereotu denesen, o da baya artiriyor.bazilarinda d yulaf ezmesi artiyormus, yabanci sitelerde okudum.
huri ne mutlu olmussundur kakayi gorunce.bazen diyorum agzimi yapistirsam totya ceksem gelse kaka, yapacam vallahi, sirf rahatlasin diye.
ecetuba canim cok zor bir aci, Allahim sabrini versin insallah.baska ne denir ki?inan seni dusundukce ben kotu oluyorum, cok etkilendim.insallah meken<i cennet olur.
ipegimu canim bir de ben anlatsam kaynanayi, oof oooooof.ya nasil bole anlayissiz olabiliyorlar anlamiyorum, cidden beyinlerinde bir sorun mu var diye dusunmektan alamiyprum kendimi.
daha anlatacak baya bisi var ama efe uyudu, ben de isleri halledeyim.
hepinize guzel bir hafta diliyorum.
dilara ve selsin , eylül ve çağın da herzamanki gibi çok şekerler koca bi masallah onlara
maşallah yakışıklıya çok canlar yakacakk valla:asigim:
evet evet tatlım bizim topiğin bebekleri hepsi çok şeker helede hepsi bir arada olduğunu düşünsek bi ortamda wowww hangisini yemeğe başlamalııkaydirigubbakcemile3 maşallahh kuzucuklaraa
hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleriiopuyorumnanaktan
günaydın şekerlerrrrzemuszemus
ÖĞRET ONA
nurcum çok beğendim paylaşımım için teşekkürler
canım benim çok geçmiş olsun.şimdi iyisindir inşallah
canım başın sağolsun. Allah sizlere uzun ömürler versin
melekcim biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun.
kikoleyim çok çok geçmiş olsun canım
oyy hadi gözün aydın:) bu durum biz anneler için inanılmaz bir rahatlık:)
canım çok sevindim.hadi bakalım bir bebiş daha geliyor.
slm kızlaarrr.....
ben hala memleketteyim...
günlerimiz o kadar yoğun geçiyoki anlatamam....
bi de uzun bi aradan sonra geldim gelen giden başımızı kaldıramıyoruz...
arada pc ye bi oturayım diyorum ama kardeşlerimden fırsat gelmöiyo..
tam geçmişi okumayı bitiriyorum pat küçük geliyo abla ödevim var kalk diyo
bütün alıntılarım falanda ölece kalıyo bi daha ben gelene kadar..
sonrada unutuyorum...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
annemlerin tarafta böle....
eşimin aileside burda oturuyo...
onlarada geçiyorum...
görümceminde bi kızı vardı doğuştan rahatsızdı...
ayın 17 sinde de hatta doğum günü var 2 yaşına girecek..
şu anda yoğun bakımda solunum cihazıyla yaşıyo....
bissürü yanlış ameliyat antibiyotik...
çocuğu resmen gözümüzün önünde mahvediyolar...
dr lar umut vermiyo artık...
görümcem perişan....
10 yıl kadar önce bi çocuğunu da beyin kanamasından kaybetmişti...
bu kızına da çok bağlanmıştı...
allahım sabır versin ...
çok üzülüyoruz...
her an da onun haberini bekliyoruz...
elimizden de bişiy gelmiyo sadece dua ediyoruz...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allahım kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin....
ay canım yaa ...
kaçtır görüyorum msj fakat cvp veremiyorum ...
nolur kusura bakma dünürcüm....
maşallah annesi bu tam bi bal kaymak olmuş yaaa...yerim ben bu balı...
ah canım yaaa....çok geçmiş olsun....allah yardımcın olsun....
nolur sende bırakma kendini..
inşallah iyi haberlerini bekliyooruz...
sakın kendini fazla yıpratma....lmaz: lmaz: lmaz:
ECETUBA canım...
allah sana boooollll sabırlarrından versin inşallah..
kolay değil atlatacaksın inşallah....
ama zaman....
zamanla acının yerini özlem sonra onun yerinide minnet duygusu alacak ama
bu süreç çok zor....allah sana sabır versin canım başka bişeyde diyemiyorum...duacıyım sana...
bu arada KAREN senin kızın fotolarına da bittim resmen o ne güzellik öle...
geçen alıntı yapmıştım ama yazamadan silindi ....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
SELSİN senin oğluşada koccaman bi maşallah..annesi...
hastasıyım senin oğlanın saçlarının yaaff....
ZUZUCUM mama sandalyeniz hayırlı olsun....afiyetle yiyin yemeklerinizi üzerinde inşallah...
walla kıslar hatırlayabldiklerime yazdım nolur atladığım varsa kusutra bakmayın çok kısıtlı imkanlarla pc başındayım şu anda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım dün giremedim nete..dogumgünün kutlu olsun, kızınla ailenle sevdiklerinle nice mutlu yıllara..
canım diğer yazılarınıda okudum tekini alıntı yaptım..gecmiş olsun cok uzuluyorum bebeklerimiz hasta olunca..ama bu kısı herkes böyle gecircek anlaşılan..sağlıkla atlatsınlar inş..sende yorma kendini o kadar, dikkat et kendine fıstgım.enerji lazım ama dinlenmekte sart..
huriş senin şu KP yi kafamda canlandırır oldum yazılarınla..durdugum yerde gülüyorum senin anlatımınla...alemsin yani..adamı çok korkak ezik tırsak ve senin peşinde pervane biri gibi hayal ettim..lülülülülülü
canim ya oncelikle oglusun cok yakisikli. masallah ona. fotolarini gordum ama alinti yapmiyorum artik fotolara.
ikincisi de ayni durum bizde var. mizmiz. benim sakin kizim gitti yerine hicbir seyi begenmeyen yerinde durmak istemeyen mizmiz bir eda geldi. ne yapsak yaranamiyoruz. elleri agzinda. salyadan onu sirilsiklam oluyor. benim gerizekali gorumce de ay bunun dili mi ezildi neden hep salyasi akiyor diyor. manyak mi ne? o oyle dedikce sinirlerim tepeme cikiyor. kayinvalidem de bu hasta hasta dedikce gicik oluyorum.KİBELECİM..ya emin ol bende kv ye bişey sölemek istemiorum 3 cocuk buyutmus..en ufak serra mızmızlandıgında..nesi var bunun kızım..ne oldu.. niye aglıyor..hasta mı acaba..offf..o kadar gereksiz sorular ki..hepsini kale alıp cvb vermek çok zor gelio ve ben artık bişi sölemiorum onlara ..gerizekalı görümcem demişsin ama haklısın heralde..dil ezilir mi yaaaa..hayret walla..:bbo:
sagol tatlım..:=)
SELSİN canım paşan çok yakusuklu cidden..ilerde basını agrıtır cagın..benden sölemesi.:=)masallah 41 kere..
DİLOŞUMM eylul yine gıstık gibi podyuma çıkmış ve cok masum b ifadesi var ısırasım koynuma yatırasım geldi masallah...
HAFSACIM fotomuz için tsk ederiz canım..senin telasede bitmemiş anlaşılan ve görümcene coook uzuldum..inş kızına rabbim şifa verir..umut dr dan değil Allah tan..her an hersey olabilir..Dunya dua ile ayakta duruyor biliosun..inş dualar hayırlısı ile kabul olur da kuzucuk şifa bulur inş....inan çok icim acıdı..:=((dua edicem..
çok teşekkür ederiz teyzeleri
hafsacım çok geçmiş olsun.
sağol teyzesi teşekkür ederizaynen canım bende bayram hastalık derken bıraktım başlamam lazım ama ipek 11-11:^0 a kadar uyuyor hiç kalkmadan o uyuytrken bende uyuyorum çünkü gece beni uyutmuyor...gün içinde açıp yapmam lazım...
tatlıyı kestim ben yemek ve tatlı o kadar yemiyorum pek..ben 4 kg verdim onuda soay fasulyesine bağlıyorum ona devam.
paşamızın resmi süper maşallahhh gözlerine kurban....allah nazardan saklasın büyüyorlar annesi...
kanal D de bir program var hayat sineması ....ve yine sinan çetin çok güzel bir program olmuş....bizi biz kadınları çok net çok güzel dile getirmişler ....valla çok hoşuma gitti...
HURİcim... sabretmeye calışıorum ama bazen insanı çileden çıkartıolar bugün hıc uyumadı....
yemek bile yapamadımm.. yemeğimi nsl yedim yedimmi yemedımmı hıc anlamadımm....duzene gırsın artık çok yoruyoo benı.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
İyi akşamlar.
Bugün aşımızı yaptırdık. Çok şükür ateş,huysuzluk yapmadı.
Huri, pilatese devam ediyor musun? Ben ara vermiştim bayramdı hastalık derken.Bugün kendi kendime yaptım.Zorunlu olmadıkça bırakmıyorum.Henüz kilo veremedim, bol bol tatlıya devam ettiğimden ama karnım küçülüyor gibi.
kanal D de bir program var hayat sineması ....ve yine sinan çetin çok güzel bir program olmuş....bizi biz kadınları çok net çok güzel dile getirmişler ....valla çok hoşuma gitti...
ya çorapları bağlayacağım ayağına ayağğında çorap koymuyor bu kız yahuuuuuu....delikafadulden
http://img402.imageshack.us/img402/4584/olu1.jpg
canım oğlum yiğit en sevdiği oyuncağı ile oynarken
http://img31.imageshack.us/img31/3893/olu2.jpg
buda bayram resmimiz
ya çorapları bağlayacağım ayağına ayağğında çorap koymuyor bu kız yahuuuuuu....delikafadulden
kızlar biz bu ifadeyi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kullanmayalı ne kadar uzun zaman olmuş yaaaaaaa....
neşemizimi kaybettik,yorgun mu düştük ne oldu bize hep topik canlanın bakalım kalkın ayağa bi silkelenin bi göbecik atalım bakalım...hopaaaaa
nesquik bu ne hız maşallah. hadi bakalım peşinde ister seni şimdi sürekli:) kirpiklerini yerim ben onun:) maşallah pek tatlı
bakalım ipek yüz üstü yatmayı pek sevmiyor ama belli olmaz tabe...maşallah seninkinede sana bi ara özelden anlatırım nasıl konacağını ...aslında 60 lü sayfalarda var resimli anlatımım ama bulamazsın..eşim evde kahvaltı etcez şimdi anlatırım bi ara cnm.huricim bizim de aynı şekilde. içine külotlu çorap giydirdim. üstüne de soket çorap ama durmuyor ayaklar. nasıl beceiyorsa 5 dakikada çıkarıp atıyor. bi de çorapları arıyoruz köşe bucak:)
ipeğin de ayakları çok hareketli sanırım. doktor ayakalrı çok hareketli olduğundan önümüzdeki ay emekler dedi.seninki de çalışıyor anlaşılan :)
yavrum kuzum sarı kelebeğim nasılsın yirim azını mununu
Blue cum oğluşun çok tatlııı maşallahı var, bak bakalım bizimkiler benziyo mu ben benzettim sanki sizin gözler tam mavi yalnız maşallah bizimki yeşilimsi :)
maşallah denize delikafaduldenemekliyomu dedin anamm ne çabuk kız ortalıktan kaldırıcan artık yavaş reline ne geçerse azına atmasın aman büyyolar be maşallaahh denize kocaman....günaydınlar...
bizim oğlanda artık emekliyor bi yere bırakıyorum bi bakıyorum koltukların altında koltuğun derisini yalıyor yada tırmalıyor :)birde hece söylemeye başladı degu,dedo,aga,buga diyor :)
her bebeğimize maşalahhh 41 kereeee
hahayt naaptın oğlum anneyi sen ehu ehu ehu ....Herkese tünaydınnnnnnn, birazdan misafirim gelecek işyerine hemde kaydirigubbakcemile3. Sürekli telefonda iş için görüştüğümüz iki tane abla var ben gitmiştim onları ziyarete şimdide onlar gelecekmiş.Burası sakin rahatız yaniii.
Aaaahhh ahhhhh o ayaklar bi dursa, sabah bisküvisini yedirirken ellerini tutuyorum o ayaklarıyla tekme atmaya çalışıyo :) en sonunda eliyle kaşığa vurmasıyla kendi kafası benim kafam ve üstüm bisküvi olduuuuuuuuuu mafoldumben, ay ay ayyy diye bağırıyorum bide eli dursa ayağı oynuyo, ayağı dursa kafası, kafası dursa ....... dermişim :roflol::roflol:
Ohh hadi bakalım ben bütün gece uyumadım ama saat başı kalktıkçok yorgun ve uykusuzum, sırtımın ağrısından yatamaz oldum artık.Koca perşembe günü doktora götürecek geceleri ağlayacam nerdeyse ağrıdan
Ama siz oynayın şekerim size bakarsam canlanırım bennnnnn :lepi:
ay maşallah çok özendim yaaa:) emeklemesi için daha önce yardım ettin mi ben de yapayım. artık ortada yerlerde hiçbişi bırakmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?