- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.301
http://img402.imageshack.us/img402/4584/olu1.jpg
canım oğlum yiğit en sevdiği oyuncağı ile oynarken
http://img31.imageshack.us/img31/3893/olu2.jpg
buda bayram resmimiz
maşallah yine çok tatlı çıkmışsınızhttp://img402.imageshack.us/img402/4584/olu1.jpg
canım oğlum yiğit en sevdiği oyuncağı ile oynarken
http://img31.imageshack.us/img31/3893/olu2.jpg
buda bayram resmimiz
evet bende bölük pörçük izledim gayet güzel ve başarılı bi program olmuş resmen onları izlerken kendşimdende bişiler çıkardım bizlerede yararlı olacağını düşünüyorumkanal D de bir program var hayat sineması ....ve yine sinan çetin çok güzel bir program olmuş....bizi biz kadınları çok net çok güzel dile getirmişler ....valla çok hoşuma gitti...
maşallah canım evet sankim benziyolar :1shok:
Blue cum oğluşun çok tatlııı maşallahı var, bak bakalım bizimkiler benziyo mu ben benzettim sanki sizin gözler tam mavi yalnız maşallah bizimki yeşilimsi :)
günaydınlar...
bizim oğlanda artık emekliyor bi yere bırakıyorum bi bakıyorum koltukların altında koltuğun derisini yalıyor yada tırmalıyor :)birde hece söylemeye başladı degu,dedo,aga,buga diyor :)
her bebeğimize maşalahhh 41 kereeee
maşallah deniz paşayaben denizle bebek gibi sesler çıkarıp konuşmuyorum..normal şekilde anlatıyorum ona,geçen gün çok rahatsızdım ve gözünün içine bakarak: oğlum bugün çok hastayım beni üzme,yoksa hem sen hem kendin üzülürsün,kucak isteme bugün benden dedim,sadece güldü ve o gün yemin ediyorum gıkını çıkarmadı çünkü ona çok açık net heceleyerek anlatıyorum,mimimklerimi çok kullanıyorum ve açık net izliyo yazıyo hafızaya...baba nerde baabaaa diyorum kapıya yöneliyo hemen maşallahı var..sebze çorbası yedirirken gel babası gelll gel diyorum daha bir heyecanla yiyor :) uğraştırmıyor...dedimya ben normal şekilde büyük biriymişcesine anlatıyorum anladığını da düşünüyorum davranışlarından...
geçen komşum geldi yabancıladı ama sürekli gördüğü birine hemen zıplayarak gidiyo,ilk kez görmüşse dudaklar büzülüyo ağlıyo :)
:):)
maşallah senin şişko kerem beyealkisalkisalkis inşallah canım zamanı gelince oda sürünecek yerlerdeayyyy bişi oldu yazım bıtmeden gıttı ................
benım topıs bgn daha ılk defa kendısını kasarak dondu guzelce hehehe şişkom benım bakalım ne zaman emekleyecek...........
maşallah idileBizde ilk defa dün döndük tam olarak ıkına sıkına ittire ittire döndü çok hoşumuza gitti yanlız çınpınarak gülüyo sevincimizden heryeri tekmeledik :dance:
saol canım evet kilosu gayet iyi ama 2. ayımızda mama kullandık diye öyle bi anda artmıştı
Hoşgeldinizzz geçmiş olsun canım.Kilosu güzel maşallah almamış olmasına rağmen. Çabuk toparlar inş. kendini opuyorumnanaktan
slm kizlar
bebeklere koca bi masallah, nerdeyse hepsi donuyo artik, ama bizimkisinde daha tik yok,
donmeye calismiyo bile!! her bebek bir olmaz tabi ama en azindan bi donebilseydi??
TRT çocuk kanalında Gece Bahçesi diye bi program var biliyo musunuzz ?
Eti o programın 2 bölümünü cd haline getirmiş, dayım etide çalışıyor verdi bizede.Merak ettik açtık bi baktık bizimki gözünü ayırmıyor :) o gün bugün kurtarıcımız oldu valla. Artık alıştı seslere açınca resmen mutlu oluyor gülüyor hemen ya, ordaki karakterlerin seslerini bi duysun hele. Gün içinde bende söylüyorum isimlerini nasıl gülüyor. Akşam yemek yedirmiyodu bize açtım hemen ama 20 dk. izliyor sonra başlıyor vızıklanmaya olsun oda yeter :) fazla izlemesin zaten .
benim zillide 10 temmuz doğumlu henüz sadece yana dönebiliyo çok ıkınıyo ama daha gerisi gelmedi
inşallah dönceklerde emeklşiceklerde yürüceklerde canım merak eteme
herşey sırayla vakti zamanı gelince:teselli:
senin kiz yine yana donebiliyo oda biseydir, benim tembel oglum onu bile yapamiyo daha,
neyse bekleyip gorcez bakalim,
neler neler yapiyorum banamisin demiyo, cok cabuk yoruluyo ,kafasini bile 1dk dan fazla tutamiyo,yere yanına uzan..onunla konuş eline oyuncak ver sonra uzağa koy kendi alsın gör bak nasıl yuvarlanıyo..ah video yüklemeyi bilsem eklicem deniizn videolarından ama bilmiyorumki bilen de yok sanırım
ebrucum her cocuk farklı , kimisi geç yürür kimisi erken ,kimisi geç konuşur kimisi erken. sinanda bilir nezaman dönceğini annesi .6 aya kadar dönmüş olur merak etme.
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım sadece son sayfayı okudum ebushcum bu konuda kendini sakın ha üzme bebek gelişimleri her zaman farklıdır.
ben sana bunları eğitimci olarak söylüyorum sen sadece elinden geldiğince ilgilen onunla konuş sesine alışkın olduğu için senide anlayacaktır
dikkatini çeken oyuncaklar al ben emekleyen tırtıl aldım ilayda emeklemiyor ama onunla birlikte dönüyor yüzüstü dönüncede onu yakalamak için altındaki battaniyeyi asılıyor sende stres yapmadan ilgilen bebişinle
allaha şükür bi hastalıkları sakatlıkları yok er ya da geç yürüyecekler konuşacaklar
benim görümcemin iki kızı aralarında 1.5 yaş var
büyük olan 11 aylık yürüdü 1 yaşında konuştu
küçük olan 2.5 yaşında yürüdü 3 yaşında konuştu bak iki kardeş ve annenin ilgisi ikisinede aynı
ama şunu da bilmelisin ki proflar diyorki:3 yaşa kadar kesinlikle tv yasak....her ay prof.götürüyoruz denizi...belkide en büyük gelişimi bu yüzden tv yok :)gerek ışınlardan dolayı gerek ilerde zeka sorunlarına ve değişik bir süürü prooblemler..araştır istersen canım..aklında olsun...tvye kesinlikle hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..20 dk fazla değil mi sence ): 20 koca dakikaaaaaaa :):) bebeğini düşün canımcım kesinlikle baktırma o dalgalı ışınlara...
çiçeks sesli oyuncaklar dikkat çekici şeyler ver eline...en önemlisi kendi yüzünle oyala...yüüznü yaklaştır burnunla kulağınla ağzınla çeneni tuta tuta öğrensin mutluluğu tanısın seni...keşfetsin...benim görüşüm bu tabiki...sadec fikrimi söledim yanlış anlama olur mu?
herkese merhabalar....
nurcum tesekkur ederim canim yorumun icin
inan cok rahatladim,
birsuru oyuncaklar aldim ama nedense fazla ilgisini cekmiyo,
sadece agzina goturmekle mesgul, disinden dolayi huzursus sanirim,
hep kucak istiyo, kucak kusu oldu cikti basima, zaten durmadan konusuyorum ona cok seviyo konusmayi,
bilmiyorum belkide ben cok pimpirikliyim
merhaba canım hoşgeldin nasılsın bebişin nasıllllll :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?