- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.281
ayyyy bişi oldu yazım bıtmeden gıttı ................
benım topıs bgn daha ılk defa kendısını kasarak dondu guzelce hehehe şişkom benım bakalım ne zaman emekleyecek...........
maşallah canım ya ....banada diyorlar ipeğe 1 yaşında çocuk gibi davranıyorsun o daha bebek daha narin ol daha sakin daha yumuşak ol diyorlar ..ben gerçekten biraz büyük gibi davranıyorum ama hırpalamıyorum tabiki...yani bebek değil çocuk gibi davranıyorum..ben denizle bebek gibi sesler çıkarıp konuşmuyorum..normal şekilde anlatıyorum ona,geçen gün çok rahatsızdım ve gözünün içine bakarak: oğlum bugün çok hastayım beni üzme,yoksa hem sen hem kendin üzülürsün,kucak isteme bugün benden dedim,sadece güldü ve o gün yemin ediyorum gıkını çıkarmadı çünkü ona çok açık net heceleyerek anlatıyorum,mimimklerimi çok kullanıyorum ve açık net izliyo yazıyo hafızaya...baba nerde baabaaa diyorum kapıya yöneliyo hemen maşallahı var..sebze çorbası yedirirken gel babası gelll gel diyorum daha bir heyecanla yiyor :) uğraştırmıyor...dedimya ben normal şekilde büyük biriymişcesine anlatıyorum anladığını da düşünüyorum davranışlarından...
geçen komşum geldi yabancıladı ama sürekli gördüğü birine hemen zıplayarak gidiyo,ilk kez görmüşse dudaklar büzülüyo ağlıyo :)
:):)
önce izlesene.com yada youtube.com a atmalısın sonra orda çıkınca linkini buraya atmalısın tatlım...video nasıl eklicem :)çektim bir videosunu sıcağı sıcağına :)
bende yürütece karşı değilim faydası olduğunu düşünüyorum bakalım...maşallah meleğimize demek bindirmeye başladınız yrütece..yürütecinde faydası var aslında zararlı diyorlar diye pek oturtmuyorum ama oturunca tüm evi geziyoruz kollarından tutup yürütüyoruz o daha sağlıklıymış ama el kol kalmıyo insanda sürekli yürümek gezmek istiyo asıl bundan sonra başlıyo hayat onlar için :)
blue çiçeks maşallah bebekleriniz çok şeker. ben de ne zamandır göndereceğim bir türlü yükleyemedim pc ye
günaydınlar...
bizim oğlanda artık emekliyor bi yere bırakıyorum bi bakıyorum koltukların altında koltuğun derisini yalıyor yada tırmalıyor :)birde hece söylemeye başladı degu,dedo,aga,buga diyor :)
her bebeğimize maşalahhh 41 kereeee
bakalım ipek yüz üstü yatmayı pek sevmiyor ama belli olmaz tabe...maşallah seninkinede sana bi ara özelden anlatırım nasıl konacağını ...aslında 60 lü sayfalarda var resimli anlatımım ama bulamazsın..eşim evde kahvaltı etcez şimdi anlatırım bi ara cnm.
yavrum kuzum sarı kelebeğim nasılsın yirim azını mununu
hahayt naaptın oğlum anneyi sen ehu ehu ehu ....
ah o ağrılardan bende yokmu sanki hala sırtım kopuyor ağrıudan.....
hadi ben kalktım kayfaltu etcüz kocişimnen....
ben büyük bir zevkle çok ilgilendim bir de ilk bebek ve tüm günüm onunla..erken konuşması için de etken benim :)sürekli konuşuyorum ve konuşmayı seslenmeyi çok seviyor...sussam,gözümün içine bakıyorr ga gu gagu aaagu diyor :):))
yere yanına uzandım,diş kaşıyıcısına eline verip verip çektim ve yana sağa sola yönelttim,büyük bir hırsla hep yakalamaya çalıştı,ağladı mızırdandı pes etmedi :) yanında uzan sürekli daha istekli ve neşeli oluyorlar...şimdi benden hızlı salonda kaşla göz arası sivişiyo bir yerlere :)
uyansın videosunu çeker eklerim nasıl ilerliyor :)
çiçeks canım...ali eymene koca b masallah..çok tatlı olmuş tosuncuk..
nesquik deniz bebege de masallah..emeklemelerde baslamıs ne guzel..7. ayında yuruyenler var biliosundur..hızlı paşa seninki maşallah..
ayyyy bişi oldu yazım bıtmeden gıttı ................
benım topıs bgn daha ılk defa kendısını kasarak dondu guzelce hehehe şişkom benım bakalım ne zaman emekleyecek...........
Bizde ilk defa dün döndük tam olarak ıkına sıkına ittire ittire döndü çok hoşumuza gitti yanlız çınpınarak gülüyo sevincimizden heryeri tekmeledik :dance:
sağol cnm yiğit iyi nasıl olsun.benim oğlumda hapşuruyor sürekli arada öksürüyor ama iyi şimdilik doktora götrürmeye bile korkuyo insan hastahaneler mikrop saçıyor.sanada geçmiş olsun canım okyanus suyu kullanıyorsun sanırım ondan günde iki kere sıkabilirsin ben sıkıyorum ardındada çekiyorum tabi kolay olmuyor ağlıyor ama yapacak bişey yok:1no2:
merhabalar canlarım
en nihayetinde bugün doktorumuza gidebildik
elifim faranjit olmuş ilaçlar verdi damağı içinde jel verdi işte
bide 1 saat buhar tuttular evdede ara ara ketıl çalıştır ev nemlensin dedi
8300 olmuş maşallah ama hastalıktan ememedi ve kiloda alamadı zillim
ek gıdaya başlamadı ama yoğurt ve meyva püresi verebilirsin dedi
sebze olarak ilk karnıbaharla başla dedi istersen tabi
ama şimdilik tadımlık dedi
bizden haberler bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?