2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aynen canım bende bayram hastalık derken bıraktım başlamam lazım ama ipek 11-11:^0 a kadar uyuyor hiç kalkmadan o uyuytrken bende uyuyorum çünkü gece beni uyutmuyor...gün içinde açıp yapmam lazım...
tatlıyı kestim ben yemek ve tatlı o kadar yemiyorum pek..ben 4 kg verdim onuda soay fasulyesine bağlıyorum ona devam.

slm herkese uzun zamandır giremiyorum ama arada okuyup çıkıyorum nasılsınız bkalım umarım herkes iyidira.s.
paşamızın resmi süper maşallahhh gözlerine kurban....allah nazardan saklasın büyüyorlar annesi...

kanal D de bir program var hayat sineması ....ve yine sinan çetin çok güzel bir program olmuş....bizi biz kadınları çok net çok güzel dile getirmişler ....valla çok hoşuma gitti...

dilara ve selsin , eylül ve çağın da herzamanki gibi çok şekerler koca bi masallah onlara

sağol teyzesi teşekkür ederiz
kanal D de bir program var hayat sineması ....ve yine sinan çetin çok güzel bir program olmuş....bizi biz kadınları çok net çok güzel dile getirmişler ....valla çok hoşuma gitti...

başladımı o program ya bende merak ediyordum nasıl bişey diye

Selam kızlarr

blue maşallah yiğit paşaya boncuk gibi annesi ALLAH nazarlarda saklasın

selam kızlar..

blue damat almış yürümüş gitmiş masallah..buyumus baya..anlamlı bakıo kerata:=)öperim onun bal yanaklarındaaan..:=)

confuse tatlım seni görüorum..nasılsın paşan nasıl canım?

canım bizim de oluyor böle arada. yani haftada 3 kez falan.biz gece de kalkıyoruz saat 3 te. 5 e kadar oturuyoruz.2 saat boyunca sallıyorum. geçecek merak etme...

geçmiş olsun canım. umarım ateşi çıkmamıştır

ben de bu programı çok merak ediyordum. dün akşam dayanamadım vurdum kafayı yattım. ama bir dahaki hafta kesin izlicem .tekrarı olursa mutlaka izlemeyi düşünüyorum

kızlar biz bu ifadeyi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kullanmayalı ne kadar uzun zaman olmuş yaaaaaaa....
neşemizimi kaybettik,yorgun mu düştük ne oldu bize hep topik canlanın bakalım kalkın ayağa bi silkelenin bi göbecik atalım bakalım...hopaaaaa

ya çorapları bağlayacağım ayağına ayağğında çorap koymuyor bu kız yahuuuuuu....delikafadulden

huricim bizim de aynı şekilde. içine külotlu çorap giydirdim. üstüne de soket çorap ama durmuyor ayaklar. nasıl beceiyorsa 5 dakikada çıkarıp atıyor. bi de çorapları arıyoruz köşe bucak:)

ipeğin de ayakları çok hareketli sanırım. doktor ayakalrı çok hareketli olduğundan önümüzdeki ay emekler dedi.seninki de çalışıyor anlaşılan :)

günaydınlar...
bizim oğlanda artık emekliyor bi yere bırakıyorum bi bakıyorum koltukların altında koltuğun derisini yalıyor yada tırmalıyor :)birde hece söylemeye başladı degu,dedo,aga,buga diyor :)
her bebeğimize maşalahhh 41 kereeee

Herkese tünaydınnnnnnn, birazdan misafirim gelecek işyerine hemde kaydirigubbakcemile3. Sürekli telefonda iş için görüştüğümüz iki tane abla var ben gitmiştim onları ziyarete şimdide onlar gelecekmiş.Burası sakin rahatız yaniii.

ya çorapları bağlayacağım ayağına ayağğında çorap koymuyor bu kız yahuuuuuu....delikafadulden

Aaaahhh ahhhhh o ayaklar bi dursa, sabah bisküvisini yedirirken ellerini tutuyorum o ayaklarıyla tekme atmaya çalışıyo :) en sonunda eliyle kaşığa vurmasıyla kendi kafası benim kafam ve üstüm bisküvi olduuuuuuuuuu mafoldumben, ay ay ayyy diye bağırıyorum bide eli dursa ayağı oynuyo, ayağı dursa kafası, kafası dursa ....... dermişim :roflol::roflol:

Ohh hadi bakalım ben bütün gece uyumadım ama saat başı kalktık çok yorgun ve uykusuzum, sırtımın ağrısından yatamaz oldum artık.Koca perşembe günü doktora götürecek geceleri ağlayacam nerdeyse ağrıdan
Ama siz oynayın şekerim size bakarsam canlanırım bennnnnn :lepi:

nesquik bu ne hız maşallah. hadi bakalım peşinde ister seni şimdi sürekli:) kirpiklerini yerim ben onun:) maşallah pek tatlı

sağol güzel kalpli kelebeğimiz :)ya sorma valla,hep yanında olmak gerekiyor...çok hızlı emekliyor döne döne henüz diziyle değil..sağ sol sağ sol yana dönerek ilerliyor geçen akşam bir baktım kaşla göz arasında ev terliğimi eline almış kemiriyor şap şup şap şup,eyvahhh diye bir bağırdım korkudan elinden terlik düşüyodu :)
geceleri uyanınca kendi kendini eeee yapıyor sesleri bi duysanız ölürsünüz gülmekten minik adam :)

önüne birşey koyuyorum uzağa nasıl döne döne geliyor saniyede :)
birde 6 ayına girdi artık yaniiii geç bile kaldı erkek bebek için :)

ay maşallah çok özendim yaaa:) emeklemesi için daha önce yardım ettin mi ben de yapayım. artık ortada yerlerde hiçbişi bırakmamak lazım.

bakalım ipek yüz üstü yatmayı pek sevmiyor ama belli olmaz tabe...maşallah seninkinede sana bi ara özelden anlatırım nasıl konacağını ...aslında 60 lü sayfalarda var resimli anlatımım ama bulamazsın..eşim evde kahvaltı etcez şimdi anlatırım bi ara cnm.

Blue cum oğluşun çok tatlııı maşallahı var, bak bakalım bizimkiler benziyo mu ben benzettim sanki sizin gözler tam mavi yalnız maşallah bizimki yeşilimsi :)

yavrum kuzum sarı kelebeğim nasılsın yirim azını mununu

maşallah denize delikafaduldenemekliyomu dedin anamm ne çabuk kız ortalıktan kaldırıcan artık yavaş reline ne geçerse azına atmasın aman büyyolar be maşallaahh denize kocaman....
degu agu bugu bilinçlimi diyo yani kendi kendinemi yoksa sana bakarakmı harika bir gelişme möaşallahha.s.

hahayt naaptın oğlum anneyi sen ehu ehu ehu ....
ah o ağrılardan bende yokmu sanki hala sırtım kopuyor ağrıudan.....
hadi ben kalktım kayfaltu etcüz kocişimnen....

ay maşallah çok özendim yaaa:) emeklemesi için daha önce yardım ettin mi ben de yapayım. artık ortada yerlerde hiçbişi bırakmamak lazım.

ben büyük bir zevkle çok ilgilendim bir de ilk bebek ve tüm günüm onunla..erken konuşması için de etken benim :)sürekli konuşuyorum ve konuşmayı seslenmeyi çok seviyor...sussam,gözümün içine bakıyorr ga gu gagu aaagu diyor :):))

yere yanına uzandım,diş kaşıyıcısına eline verip verip çektim ve yana sağa sola yönelttim,büyük bir hırsla hep yakalamaya çalıştı,ağladı mızırdandı pes etmedi :) yanında uzan sürekli daha istekli ve neşeli oluyorlar...şimdi benden hızlı salonda kaşla göz arası sivişiyo bir yerlere :)
uyansın videosunu çeker eklerim nasıl ilerliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…